Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λεφτα για καλους παικτες απο την Ευρωπη ο Σωκος δεν εχει.Οποτε λεει απο το να παρω αγνωστους Ευρωπαιους και να με γιουχαρουνε ολο το καλοκαιρι ας παρω αγνωστους Λατινοαμερικανους που μπορω να πουλησω το παραμυθι του νεου Μαραντονα-Μεσι-Τζιοβανι κτλ.Ο ανθρωπος δεν θελει να επενδυσει και πρεπει να παρει ποδι.

Γιατί? Αφού μια χαρά τσιμπάτε με τους λατινοαμερικάνους..

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί? Αφού μια χαρά τσιμπάτε με τους λατινοαμερικάνους..

Με τους Λατινους σας κανουμε καθε χρονο παρτι παντως κι εσυ πες οτι θες ....:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Με τους Λατινους σας κανουμε καθε χρονο παρτι παντως κι εσυ πες οτι θες ....:lol::lol::lol:

Καλά τα λες... Ελπίζω σε νέους Ντιόγκο και Ντούντου να γουστάρουμε :devil:

Δημοσ.
Καλά τα λες... Ελπίζω σε νέους Ντιόγκο και Ντούντου να γουστάρουμε :devil:

Δες εσυ τα δικα σου παλτα κι ασε με μενα ...

Πηρατε ενα πρωταθλημα και αρχισατε ολοι και ξεμυτησατε ...:X

Δημοσ.
Δες εσυ τα δικα σου παλτα κι ασε με μενα ...

Πηρατε ενα πρωταθλημα και αρχισατε ολοι και ξεμυτησατε ...:X

Δεν αντέχω όσο θυμάμαι τον Πρωταθλητή να κλαίγεται για το γεγονός ότι ο Ντούντου δεν παίζει στην σελεσάο, την στιγμή που παίζει το αόρατο τοίχος :lol:

30.000 αναγνώστες καθημερινά είναι αυτοί, όλο και κάποιοι τα πιστεύουν αυτά... Για αυτό σας χωρεύει στο ταψί ο χο-χο-χο.. :-)

Δημοσ.
Δεν αντέχω όσο θυμάμαι τον Πρωταθλητή να κλαίγεται για το γεγονός ότι ο Ντούντου δεν παίζει στην σελεσάο, την στιγμή που παίζει το αόρατο τοίχος :lol:

30.000 αναγνώστες καθημερινά είναι αυτοί, όλο και κάποιοι τα πιστεύουν αυτά... Για αυτό σας χωρεύει στο ταψί ο χο-χο-χο.. :-)

Δε με αφορα τι γραφει ο Πρωταθλητης και αντιστοιχα η Ντερμπι ....

Δημοσ.
Δε με αφορα τι γραφει ο Πρωταθλητης και αντιστοιχα η Ντερμπι ....

Κακώς... ο Πρωταθλητής κάνει την βρώμικη δουλειά.

Αν εξαιρέσεις τα καφριλίκια για τους πράσινους που είναι για πολύ λίγους, τα υπόλοιπα έχουν τον στόχο τους.

Ένα πρωτοσέλιδο made by θείος, ένα σύνθημα της ντουντούκας made by θείος, πάρτο κάτω το κεφάλι του προπονητή.

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στις κάφρικες εφημερίδες δεν στέκουν. Τσέκαρε τις πωλήσεις ;)

Δημοσ.
Κακώς... ο Πρωταθλητής κάνει την βρώμικη δουλειά.

Αν εξαιρέσεις τα καφριλίκια για τους πράσινους που είναι για πολύ λίγους, τα υπόλοιπα έχουν τον στόχο τους.

Ένα πρωτοσέλιδο made by θείος, ένα σύνθημα της ντουντούκας made by θείος, πάρτο κάτω το κεφάλι του προπονητή.

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στις κάφρικες εφημερίδες δεν στέκουν. Τσέκαρε τις πωλήσεις ;)

Και σου ξαναλεω δε με ενδιαφερει τι γραφουν ...

Και ποτε δεν τις αγοραζω ...

Εχω ματια και βλεπω και κρινω δε χρειαζεται να διαβασω τον Πρωταθλητη να μου τα πει οπως αυτος θελει ...

Δημοσ.

E τουλαχιστον περναμε και πρωταθληματα τοσα χρονια εσεις με τον τζιγγερ δεν πρεπει να μιλατε καθολου...

Ας μην θυμηθουμε 1 εκι = 10 ριμπο :devil:

Δημοσ.
E τουλαχιστον περναμε και πρωταθληματα τοσα χρονια εσεις με τον τζιγγερ δεν πρεπει να μιλατε καθολου...

Ας μην θυμηθουμε 1 εκι = 10 ριμπο :devil:

To ξέρω ότι το μόνο που σας απασχολεί είναι η κούπα...

Για αυτό αρχίσατε να τσινάτε :whistle:

Δημοσ.

Μετρα λιγο και την αναλογια φιλαθλων/πωλησεων Linus.. ψιλα γραμματα για σενα ε..? Και η εφημεριδα του ΑΟ Καματερου, 3 εφημεριδες το μηνα πουλαει..

Μια χαρα τσιμπατε, μια χαρα σας δουλευει ο θειος και λοιπες παπαριες.. Καλο ειναι να μην γενικευεις και να μη συγκρινεις με τους γνωστους που ισως να εχεις και στα λενε αυτα και σου δινουν τετοιες εντυπωσεις..

Δημοσ.
Μετρα λιγο και την αναλογια φιλαθλων/πωλησεων Linus.. ψιλα γραμματα για σενα ε..? Και η εφημεριδα του ΑΟ Καματερου, 3 εφημεριδες το μηνα πουλαει..

Μια χαρα τσιμπατε, μια χαρα σας δουλευει ο θειος και λοιπες παπαριες.. Καλο ειναι να μην γενικευεις και να μη συγκρινεις με τους γνωστους που ισως να εχεις και στα λενε αυτα και σου δινουν τετοιες εντυπωσεις..

Μέτρα την εσύ, που έχεις νούμερα των φιλάθλων και πες μου. Κοίτα μόνο μην μου βγάλεις την μισή Ελλάδα κόκκινη ;)

Να σου θυμίσω τα "Αν ακούσω γιούχα έφυγα?" :whistle:

Να μαντέψω αν θα ακούγονταν γιούχα στην φιέστα εάν πέρνατε την κούπα φέτος? :whistle:

Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να συζητήσουμε με τους γνωστούς μου από θείους και τα λοιπά. Άντε καμια Κυριακή πριν τους αγώνες να προσκυνήσουμε τον Σισέ και να σπάσουμε πλάκα με κανα λατινοαμερικάνο :-D

Δημοσ.
Μετρα λιγο και την αναλογια φιλαθλων/πωλησεων

για πες λιγο λοιπον την αναλογια φιλαθλων... διοτι φως και πρωταθλητης πουλανε μαζι περι τις 35000 οταν ντερμπι και πρασινη πουλανε γυρω στα 8000. να υποθεσω οτι πιστευεις πως οι ολυμπιακοι ειναι 4-5πλασιοι των παναθηναικων ε;

α ρε προπαγανδα

Δημοσ.
Μέτρα την εσύ, που έχεις νούμερα των φιλάθλων και πες μου. Κοίτα μόνο μην μου βγάλεις την μισή Ελλάδα κόκκινη ;)

Να σου θυμίσω τα "Αν ακούσω γιούχα έφυγα?" :whistle:

Να μαντέψω αν θα ακούγονταν γιούχα στην φιέστα εάν πέρνατε την κούπα φέτος? :whistle:

Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να συζητήσουμε με τους γνωστούς μου από θείους και τα λοιπά. Άντε καμια Κυριακή πριν τους αγώνες να προσκυνήσουμε τον Σισέ και να σπάσουμε πλάκα με κανα λατινοαμερικάνο :-D

Εχει ηδη γινει ερευνα που προσδιοριζεται ο αριθμος φιλαθλων της καθε ομαδας.. ψαξε βρες την.. ωρα ειναι να μας πεις οτι ο ΠΑΟ εχει περισσοτερους..

Ακουστηκε οτι το ειπε αλλα δεν κατεβηκε ποτε οταν εγινε η παραδοση της κουπας.. αυτο κατι δειχνει.. προφανως "ξεχνας" τις γιουχες που εχει φαει κατα καιρους..

Δε μιλαγα για την οικογενεια σου.. Για γνωστους σου Ολυμπιακους που ισως πιστευουν αυτα λεω.. Τσιμπαμε με λατινοαμερικανους και τρωμε ο,τι λεει ο θειος.. Λες και εσεις δεν χαιροσασταν με μεταγραφες παλτων..

---------- Προσθήκη στις 19:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:56 ----------

για πες λιγο λοιπον την αναλογια φιλαθλων... διοτι φως και πρωταθλητης πουλανε μαζι περι τις 35000 οταν ντερμπι και πρασινη πουλανε γυρω στα 8000. να υποθεσω οτι πιστευεις πως οι ολυμπιακοι ειναι 4-5πλασιοι των παναθηναικων ε;

α ρε προπαγανδα

Αυτα με το ποσο πουλανε οι φυλλαδες μπορεις να μου το στειλεις σε καποιο λινκ? η ετσι το λετε? 4πλασιοι δεν ειμαστε.. αλλα 1 - 1,5 εκατομμυριακι διαφορα πρεπει να το εχουμε.. επισης το να αγοραζουν καποιοι εφημεριδα συγκεκριμενου "χρωματος" για να ενημερωνονται για μεταγραφες κλπ δεν παιζει? πρεπει ντε και καλα να πιστευει ολα οσα γραφονται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...