Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, για την ιστορία το βίντεο παρατέθηκε ώς απάντηση στο 0-0 που πέταξε αφελώς ο estia.

Το 0-0 Ερωδιέ ήταν τελικό σκορ στον περυσινό αγώνα πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη ισοπαλία μάλιστα κόστισε στον ΠΑΟ την επαφή με την κορυφή.

Και μιας και συνεχίζεις να λες για τους χορηγούς, ακόμα περιμένω απάντηση γιατί οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ είναι της φίρμας που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από παράγοντα του οσφπ.

Πέρυσι 0-0, φέτος 2-1. Ποιος είναι ο αφελής τελικά?

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

XAXAXA. Τι σχέση έχουν οι φανέλες ? Αντε να λέγες για τους χορηγούς πάει και έρχεται. Κύριοι χορηγοί του ΠΑΟΚ :ΔΕΛΤΑ , ΜΟΛΤΟ = Vivartia = βγενόπουλος. Φιλιά

Δημοσ.

ναι 5η στην σειρά η Puma στους κύριους χορηγούς. Μιλάμε για ψύχουλα όμως σε σχέση με αυτά της ΔΕΠΑ και της Vivartia. Επειδή το θέμα πήγε στο 2-1 της Τούμπας , o συγκεκριμένος αγώνας θα ήταν ένα ωραιότατο χηναράκι και γιαυτό πηγαινε, παραδοσιακά. Απλά μπήκε ένα goal που δεν μπαίνει ούτε στο pro , και ένα απο 50 μέτρα μπαλιά. Συμβαίνουν και αυτά ;)

Δημοσ.

δηλαδη εσυ παραδεχεσαι οτι η ομαδα σου ειναι παραρτημα του Παναθηναικου αν καταλαβα καλα.

Δημοσ.

Παράρτημα του Παναθηναικου ήταν ο ΟΦΗ. Αλλον δεν έχει. ;) Το τι σκοπιμότητες παίζονται σχετικά με χορηγίες , ομάδες κλπ δεν το ξέρω γιατί δεν είμαι παράγοντας του ΠΑΟΚ. Αλλά το 2-1 της Τούμπας επειδή το αναφέρετε μερικοί έρχεται σε αντίθεση με όσους υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ τα δίνει στην πανάθα. Στην τελική βόλεψε και τον ΟΣΦΠ ο άσσος.

Δημοσ.

Έτσι ασχοληθείτε με το ποιος ήταν παράρτημα ποιανού το 1940 και να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο και μη κοιτάτε τα χάλια των ομάδων μας

Δημοσ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα που μας αξίζει έχουμε φίλος. Μια ζωή έτσι θα είναι. Τι παραπάνω περιμένεις απο τις ομάδες εσύ.

Που και που θα σκάνε μύτη ποδοσφαιριστές τύπου galleti , cisse , μπορείς να δείς και καμοιά ομάδα ελληνική στους 16/8 καμοιάς διοργάνωσης. Μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Μας αξίζει γιατί έτσι σκεπτόμαστε και πέφτουμε στην παγίδα των παραγόντων να τρωγόμαστε μεταξύ μας και όχι με αυτούς που μας δουλεύουν

Έχετε δει κανένα παράγοντα να πει φταίω είμαι ανίκανος ?

Πάντα φταίει ο κακός προπονητής ο αλήτης παίκτης, η διαιτησία, η παράγκα, ο αέρας, το χόρτο κλπ

Δημοσ.

Θα φυγει λεγεται ο Μπαντοβιτς για να ερθει ο Αλεξανδρης.Μα ο προεδραρας δεν υποσχεθηκε Ερνεστο;:lol:

Απο αυτο και μονο φαινονται οι προθεσεις του Κοκκαλη.Και πως ομως να φερεις αξιολογο προπονητη πλεον;Ολοι θα σου πουν θελω 20-30 μυρια μπατζετ(οπως ο Λιπι οταν του ειχαμε κανει προταση).Παιρνεις λοιπον τον Αλεξανδρη που ποναει την ομαδα και θα σου ζητησει, αν εχεις καλη διαθεση 2-3 δανεικους και αν θες τους φερνεις.

EDIT: http://www.redplanet.gr/html/ent/933/ent.265933.asp ειμαστε για γελια(και για κλαματα).

EDIT2:Εστω και λιγο να ασχοληθεις με τα Κοκκαλο-site κατι καλο θα βρεις http://www.redplanet.gr/html/ent/941/ent.265941.asp

Οταν ψωνιζεις απο το πανερι, δεν χτιζεις ομαδα.

Δημοσ.

Ποιος Αλεξανδρης γ@μωτο!

Ρε αφηστε τον ανθτωπο να δουλευει με τους νεους που τα παει περιφημα!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Θα φυγει λεγεται ο Μπαντοβιτς για να ερθει ο Αλεξανδρης.Μα ο προεδραρας δεν υποσχεθηκε Ερνεστο;:lol:

Απο αυτο και μονο φαινονται οι προθεσεις του Κοκκαλη.Και πως ομως να φερεις αξιολογο προπονητη πλεον;Ολοι θα σου πουν θελω 20-30 μυρια μπατζετ(οπως ο Λιπι οταν του ειχαμε κανει προταση).Παιρνεις λοιπον τον Αλεξανδρη που ποναει την ομαδα και θα σου ζητησει, αν εχεις καλη διαθεση 2-3 δανεικους και αν θες τους φερνεις.

EDIT: http://www.redplanet.gr/html/ent/933/ent.265933.asp ειμαστε για γελια(και για κλαματα).

EDIT2:Εστω και λιγο να ασχοληθεις με τα Κοκκαλο-site κατι καλο θα βρεις http://www.redplanet.gr/html/ent/941/ent.265941.asp

Οταν ψωνιζεις απο το πανερι, δεν χτιζεις ομαδα.

Δύσκολες εποχές για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για μας. Μην περιμένετε ανοίγματα και μεγάλες μεταγραφές (δεν λέω και κάτι καινούριο, ε; )!

Δημοσ.

Και μιας και συνεχίζεις να λες για τους χορηγούς, ακόμα περιμένω απάντηση γιατί οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ είναι της φίρμας που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από παράγοντα του οσφπ.

:lol:

Σε λίγο θα μας ζητήσεις να απολογούμαστε και επειδή πουλάμε πατατάκια Τσακίρης στο κυλικείο του Καραϊσκάκη. Παράρτημα ο Πανιώνιος. :P

Πρίν προλάβει να πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας ξέρω ότι δεν είναι ο ίδιος Τσακίρης :P

Δημοσ.
:lol:

Σε λίγο θα μας ζητήσεις να απολογούμαστε και επειδή πουλάμε πατατάκια Τσακίρης στο κυλικείο του Καραϊσκάκη. Παράρτημα ο Πανιώνιος. :P

Πρίν προλάβει να πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας ξέρω ότι δεν είναι ο ίδιος Τσακίρης :P

Μου λες για φανέλα, σου λέω για φανέλα. Και ύστερα μου λες για πατατάκια. Μήπως στο κυλικείο σας πουλάτε και Μίλκο? :lol:

Πως ο ΠΑΟ δεν κατάφερε να περάσει από την Τούμπα στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος θα μας πεις? Η πως ο Γκαγκάτσης αντί να πάει εκεί που τον έστειλε ο Πατέρας, δλδ σπίτι του, κατέληξε στον ΠΑΟΚ? Γιατί η ,πουλημένη για σένα, διοίκηση του ΠΑΟΚ στοχοποίησε τον Παναθηναϊκό για την χθεσινή ήττα?

Τελικά προσπαθείς να δουλέψεις όλους τους άλλους ή δουλεύεις και τον εαυτό σου μαζί? :lol:

Δημοσ.

Σου απάντησε ο Κοσμάς για τα περί χορηγιών.

Καλές οι συμμαχίες, αλλά να μην είναι τόσο εξόφθαλμες. Και ο ΟΦΗ κάποτε σου είχε κόψει πρωτάθλημα, αλλά δεν έπαψε ποτέ να είναι παράρτημα.

Προς το παρόν πάντως, δουλεύω μόνο εσένα, όταν θα αρχίσω να δουλεύω τον εαυτό μου θα το καταλάβεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...