eorptol Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μαλλον οι δουλεύουν για μας νίκη λοιπόν με Άρη και ισοπαλιια ΑΕΚ-ολυμπιακού και πλέον στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι με νίκη στην Τούμπα με Ολυμπιακό να κλειδωσουμε την πρώτη θέση πάντως όντως ο ολυμπιακός δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Στέλιος7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/227544 Πες τα ρε Γρηγορη!Μαργαριτα προσωπικα χεστηκα(σορρυ για την εκφραση) για την ΑΜΚ.Θελω παικτες και προπονητη.Τοσα λεφτα μπηκαν φετος στα ταμεια(πωληθηκε και το μισο Καραισκακη) και ακομα καθεται ο ανυπαρκτος στον παγκο και φορανε τη φανελα του Θρυλου κατι τυποι σαν τον Μαρεσκα,τον Ντατολο κλπ.
margaritagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 1)το εξηγησα και παραπανω ποτε κ γιατι εγραψα για Δαλουκα.Τωρα αμα καποιοι κανουν οτι δε καταλαβαινουν και γραφουν απλα και μονο για να γινει σουσουρο,οκ 2)Στελιο εσενα μπορει να μη σε νοιαζει αλλα αν δεν ενοιαζε και τον Σωκο,τωρα θα ψαχναμε για κανα αρθρο 44. Οσο για τα εσοδα-εξοδα,δεν ασχολουμε με τα οικονομικα για να ξερω.Παντως περυσι που δεν βγηκαμε τς υπηρχε προβλημα κι η λογικη λεει οτι θα υπαρξει κ του χρονου αν δεν βγουμε και φετος. Να σου πω κατι;δε χρειαζονται τρελα λεφτα για μεταγραφες.Φετος μπορουσαν αν ηθελαν να κανουν ομαδαρα με ελευθερους.Αλλα το κυριοτερο ειναι οτι τα μεταγραφικα τα χειριζονται ανθρωποι ασχετοι με το θεμα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ούτε Ευρώπη δεν πρέπει να βγούμε. Σιγά, μέναμε έξω απο τον Γενάρη, τώρα θα μείνουμε 2-3 μήνες πριν.
johnnyestia Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω, ο οσφπ για να παίξει προκριματικά το καλοκαίρι (cl ή europa) πρέπει να τερματίσει πρώτος ή τρίτος στα πλέυ οφ?
johnnyestia Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ θέλω να ξεκινήσει προκριματικά από τον Ιούλιο. Γιαυτό ρωτάω
alexis333 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ θέλω να ξεκινήσει προκριματικά από τον Ιούλιο. Γιαυτό ρωτάω Μη το ψαχνεις ... Απο οποτε κι αν παιξουμε δε θα αποκλειστουμε σαν εσας ...
vlachaquito Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Η θεση στα πλευ οφ εχει σχεση με ποιον γυρο θα μπουνε στα προκριματικα, οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο νωρις.. Το οποιο σημαινει πιο νωρις προετοιμασια, πιο νωρις μεταγραφες και προγραμματισμος γενικα της χρονιας.. Τραγικο δλδ για τον ολυμπιακο αν πεσει χαμηλα, μια και ο προγραμματισμος θα συμπεσει με τα.. μπανια του κοκκαλη, και ξερουμε ΟΛΟΙ οτι τοτε ειναι νεκρη περιοδος για τον ολυμπιακο
Mika Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μη το ψαχνεις ...Απο οποτε κι αν παιξουμε δε θα αποκλειστουμε σαν εσας ... καλα ας σας πεσει οτι επεσε και σε μας και θα σου πω εγω αν θα αποκλειστειτε ή οχι
Cygnus Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μη το ψαχνεις ...Απο οποτε κι αν παιξουμε δε θα αποκλειστουμε σαν εσας ... Κάτσε ρε Άλεξ γιατί θα τρελαθούμε τώρα. Θα περνούσες Ατλέτικο θέλεις να πεις;
johnnyestia Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Έλα μωρέ πια Ατλέτικο. Αυτή που η Λίβερπουλ της έκανε πλάκα ... not Ο θρύλος θέλει από Ανόρθωση και πάνω στην καθισιά του :lol:
Linus_21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μη το ψαχνεις ...Απο οποτε κι αν παιξουμε δε θα αποκλειστουμε σαν εσας ... Οι σφαλιάρες που έτρωγες στο εξωτερικό, μετρίαζαν την κατάσταση με την σχετικά καλή έδρα σου. Πλέον αυτό δεν ισχύει, και η σφαλιάρες διαδέχονται η μία την άλλη, είτε εντός είτε εκτός. Πριν λίγες σελίδες παραπονιόσουν για την πάρτυ μου, αλλά το trolling σου δεν έχει σταματημό.Το χαμογελάκι στο τέλος δεν ξεγελάει
margaritagr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ο θρύλος θέλει από Ανόρθωση και πάνω στην καθισιά του :lol: λαθος παραδειγμα Τζον. αν εβαζες Σεντ Ετιεν θα ταν οκ Χωρίς τον Γιώργο Γκαλίτσιο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ και Άρη για τα πλέι οφ. http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=131665 Νο προμπλεμ. Παντουρου ή Τορο(ευτυχως τουλαχιστον σ αυτη τη θεση ειμαστε κομπλε)
alexis333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κάτσε ρε Άλεξ γιατί θα τρελαθούμε τώρα.Θα περνούσες Ατλέτικο θέλεις να πεις; Δε ξερω ... Ποδοσφαιρο ειναι ... Ασε με λιγο να τους πικαρω αφου βλεπεις πως κανουν ... Λες και κατακτησαν το Τσαμπιονς λιγκ ... Παιζαν μονοι τους σε ενα ολοκληρο πρωταθλημα και το κλειδωσαν και προτελευταια αγωνιστικη ... ---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ---------- Οι σφαλιάρες που έτρωγες στο εξωτερικό, μετρίαζαν την κατάσταση με την σχετικά καλή έδρα σου. Πλέον αυτό δεν ισχύει, και η σφαλιάρες διαδέχονται η μία την άλλη, είτε εντός είτε εκτός. Πριν λίγες σελίδες παραπονιόσουν για την πάρτυ μου, αλλά το trolling σου δεν έχει σταματημό.Το χαμογελάκι στο τέλος δεν ξεγελάει Μερικοι εδω μεσα δε πανε καλα μου φαινεται ... Καθολου καλα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.