Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από που κι ως που ο μεγαλύτερος γλύφτης του Γιαννακοπουλικού συστήματος σου είναι συμπαθής? Χθεσινός είσαι ή τωρα πρωτοασχολήθηκες με το άθλημα?

Σου εξηγησα ακριβως για ποιον λογο μου ηταν συμπαθης ο συγκεκριμενος.

Και ναι, ειμαι χθεσινος σε οτι αφορα το τι εγραφε ο καθενας και ποιος εγλειφε ποιον και γιατι. Ουτε την ορεξη ειχα, ουτε τη διαθεση να ασχοληθω μ αυτο τον τομεα του αθληματος. Και θα μου επιτρεψεις να παραμεινω χθεσινος, εκτος αν καποιος με πεισει οτι αξιζει να του κρεμασεις ταμπελα (και κουδουνια εκ των υστερων).

---------- Προσθήκη στις 21:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

ΣΥΡΙΓΟΣ<< Κατα την αποψη μου ο φετινος παο με τα τοσα αγωνιστηκα του προβληματα μοιαζει ετοιμος να παραδοθει στον αιωνιο αντιπαλο του ο οποιος διαθετει μοναδες με αθλητηκες ικαντητεςκ μεγαλη προσωπηκτητα.>> στην κυριακατικη ελευθεροτυπια κ οχι στην εκπομπη του.

Οντως στο υπολοιπο κομματι του <<αβανταρει>> τον κοσμο του ΠΑΟ αλλα δειχνει οτι ειναι κ αντικειμενικος μονο κ μονο στα λογια αυτα...

Μα τα λογια του αυτα ειναι η απλη πραγματικοτητα, που θα ηταν τρελος τουλαχιστον αν απεκρυπτε τα αδιαμφισβητητα γεγονοτα. Τα ειπε ολα ομως σε 1 προταση, ουτε καν 2. 20 λεξεις.

Και η αβαντα στο κειμενο, παει συννεφο.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως chris 85 σε καποιες αλλες εφημεριδες που διαβαζω δεν εχω δει ουτε ενα δημοσιογραφο να γραφει κατι τετοιο.Ο πρωτος που διαβασα σημερα να λεει κατι τετοιο ηταν του συγκεκριμενου κ μολις το διαβασα μαλιστα λεω να κ ενας δημοσιογραφος που εχει μια αποψη κ την λεει(απο αυτους επαναλλαμβανω που διαβαζω εγω τωρα αν εχουν γραψει κ αλλοι για ολυμπιακο δεν το γνωριζω)....Στο αλλο που λες για αβαντα συμφωνω οτι το κανει αλλα στην μεταδοση του αγωνα παο-παρτιζαν οταν του ειπε ο γιος του οτι ο κοσμος του παο ξερει απο μπασκετ γυριζει κ του λεει οτι δεν ξερει αν ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Ουτε εγω το γνωριζω alexdelpiero, συνηθως απο αθλητικα σαιτς ενημερωνομαι μονο για τα στατιστικα του καθε αγωνα, και ποτε δεν διαβαζω (ή τουλαχιστον ποτε δε δινω σημασια) σε αναλυσεις.

Αθλητικες εφημεριδες δε, δεν αγοραζω ποτε.

Δημοσ.

Βεβαια ο Αρης εκανε ενα ολεθριο λαθος, στην αρχη του παιχνιδιου..Ποιο ηταν αυτο? Τολμησε να φορτωσει τον Μπατιστ με 2 φαουλς στο πρωτο 5λεπτο!!! Ποια θα ηταν η φυσικη εξελιξη των πραγματων? Ελατε τωρα, δε θελει και πολλη σκεψη: 2 γρηγορα απανωτα φαουλς στον Μπετς, το μοναδικο ψηλο του Αρη

Συγνώμη αλλά και σε αυτό το παιχνίδι θεωρείς ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟ; :confused:

Μήπως, λέω μήπως, ήταν φάουλ αυτά του Μπετς; Το είδες καλά το παιχνίδι, έστω στην αρχή του;

Δημοσ.

Ολη η κουβεντα σταματαει στην λεξη συριγος..

Οποτε τον ακους να μιλαει για τον παναθηναικο, λες και μιλαει για τους μπουλς του τζορνταν...

Δεν λεω, ειναι η καλυτερη ομαδα, αλλα δεν κραταει ουτε τα προσχηματα...

Δημοσ.

Εμενα παντως εχτες με ανησυχησε πολυ η παρουσια του Λεντεσμα ...

Αθλιος πραγματικα ηταν....

Πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε εναν δυνατο αμ χαφ...

Ή να παιζει εκει ο Τοροσιδης μεχρι να αποκτηθει ενας καλος...

Και ο Στολτιδης ενταξει καλος και αγιος αλλα τα χρονια περασαν...

Καπου διαβασα για τον Παουλσεν της Γιουβε...

Το καλο στον Ολυμπιακο ειναι οτι εχουν δει που ειναι η αδυναμια της ομαδας ..... :-D

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί εξακολουθώ να πιστεύω οτι αν πάρουμε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα, περισσότερο κακό θα μας κάνει παρα καλό?

Δημοσ.
Εγώ πάλι γιατί εξακολουθώ να πιστεύω οτι αν πάρουμε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα, περισσότερο κακό θα μας κάνει παρα καλό?

Εγω νομιζω οτι το παρεις δεν το παρεις το καμπανακι στον Κοκαλη εχει χτυπησει.Οτι κ να γινει θα πιεσει πολυ ο κοσμος.Αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζεται πολλες μεταγραφες το καλοκαιρι ο ολυμπιακοςΘΑ τις κανει?θελει οπωσδηποτε τερματοφυλακα τουλαχιστον δυο αμυντικους χαφ μη σου πω 3 αν συνεχισει ο ΜΑρεσκα ετσι,ανεξαρτητα με τον γκαλετι δεξι χαφ,επιτελικο μεσοκ ακομα ενα επιθετηκο.ΝΑ μεινει οπωσδηποτε ο ντατολο.Επισης θελει προπονητη.Στη γατα διαβασα οτι υπαρχει ενδεχομενο να μεινει ο μπαντοβιτς.Ετσι θα πορευτει δηλ ο ολυμπιακος παλι?

Δημοσ.

Καλά ναι σίγουρα. Χρειαζόμαστε μια εκτεκάδα το καλοκαίρι. Αν δεν γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφες ούτε στα πλεί-οφ δεν θα μπούμε του παραχρόνου.

Δημοσ.

εγω παντως κραταω την εμφανιση του Λουα

η καλυτερη του ισως με τη φανελα της ομαδας!

Εκανε τα παντα μεσα στο γηπεδο κι ηταν πειθαρχημενος. Αν συνεχισει ετσι θα ειναι εξαιρετικη μεταγραφη. Και σκεφτειτε οτι οπως ειπε κι ο ιδιος, ηταν 7 μηνες σε απραξια

Δημοσ.

Ενώ αν το χάσουμε πιστεύετε ότι θα κάνει μεταγραφές ο Κόκκαλης? Και χωρίς τα σίγουρα λεφτά του Τσου Λου, καθώς ο πρωταθλητής φέτος μπαίνει απ'ευθείας στους ομίλους? Κούνια που σας κούναγε.

Να παρακαλάτε να το πάρει αυτό το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλιώς ο γέρος είναι ικανός να πουλήσει μέχρι και τα σώβρακα μας και να αποσυρθεί, όπως έκανε στο μπάσκετ.

Επίσης διαβάζω και υπερβολές. Σιγά μη θέλει και 18άδα.

Χρειάζεται οπωσδήποτε τερματζής, να αγοραστεί αρ. χαφ και να αποκτηθεί επιτελικός μέσος. Με Ντουντού, Μαρέσκα δίπλα του ο επιτελικός και αρ. χαφ ο Ντάτολο και δεξί χαφ ο Γκαλέτι, η ομάδα κλειδώνει στο κέντρο και βγάζει και 2-3 κρυφούς μπροστά, αν δουλευτεί σωστά το 4-5-1, το οποίο, όταν υπάρχει ανάγκη, να αναπροσαρμόζεται σε 4-4-2 και το ρόλο του επιτελικού να αναλαμβάνει ο Ντουντού. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν Κάλστρομ...

Επιθετικά πλέον έχουμε υπερπληρότητα: Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Με 3-4 έξυπνες κινήσεις και έναν προπονητή τύπου Λεμονή, η ομάδα θα στρώσει χαρακτήρα και θα δούμε ωραία πράγματα. Αρκεί οι μλκες εκεί πάνω να βάλουνε μυαλό, γιατί μπορεί να υπάρχει οικονομική κρίση και λιτότητα, αλλά ο γαύρος δεν φείδεται κορνέδων.

Δημοσ.

Οι τεχνιτες παικτες ποτε δεν χανονται

Σε οποια κατασταση κι αν ειναι μπορουν να κανουν το απιθανο

Ειδικα στο τσιρκο Ελληνικο πρωταθλημα το οποιο φιανεται οτι θα παρουμε για μια ακομα φορα

Αν γινει κι αυτο ο Σωκρατες θα αναδειχθει ο καλυτερος προεδρος - επιχειρηματιας παγκοσμιως

Ισως ειναι ο μοναδικος που καθε χρονο ριχνει το μπατζετ και απογυμνωνει την ομαδα καταφερνοντας να κατακτα το πρωταθλημα αποδοκιμαζομενος

Δημοσ.

Καλα κι αυτος ειναι τεχνιτης αλλα μαλλον....... υδραυλικος

Ειναι ισως ο μονος Βραζιλιανος που δεν εχει ιδεα απο μπαλα

Δημοσ.

Ισως ειναι ο μοναδικος που καθε χρονο ριχνει το μπατζετ και απογυμνωνει την ομαδα καταφερνοντας να κατακτα το πρωταθλημα αποδοκιμαζομενος

Χαχαχα κορυφαίο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...