Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικά καταχωρημένο από dark viewpost.gif

Σήμερα έχει πολύ γέλιο το θέμα

Ας συνοψίσουμε

1) Η καλή πορεία στο Cl δεν μετράει πια για τους βάζελους αν δε φτάσεις τελικό ή παίξεις σε βατό όμιλο

2) Το παλιοκύπελο ΟΥΕΦΑ που ήταν ντροπή είναι φέτος πολύ καλό, ειδικά αν αποκλείσεις μια καλή ομάδα μόνο αρκεί και περισσεύει

Απ του χρόνου όμως είναι ξεφτίλα για όποιον θα παίζει εκεί ακόμα κι αν ριξει 5αρες σε ομάδες οπως η Μπενφίκα

3) Το πρωτάθλημα Βόλεϊ γυναικών όπως και το κύπελλο βόλεϊ είναι πολύ σπουδαίο

αλλά το πρωτάθλημα ανδρών ασήμαντο

4) Αντίθετα το κύπελλο μπάσκετ δεν έχει καμία άξια

ειδικά αν είναι ντεφορμέ η άλλη ομάδα και φέρει το τριφύλλι

5) Επίσης το να πας τελικό ευρωπαϊκού στο μπάσκετ είναι ένα τίποτα και το ίδιο με το να μη προκρίνεσαι καθόλου στο FF επειδή μωρέ είχες άσχημο πρόγραμμα

6) Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι καθαρό και ωραίο μόνο αν δεν το παίρνει ο Ολυμπιακός

7) Οι τίτλοι δεν έχουν καμία αξία ειδικά στα σπορ που δεν τους κατακτά η πράσινη θύελλα

8) Αυτό που αξίζει πιο πολύ από όλα είναι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που 12 χρόνια τώρα δεν άξιζε μια αλλά μόνο οι Ευρωπαϊκές πορείες

9)Για τα επόμενα δέκα χρόνια ο ολυμπιακός δεν θα σηκώσει κούπα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ καθως οι φιλοι του Παναθηναϊκου εχουν και μαντικες ικανότητες

10)H τρελή φόρμα του Παναθηναϊκου στοιχειοθετείται με αντιπάλους αντικειμενικά χαμηλότερης δυναμικότητας ενώ αντίστοιχα ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλό πρόσωπο και κατα στιγμες εντυπωσιακό μπασκετ παίζοντας όμως με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες εως το τελικό του Final four

11)Στο μπασκετ "υπολογίζουμε" την δυναστεία του Παναθηναϊκου όλα αυτα τα χρόνια στο ποδόσφαιρο αντιθέτως φέτος πήραμε νταμπλ και ξεχνάμε τα προηγούμενα 14 χρόνια.'Οπου μας συμφέρει δηλαδή υπολογίζουμε το παρελθον,όπου δεν μας συμφέρει το αγνοούμε ή το απαξιώνουμε

12) Αισχρα σπορ οπως πολο κολυμβηση τα αγνοουμε πληρως και πρεπει να καταργηθουν αμεσα

Λέτε κι άλλα να γελάμε

200px-Rizos.jpg

Fixed

Ας προσθεσουμε ολοι οτι μπορουμε

να μη στεναχωριουνται οι ανθρωποι δηλαδη οχι τιποτα αλλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παράθεση:

Αρχικά καταχωρημένο από dark viewpost.gif

Σήμερα έχει πολύ γέλιο το θέμα

Ας συνοψίσουμε

1) Η καλή πορεία στο Cl δεν μετράει πια για τους βάζελους αν δε φτάσεις τελικό ή παίξεις σε βατό όμιλο

2) Το παλιοκύπελο ΟΥΕΦΑ που ήταν ντροπή είναι φέτος πολύ καλό, ειδικά αν αποκλείσεις μια καλή ομάδα μόνο αρκεί και περισσεύει

Απ του χρόνου όμως είναι ξεφτίλα για όποιον θα παίζει εκεί ακόμα κι αν ριξει 5αρες σε ομάδες οπως η Μπενφίκα

3) Το πρωτάθλημα Βόλεϊ γυναικών όπως και το κύπελλο βόλεϊ είναι πολύ σπουδαίο

αλλά το πρωτάθλημα ανδρών ασήμαντο

4) Αντίθετα το κύπελλο μπάσκετ δεν έχει καμία άξια

ειδικά αν είναι ντεφορμέ η άλλη ομάδα και φέρει το τριφύλλι

5) Επίσης το να πας τελικό ευρωπαϊκού στο μπάσκετ είναι ένα τίποτα και το ίδιο με το να μη προκρίνεσαι καθόλου στο FF επειδή μωρέ είχες άσχημο πρόγραμμα

6) Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι καθαρό και ωραίο μόνο αν δεν το παίρνει ο Ολυμπιακός

7) Οι τίτλοι δεν έχουν καμία αξία ειδικά στα σπορ που δεν τους κατακτά η πράσινη θύελλα

8) Αυτό που αξίζει πιο πολύ από όλα είναι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που 12 χρόνια τώρα δεν άξιζε μια αλλά μόνο οι Ευρωπαϊκές πορείες

9)Για τα επόμενα δέκα χρόνια ο ολυμπιακός δεν θα σηκώσει κούπα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ καθως οι φιλοι του Παναθηναϊκου εχουν και μαντικες ικανότητες

10)H τρελή φόρμα του Παναθηναϊκου στοιχειοθετείται με αντιπάλους αντικειμενικά χαμηλότερης δυναμικότητας ενώ αντίστοιχα ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλό πρόσωπο και κατα στιγμες εντυπωσιακό μπασκετ παίζοντας όμως με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες εως το τελικό του Final four

11)Στο μπασκετ "υπολογίζουμε" την δυναστεία του Παναθηναϊκου όλα αυτα τα χρόνια στο ποδόσφαιρο αντιθέτως φέτος πήραμε νταμπλ και ξεχνάμε τα προηγούμενα 14 χρόνια.'Οπου μας συμφέρει δηλαδή υπολογίζουμε το παρελθον,όπου δεν μας συμφέρει το αγνοούμε ή το απαξιώνουμε

12) Αισχρα σπορ οπως πολο κολυμβηση τα αγνοουμε πληρως και πρεπει να καταργηθουν αμεσα

13) Όταν τα επεισόδια τα κάνουν γαύροι, είναι κωλόπαιδα, τσογλαναρέοι, μιάσματα της κοινωνίας, ενώ όταν τα κάνουν βάζελοι, είναι αντιεξουσιαστές, αναρχικοί, αγνά παιδιά

Λέτε κι άλλα να γελάμε

200px-Rizos.jpg

Fixed

Ας προσθεσουμε ολοι οτι μπορουμε

να μη στεναχωριουνται οι ανθρωποι δηλαδη οχι τιποτα αλλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Fixed :lol:

Δημοσ.

η δήλωση του σ.κ. για το τσουλου:

«Στόχος μας είναι το νταμπλ, όμως θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση μιας και ο τελικός του 2007 είναι στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων»

http://www.sport-fm.gr/article/19140

Δημοσ.

«Στόχος μας είναι το νταμπλ, όμως θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση μιας και ο τελικός του 2007 είναι στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων»

Ε και που γράφει ότι θα πάρουμε Τσου Λου? Είπε ποτέ ο Σώκος ότι βασικός στόχος της ομάδας είναι το Τσου Λου? Όποιος συμμετέχει σε μία διοργάνωση, μπορεί να ονειρεύεται.

Και ο ΠΑΟ όταν έφτασε στους 4 το 96, κύπελλο ονειρευόταν. Που είναι το κακό?

Το τί είχαν ακούσει τα αυτιά μας τότε, για τραίνα κλπ γραφικότητες βέβαια, δεν περιγράφεται.

Δημοσ.

Ωραίος. Άρχισαν και οι πρώτες κολοτούμπες.

Δημοσ.

Ψαξε να βρεις δικο μου Post για το αν εκανε τετοιες δηλωσεις ή οχι!

Επίσης οτι λεει ο Σώκος πρεπει να τα πιστεύουμε?Να το έχουμε σαν ευαγγέλιο?Αν το πάμε έτσι θελεις να σου παραθέσω και δηλώσεις που δεν σας τιμουν και ιδιαιτέρως?Πρέπει να τις πιστέψουμε και αυτές?

Δημοσ.

Δείξε μου που λέει για κατάκτηση του Ch.L. Αντίθετα, το έχει πει για το Ουέφα. :X

Nice try! A, τη χρονιά της δήλωσης είχαμε το Σούλιντ; Δε νομίζω...

Αντιγράφω από το παραπάνω λινκ χωρίς να τροποποιήσω την πρόταση όπως εγώ θέλω:

"...να κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ και στην Ευρώπη να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Μην ξεχνάμε πως ο τελικός του Champions League το 2007 θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση".

Δημοσ.
Δεν τους έτσουξε το βόλλευ και μπήκαν 10 νοματέοι να πουν το μακρύ και το κοντό τους. Αν δηλαδή τους έτσουζε τί θα είχαμε εδώ μέσα? Τους Cockneys?

Κι εγώ έγραψα κάτι γιά το βόλευ.Θεωρείς ότι με πείραξε που έχασε ο Παναθηναϊκός την κούπα? Σκέψου ότι πριν από λίγο καιρό είχε ερώτηση σε ένα τηλεπαιχνίδι γιά το πόσοι παίζουν σε ένα αγώνα βόλευ και εγώ απάντησα 7! Χωρίς πλάκα.

Δημοσ.
...είχε ερώτηση σε ένα τηλεπαιχνίδι γιά το πόσοι παίζουν σε ένα αγώνα βόλευ και εγώ απάντησα 7! Χωρίς πλάκα.

Δεν παίζουν 7; :lol::X

Δημοσ.

Ρε άνθρωπε, αυτό είχα ποστάρει εγώ και μου είπες ψάξε. Ποιος μίλησε για κατάκτηση Ch. l. ?

Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ τι είναι? ανεπίσημος?

Είπαμε τα μεσημεριανά ματς σας πειράζουν....

:lol::lol:

Δημοσ.
Ρε άνθρωπε, αυτό είχα ποστάρει εγώ και μου είπες ψάξε. Ποιος μίλησε για κατάκτηση Ch. l. ?

Κάτι για κωλοτουμπες ακουσα εγω!Είδες εσυ καμια κωλοτούμπα?

Δημοσ.
Είδες εσύ?

Τον ομοϊδεατη σου ρωτα ο οποιος αναφερει αρχισαν οι πρωτες κωλοτουμπες!Σε ποιες κωλοτουμπες αναφέρεται?

Δημοσ.
Κι εγώ έγραψα κάτι γιά το βόλευ.Θεωρείς ότι με πείραξε που έχασε ο Παναθηναϊκός την κούπα? Σκέψου ότι πριν από λίγο καιρό είχε ερώτηση σε ένα τηλεπαιχνίδι γιά το πόσοι παίζουν σε ένα αγώνα βόλευ και εγώ απάντησα 7! Χωρίς πλάκα.

Τότε ρε συ Geo, γράφεις για να γράψεις. Δηλαδή αν αύριο ανοίξουμε διάλογο για το badminton, θα μπω εγώ να γράφω αν με έτσουξε που έχασα σε ένα άθλημα που δεν γνωρίζω ούτε τους κανόνες?

Δημοσ.

Είπαμε τα μεσημεριανά ματς σας πειράζουν....

:lol::lol:

Μάλιστα. Για δείξε μου στο λινκ που βρήκατε πού ακριβώς λέει ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τελικός του ΤσουΛού;

Τώρα εσύ θα μου απαντήσεις "Μα εγώ δεν έγραψα ότι είχε στόχο τον τελικό, αλλά ότι απλά αναφέρθηκε σε αυτόν".

Ο Κόκκαλης που μίλαγε για τελικό τσάμπιονς λίγκ όταν έφερε τον Σόλιντ τι είναι? ανεπίσημος? Ο μπάγιεβιτς γιατί έφυγε την πρώτη φορά? :lol:

Αν ισχύει αυτό, τότε what's the big deal? Και γω μιλάω για τον τελικό του Τσουλού κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι το έχω θέσει ως στόχο να το κατακτήσει η ομάδα της γειτονιάς μου;

Α, και δεν ήταν επί Σόλιντ, επαναλαμβάνω!

Επανέρχομαι στην ουσία, ο Κόκκαλης ποτέ δεν έθεσε ως πρώτο στόχο την Ευρωπαϊκή υπέρβαση, αυτό εννοούσα όταν έγραψα " ο επίσημος Ολυμπιακός ποτέ δεν το είπε αυτό και ποτέ δεν το ήθελε όπως αποδείχτηκε", κάτι που αποδεικνύεται και από τη δήλωση που παραθέσατε αφού πρώτα αναφέρεται στο νταμπλ και μετά στην προσπάθεια για ευρωπαϊκή υπέρβαση, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

...να κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ και στην Ευρώπη να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Μην ξεχνάμε πως ο τελικός του Champions League το 2007 θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση" (τράβα ρώτα τον τι εννοεί).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...