foufoutios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παλεψαμε αλλα οπως φαινεται μεχρι εκει φτανουμε για φετος.. Οσο και να προσπαθησουν φαινεται πως κατι δεν παει καλα.. Κατι κραταει τους παιχτες πισω.. Σιγουρα εχει ευθυνη ο Νικοπολιδης στο πρωτο γκολ αλλα η εμφανιση δεν ηταν αρκετη για εκτος εδρας προκριση. Αν ημασταν η ομαδα των προηγουμενων χρονων ισως και να περναγαμε αυτη τη Μπορντο.. Μαρεσκα, Ντατολο για τα μπαζα για ακομα μια φορα.. Στολτιδης προσπαθησε αλλα δε μπορει πια.. Απαραδεκτος ο Νταρμπι για τη δευτερη κιτρινη! και ο Μπαντοβιτς κοιμοταν και παλι.. Για μενα θα πρεπει να ξεκιναει Μητρογλου και να κανει αλλαγη στο 70 τον Νταρμπι.. Οπως και να εχει αυτο ηταν για φετος.. Παμε για το ντερμπι! ΥΓ : τον Λουα ξεχασα που ηθελε μια μπαλα μονος του και σημερα.. μονο που δεν επαιζε με τον Πανθρακικο.. ΥΓ2 : και ενα ενδιαφερον αρθρο που εχω ξεχασει εδω και μερες να παραθεσω.. (ειδικα η δευτερη πραγραφος) http://gerakas.org.gr/site/20/02/2010/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B7-2/
Mika Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 τι εγινε με τον Μητρογλου και εγραφαν σημερα οι εφημεριδες οτι ενοχληθηκαν οι συμπαικτες του απο τον πανυγηρισμο του;
guido Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ο Έλληνας επιθετικός πανηγύρισε κάνοντας κίνηση για αλλαγή, θέλοντς να... πικάρει τον Μαυροβούνιο κόουτς που δεν τον ξεκίνησε από την αρχή. Πειθαρχία: άγνωστη λέξη στον Πειραιά! http://www.sport24.gr/html/ent/235/ent.350235.asp
Mika Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 μαλιστα... μπορει να γινει πολυ μεγαλος επιθετικος ο μικρος αλλα παρα εχουν παρει τα μυαλα του αερα μου φαινεται
alexis333 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ελα ρε χαλαρωστε τωρα ... Ουτε μια πλακα δε μπορει να κανει ο ανθρωπος...
SlimData Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 πφφφφφφφφφ... (είμαι έτοιμος να γράψω στο thread του οσφπ.... μπρρρρρρρρ...) Καλή προσπάθεια χθες, φάνηκε και πάλι ό,τι μερικές ευρωπαικές ομάδες δεν είναι τα φόβητρα που νομίζουμε συχνά-πυκνά.. Διαβάζοντας όμως τα σχόλια σας νομίζω πως χρεώνεται τον αντιπαθέστατο-αντωνάκη περισσότερο απ'ότι του αναλογεί.. μην ξεχνάμε πως είναι ο πρώτος υπαίτιος που πήρατε την πρόκριση από τους ομίλους και γενικά ο, κατά την προσωπική μου άποψη, καλύτερος παίχτης σας αυτά τα χρόνια.. γενικά η αλήθεια είναι πως καλά θα ήταν για τον ίδιο να σκεφτεί την έξοδο...
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εφαγε 2 μαλ@κιες γκολ αλλα στο 2ο φταιει κι ο Μπραβο που τον αφησε μονο. Και πριν λιγο εσωσε το τετ α τετ που ηταν πολυ μεγαλη ευκαιρια. Απλα πλεον το σωμα του δε μπορει ν σκολουθησει το μυαλο του και θελω να πιστευω οτι το βλεπει κι ο ιδιος. (γκολαρα ο Μητρο)
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Φιλότιμος ο Ολυμπιακός αλλά με το φιλότιμο δεν πας πουθενά. Έλειψα, πάντως, λίγο από την τιβι και έχασα όλο το τζέρτζελο. Ίσως έπρεπε να την ξανακλείσω για να περάσουμε... ΟΦΤΟΠΙΚ, Όποιος ξέρει τι παίχτηκε με Γεωργίου, p.m.
papahlamidas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εφαγε 2 μαλ@κιες γκολ αλλα στο 2ο φταιει κι ο Μπραβο που τον αφησε μονο. Και πριν λιγο εσωσε το τετ α τετ που ηταν πολυ μεγαλη ευκαιρια.Απλα πλεον το σωμα του δε μπορει ν σκολουθησει το μυαλο του και θελω να πιστευω οτι το βλεπει κι ο ιδιος. (γκολαρα ο Μητρο) Στο δεύτερο με την κίνηση που έκανε να βγει ο Αντώνης έκανε τον Bravo να πιστέψει ότι έχει την φάση αυτός. Το μισό δευτερόλεπτο που πέρασε δεν ήταν αρκετό για να καταλάβει ο Bravo ότι πρέπει να πηδήξει να πάρει την κεφαλιά αυτός. Τώρα να δούμε τι θα γίνει την Κυριακή. Το δικό μου προγνωστικό είναι πάντως ότι στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός = 2-0 και ότι θα χάσει ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Για το Derby ίσως να έρθει και X αλλά για το ΠΑΟΚ ΑΕΚ δεν βλέπω σωτηρία. Όταν πάρει κατατρακίλα ο ΠΑΟΚ δεν τον σταματάει τίποτα.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ελα, ενταξει, να τον δικαιολογησετε τον κηπουρο αλλα μην τα φορτωθει ο Μπραβο. Στο 2ο γκολ ο Τσαμακ οντως τον κανει να μοιαζει νανος αλλα ειναι φαση που 99/100 τις καθαριζει το τερμα, σαν να λεμε οτι στο 1ο της Στανταρ μας φταιει ο Δαρλας. Αν ο Μπραβο μπορουσε να το παρει πανω του και να καθαρισει μπροστα απο το μελος και να πηδηξει και 1,5μ ψηλα δεν θα επαιζε σε σας, θα τον ειχε η Μπαρτσα για να τον κανει σετακι με τον Ντανι Αλβες Στο φιναλε τι το εχει μια ομαδα το τερμα, για να εκτελει τα ελευθερα? Καθενας εχει μια δουλεια να κανει, ειναι σαν να μου φταιει για καθε παπαρια του Μπιερσμιρ ο Σισε που δεν γυρισε απο την επιθεση να καλυψει
johnnyestia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αν απλά πήδαγε ο Μπράβο δεν θα είχε πάρει την κεφαλιά ο Γάλλος, οπότε ναι, φταίει και αυτός. Εγώ πιστεύω πως δεν κατάλαβε καν πως υπήρχε παίκτης πίσω του. Την πιο χαζή αντίδραση από όλους πάντως σε εκείνη την φάση την είχε ο Τοροσίδης που άφησε το αριστερό μπακ να βγάλει σέντρα σαν σε προπόνηση. Ο Μήτρογλου αν και ερειστικός έχει κάθε δίκιο να τρελαίνεται που δεν ξεκινάει. Απορώ τι άλλο πρέπει να κάνει φέτος για να τον πρώτο λόγο στην ενδεκάδα μπροστά από το αγγλικό και το βραζιλιάνικο παλτό. Οι Γάλλοι βλακωδώς και για δεύτερη φορά δεν προσπάθησαν να κρατήσουν πολύ την μπάλα και να "τρέξουν" λίγο τα χαφ του Ολυμπιακού. Με τον τρόπο αυτό δεν τον κούρασαν και τον κράτησαν στο παιγνίδι μέχρι το 88. Την Κυριακή πιστεύω ο Νιόπλιας δεν θα κάνει τέτοια δώρα.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 1. o Μπραβο δεν πηδαει για τον απλουστατο λογο οτι οποιοδηποτε τερμα μεταξυ 16 και 35 χρονων την εχει τελειωσει την φαση. Δεν ειναι στο job description να παρει την κεφαλια, μπονους θεωρειται αν ψιλιαζεται οτι η μαλακια παει να γινει 2. Ο Μητρογλου μου θυμιζει Σολσκιερ. Οταν μπαινει αλλαγη ο κοσμος λεει 'Γιατι δεν τον βαζει βασικο' μεχρι που παιζει βασικος και μαθαινουμε την απαντηση
johnnyestia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 1)Ναι, αλλά ο Γάλλος που ήθελε να τσιμπήσει το bonus τελικά δικαιώθηκε. 2)Ο Μήτρογλας από την αρχή της χρονιάς δίνει την τεχνητή αναπνοή στο φετινό πτώμα του οσφπ είτε παίζει βασικός είτε όχι. Δεν λέω πως είναι παικταράς, προς θεού. Αλλά από τον Άγγλο ασθενή είναι πολύ πιο χρήσιμος. Για τον Βραζιλιάνο μιμητή ποδοσφαιριστού δεν το συζητάω καν.
Στέλιος7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Κατι ελεγα για πανερι μερικες σελιδες πισω http://www.redplanet.gr/html/ent/088/ent.266088.asp Ο Γκανεζος Λεοναρντο, ποσο καλυτερος μπορει να ειναι απο τον οριτζιναλ που ολοι αγαπησαμε;
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αν δε τον δουμε δε μπορουμε να κρινουμε! Γιατι και ο Μπελου ονομα ηταν στην Αργεντινη αλλα σε μας δεν εκανε οσα περιμεναμε, οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.