Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατ αρχας οταν ειρωνευεσαι θα σε σε ειρωνευομαστε, πριν φτασουμε στο σταδιο να σε αγνοουμε(οπως εγινε και με εναν αλλον δικο σας).Οι οπαδοι του Παο και του Οσφπ που κανουν τα επεισοδια τα ιδια σκ..α ειναι ολοι.Δεν ειμαστε εμεις πιο χουλιγκαν απο εσας ουτε εσεις απο εμας.Εχουμε πιο πολλες τιμωριες γιατι η Παε δεν προστατευει την ομαδα.Ειναι γεγονος οτι πολλες φορες οι οπαδοι μας προκαλουνται απο τους αντιπαλους και δεν γινεται τιποτα για αυτο.

Tι κακο πραγμα η δυσκολια στην κατανοηση του γραπτου λογου. Εγραψα στο αρχικο ποστ μου κατι, το επανελαβα 2 φορες στο επομενο ποστ και μαλιστα πηρα και θεση συγκεκριμενη, και τελικα ερχεσαι να μου απαντησεις οτι ειρωνευομαι, ενω στην ουσια συμφωνεις κατα γραμμα με οσα εγραψα και ειτε δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις καν, ειτε διαβασες αλλα δεν κατανοησες...

Προφανως και το μηνυμα μου ηταν ειρωνικο αλλα καλο ειναι να προσεχουμε λιγο τι λεμε.

Δε τα λεμε. Η ΟΥΕΦΑ τα λεει.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο θα πει να εισαι πρωτος σε ολα. Και εις ανωτερα.

Τα παραπανω εξαιρετικα αφιερωμενα στην μαργκεριταΤζιΑρ που καθολη τη διαρκεια της σεζον εδειξε μια ιδιαιτερη ευαισθησια στον τομεα των επεισοδιων και φροντιζε σε καθε αγωνιστικη να μας παραθετει τα εγκληματα που συνεβαιναν εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων (αρκει αυτα να προερχονταν απο τα ζωα με πρασινες φανελες).

Απο αλλη διασταση ερχομαι εγω;:lol:

Και η Ουεφα λεει οτι ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα, ας κανουμε την απονομη του τιτλου σημερα:X

Δημοσ.
Αν πάρουμε κι αυτόν καλά θα είναι

Μη δεν πάρουμε κανέναν πάλι ή τίποτα δανεικούς

Δε κάνουμε κάνα έρανο 2.000.000 Ολυμπιακοί από 20ε ο ένας να μαζέψουμε 40Μ να φτιάξουμε την ομάδα όπως πρέπει ?

εγώ είμαι μέσα..

Δημοσ.

Και η Ουεφα λεει οτι ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα, ας κανουμε την απονομη του τιτλου σημερα:X

Η ΟΥΕΦΑ δεν παρακολουθει τις διαιτησιες των τελευταιων 13 ετων αρα λογικο να σε βγαζει καλυτερη ομαδα!

Δημοσ.
εγώ είμαι μέσα..

Και εγω να πω την αληθεια.

Η ΟΥΕΦΑ δεν παρακολουθει τις διαιτησιες των τελευταιων 13 ετων αρα λογικο να σε βγαζει καλυτερη ομαδα!

Ετσι σε θελω!

Δημοσ.
Παρότι είμαι Παναθηναικός!

Δεν πειραζει!Ας βοηθησουμε ολοι τον μικρο Σωκρατη να κανει μεταγραφες.Για δωρεες καλεστε στο 1-800-kavouria

:lol:

Δημοσ.

Κατ' αρχήν ο Παναθηναϊκός με τις νίκες επί της Ρόμα ξαναπέρασε τον οσφπ στην Βαθμολογία για την 5 ετία της UEFA.

Κατά δεύτερον, και ως απάντηση στο τελείως μα τελείως άκυρο άρθρο του red planet, ορίστε φωτό αλλά και άποψη από τους ιταλούς.

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.asromaultras.org%2F0910romapanathinaikos.html

Δημοσ.

Κατά δεύτερον, και ως απάντηση στο τελείως μα τελείως άκυρο άρθρο του red planet, ορίστε φωτό αλλά και άποψη από τους ιταλούς.

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.asromaultras.org%2F0910romapanathinaikos.html

Και από πότε το να συγκρίνεις αχλάδια με μήλα θεωρείται επιστήμη?

Εγώ δε λέω, μλκίες γράφει το redplanet, όπως έβγαλε η Πράσινη την άλλη φορά πρωτοσέλιδο τον πρωταθλητή Ευρώπης στο body building που είναι λέει βάζελος, (δεν πιστεύω να σας ξέφυγε ο τίτλος, γρήγορα να ενημερώσετε τα τεφτέρια σας), αλλά μας βάζεις φωτογραφίες από το Ολύμπικο, για ποιό λόγο ακριβώς?

Δημοσ.

Καπου ακουσα πως ο Παντοβιτς σκεφτεται Τοροσιδη για δεξι χαφ στο ντερμπι ...

Δε μπορω αλλο ..

Θα πηδηχτω απ το παραθυρο με αυτα που ακουω ...

Με οδηγό την Μπορντό

Δημοσ.
Καπου ακουσα πως ο Παντοβιτς σκεφτεται Τοροσιδη για δεξι χαφ στο ντερμπι ...

Δε μπορω αλλο ..

Θα πηδηχτω απ το παραθυρο με αυτα που ακουω ...

Με οδηγό την Μπορντό

Μεγα λαθος για αλλη μια φορα.Οπως ειπε και ενας Παναθηναικος(μου διαφευγει το ονομα του τωρα) με τετοια αμυνα που εχουν απεναντι και απο τη στιγμη που μαλλον θα παιξουμε ταμπουρι ο Λουα ειναι η σωστοτερη επιλογη.

Δημοσ.
Και από πότε το να συγκρίνεις αχλάδια με μήλα θεωρείται επιστήμη?

Εγώ δε λέω, μλκίες γράφει το redplanet, όπως έβγαλε η Πράσινη την άλλη φορά πρωτοσέλιδο τον πρωταθλητή Ευρώπης στο body building που είναι λέει βάζελος, (δεν πιστεύω να σας ξέφυγε ο τίτλος, γρήγορα να ενημερώσετε τα τεφτέρια σας), αλλά μας βάζεις φωτογραφίες από το Ολύμπικο, για ποιό λόγο ακριβώς?

Το άρθρο του red planet για ...τους πουθενα δεν γράφει?

Ε, στην Ρώμη τουλάχιστον πήγανε :lol:

Πέρα από την πλάκα να πάνε 7-8 χιλιάρικα κόσμου σε εκτός έδρας όπως οι δικοί μας στην Ρώμη δεν γίνεται κάθε μέρα.

Δημοσ.
Μεγα λαθος για αλλη μια φορα.Οπως ειπε και ενας Παναθηναικος(μου διαφευγει το ονομα του τωρα) με τετοια αμυνα που εχουν απεναντι και απο τη στιγμη που μαλλον θα παιξουμε ταμπουρι ο Λουα ειναι η σωστοτερη επιλογη.

Δε νομίζω πως ο Λουα Λουα κάνει για κορυφή της επίθεσης. Οι στοπερ του Παναθηναϊκου έχουν πρόβλημα πιο πολύ με δυνατούς επιθετικούς που μπορούν να τους κερδίσουν στις διεκδικήσεις της μπάλας, καθώς και όταν δέχονται πίεση. Ο Λούα Λουα είναι γρήγορος και χρειάζεται χώρους, αν παίξει σεντερ φορ θα εγκλωβιστεί ανάμεσα στους αμυτνικούς, καθώς θα έχει μόνιμα τον ενα στοπερ επάνω του και δεύτερο παίκτη για βοήθεια.

Νομίζω πως είναι καλύτερο για εσας να παίξει ακραίος για να έχει περισσότερο χώρο και να παίξει κόντρα στον Καντε, που είναι ο πιο ασταθής αμυντικός του ΠΑΟ.

Δημοσ.
Δε νομίζω πως ο Λουα Λουα κάνει για κορυφή της επίθεσης. Οι στοπερ του Παναθηναϊκου έχουν πρόβλημα πιο πολύ με δυνατούς επιθετικούς που μπορούν να τους κερδίσουν στις διεκδικήσεις της μπάλας, καθώς και όταν δέχονται πίεση. Ο Λούα Λουα είναι γρήγορος και χρειάζεται χώρους, αν παίξει σεντερ φορ θα εγκλωβιστεί ανάμεσα στους αμυτνικούς, καθώς θα έχει μόνιμα τον ενα στοπερ επάνω του και δεύτερο παίκτη για βοήθεια.

Νομίζω πως είναι καλύτερο για εσας να παίξει ακραίος για να έχει περισσότερο χώρο και να παίξει κόντρα στον Καντε, που είναι ο πιο ασταθής αμυντικός του ΠΑΟ.

Νομίζω αυτό εννοεί και ο στέλιος, να παίξει δεξι χαφ ο λουα αντί για τον τοροσίδη. :-)

Δημοσ.
Νομίζω αυτό εννοεί και ο στέλιος, να παίξει δεξι χαφ ο λουα αντί για τον τοροσίδη. :-)

Α , ναι, διαβαζα και κατι άλλο και τα μπέρδεψα - αυτά παθαίνει κανείς αν έχει δεκα παράθυρα ανοιχτά ταυτόχρονα :-).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...