Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και φυσικα μην περιμενετε μεταγραφες... Μπορει να ξεκιναει νωρις η Ευρωπη, αλλα θα πει οτι για τις ομαδες που παιζει δεν χρειαζεται περαιτερω ενισχυση...

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μωρε με τα χωρια που θα παιξουμε ας αφηνουν τους μεγαλους να ξεκουραζονται κι ας βαζους τους νεους αλλα το θεμα ειναι οτι δε το κανουν.

και σημερα χαναμε τοση ωρα και στο τελος αποφασισε να βαλει επιθετικογενη!

Δημοσ.
Μεταγραφές; Με την κρίση να χτυπάει τα διαρκείας (για αρχή), φοβάμαι τα χειρότερα.

Aμα δεν κατεβασει τιμες,λεφτα απο διαρκειας δεν θα δει...

ειμαστε η μονη ομαδα με 400 ευρω διαρκειας και ειχαμε στανταρ 20000 ατομα καθε χρονο...

Ας το ριξει 200 ευρω αμα θελει να δει κοσμο...

Δημοσ.

Ποια διαρκειας ρε παιδια ?

Υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που θα παρει διαρκειας αν δε δει πρωτα μεγαλο ξενο προπονηταρα και 5 μεταγραφες παικταραδες ?

Δημοσ.
Ποια διαρκειας ρε παιδια ?

Υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που θα παρει διαρκειας αν δε δει πρωτα μεγαλο ξενο προπονηταρα και 5 μεταγραφες παικταραδες ?

Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που με αυτά που έρχονται δεν θα κόψει τα περιττά έξοδα όπως ένα διαρκείας; Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις ομάδα!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Τι ηταν αυτο το πραγμα ...

Λες και παιζανε Δ' Εθνικη ηταν ...

Τι χαλι ηταν και οι δυο ομαδες ....

Ελεος ...

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ----------

22e02fd8cf1ab3aeda2eca1.jpg

Χαχαχααχαχαχαχα...

Δημοσ.

Είναι τέτοια η κατάσταση στον οσφπ που δεν έχω καν διάθεση για καζούρα.

Τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα και όπως το βλέπω εγώ η μόνη λύση για τον οσφπ είναι να μετατραπεί σε εταιρία λαϊκής βάσης. Ο Κόκκαλης έχει ξοφλήσει επιχειρηματικά, άλλος δυνατός παίκτης στο γίγνεσθαι της Ελλάδας είναι απίθανο να βρεθεί για να αναλάβει, η ομάδα είναι σε τραγικό επίπεδο τόσο σε έμψυχο υλικό όσο και σε οργάνωση. Και δυστυχώς για εσάς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να σκάσεις φράγκα και να φτιάξεις ομάδα από την μία σεζόν στην άλλη.

Τέσπα, όλα εδώ πληρώνονται.Για εμένα ο πρώτος που φταίει είναι ο κόσμος που ειδικά τα προηγούμενα δύο χρόνια αντί να βλέπει τι γίνεται ξεγελιόταν από τα αποτελέσματα. Τώρα είναι αργά για να περισωθεί κάτι. Όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή.

Δημοσ.

Ναι σιγα μη κλαψουμε κι ολας επειδη ο Ολυμπιακος βγηκε 5ος...

Προσωπικα εμενα δε με πειραξε τοσο ...

Απλα οπως εχω πει τοσο καιρο επρεπε να ειχαμε ηδη πλανο και οχι να περιμενουμε μεχρι Ιουνιο για να ερθει προπονητης κτλ κτλ ...

Τωρα ακομα και ολες τις κινησεις σωστα να τις κανεις δε γινεται να ξαναφτιαξεις ομαδα τοσο γρηγορα ....

Ειναι ακατορθωτο ...

Θα παρει καιρο ...

Ειδικα σε τετοια χαλια που ειναι οι παιχτες ( κουρασμενοι ) και πρεπει να ερθουν παλι για προετοιμασια Ιουλιο ...

Δημοσ.
Ναι σιγα μη κλαψουμε κι ολας επειδη ο Ολυμπιακος βγηκε 5ος...

Προσωπικα εμενα δε με πειραξε τοσο ...

Τότε νομίζω πως μου επιτρέπεται ηθικά να κάνω και εγώ το κομμάτι μου :P

Θα τραγουδάτε και εσείς επάξια το "Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ.." :

Πιθανοί αντίπαλοι: Σούντουβα (Λιθουανία), Σπόρτινγκ Φινγκάλ (ΕΙΡΕ), Σάμροκ Ρόβερς (ΕΙΡΕ), Βαντούζ (Λίχτενσταϊν), Νόβα Γκόριτσα (Σλοβενία), Σιαουλιάι (Λιθουανία), Σαντ Τζουλιά (Ανδόρα), Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία), Μπάνγκορ Σίτι (Ουαλία), Ατιράου (Καζακστάν), Κάλεφ (Εσθονία), Μίκα Αστάρακ (Αρμενία), Μπέσα (Αλβανία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Βίκινγκουρ (Νησιά Φαρόε), Κλίφτονβιλ (Βόρεια Ιρλανδία)

Πιθανότεροι προκριθέντες από 1ο γύρο: Σκόντο Ρίγα (Λετονία), Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Ντάνταλκ (ΕΙΡΕ), Τούρκου (Φινλανδία), Τίρανα (Αλβανία), Ντιναμό Τιφλίδας ή Γεωργία Τιφλίδας (Γεωργία)

Εντεκα ομάδες από: Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Ρουζ Χορζόφ (Πολωνία), Τσιμπάλια (Κροατία), Σίμπενικ (Κροατία), Τορπέντο Ζοντίνο (Λευκορωσία), Ντνιεπρ Μογκίλεφ (Λευκορωσία), Κυπελλούχος + 1 ομάδα από Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Κυπελλούχος Ουγγαρίας, Κυπελλούχος Αζερμπαϊτζάν, Κυπελλούχος ΠΓΔΜ, 5 νικητές αδιευκρίνιστων ζευγαριών από τον πρώτο γύρο

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από kirileman Εμφάνιση Μηνύματος

Αν αυτό πάει στον Ολυμπιακό, να θυμήσω ότι από την πρώτη μέρα που είχε έρθει είχε διαπιστωθεί ότι ήταν λίγο χλωμός και το ακόμα πιο προφανές, ότι δεν έβγαζε ολόκληρο ματς.

Σιγα μην δεν το ειχαν δει απο την πρωτη μερα. Εννοειται, τι, δεν θα ηταν χλωμος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...