Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαίρομαι που δεν έχεις κάποιο επιχείρημα. Και μεταξύ μας, ο καθένας βρίσκει μια φωτογραφία και την ποστάρει. Τώρα αν βαυκαλίζεσαι και νομίζεις ότι μου τη λες, τι να σου πω...

Θα βαυκαλίζονταν αν επιχειρούσε να σου απαντήσει σοβαρά.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αντίστοιχη φάση στο ναό, ο ίδιος διαιτητής σε αντίστοιχη φάση που παίκτης του αστέρα έπιασε την μπάλα ενώ είχε σφυρίξει, δεν έδωσε τπτ. Και όποιος είδε τα στιγμιότυπα 5 παίκτες του αστέρα έπρεπε να είχαν αποβληθεί. Καρντοσο (αυτουνού έπρεπε να του κοβαν την μπάλα), λαμπρόπουλος, βίλτσεκ, μπαστιά κλπ. Αλλά κανένας δεν αποβλήθηκε. Επίσης δεν εδωσε δυο ξεκάθαρα πέναλντι στον ολυμπιακό (όχι βουτιές αλλά σαραβάκου, καραγκούνη). Από αυτό το ματς ο βαρούχας είδε τον αβραάμ. Μια φορά πάιξατε χωρίς δυο παίκτες σας και για να φέρετε ισοπαλία έπρεπε να αφήσετε τους άλλους με 10 παίχτες και να παίξετε 8 λεπτά καθυστερήσεις.

Ο πιο ωραίος ήταν ο Βλάχος. Βάζει γκολ ο αστέρας και έλεγε απο μέσα του "ρε τον κ...μαυρο, αυτός που ήταν όταν τα κανονίζαμε". :shock: Νταξει σε σχέση με τους ψεύτικους πανηγυρισμούς του καραγεωργίου, παρ τον έναν βάρα τον άλλο είναι

προς τιμην του που λες ο βλχαος που δεν πανυγηρησε.θα σ αρεσε εσενα πχ να παιζες με τον αναστοπουλο κ να σκυλιαζε αμα σας εβαζε γκολ η ομαδα του.Τωρα ο βλαχος το παιξε τιμια το παιχνιδι.Αν τυχον ο βλχος ηθελε να το χασει ο αστερας το ματς θα ελεγε στους παικτες του ν ανοιχτουν αλλα αυτος εκατσε πισω ταμπουρι κ περιμενε αντε μετα να του διασπασεις την αμυνα.

Κws την κυριακη το μπσκετικο πως το βλεπεις?Πολλα με λιγα?Εντυπωση μου κανε παντως αυτο το 2,00 του παναθηναικου k ο φαβοριτισμος του ολυμπιακου..τετοιες παικτηκες ευκαιριες δεν πρεπει να τις αφηνουμε...

Δημοσ.

εγινε πολλη κουβεντα για τη χειρονομια του Σοφοκλη...νομιζω οτι δεν ειναι βρισια & την εχω δει να γινεται σε μεταλ συναυλιες

απο τη μια τον καταλαβαινω γιατι τοση ωρα τον ερβιζε ολο το γηπεδο, απο την αλλη πρεπει να μαθει να συγκρατει τα νευρα του γιατι στα ελληνικα γηπεδα τετοια ακουγονται πολυ συχνα & δε πρεπει να δινεις σημασια

Εχω ομως μια απορια..οι οπαδοι του παοκ που πηγαν να μπουν στο γηπεδο εκνευρισμενοι απο τη χειρονομια, γιατι δε την επεσαν στον Σοφο? :lol::lol:

Γενικα παντως ο συγκεκριμενος παιχτης δεν αντιμετωπιζεται καθολου δικαια. Του χρεωνουν πολυ ευκολα φαουλ :mad:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:35 ----------

Προβλημα και ο Στολτιδης ισως δε παιξει αυριο!!!

Δημοσ.
εγινε πολλη κουβεντα για τη χειρονομια του Σοφοκλη...νομιζω οτι δεν ειναι βρισια & την εχω δει να γινεται σε μεταλ συναυλιες

απο τη μια τον καταλαβαινω γιατι τοση ωρα τον ερβιζε ολο το γηπεδο, απο την αλλη πρεπει να μαθει να συγκρατει τα νευρα του γιατι στα ελληνικα γηπεδα τετοια ακουγονται πολυ συχνα & δε πρεπει να δινεις σημασια

Εχω ομως μια απορια..οι οπαδοι του παοκ που πηγαν να μπουν στο γηπεδο εκνευρισμενοι απο τη χειρονομια, γιατι δε την επεσαν στον Σοφο? :lol::lol:

Γενικα παντως ο συγκεκριμενος παιχτης δεν αντιμετωπιζεται καθολου δικαια. Του χρεωνουν πολυ ευκολα φαουλ :mad:

Αφου ειναι ψαρι-θυμα και απανταει με τουλαχιστον γραφικους τροπους, καλα τον κανουν και τον τσιτωνουν.

Τα ιδια εκανε και στο ΟΑΚΑ, τα ιδια στην Πυλαια...Και θα τα ξανακανει.

Αλλα οταν στον παγκο εχεις τον πρωτομαστορα της γραφικοτητας και της αστειοτητας, δε θελει και πολλη ανωριμοτητα για να ακολουθησεις τα χναρια του. Αναρωτιεμαι αν τολμουσε παιχτης του ΠΑΟ να διανοηθει να κανει αυτα που εχουν κανει οι χοντρομπουρουσηδες και Σια αν θα καταφερνε να μπει στη θυρα επισημων ή αν θα κατεληγε στο πανω διαζωμα.

Θυμαμαι στο 1ο 10λεπτο του τελευταιου τελικου περυσι (αυτου που κρινοταν η κουπα αν κερδιζαμε εμεις), τον Σαρας να κανει απλα μια τεχνικη ποινη και να μην ξαναπαταει γηπεδο στο υπολοιπο 35λεπτο, παροτι τελικος.

ΥΓ. Δεν μου απαντησατε ομως. Αυριο λεω να κανω αυτη τη χειρονομια σε 2-3 περαστικους και αν πανε να με ξυλοφορτωσουν τι να τους πω?

Α. Ειναι συμβολο μιας κολεγιακης ομαδας απο το Ωστιν του Τεξας?

β. Χρησιμοποιειται στις μεταλ συναυλιες?

Γ. Αποτελουσε το συμβολο της καλημερας της φυλης των Μαω-Μαω το 2000π.Χ.?

Θα γλυτωσω τη παρεξηγηση με καποια απτις 3 απαντησεις margaritagr+afentiko7? Χμμ, καλυτερα δοκιμαστε εσεις πρωτα και πειτε μου :>

Δημοσ.

Σήμερα που ο σχορτσιανίτης έκανε μια χειρονομία, όχι υβριστική, (είναι το σήμα της κολλεγιακής ομάδας του πανεπιστημίου ώστιν του τέξας*)

Ενταξει,τωρα...

Δημοσ.
Γενικα παντως ο συγκεκριμενος παιχτης δεν αντιμετωπιζεται καθολου δικαια. Του χρεωνουν πολυ δύσκολα φαουλ και βήματα

Τώρα συμφωνούμε.

Κws την κυριακη το μπσκετικο πως το βλεπεις?Πολλα με λιγα?Εντυπωση μου κανε παντως αυτο το 2,00 του παναθηναικου k ο φαβοριτισμος του ολυμπιακου..τετοιες παικτηκες ευκαιριες δεν πρεπει να τις αφηνουμε...

Καθαρά μπασκετικά το βλέπω διπλό, αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι πάει για δύσκολο άσσο...

Δημοσ.

Καλά έκανε και δεν άφησε η διοίκηση του ΠΑΟ να περάσει η αλητεία εν όψη ντέρμπι.

Επίσης, ο Τζίγγερ εκτός από συγνώμη, αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε κληθεί και από εισαγγελέα. Από την άλλη, το πού έχουμε εμείς τον Τζίγγερ και πού οι γαύροι τον Κόκκαλη κάτι δείχνει...

Δημοσ.

Έχει πέσει τέτοια ΚΑΨΑ από τη πράσινη όχθη που θα κάνουν Ο,ΤΙ καραγκιοζιλίκι μπορεί να φανταστεί κανείς για να πάρουν αυτό το πρωτάθλημα. Μου θυμίζει σκηνικά νηπίου "Μπαμπά, μπαμπά, η δασκάλα είπε ένα παιδί μαλακισμένο σήμερα" Και φυσικά ο....Πατέρας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο...υπουργείο παιδείας

:lol: :lol:

Άμα δε καταφέρει ούτε φέτος ο βάζελος να πάρει πρωτάθλημα που 2 μήνες τώρα παίζει με μισή ομάδα ο Ολυμπιακός + τη διαιτησία υπέρ Παναθηναϊκού εξώφθαλμα, ε, δε πρόκειται να το πάρει ποτέ, θα μιλάμε για τους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ LOSERS παίχτες.

Δημοσ.

Οποιος θελει ας δει τον διαιτητή με τα "ανθρωπινα" λαθη

και δε λεω για το πεναλντι, αυτο ειναι γνωστο

δειτε ομως ποσες καρτες χαρισε! ειδικα στη τελευταια φαση με τον μπραβο, μπορει ειχε κανει μεγαλη ζημια το τσεκουρι :mad:

Ομως τιποτα. Κι ειναι ο ιδιος διαιτητης που χτες εδωσε με ανεση 2η κιτρινη σε παιχτη του Αστερα για καθυστερηση(το φερ πλει πηγε να παιξει ο ανθρωπος) ενω σ εκεινο το ματς ενας τριπολιτσιωτης ειχε παρει τη μπαλα και δε την εδινε

(μετα λεμε γιατι εχουμε τοσους τραυματισμους)

Δημοσ.
Αναρωτιεμαι αν τολμουσε παιχτης του ΠΑΟ να διανοηθει να κανει αυτα που εχουν κανει οι χοντρομπουρουσηδες και Σια αν θα καταφερνε να μπει στη θυρα επισημων ή αν θα κατεληγε στο πανω διαζωμα.

Τώρα ξαναέγινε οπαδικός χαρακτηρισμός και δεν αποτελεί ρατσιστικό σχόλιο? Μιλάμε για πολύ γέλιο και μεγάλη κ@λοτούμπα. :lol:

Το κορυφαίο γέλιο βέβαια, είναι να μιλάνε οι βάζελοι φέτος για διαιτησία. Ενδεικτικό του γεγονότος είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς γράφουν περισσότερο εδώ μέσα, παρά στο thread τους. :rolleyes:

Δημοσ.

Άμα δε καταφέρει ούτε φέτος ο βάζελος να πάρει πρωτάθλημα που 2 μήνες τώρα παίζει με μισή ομάδα ο Ολυμπιακός + τη διαιτησία υπέρ Παναθηναϊκού εξώφθαλμα, ε, δε πρόκειται να το πάρει ποτέ, θα μιλάμε για τους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ LOSERS παίχτες.

Και εσυ οφθαλμιατρο; Το χθεσινο πεναλτυ;

Και 2ον Οι λοιπες 14 ομαδες; και αυτες με μιση ομαδα παιζουνε;

Δημοσ.
Και εσυ οφθαλμιατρο; Το χθεσινο πεναλτυ;

Και 2ον Οι λοιπες 14 ομαδες; και αυτες με μιση ομαδα παιζουνε;

Εσύ που ήσουν να μας πεις για το γκολ που ακύρωσε στον Μήτρογλου με τον Ηρακλή? Ότι θέλετε σχολιάζετε, επιλεκτικά?

Δημοσ.
Εσύ που ήσουν να μας πεις για το γκολ που ακύρωσε στον Μήτρογλου με τον Ηρακλή? Ότι θέλετε σχολιάζετε, επιλεκτικά?

Εδώ οι τύποι αμφισβητούν ότι έχουμε σημαντικές απουσίες. Αν είναι έτσι, τότε έχουμε τρομερά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...