johnnyestia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μπορεί μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου να σας έκατσε φέτος αλλά εκτός σας έχει πάρει ο Πατέρας φαλάγγι. Αυτό βλέπω εγώ.
Erwdios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Τόσο φαλάγγι που ακόμα περιμένουμε ιατροδικαστικό πόρισμα, τόσο φαλάγγι που δήλωνε δημοσίως ότι έτυχε άριστης φιλοξενίας και σήμερα κωλοτούμπιασε ως γνήσιος βάζελος, τόσο φαλάγγι που δεν αναφέρει πουθενά το καμένο πούλμαν, ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει τι συνέβη και τέλος τόσο φαλάγγι που παραδέχεται ότι μίλησε στους οργανωμένους και αυτοί, όπως γίνεται συνήθως με αυτή την κάστα, τον έγραψαν στα παπάκια τους. Μιλάμε για μεγάλη προσωπικότητα που εμπνέει μέγα σεβασμό
johnnyestia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Με αυτά που γράφεις με πείθεις ακόμα πιο πολύ ότι νοσταλγείτε τον ραλίστα εκεί κάτω στον Πειραιά... Που καιγόταν ο κόσμος και αυτός έφτιαχνε μπύρες. Τόσο καιρό που κάνατε ό,τι γουστάρατε ήταν όλοι καλοί. Τώρα που σας χάλασε η ζαχαρένια στοχοποιήσατε τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑΟ. Έχουν γνώση οι φύλακες...
adi32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καλα η ανακοινωση του ειναι για πολλες κλωτσιες Ουτε παιδακι 4 ετων δε θα εγραφε τετοιες μπουρδες για να δικαιολογηθει στη μαμα του Επρεπε να βγει και ο Κοκ να πει Στο Καραισκακη εμεις ειχαμε φρεσκοβαμενους τοιχους εσεις οχι Ο διαδρομος που περασατε ειχε κοκκινο χαλι Μοιραρακη εσεις πλαστικο Σας προσφεραμε Coca cola ενω εσεις Pepsi Ειχαμε βαφλες με νουτελα ενω εσεις με μερεντα Τα λειζερ που σας ριχναμε ηταν ειδικα για να σας εξετασουμε τα ματια ενω εσεις για να μας τυφλωσετε Δε ντρεπομαστε λιγο ? Και μετα λετε οτι περιμενετε απο τους προεδρους να μαζεψουν τους καφρους Αφου οι ιδιοι ειναι πιο καφροι
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Με αυτά που γράφεις με πείθεις ακόμα πιο πολύ ότι νοσταλγείτε τον ραλίστα εκεί κάτω στον Πειραιά... Που καιγόταν ο κόσμος και αυτός έφτιαχνε μπύρες. Τόσο καιρό που κάνατε ό,τι γουστάρατε ήταν όλοι καλοί. Τώρα που σας χάλασε η ζαχαρένια στοχοποιήσατε τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑΟ. Έχουν γνώση οι φύλακες... Έλα, πες το καθαρά, δεν σε ενδιαφέρει η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και η ισονομία, σε νοιάζει μόνο να κάνετε στο διπλάσιο αυτά που έκανε ο Κόκκαλης (που και αυτός με τη σειρά του έκανε τα διπλά από αυτά που έκαναν παλαιότερα άλλοι εις βάρος του Ολυμπιακού).
johnnyestia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Έλα, πες το καθαρά, δεν σε ενδιαφέρει η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και η ισονομία, σε νοιάζει μόνο να κάνετε στο διπλάσιο αυτά που έκανε ο Κόκκαλης (που και αυτός με τη σειρά του έκανε τα διπλά από αυτά που έκαναν παλαιότερα άλλοι εις βάρος του Ολυμπιακού). Αν εσύ έτσι τα βλέπεις τα πράγματα δεν έχω να πω κάτι για να σου αλλάξω γνώμη.
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μπορείς, τουλάχιστον, να διευκρινήσεις όταν λες "έχουν γνώση οι φύλακες" ποιούς ακριβώς εννοείς;
johnnyestia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οι φύλακες είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟ να έχει πέσει σε ένα κάρο επικοινωνιακές παγίδες αυτά τα χρόνια, αλλά η προπαγάνδα εναντίον της υπάρχουσας διοίκησης και συγκεκριμένα εναντίον του Πατέρα βαράει τοίχο.
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δεν θα ρωτήσω από ποιούς και γιατί έχει γίνει αυτή η προπαγάνδα γιατί είμαστε οφφτοπικ!
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ο χειροτερος φετος ολυμπιακος καταφερε να μην χασει κοντρα στην αξιομαχη προκομ... Τραγικος ως συνηθως με λιγα λογια... Αν συνεχισει ετσι, θα του κανει ενα κλισμα η παρτιζαν στο φ4 που θα το θυμαται για πολλα χρονια... Fail Δεν εκανε τοσο κακο παιχνιδι η ομαδα. Δεν ειναι ευκολο το Τοπ8, μην ξεχναμε οτι εδω παιζεται ολη η ευρωπαικη χρονια των ομαδων. Επισης δες τι νικες εχει παρει η Προκομ για να καταλαβεις πως δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα φετος. Το ''ως συνηθως'' το αφηνω ασχολιαστο, γιατι μαλλον δεν παρακολουθεις πολυ μπασκετ. Υ.Γ. Α ρε θεε, που πας και δινεις το ταλεντο... εγω δεν μπορω να πηδηξω εφημεριδα, και ο γουντς ειναι απο τα καλυτερα τριαρια που εχει δει η ευρωπη τα τελευταια χρονια... τι να πω.... Οντως πολυ καλος και βελτιωμενος σε σχεση με την πρωτη του σεζον. Αλλα δεν ειναι παικτης για τον Ολυμπιακο.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Εγώ θέλω Πέτζα του χρόνου. Μπορεί να τον φέρει?
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Πετζα ως βασικο 3αρι ή ως 3/4αρι που θα ερχεται απο τον παγκο κ θα παιζει 20λεπτα?
vlachaquito Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Fail Δεν εκανε τοσο κακο παιχνιδι η ομαδα. Δεν ειναι ευκολο το Τοπ8, μην ξεχναμε οτι εδω παιζεται ολη η ευρωπαικη χρονια των ομαδων. Επισης δες τι νικες εχει παρει η Προκομ για να καταλαβεις πως δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα φετος. Το ''ως συνηθως'' το αφηνω ασχολιαστο, γιατι μαλλον δεν παρακολουθεις πολυ μπασκετ. Εχω δει ολα τα φετινα παιχνιδια του ολυμπιακου στην Ευρωπη.. και του Παο.. και αρκετα και του μαρουσιου... και μερικα απο μπαρτσα-ρεαλ-παρτιζαν... εσυ??? Οταν αυτη η ομαδα σου φανηκε οχι τοσο κακη, αντιμετωπη με 2-3 παικτες της χειροτερης εκ των 8, τοτε καλα κανεις και εισαι ευχαριστημενος.. Το ως συνηθως πηγαινε στο 80% των αγωνων του φετινου ολυμπιακου, που ενω εχει ενα τετοιο δυναμικο, ενω στο 20% βγαζει φωτιες, αναλωνετε σε ατομικες ενεργειες και αμυνα με τα ματια.. Αν σου αρεσει αυτο το στυλ μπασκετ, τοτε μαλλον εσυ δεν παρακολουθεις πολυ....
margaritagr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 90-73 κι ειμαστε με το 1.5() ποδι στο παρισι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ο vlachaquito ειναι απο τους λιγους Ολυμπιακους με τους οποιους τυχαινει να εχω παρομοια αποψη για τον μπασκετικο Ολυμπιακο. Στο 1ο ματς πηρατε αλλη μια δυσκολη νικη απεναντι σε εναν αντιπαλο μονοχνωτο και με πολυ συγκεκριμενο και προβλεψιμο τροπο αναπτυξης. Δεν νομιζω οτι η Προκομ ειναι ομαδα που δικαιουται να ελπιζει σε νικη μεσα στο ΣΕΦ, οπως εγινε στο 1ο ματς. Το σημερινο δε το ειδα, αλλα ελπιζω η διαφορα να αντικατοπτριζει την εικονα ολου του αγωνα. Γενικα φετος ο ΟΣΦΠ μου δινει την εντυπωση οτι απο στιγμη σε στιγμη θα την φαει την ψυχρολουσια, αλλα ολο τυχαινει να μη βρισκεται ο καταλληλος αντιπαλος. Η μονη ψυχρολουσια ηταν αυτη με την Παρτιζαν και τη Μαλαγα και νομιζω οτι απο τοτε μεχρι σημερα συνεχιζει σε αρκετα ματς να ακροβατει σε παρομοιες αρνητικες εκπληξεις, που απλα γυρνανε τελευταια στιγμη. Να θυμισω Αρη κυπελο, να θυμισω πολλα παιχνιδια της Ευρωλιγκα και να θυμισω και το 1ο με Προκομ. Βεβαια ειναι υπερ των παιχτων του το γεγονος οτι σε τοσα ματς που εξελιχθηκαν δυσκολα, ειχαν το καθαρο μυαλο να τα παρουν στο τελευταιο λεπτο, γιατι δεν ειναι απλο, θελει στοφα νικητη για να επαναλαμβανεις τετοιου τυπου νικες. Δεν ξερω, ισως να πεφτω εξω, ισως ο ΟΣΦΠ να σηκωσει Ευρωλιγκα τελικα, αλλα αυτη τη στιγμη δεν μου εμπνεει την εμπιστοσυνη που θα επρεπε. Εχει αρκετη παραπανω ασταθεια αποση θα επρεπε να εχει την εποχη αυτη. Κατι που ειχε και ο ΠΑΟ και το πληρωσε προωρα, για να μην νομιζετε οτι τα λεω λογω ομαδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.