Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι 500 χιλιαρικα ειναι παρα πολλα

Εχει και στις λαικες κατι ζητιανους γερους πρωην παικτες απο την Αφρικη

Αυτοι μπορει να ζητησουν λιγοτερα

Σα δε ντρεπονται λιγο

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωπάτε ρε που θα δώσουμε 2 μύρια για παίχτη που έχει να παίξει μπάλα 3 χρόνια και που έχει έναν από τους χειρότερους χαρακτήρες ever. Ας τον κρατήσουν εκεί πάνω να γίνει παγοκολώνα, αφού ο Αχμέτοφ θέλει να πάρει εκδίκηση.

Προτείνω ανταλλαγή Όσκαρ - Ντομί με Καστίγιο χωρίς λεφτά. Έτσι θα ξεφορτωθούμε και 2 παλτά και θα λυσσάξει περισσότερο ο Αχμέτοφ.

Δημοσ.

με αυτους τους ορους, δεν συμφερει τον ολυμπιακο.. πολλα τα λεφτα για εναν δανεικο για λιγους μηνες...περασε ο ιανουαριος, δλδ μιλαμε για 1. περιοδο...

Δημοσ.
Σωπάτε ρε που θα δώσουμε 2 μύρια για παίχτη που έχει να παίξει μπάλα 3 χρόνια και που έχει έναν από τους χειρότερους χαρακτήρες ever. Ας τον κρατήσουν εκεί πάνω να γίνει παγοκολώνα, αφού ο Αχμέτοφ θέλει να πάρει εκδίκηση.

Προτείνω ανταλλαγή Όσκαρ - Ντομί με Καστίγιο χωρίς λεφτά. Έτσι θα ξεφορτωθούμε και 2 παλτά και θα λυσσάξει περισσότερο ο Αχμέτοφ.

Προτιμας τον κανεναν;Ειμαι και εγω κατα του να παρουμε εναν πρωην ποδοσφαιριστη αλλα αφου ο στοχος ειναι η δευτερη θεση στα play-off δεν ειναι απιθανο μεχρι τοτε να εχει βρει ρυθμο.

Δημοσ.
Προτιμας τον κανεναν;Ειμαι και εγω κατα του να παρουμε εναν πρωην ποδοσφαιριστη αλλα αφου ο στοχος ειναι η δευτερη θεση στα play-off δεν ειναι απιθανο μεχρι τοτε να εχει βρει ρυθμο.

Ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Αν δεν μπορώ σε έναν ολόκληρο γύρο την πρώτη θέση, ας βγω τέταρτος να βάλω μυαλό, ας επικεντρωθώ στο Τσου Λου μπας και κάνω κανα μπαμ κι αν θέλω να τη λέω στους βάζελους να τους δείχνω μία ντουζίνα δάχτυλα.

Έχει καταντήσει γελοίο αυτό το πράγμα, να έχει γίνει αυτοσκοπός να την πώ σε βάζελο, ενώ βλέπω την ομάδα μου να σέρνεται. Νισάφι πια.

Αυτό με την προσθήκη Καστίγιο, που παίρνουμε ότι να'ναι παίχτες χωρίς εισήγηση προπονητή και χωρίς κανένα σχεδιασμό είναι πραγματικά για ερασιτεχνικό σωματείο. 13 χρόνια τώρα είχες μία γ@μημένη αριστερή πλευρά που έσπερνε και σου έδινε τίτλους και μόλις έφυγε ο Γεωργάτος από αριστερά, άρχισε η αποδόμηση (να'ναι καλά ο Τζόλε που την κρατούσε όλη μόνος του) που κορυφώθηκε με την αποχώρηση Τζόλε.

Δεν υπάρχει όραμα για την ομάδα και αν το καλοκαίρι δεν γίνουν σοβαρότατες διοικητικές αλλαγές και δεν έρθει ένας σοβαρός προπονητής, θα επανέλθουμε σε άλλα κόλπα, γνώριμα για εμάς παλιά και γνώριμα για τους άλλους μέχρι και σήμερα που γραφονται αυτές οι αράδες.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε βαρεθεί να το σηκώνουμε πλέον. Και να μην το πάρουμε φέτος δεν θα μας καεί καρφάκι, σε αντίθεση με τους φίλους Παναθηναικούς που είναι στο +7 και δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Προσωπικά περισσότερο με ενοχλεί οτι δεν βλέπω καλή μπάλα απο την ομάδα μου, παρα οτι είμαι 2ος.

Το θέμα είναι οτι το καλοκαίρι χρειαζόμαστε μια ντουζίνα μεταγραφές, και με Θείο στο τιμόνι είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που η οικογένεια του μικρού Βαγγέλη, ο οποίος είναι πλέον μέλος της ερυθρόλευκη οικογένειας, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης παρέλαβε από τα χέρια του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου, επιταγή ύψους 30.000 ευρώ προκειμένου να γίνει ότι χρειάζεται ώστε ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από τους παίκτες , το τεχνικό τιμ, τους φιλάθλους και φυσικά τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

untitled(1)(1)(1).bmp

rednews.gr

Δημοσ.

Μωρε εγω συμφωνω μαζι σας αλλα καλο ειναι να μην υποτιμαμε τα λεφτα του Τσου Λου.Ετσι και η Αεκ το επαιξε υπερανω πριν μερικα χρονια και τωρα βεπουμε που βρισκεται.

Δημοσ.
χαχαχαχα ΤΟ ματς στο Βικελιδης ;)

Να δουμε εμεις τι θα κανουμε σημερα

Τουλαχιστον να παιξουμε λιγη μπαλα!

το βλεπεις??τι λεει???

Δημοσ.

Ναι, ο παο εχει την κατοχη της μπαλας και κανει ευκαιριες, το θεμα ειναι οτι σε 2 φασεις ο Λαζαρος επρεπε να παρει 2η κιτρινη. Μια που αντι για μπαλα βρηκε μονο ποδι παιχτη του Αρη, και μια δευτερη οπου του εδωσε αγκωνια και του ανοιξε τη μυτη. Κι εκει ουτε φαουλ δεν εδωσε ο Σπαθας απ οτι διαβασα

οποτε θα παιζε με 10 απο το α ημιχρονο..

Δημοσ.
Ναι, ο παο εχει την κατοχη της μπαλας και κανει ευκαιριες, το θεμα ειναι οτι σε 2 φασεις ο Λαζαρος επρεπε να παρει 2η κιτρινη. Μια που αντι για μπαλα βρηκε μονο ποδι παιχτη του Αρη, και μια δευτερη οπου του εδωσε αγκωνια και του ανοιξε τη μυτη. Κι εκει ουτε φαουλ δεν εδωσε ο Σπαθας απ οτι διαβασα

οποτε θα παιζε με 10 απο το α ημιχρονο..

Έτσι πέστα χρυσή μου. στερούνε το πρωτάθλημα απο τον Ολυμπιακό. που παίζει τον κάθε αγώνα με καθαρή διαιτησία, και τις περισσότερες φορές την έχει και εναντιον του!!!

Το πέναλντι που δεν έδωσε το είδες???

ΑΕΚ είμαι οχι βάζελος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...