Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oτι να ναι οπως να ναι, για αλλη μια φορα. Δε θα κατσω να ασχοληθω με Παναθηναικους μερες που ειναι. Στην πραγματικοτητα ουτε για μπασκετ εχω καμια ορεξη να μιλησω.

Αλλα σκεψου πως γινεται να συγκρινεις τη Λαρισα, τον Πανιωνιο και τον ... ΠΑνελληνιο και το ελληνικο πρωταθλημα, με την Παρτιζαν σε ημιτελικο Ευρωλιγκας.

Οσο για το πως δημιουργουν πιεση, και για το αν διαβαζουν οι παικτες τα αρθρα, ξαναλεω, πως δημιουργουν πιεση στην ΟΜΑΔΑ στο συνολο της.

Αλλα ειπαμε... Αποτυχια να μην περασεις την ΠΑρτιζαν.. Να μην πας ΚΑΝ στο ΦΑιναλ4 τι ειναι....? Περαστικα σας.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η μονη μη αληθεια νομιζω ειναι το μεγεθος των συνεπειων αν χασετε απο Παρτιζαν.

Αν το χασετε, αφου δεν θα το παρει ο Παναθηναικος, θεωρειται ως μη γενομενον

Αποκει και περα, δεν νομιζω οτι λεει κατι αναληθες.

Δεν εγραψε ο ανθρωπος "αν δεν το παρει"

Εγραψε "Αν χασει απο την Παρτιζαν"

Ε, τι θελετε, να λεμε οτι η Παρτιζαν ειναι το φαβορι και ποσο μεγαλος αθλος θα ειναι να την κερδισει ο Ολυμπιακος και οτι δεν τρεχει τιποτα αν χασει?

Αυτο θελετε?Να εχετε τον πωπο σας καλυμμενο σε περιπτωση ηττας και σε περιπτωση νικης να θεωρηθει αθλος?

ΥΓ. Το να μην παμε καν οντως ηταν αποτυχια. Και μας πληγωσε. Τι θες να κανουμε τωρα?Επειδη αποτυχαμε εμεις, εσεις θα θεωρειται οτι εχετε κανει το καθηκον σας?Τι να σου, μακαρι και οι παικτες σου να σκεφτονται ετσι, οτι μιας και δεν ειναι εδω ο Παναθηναικος εμεις το καναμε το καθηκον μας

Δημοσ.

Ειναι ωραιο να μου βαζεις λογια Καιζερ.

Αποψη μου ειναι πως οταν καποια ομαδα φτανει στ φαιναλ4 της Ευρωλιγκας, ειναι αυτοματως επιτυχια. Γιατι απο κει και περα, ολα μπορουν να συμβουν, και ας εισαι το αουτσαιντερ και ας εχεις απεναντι σου καλυτερες ομαδες. Και αυτο ειναι κατι που εσεις το εχετε επιβεβαιωσει σαν ομαδα, στο παρελθον.

Τωρα σε μεταξυ μας συζητησεις, να λεμε οτι ο ΟΣΦΠ μπορει και πρεπει να περασει την ΠΑρτιζαν, ειναι θεμιτο. Νο να βγαινει ομως ΑΡΔ και με εκφρασεις στιλ ''«ερυθρόλευκοι» μοιάζουν με ακροβάτη πάνω σε τεντωμένο σχοινί'' και κυριως ''Σε περίπτωση ήττας, όμως, από τους Σέρβους, οι Πειραιώτες θα γκρεμοτσακιστούν και κανείς δεν γνωρίζει τις συνέπειες αυτής της πτώσης '', ''Σε περίπτωση ήττας, όμως, το πράγμα αλλάζει. Οι κλυδωνισμοί που θα προκληθούν στο «κόκκινο οικοδόμημα» ίσως και να είναι ανεπανόρθωτοι''. Ε τωρα τι αλλο να πουμε σε ''δημοσιογραφο'' που δημιουργει τετοιο κλιμα?? Μιλαμε οτι πεταει τις μ@λ@κιες του αιωνα, απορω που συμφωνεις εστω και εν μερει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είδα κανέναν να γράφει ότι ο ΠΑΟ θα γκρεμοτσακιζόταν αν δεν περνούσε στο F4 ή αν δεν έπαιρνε το κύπελλο, ούτε πριν δώσει τους αγώνες, ούτε αφού γκρεμοτσακίστηκε και στους 2 από τους 3 του στόχους.

Δημοσ.

Περιμενε Ερωδιε, εχει και συνεχεια ο κυριος. ΔΙαβαζουμε λοιπον για τον παικτη ''που για να μιλησουμε για τα ποδια του και το αλμα του δε μας φτανουν ουτε 10 εκπομπες'', μαρκους χεισλιπ:

" Έναν παίκτη που μπορεί, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα και ο Παναθηναϊκός να γίνει και πάλι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει, όχι μόνο το πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά και τους τρεις τίτλους που διεκδικεί.....Και εκεί που φαινόταν πως ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι, ο Παναθηναϊκός κάνει την κίνηση ματ σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Και γίνεται και πάλι ο άρχοντας του παιχνιδιού… "
http://www.sport-fm.gr/article/214470

Ρε τον κυριο αντικειμενικουλη, πως τον αδικησαμε ετσι..

Δημοσ.

Αυτές οι παπαριές μου θυμίζουν κάτι ταμπέλες "λούζερ" που κολλάνε ορισμένοι παπαρολόγοι σε ομάδες/προπονητές που έφτασαν πολλές φορές στον τελικό αλλά δεν κατάφεραν να το πάρουν. Γιατί εσύ ρε νούμερο που δεν πας καθόλου τελικό τι είσαι, αν δεχτούμε ότι αυτός που δίνει συνεχώς το παρών είναι λούζερ; Ο υπερλούζερ των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών; Και αφού ο άλλος περνάει από ομίλους, προημιτελικούς, ημιτελικούς αποκλείοντας ένα καράβι ομάδες, πως διάολο προκύπτει ότι είναι λούζερ; Και ο γουίνερ ποιός είναι τότε;

... edit: Εσύ που έμεινες απόξω!

Δημοσ.

"Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αθλητική δραστηριότητα και πρόστιμο 3.000 ευρώ τον Κώστα Χριστοφιδέλη που είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Μία αγωνιστική σε Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό."

http://sport24.gr/html/ent/854/ent.359854.asp

Κριμα για τον πρωην ερυθρολευκο που του στιγματισαν την καριερα οι "επιστημονες" του ΠΑΟ..

Δημοσ.
...Ή θα το έπαιζε πως είχε πρόβλημα στα νεφρά για να παίρνει τσάμπα λεφτά.

Όχι ρε, με μονάδα τεχνητού νεφρού δεν καρφώνεις καλά στη διαγώνιο...

Δημοσ.

Αν ηταν ακομα στον Ολυμπιακο θα ειχαμε ακουσει τα απιστευτα.. προσπαθειστε τωρα να υποβαθμισετε το γεγονος και ριχτε το στον "χαβαλε"..

ΥΓ : welcome back KWSN :-)

Δημοσ.
Αν ηταν ακομα στον Ολυμπιακο θα ειχαμε ακουσει τα απιστευτα..

καθε μα καθε φορα γραφεις αυτη τη φραση. και μετα γραφεις εσυ τα απιστευτα.

Δημοσ.

και πολυ καλα θα εκανα (αν την εγραφα καθε φορα) γιατι πολυ απλα καθε μα καθε φορα υπαρχουν 2-3 που μπαινουν μονο και μονο για να προκαλεσουν.. οταν γινεται κατι που αφορα τον Ολυμπιακο ή το υποβαθμιζουμε ή το ξεχειλωνουμε αναλογα με το τι μας συμφερει.. οταν γινεται κατι αντιστοιχο για τον ΠΑΟ αλλαζουμε γνωμη.. Αρα πολυ καλα θα εκανα αν το εγραφα! Και για πες μου τι απιστευτο εχω γραψει αφου το θετεις και προσωπικα το ολο θεμα? εχεις να πεις κατι για τον αποκλεισμο του αθλητη σας? για την ντοπα που πηρε και σας εφτασε στο πρωταθλημα και στο κυπελλο? αν οχι καλο θα ηταν να μη σχολιαζεις ασχετα θεματα..

Δημοσ.

βασικα κανεις αυτα που κατηγορεις τους αλλους οτι κανουν. πχ τωρα απο μια τιμωρια αθλητη που ποιος ξερει ποιος του δωσε το φαρμακο εσυ λες χαρακτηριστικα ότι "πηρε ντοπα και μας εφτασε στο κυπελλο."

οπως εχω ξαναπει, προπαγανδιζεις. φουσκωνεις-φουσκωνεις και οτι μεινει

Δημοσ.

λες να του το εδωσε η μανα του? το ποιος προπαγανδιζει εδω μεσα και λεει παπατζες και προκαλει ειναι λιγο πολυ γνωστο.. και δε νομιζω να ανηκω σε αυτη την κατηγορια.. ο,τι γραφω ειναι ειδηση με αποδειξεις και οχι φημολογια.. αν δε σου αρεσει δε φταιω εγω γι αυτο.. επισης αν θυμαμαι καλα εσυ ησουν αυτος που μιλαγε για πωλησεις εφημεριδων κλπ και οπως αποδειχθηκε ηταν δικες σου εικασιες και οχι γεγονοτα..

αρα το ποιος "προπαγανδιζει" εδψ μεσα ξαναλεω ειναι λιγο πολυ γνωστο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...