Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλα δεν θα μπω παλι στο ιδιο τριπακι, τις αποδειξεις σου τις εχω ξαναδει, κανα φωτοσοπ απο Τζορβα και κανα γκαλοπ που να δειχνει αλλα αντι αλλων απο αυτα που υποστηριζεις. τελος απο μενα
foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 μαλλον δεν τις εχεις δει και πολυ καλα.. υπαρχει και βιντεο για Τζορβα οσο και αν δεν θες να το πιστεψεις, οσο για το γκαλοπ κανε τα παραπονα στο στα ΝΕΑ οχι σε μενα.. καλη συνεχεια και να μας δεις το βραδυ στο ΣΚΑΙ
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 και πολυ καλα θα εκανα (αν την εγραφα καθε φορα) γιατι πολυ απλα καθε μα καθε φορα υπαρχουν 2-3 που μπαινουν μονο και μονο για να προκαλεσουν.. οταν γινεται κατι που αφορα τον Ολυμπιακο ή το υποβαθμιζουμε ή το ξεχειλωνουμε αναλογα με το τι μας συμφερει.. οταν γινεται κατι αντιστοιχο για τον ΠΑΟ αλλαζουμε γνωμη.. Αρα πολυ καλα θα εκανα αν το εγραφα! Και για πες μου τι απιστευτο εχω γραψει αφου το θετεις και προσωπικα το ολο θεμα? εχεις να πεις κατι για τον αποκλεισμο του αθλητη σας? για την ντοπα που πηρε και σας εφτασε στο πρωταθλημα και στο κυπελλο? αν οχι καλο θα ηταν να μη σχολιαζεις ασχετα θεματα.. Που να δεις και τι γραφοταν για το μπασκετ, πριν ξεκινησει η χρονια..
foufoutios Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 κατι θυμαμαι για διαστημικο μπασκετ του ΠΑΟ και οτι δεν θα υπαρχουμε πουθενα.. ενταξει, σιγουρα εχει φοβερη ομαδα ο ΠΑΟ και τοσα χρονια μας ειχε αφανησει.. αλλα δεν υπηρξαν παρα ενας-δυο που να αναγνωρισαν την προσπαθεια των Αγγελοπουλων και το οτι εριξαν λεφτα και φτιαξαμε ενα αξιολογο συνολο.. Τον Τσιλντρες αχρηστο και τσαμπα τα λεφτα, ο Τεοντοσιτς οτι θα μεινει ταλεντο, ο Σοφο οτι ειναι τελειωμενος και αλλα πολλα..
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι ρε, θέλω να μπαγλαρώνουν μόνο τους ντοπέ του Βάζελου. Για να γουστάρουμε.
Linus_21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι ρε, θέλω να μπαγλαρώνουν μόνο τους ντοπέ του Βάζελου. Για να γουστάρουμε. Τουλάχιστον οι δικοί μας είναι παρών στους ελέγχους από ότι φαίνεται, και δεν πηδάνε μάντρες όταν σκάνε μύτη οι ελεγχτές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τουλάχιστον οι δικοί μας είναι παρών στους ελέγχους από ότι φαίνεται, και δεν πηδάνε μάντρες όταν σκάνε μύτη οι ελεγχτές Άσε που καμιά φορά έχουν και ατυχήματα και με μηχανές... ΥΓ: Στο μπασκετάκι θα έρθει ο Ολυμπιακός θα κάνει μέχρι 1 νίκη ακόμα, το πολύ. Εκτός αν τραυματιστεί το σύμπαν πάλι. Ο Σόφο είναι ένα όρθιο μπιφτέκι που κάνει συνέχεια βήματα ή φάουλ. Ακόμα και τώρα.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι, έτσι θέλω. Εμείς είμαστε πιο έξυπνοι και την γλιτώνουμε πάντα.
Linus_21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι, έτσι θέλω. Εμείς είμαστε πιο έξυπνοι και την γλιτώνουμε πάντα. Εμάς οι δικοί μας πίνουν μόνο red bull και caotonic, δεν φοβούνται τους ελέγχους
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι, έτσι θέλω. Εμείς είμαστε πιο λαμογια και την γλιτώνουμε πάντα. fixed γεια σου ολυμπιακαρα με το ηθος σου :mrgreen:
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εν τω μεταξυ διαβαζω οτι ο Πεκο εχει κλεισει στο ΝΒΑ, οποτε σημερα θα παιξουμε εναντιον του επομενου σεντερ του Παο.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εν τω μεταξυ διαβαζω οτι ο Πεκο εχει κλεισει στο ΝΒΑ, οποτε σημερα θα παιξουμε εναντιον του επομενου σεντερ του Παο. Από πέρυσι τα ίδια λενε οι Γουλφς, από πέρυσι λέει ο ίδιος ότι δεν πάει. όπως είπε και σήμερα. Και φέτος είναι χειρότερος από πέρυσι. Ο Μάριτς πολύ χλωμός να έρθει στον ΠΑΟ. Εώς κίτρινος. Ακόμα κι αν φύγει ο Πέκο. ---------- Προσθήκη στις 17:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ---------- ασχετα αν εγινε με την Εθνικη ο ντορος.. Η υπάλληλος του Γαρυφαλόπουλου; Ο άλλος ο κολυμβητής από το μικρό εθνικό Δρυμό; Αθλητές της εθνικής κι αυτοί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.