KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 δεν πειραζει του χρονου τωρα. λογικα ο Γιαννακης θα εχει μαθει απο τα λαθη του μεχρι τοτε.ξανα.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Η Μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα της τελευταιας 2ετιας. Παρτυ κανει καθε φορα και με εμας, και με εσας. Οποτε μαλλον δε φανηκε τπτ. ---------- Προσθήκη στις 01:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:43 ---------- Τι δενουμε ρε συ Μαργαριτα? Προπονητικο τιμ, Μπεβερλυ, Βουισιτς, Χαλπεριν, Πενν ειναι προς αποχωρηση. Δηλαδη αλλα συστηματα, αλλη περιφερεια. Κ απ οτι φανηκε το περιφερειακο παιχνιδι ειναι αυτο που μετρα περισσοτερο στο μπασκετ. Τεραστια ατυχια οτι ο Χαλπεριν μας βγηκε τετοιος παικτης. Οταν τον πηραμε ειχε πολυ καλο προσπεκτ. Η Μπαρτσελόνα ήταν πέρυσι η 3η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Διαφωνείς; Άλλος κέρδισε όταν έπρεπε. Για τον Χαλπερίν θυμάσαι τι λέγαμε ε; Για τον παντοφλάκια;
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εν τω μεταξυ η ειρωνια παει συννεφο απο ορισμενους.. Πραγματικα σας τιμαει αυτο να το ξερετε. Πειτε κ αλλα! Οχι τπτ αλλο, εβρεξε και στη βροχη βγαινουν ''διαφοροι''. Δεν ηταν εκπληξη επομενως. Αντε θα κοιμηθειτε με χαμογελο σημερα.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 δεν πειραζει του χρονου τωρα.λογικα ο Γιαννακης θα εχει μαθει απο τα λαθη του μεχρι τοτε.ξανα. Υπομονή. ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- Εν τω μεταξυ η ειρωνια παει συννεφο απο ορισμενους.. Πραγματικα σας τιμαει αυτο να το ξερετε. Πειτε κ αλλα! Οχι τπτ αλλο, εβρεξε και στη βροχη βγαινουν ''διαφοροι''. Δεν ηταν εκπληξη επομενως. Αντε θα κοιμηθειτε με χαμογελο σημερα. Σε παρακαλώ, η ατάκα περί σαλιγκαριών είναι δικιά μου και απαιτώ fees αν πρόκειται να την χρησιμοποιείς. Εξάλλου, τόσο καιρό ήμουν σε αναγκαστικές διακοπές, να μην του δόσω να καταλάβει;
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Η Μπαρτσελόνα ήταν πέρυσι η 3η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Διαφωνείς; Άλλος κέρδισε όταν έπρεπε. Για τον Χαλπερίν θυμάσαι τι λέγαμε ε; Για τον παντοφλάκια; Για τον Χαλπεριν ειχες δικιο. Ωστοσο περυσι ο Χαλπεριν δεν ειχε καμια σχεση με τον φετινο. Μα καμια σχεση. Και να φανταστεις ηταν στην second euroleague team πριν τον υπογραψουμε. Καλη επιλογη, αλλα δε μας βγηκε. Καθε χρονια και χειροτερος. Του χρονου, απ το να τον κρατησουμε, ας παω εγω να παιξω. Η κανα παιδι απ το εφηβικο. Πιο χρησιμοι θα μαστε. Περυσι αν την πετυχαινατε στον τελικο, δε θα στοιχηματιζα τα λεφτα μου σε σας. Αλλα ουτε θα την θεωρουσα και φαβορι, αν και σας κερδισε μεσα εξω με μεγαλη διαφορα. Εχασε ωστοσο απο την ΤΣΣΚΑ, επομενως ισως δεν ειχε το μεταλλο να σας κερδισει σε τελικο. Και τα 2 ενδεχομενα μου φαινονται πιθανα. Μα θα μου πεις την κερδισε η ΤΣΣΚΑ που την ειχα +20 στο ημιχρονο. Δεκτο. Απλως θεωρω πως δε σας βολευει το στυλ π παιζει η Μπαρτσα, πιστευω δηλαδη. ---------- Προσθήκη στις 01:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ---------- Υπομονή. ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- Σε παρακαλώ, η ατάκα περί σαλιγκαριών είναι δικιά μου και απαιτώ fees αν πρόκειται να την χρησιμοποιείς. Εξάλλου, τόσο καιρό ήμουν σε αναγκαστικές διακοπές, να μην του δόσω να καταλάβει; Αληθεια?? Δεν το ηξερα. Δεν αναφερομουν ουτε σε σενα ουτε στον Καιζερ παντως. Αντε θα σκεφτω δικη μου, την επομενη φορα
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Και κατι τελευταιο. Θυμαστε που λεγαμε το καλοκαιρι πως γινεται ενας προπονητης 55 ετων να αλλαζει τη φιλοσοφια του εν μια νυκτι. Προφανως αποδειχτηκε πως τον πιεσαν οι παικτες ν' αλλαξει το πλανο της ομαδας. Και προφανως ο ιδιος ψαρευε σε θολα νερα, και δεν ηταν ετοιμος να διαχειριστει καταστασεις που θα προεκυπταν. Τελος παντων. ΓΙα μενα ο Γιαννακης ειχε κιτρινη καρτα για αλλες δηλωσεις που ειχε κανει, πηρε την κοκκινη την Παρασκευη. Αντε και καλος βουλευτης.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 οσο ειναι ο γιαννακης προπονητης,δεν προκειται να δειτε ευρωπαικο. εχετε καλο εμψυχο δυναμικο,προεδρους που πραγματι αγαπανε την ομαδα τους και ριχνουν ενα καρο λεφτα αλλα δεν εχετε προπονητη με αρκετα μεγαλα κακαλα για να σας φερει την κουπα. ο γιαννακης καλος ειναι,αλλα λιγος για το οραμα που εχουν οι προεδροι για την ομαδα τους.παρτε το χαμπαρι.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Οσο για τον Κλειζα, σε ενα αλλο φορουμ που εγραδα πως πρεπει να του τραβηξει καποιος το αυτι, μετα το ματς με τον Κολοσσο που βαριοταν να παιξει μπασκετ, επαιρνε τεχνικες για πλακα, και εφτυνε προς την εξεδρα, με ειπαν αντιολυμπιακο. Ε χαρειτε τον τωρα. Ξαναλεω, σ αυτο το τουρνουα εγω καταλαβα τι παιχταρας ειναι ο Παπαλουκας και τι δυσκολιες εχει να αντιμετωπισει σ αυτη την ομαδα. Αν ηταν στην ΤΣΣΚΑ ισως να ειχε ενα τροπαιο παραπανω.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Για τον Χαλπεριν ειχες δικιο. Ωστοσο περυσι ο Χαλπεριν δεν ειχε καμια σχεση με τον φετινο. Μα καμια σχεση. Και να φανταστεις ηταν στην second euroleague team πριν τον υπογραψουμε. Καλη επιλογη, αλλα δε μας βγηκε. Περυσι αν την πετυχαινατε στον τελικο, δε θα στοιχηματιζα τα λεφτα μου σε σας. Αλλα ουτε θα την θεωρουσα και φαβορι, αν και σας κερδισε μεσα εξω με μεγαλη διαφορα. Εχασε ωστοσο απο την ΤΣΣΚΑ, επομενως ισως δεν ειχε το μεταλλο να σας κερδισει σε τελικο. Και τα 2 ενδεχομενα μου φαινονται πιθανα. Μα θα μου πεις την κερδισε η ΤΣΣΚΑ που την ειχα +20 στο ημιχρονο. Δεκτο. Απλως θεωρω πως δε σας βολευει το στυλ π παιζει η Μπαρτσα, πιστευω δηλαδη. ---------- Προσθήκη στις 01:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ---------- Αληθεια?? Δεν το ηξερα. Δεν αναφερομουν ουτε σε σενα ουτε στον Καιζερ παντως. Αντε θα σκεφτω δικη μου, την επομενη φορα Απ΄όταν ήταν στο Ισραήλ όμως, ήταν γνωστός ότι εξαφανίζοταν. Και πολλοί μακαμπέοι είχαν χαρεί όταν έφυγε. Το έλεγα και τότε. Και φάνηκε και τότε. Και προφανώς ο παραγκωνισμός του τον ευνούχισε εντελώς. Σχετικά με την Μπαρτσελόνα κτλ, κάνεις συνεχώς ένα λάθος. Συγκρίνεις παιχνίδια διαφορετικών περιόδων και θεωρείς ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο. Οι φόρμες των ομάδων αλλάζουν, πολλές φορές άρδην. Ίδιος ήταν ο Παναθηναϊκός που έχασε από τον Πανελλήνιο και ίδιο αυτός που διέσυρε την Σιένα στην Ιταλία; Οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν. Και δεν είχαν αλλάξει πχ κάποια έυστοχα σουτ μόνο. Ίδια στο κάτω κάτω η CSKA η φετινή που έχασε στην έδρα της από τη Ρόμα και που έφτασε τελικά στο F4;
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Να θεσω ενα ερωτημα? Αν λεω Αν ο Ολυμπιακος σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Παναθηναϊκου και παρει πρωταθλημα,εχοντας κατακτησει ηδη το κυπελλο,έχοντας συμμετοχη στο τελικο της Euroleague θα ειναι αποτυχημενη η χρονιά?Αν συμβουν όλα αυτα το "ταμειο" για τον Γιαννακη πως θα ειναι?
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Η κατάρα του βάζελου. Τα έχουμε πει πολλάκις. Να μην είναι γαύρος; Αυτή είναι ευλογία, μη μπερδεύεσαι. ---------- Προσθήκη στις 02:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:07 ---------- Να θεσω ενα ερωτημα?Αν λεω Αν ο Ολυμπιακος σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Παναθηναϊκου και παρει πρωταθλημα,εχοντας κατακτησει ηδη το κυπελλο,έχοντας συμμετοχη στο τελικο της Euroleague θα ειναι αποτυχημενη η χρονιά?Αν συμβουν όλα αυτα το "ταμειο" για τον Γιαννακη πως θα ειναι? Απολύτως θετικό. Στο Έβερεστ. Στον Άρη (τον πλανήτη). Ένα όνειρο.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Να θεσω ενα ερωτημα?Αν λεω Αν ο Ολυμπιακος σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Παναθηναϊκου και παρει πρωταθλημα,εχοντας κατακτησει ηδη το κυπελλο,έχοντας συμμετοχη στο τελικο της Euroleague θα ειναι αποτυχημενη η χρονιά?Αν συμβουν όλα αυτα το "ταμειο" για τον Γιαννακη πως θα ειναι? πεταει ο γαιδαρος;. θεο θα τον κανουν οι οπαδοι του ολυμπιακου και οι προεδροι θα του στησουν αγαλμα.ας μην κρυβομαστε,ολοι ξερουμε οτι στο τελος της ημερας η κοντρα Παο-ΟΣΦΠ ειναι που δινει σκοπο στην ζωη των ελληνων φιλαθλων.ουτε ευρωπαικα κατσαρολια,ουτε παγκοσμια.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Απ΄όταν ήταν στο Ισραήλ όμως, ήταν γνωστός ότι εξαφανίζοταν. Και πολλοί μακαμπέοι είχαν χαρεί όταν έφυγε. Το έλεγα και τότε. Και φάνηκε και τότε. Και προφανώς ο παραγκωνισμός του τον ευνούχισε εντελώς. Σχετικά με την Μπαρτσελόνα κτλ, κάνεις συνεχώς ένα λάθος. Συγκρίνεις παιχνίδια διαφορετικών περιόδων και θεωρείς ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο. Οι φόρμες των ομάδων αλλάζουν, πολλές φορές άρδην. Ίδιος ήταν ο Παναθηναϊκός που έχασε από τον Πανελλήνιο και ίδιο αυτός που διέσυρε την Σιένα στην Ιταλία; Οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν. Και δεν είχαν αλλάξει πχ κάποια έυστοχα σουτ μόνο. Ίδια στο κάτω κάτω η CSKA η φετινή που έχασε στην έδρα της από τη Ρόμα και που έφτασε τελικά στο F4; Κοιτα για τον Χαλπεριν απο περυσι αν μου πεις οτι ηξερες οτι θα ειχε αυτη την εξελιξη, ε εισαι το λιγοτερο μαντης. Τιποτα δεν προμηνυε τετοια εξελιξη. Μιλαμε τον εβλεπα να τρωει τα νυχια του στον παγκο και κοντευα να δαγκωσω το τηλεκοντρολ απο τα νευρα. Τωρα για τη φορμα που λες, ουτε η Μπαρτσα ηταν εκτος φορμας. Σκεψου οτι με την ΤΣΣΚΑ χαναν τα αχαστα, και για 3 δεκαλεπτα ηταν μπροστα με ανεση. Τελος παντων, σε μια υποθετικη συζητηση μαλλον δεν θα καταληξουμε παντως. Αν θες να παραδεχτω πως τουλαχιστον δε θα παρουσιαζατε την εικονα που παρουσιασαμε εμεις σημερα, μεσα. ---------- Προσθήκη στις 02:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:12 ---------- Και ειδα ρε γαμωτο κινησεις πανικου σημερα απ τον Γιαννακη. Πανικου! Δεν ειχε ιδεα τι επρεπε να κανει και δοκιμαζε στα κουτουρου σχηματα! Ακου εκει με Πενν-Μπεβερλυ στην ιδια 5αδα!
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 πεταει ο γαιδαρος;. θεο θα τον κανουν οι οπαδοι του ολυμπιακου και οι προεδροι θα του στησουν αγαλμα.ας μην κρυβομαστε,ολοι ξερουμε οτι στο τελος της ημερας η κοντρα Παο-ΟΣΦΠ ειναι που δινει σκοπο στην ζωη των ελληνων φιλαθλων.ουτε ευρωπαικα κατσαρολια,ουτε παγκοσμια. Χαχαχα!Θα συμφωνησω μαζι σου!(σχετικα με ευρωπαϊκα και παγκοσμια) Ας ξεχασουμε ομως οπαδους και προεδρους!Ενας υγιης φιλαθλος της ομαδας οταν θα κανει το ταμειο (με την προυποθεση οτι η ομαδα παιρνει το πρωταθλημα) τι θα μπορουσε να καταλογισει στον coach Γιαννακης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.