Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω σε αγώνα ποδοσφαίρου, φάση, να πρέπει να βγουν τουλάχιστον 2 κόκκινες και να μη βγαίνει καμία και στο καπάκι να τρώει κάρτα ο τερματζής για καθυστέρηση.

Πραγματικα σκεψου να ειχε κανει κατι παρομοιο παιχτης του Ολυμπιακου.. τι ειχαμε να ακουσουμε.. :-D

Στο μπασκετ παμε φουλ για τελικο! κατι λιγοτερο θα ειναι αδικο για τη φετινη ομαδα..

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το τρελο ειναι οτι το κανει με επιτοπιο αλμα αυτο το καρφωμα...! Και μαλιστα με αμυνα, ενω πρεπει να γυρισει το σωμα του για να καρφωσει με τοση μανια.

Φουφουτιε, τα παντα ρει, οποτε και οι Αφανες προσαρμοζονται στα σημεια των καιρων..! :P (την εχει αλλαξει λιγακι τα τελευταια 2-3 παιχνιδια).

Δημοσ.

δε πιστευω οτι θα δωσουν τοσα λεφτα για Σκοκο, και κατα τη γνωμη μου θα ταν λαθος να γινει κατι τετοιο

2 παιχτες θελω τρελα απο Ελλαδα. Σηφακη(δυσκολο) και Τζαβελλα(με 1.5Μ τον παιρνεις)

Δημοσ.

Εκτός και πάλι ο Ντουντού!

Ρε την ατυχια μας μεσα...

Αν καταφερουμε και παμε προκριματικα Τσ. Λ. φετος θα ειναι μεγαλη επιτυχια για την ομαδα ...

Στην φετινη κατασταση μας ο μοναδικος στοχος πιστευω αυτος ειναι ...

Να καταφερουμε να τερματισουμε δευτεροι

Δημοσ.
Εκτός και πάλι ο Ντουντού!

Ρε την ατυχια μας μεσα...

Αν καταφερουμε και παμε προκριματικα Τσ. Λ. φετος θα ειναι μεγαλη επιτυχια για την ομαδα ...

Στην φετινη κατασταση μας ο μοναδικος στοχος πιστευω αυτος ειναι ...

Να καταφερουμε να τερματισουμε δευτεροι

Αυτός μας τέλειωσε. 3 μήνες εκτός από τραυματισμό στο πέλμα και μάλιστα σε φιλικό αγώνα, δεν έχω ξαναδεί. Ο τύπος μάλλον τα έκανε πλακάκια με τον Ζίκο που του έταξε καμιά καλή μεταγραφή και τώρα το παίζει ψόφιος κοριός.

Δημοσ.

Ποιοι νεοι μωρε ? Δε πανε στα κοματια ?

Εμεις δε βαζουμε ουτε τον Παπαδοπουλο μεσα

Στολτιδης Οσκαρ Παντος Ντομι κλπ

Αυτους ξερουμε αυτους εμπιστευομαστε

Αλλωστε το ειχε πει και ο Θεος

Με τον Βαλβερδε το θεμα δεν το καταλαβαινω παλι

Περισυ τον διωξαμε σαν αποτυχημενο και σχεδον αλητη που ηθελε να φυγει, ξεζουμιζε τους παικτες, ειχε προβληματα με την οικογενεια του και δε μπορουσε να μεινει Ελλαδα, ζητουσε παικτες και δε του τους παιρναμε κλπ

Τωρα τον φερνουμε σα θεο παλι ?

Κοκκαλη πηγαινε απιτακι σου να ξεκουραστεις λιγο, παρε καμια συνταξη και ασε καναν αλλο να κανει κουμαντο

Δημοσ.

Απο Ελλαδα σιγουρα θελουμε Σηφακη.Τον Τζαβελλα δεν τον εχω δει να αγωνιζεται, αλλα ας κατσει το παλικαρι στον Πανιωνιο.Σιγα μην παιξουμε τα παιχνιδακια του καθε Τσακιρη.

Δημοσ.

Πολύ καλός στέλιο ο Τζαβέλλας. Ο καλύτερος νεαρός αμυντικός στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και εξελίξιμος. Και ο μανιάτης το ίδιο ;) Από νιώνιο και οι δύο

Δημοσ.
Πολύ καλός στέλιο ο Τζαβέλλας. Ο καλύτερος νεαρός αμυντικός στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και εξελίξιμος. Και ο μανιάτης το ίδιο ;) Από νιώνιο και οι δύο

Για να το λετε κατι θα ξερετε, αλλα η ενσταση μου ειναι ο Τσακιρης.Θα θελει 3-4 μυρια και θα μας βαλει να πουμε και ευχαριστω.Πουλαει ΠΟΛΥ ακριβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...