Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/html/ent/760/ent.351760.asp δειτε το βιντεακι στο 1:20.

Ειναι παρα πολυ εξυπνος. Βγαζει πασες απιστευτες, με πολυ μεγαλο ρισκο. Εχω την αισθηση οτι αντιλαμβανεται το χωρο σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απ οτι ο ΔΔ. Και πασαρει για μενα ισως οχι τοσο αξιοπιστα (ακομα) οσο ο Παπαλουκας, αλλα εχει τα φοντα για να πασαρει τοσο θεαματικα, φαντεζι και εξυπνα, οσο ο Σαρας στα ντουζενια του.

Κρυο αιμα ειναι και ο ΔΔ. Αλλα οταν στα 23 σου εχεις τετοιους παικταραδες για συμπαικτες, και παιρνεις εσυ (και τα βαζεις) τα πιο κρισιμα σουτ, ενω εισαι ανυπαρκτος μπασκετικα σε υψηλο επιπεδο τα προηγουμενα χρονια λογω του νεαρου της ηλικιας σου, ε τοτε εισαι φονιας.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που έχει ο Μίλος και δεν έχει κανένας άλλος πλέυ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι η σέρβικη πουτανιά. Κοινώς είναι παμπόνηρος και αυτό στο μπάσκετ μετράει πάρα πολύ. Αν σφίξει λίγο και την αμυνά του, όπως επίσης και τα πλαγιά του, θα αφήσει εποχή.

MVP ο Κλέιζα, τρίτος ο Τεόντοσιτς

Α ρε Κίντελ, λίγο μυαλό να είχες θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές φέτος. Λατρεμένος παίχτης.

Δημοσ.

οκ, μολις ειδα την πασα... οσο και να πεταει ο τζος, οση δυναμη και να βαζει ο κλειζα στα καρφωματα, πιστευω οτι το highlight της χρονιας στην Ευρωπη το εχει ο μιλος... απλα respect.....

Δημοσ.

Eγω το εγραψα...απλα respect..

Αν και μολις με πληροφορισε φιλαρακι οτι συμφωνα με τους νεους κανονισμους αυτο δεν επιτρεπεται..

Δημοσ.
Αλλα οταν στα 23 σου εχεις τετοιους παικταραδες για συμπαικτες, και παιρνεις εσυ (και τα βαζεις) τα πιο κρισιμα σουτ, ενω εισαι ανυπαρκτος μπασκετικα σε υψηλο επιπεδο τα προηγουμενα χρονια λογω του νεαρου της ηλικιας σου, ε τοτε εισαι φονιας.

ή απλα εχεις αχρηστους συμπαικτες :lol:

Δημοσ.
εδω εμεις ρε Midi διαβασαμε οτι ο τεοντοσιτς δεν ειναι ομαδικος :-D

Ομαδικος παιχτης δεν ειναι αυτος που παιρνει απονενοημενες προσπαθειες (κυριως τριποντων υπο πιεση) κατ εξακολουθηση, ειδικα οταν παιζει ασσος. Νταξει παιχτουρα ειναι, ωραιο σουτ εχει, αλλα δεν ειναι ουτε Τζορτζεβιτς, ουτε Μαρτσουλιονις.

Επισης. Πρεπει να εχει γινει της μοδας αποτι καταλαβαινω το euroleague.net αλλα επαναλαμβανω οτι το μπασκετ δεν ειναι μονο νουμερα, ειδικα οταν αυτα τα νουμερα εχουν χτιστει σε ματς οπου ο σπουδαιοτερος αντιπαλος απο ολους ηταν η Παρτιζαν.

Οι πολλες ασσιστ/παιχνιδι, σημαινουν δημιουργικοτητα, αισθηση χωρου και ενδεχομενως σωστη εκτελεση συστηματων, δεν σημαινουν οτι δε συνηθιζει να παιρνει χαζες προσπαθειες καταστρεφοντας το παιχνιδι της ομαδας του. Βεβαια μπορει να ειναι εντολη προπονητη αυτο που να τη φορτωνω στον παιχτη, αλλα τον εχω δει να το κανει και με Γιουγκοσλαβια και με ΟΣΦΠ αρα του το χρεωνω ως δικο του αρνητικο.

Δημοσ.
Eγω το εγραψα...απλα respect..

Αν και μολις με πληροφορισε φιλαρακι οτι συμφωνα με τους νεους κανονισμους αυτο δεν επιτρεπεται..

Η πάσα στο ταμπλώ στον εαυτό σου; Ούτε παλιά επιτρεπόταν, θεωρείται διπλή τρίπλα.

Οπότε, θα πρέπει να το κάνεις ότι και καλά πας για σουτ ώστε να μη σου χρεώσουν διπλή τρίπλα όταν θα πάρεις το rebound ;)

Δε την έχω δει ακόμα, για να τσεκάρω ^^

ΑΚΥΡΟ - Πάσα του Τεό στον Κλέιζα τελικά;

Δε βλέπω γιατί να απαγορεύεται, ούτε έχω ακούσει ποτέ να απαγορεύεται ( για ποιο λόγο αφού κάνεις την πάσα σε άλλον παίχτη; )

Δημοσ.

Θα γίνω κακός, αλλά πάσες με ταμπλό βλέπεις ακόμα και σε μονάκια στις γειτονιές. Σιγά τα ωά.

Ένα alley-oop με πάσα-σφήνα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό. Και δεν το κάνουν στις γειτονιές.

Δημοσ.

Δε βλέπω γιατί να απαγορεύεται, ούτε έχω ακούσει ποτέ να απαγορεύεται ( για ποιο λόγο αφού κάνεις την πάσα σε άλλον παίχτη; )

Nαι οντως τραγικο που απαγορευεται. Βασικα απαγορευεται να πεταξεις ηθελημενα τη μπαλα στο ταμπλο, οχι η πασα σε συμπαικτη μεσω του ταμπλο (αυτα στην ευρωπη μονο το σερβακι τα σκεφτεται).

---------- Προσθήκη στις 22:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ----------

Ο Τζος Τσίλντρες είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις εμφανίσεις του στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Πρόκομ. Ο «Τσίλι» χτύπησε στο χθεσινό ματς σε μια προσπάθεια που έκανε για alley hoop, αφού ο Βάρντα του έβαλε το δάκτυλο στο μάτι. Αποτέλεσμα ήταν να τελειώσει τον δεύτερο προημιτελικό με 3/12 σουτ. Αλλά ο Αμερικανός δεν έψαξε για δικαιολογίες. Δεν παραπονέθηκε για πόνους στο μάτι.

Ο 27χρονος φόργουορντ επισκέφθηκε το πρωί της Παρσκευής οφθαλμίατρο και στη συνέχεια πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να κάνει σουτ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα, αλλά ο Αμερικανός φόργουορντ δεν το εκμεταλλεύτηκε. Το αντίθετο μάλιστα. Πήγε και έκανε ατομική προπόνηση κι όταν τον αντιλήφθηκε ο γυμναστής της ομάδας, Ανδρέας Γκατζούλης, τον ρώτησε αν θέλει να τον βοηθήσει. Ο Τσίλντρες, όμως, του ζήτησε ευγενικά να φύγει. «Δεν θέλω κανέναν. Έκανα δύο άσχημα παιχνίδια για την ομάδα και δεν χρειάζεται να με βοηθήσει κανείς» είπε ο Τσίλντρες ο οποίος συνέχισε να κάνει δεκάδες σουτ.

http://www.sport-fm.gr/article/223062

Να ποια ειναι η διαφορα με τον Γουντς.

---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:46 ----------

Θα γίνω κακός, αλλά πάσες με ταμπλό βλέπεις ακόμα και σε μονάκια στις γειτονιές. Σιγά τα ωά.

Ένα alley-oop με πάσα-σφήνα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό. Και δεν το κάνουν στις γειτονιές.

Εχεις προσπαθησει να βγαλεις ποτε πασα με ταμπλο σε 5on5 και μαλιστα σε επαγγελματικο επιπεδο?

Στα 3ον3 της γειτονιας με τον μπαρμπα Μητσο που βαριεται να κυνηγησει τη φαση, οτι θελεις βγαινει.

Δημοσ.

Εχεις προσπαθησει να βγαλεις ποτε πασα με ταμπλο σε 5on5 και μαλιστα σε επαγγελματικο επιπεδο?

Στα 3ον3 της γειτονιας με τον μπαρμπα Μητσο που βαριεται να κυνηγησει τη φαση, οτι θελεις βγαινει.

Σε ανταγωνιστικά μονά 4ον4 ο,τι θες έχω κάνει. Πάσα με ταμπλό, πάσα κάτω από τα πόδια αντιπάλου στην κίνηση, ακόμα και καλάθι με πάσα βόλλεϋ έχω βάλει.

Να κάνεις πάσα με ταμπλό δεν θέλει κάποιο skill. Να πάρεις απόφαση να κάνεις αυτή την μ@λακία θέλει. Άποψή μου φυσικά.

Φυσικά δεν θεωρώ τον Τεόντοσιτς κακό παίκτη. Καταφέρνει να βγάζει φάσεις με πολύ μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας και φαντασίας. Απλά αυτή η φάση πραγματικά δεν μου λέει τίποτα.

Δημοσ.

Ξερουμε πως θα κατεβουμε με Ξανθη .. ???

Με ποιους και με τι συστημα ...

:-)

---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ----------

Και ο Πέντερσεν για αριστερά. Οι άλλοι της λίστας και ο Ντάτολο (BINTEO)

Ωρε κατι γκολακια μανουλα μου .... :-D:-D:-D

Δημοσ.

Κριμα για το βολλει! Παλεψαμε αλλα στο τελος δεν ειχαμε καθαρο μυαλο.. Δε πειραζει, ηταν πολυ ωραιο ματσακι. Η αλλαγη προπονητη στα μεσα της σεζον ειναι παντα κατα της ομαδας.. Δε πειραζει, του χρονου θα παμε καλυτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...