Erwdios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ερώδιε σαμπάνιες ανοίγεις ? Εγώ στα είχα πει, αλλά δεν περίμενα ότι θα σου πάρει διπλό η ΑΕΚ σήμερα. Ελπίζω να με άκουσες και να οικονόμησες. Οι σαμπάνιες είναι passe. Πρόλαβαν άλλοι και τις άνοιξαν.
kosmasgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δεν τα παίξα καλά παιξαμε και εμείς αλλά δεν μας ήθελε. Με κουτσιανικούλη να κάνει 25 τρίπλες και στις 25 να κάνει λάθος δεν περίμενα και κάτι καλύτερο σήμερα
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ηθικός νικητής του φετινού πρωταθλήματος.
Στέλιος7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ηθικα πρωταθληματα μονο η Αεκ και η Παναθα παιρνει
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ποιες σαμπανιες ρε σεις! Αλλο ποτο κερναμε εμεις το βαζελο
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ηθικός νικητής του φετινού πρωταθλήματος. ο πελατης εχει παντα δικιο
alexis333 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Alex, από όλη την ομάδα τον Μπράβο βρήκες να βρίσεις? ο Μαρέσκα δηλαδή σου άρεσε? Ο προκλητικότερος περιπατητής που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον άφησε μέσα 90 λεπτά. Τί να λέμε τώρα; Θα πληρώσουν και αναδρομικά για τον πρώτο γύρο Αυτοι ειναι γνωστοι περιπατητες ρε ... Αλλα ο Μπραβο πανε να μας τον βγαλουν παιχταρα καμποσοι και γι αυτο το λεω ... Ολες οι φασεις στα περισσοτερα παιχνιδια απο τη μερια του βγαινουν ... Συγκρινε τον με τον Τοροσιδη και θα δεις τη διαφορα ...
Στέλιος7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το καλυτερο πορτογαλικο κρασι τους κερασαμε σημερα.Να το ποσταρω η θα φαω μπαν; @alexis333 Εννοειται οτι ο Μπραβο δεν συγκρινεται με τον Τοροσιδη, μην τρελαθουμε κιολας.
kosmasgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Kαι μου λεγε ένα φιλαράκι. Η αγγλίδα φοιτήτρια θα βάλει goal. ΧεΧε. Με προγνωστικά Ερώδιου και του φίλου μου οικονομούσα σήμερα. Crap.
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αυτοι ειναι γνωστοι περιπατητες ρε ... Αλλα ο Μπραβο πανε να μας τον βγαλουν παιχταρα καμποσοι και γι αυτο το λεω ... Ολες οι φασεις στα περισσοτερα παιχνιδια απο τη μερια του βγαινουν ... Συγκρινε τον με τον Τοροσιδη και θα δεις τη διαφορα ... κανεις λαθος φιλε μου!και θα σου πω το γιατι!ο τοροσιδης ειχε και τον λουα λουα που βοηθουσε καπως!αντιθετως ο μπραβο ηταν μονος του απεναντι σε σαλπιγγιδη και σειταριδη που ανεβαινε συχνα!γιατι πολυ απλα ο ντατολο εφτιαχνε το μαλλι του,πετουσε χαρταετο!Δεν ξερω τι στο διαολο εκανε τελος παντων αλλα στο γηπεδο δεν ηταν ποτε
alexis333 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 κανεις λαθος φιλε μου!και θα σου πω το γιατι!ο τοροσιδης ειχε και τον λουα λουα που βοηθουσε καπως!αντιθετως ο μπραβο ηταν μονος του απεναντι σε σαλπιγγιδη και σειταριδη που ανεβαινε συχνα!γιατι πολυ απλα ο ντατολο εφτιαχνε το μαλλι του,πετουσε χαρταετο!Δεν ξερω τι στο διαολο εκανε τελος παντων αλλα στο γηπεδο δεν ηταν ποτε Μα δε του φταιει κανενας που δε μπορει ο ιδιος να κανει δυο σωστα κοψιματα ... Μη τρελαθουμε κι ολας ...
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ε ναι ειναι τοσο ποιοτικοι που σημερα ακρωτηριαστηκε μονο μια γυναικα Οσοι λετε το αντιθετο ειστε απλα εγκαθετοι
Στέλιος7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μάλιστα, η αστεία απάντηση ήρθε από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο οποίος -άκουσον άκουσον- επικαλέστηκε ότι έχει ποιοτικότερους οπαδούς και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα όσο θα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ..!!! ( τωρα που ειναι εξαφανισμενοι οι υπευθυνοι ? ε? ) Χαχαχαχαχαχα η δικαιωση του Midi ειναι αυτη.Ειδαμε την ποιοτητα σημερα.
Deponakias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ε ναι ειναι τοσο ποιοτικοι που σημερα ακρωτηριαστηκε μονο μια γυναικα Οσοι λετε το αντιθετο ειστε απλα εγκαθετοι ε? Υπαρχει κανα λινκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.