Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε, με τόσα προβλήματα είναι σχεδόν απίθανο να νικήσεις μια καλή ομάδα

Για τη μπάλα μιλάς;

Ένιγουέι, κάντε χώρο λίγο να μπει και αυτή η κούπα! :-) (που χαριστικά μας έδωσε ο πρωταθλητής παντοτινός σόλα τα σπορ)

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελα οκ μονο που ειδα ο γαυρος και ο γαυρος καταλαβαμε...........:-D:-D:-D:-D:-D

Τι κατάλαβες? Βάλτα στο word, κάνε replace το γαύρος με Ολυμπιακός να γουστάρεις, διάβασέ το και πες μας που διαφωνείς αφού κόπτεσαι να απαντήσουμε εμείς στα δικά σου.

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην ομαδα μας :-)

Τι κατάλαβες? Βάλτα στο word, κάνε replace το γαύρος με Ολυμπιακός να γουστάρεις, διάβασέ το και πες μας που διαφωνείς αφού κόπτεσαι να απαντήσουμε εμείς στα δικά σου.

Οταν μου λες ποιο ευνοημενη ομαδα ο ολυμπιακος επι χουντας επειδη ο διαιτητης το 71 αφησε ενα οφσαιντ υπερ του ολυμπιακου...

ε ενταξει..

Δημοσ.
Όσο για τον άλλο που χαίρεται πως πέταξα διαμάντι, ας παίξει πρώτα έναν αγώνα βόλευ να δει πως είναι να παίρνεις ένα σετ με αυτές τις συνθήκες και ας έρθει να μου πει μετά.

'Ελα ρε φιλε σοβαρα?Τόσες δυσκολίες?Πηρες ενας σετ?Και?Ειναι κατορθωμα?

Όσιο για το αν εχω παιξει αγωνα βόλεϊ ας μην το συζητησουμε!Δεν ειμαστε εδω για προσωπική διαφήμιση!Αλλα πιστεψε με δεν μπορει να φανταστεις το ποσο βολεϊ εχω παιξει(και οχι σε αλανα believe me)

IVAN ο τρομερος και Djuric

ΙVAN αλανι για παντα στο λιμανι

Δεν ειναι θεμα το word ειναι θέμα η πράσινη προπαγανδιστικη πηγη!

Δημοσ.
Ρε παιδιά οι στρακαστρούκες που σκάνε στην πλατεία δίπλα, για το βόλειμπολ είναι?

Δεν ξέρω πώς λέγεται.

Είναι το αγαπημένο άθλημα του Johny με το οποίο ασχολείται από μικρός.

Ρώτα τον να σου πει. Πάντως πρέπει να είναι σημαντικό άθλημα για να σκάνε στρακαστρούκες.

Παναθηναϊκός Volleyball:

5 χρόνια πρώτος στην κανονική σαιζόν, 1 πρωτάθλημα. Lοosers και με τη βούλα, όχι μλκίες.

Δημοσ.

Έλα εντάξει, κλασική απαξίωση του αθλήματος, για να το παίξουμε υπεράνω.

Απίστευτη ξεφτίλα και δείγμα μεγάλου κωλοτούμπα. Προχθές που το γύρισε το σετ, πάμε ομαδάρα κλπ, σήμερα που πήρε σετ αναθάρρησε και ήρθε να μας την πει για το 1 σετ που πήρε :lol: και στο τέλος, κλασικά:

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Δημοσ.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Σχολιο φιλαθλου Παναθηναϊκου:Ατάλαντος και ξεπερασμένος ο Μιλκοβιτς

Έχετε πλάκα!

(θα έβαζα το Link αλλα δεν ειναι καιρος για Ban)

Δημοσ.
Έλα εντάξει, κλασική απαξίωση του αθλήματος, για να το παίξουμε υπεράνω.

Απίστευτη ξεφτίλα και δείγμα μεγάλου κωλοτούμπα. Προχθές που το γύρισε το σετ, πάμε ομαδάρα κλπ, σήμερα που πήρε σετ αναθάρρησε και ήρθε να μας την πει για το 1 σετ που πήρε :lol: και στο τέλος, κλασικά:

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ποιος το απαξίωσε το άθλημα? Εγώ με εσάς γελάω που βάζω 100% στοίχημα όταν έπαιρνε το πρωτάθλημα πχ ο Ηρακλής ούτε καν το μαθαίνατε και τώρα βγαίνετε και πανηγυρίζετε.

Προχθές που γύρισα το σετ, μυρωδιά Ερωδιέ, το χάρηκα γιατί σετ από 5-17 δεν έχει γυρίσει ποτέ σε αγώνα βόλευ αυτού του επιπέδου. Και το έχεις κάνει σημαία 2

μέρες τώρα.

Τα περί ξεφτίλας κτλ σου επιστρέφονται εις διπλούν.

Δημοσ.
Ποιος το απαξίωσε το άθλημα? Εγώ με εσάς γελάω που βάζω 100% στοίχημα όταν έπαιρνε το πρωτάθλημα πχ ο Ηρακλής ούτε καν το μαθαίνατε και τώρα βγαίνετε και πανηγυρίζετε.

Προχθές που γύρισα το σετ, μυρωδιά Ερωδιέ, το χάρηκα γιατί σετ από 5-17 δεν έχει γυρίσει ποτέ σε αγώνα βόλευ αυτού του επιπέδου. Και το έχεις κάνει σημαία 2

μέρες τώρα.

Τα περί ξεφτίλας κτλ σου επιστρέφονται εις διπλούν.

Έλα ρε υπερπαίχτη των ταπί Johnyestia, πού ήταν αυτές οι μεγάλες αναλύσεις σου για τους τελικούς με τον Ηρακλή?

Βάζεις και στοιχήματα και λες εμένα μυρωδιά, που δεν έχεις τα κότσια να παραδεχτείς ότι έχασες στο τρίτο δημοφιλέστερο άθλημα και μου το πας στο πόλο.

Κάτσε να θυμάσαι από αυτή τη χρονιά το 5-17 και φτιάξε και ένα αγαλματάκι για την ανατροπή. Όπως ήθελε να κάνει κάποτε ο Τζίγγερ με τις πορείες.

Ξεφτίλα είναι να σου σπάει 2 σερί χρονιές ο αιώνιος την έδρα. Μεγάλη ξεφτίλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...