MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δε πειραζει, πηρατε το αντρικο πρωταθλημα βολλευ. Και κατι ακομα. Στην αρχη της σεζον που γελαγανε και οι πετρες με την ομαδα σας -εκτος απο μερικους απο εσας που θεωρουσαν οτι για καποιο λογο πατε για νταμπλ κλπ- κατι λεγατε οτι η ομαδα εχει γκινιες με τους τραυματισμους γιαυτο ξεκινησε νωχελικα. Αποδειχθηκε οτι ουτε οι τραυματισμοι εφταιγαν, τωρα προς το τελος της σεζον. Απλα εχετε πολυ κακο ροστερ που προηλθε 1ον. απο αποτυχημενες μεταγραφες με πιο επικη αυτην του Ντιογκο -μακραν το μεγαλυτερο παλτο που περασε απο Ελλαδα-. 2ον. Απο κακο σχεδιασμο και εμονη στους 3χ χρονων παιχτες, που αποδειχθηκε οτι πλεον δεν τραβανε. Δεν ειναι ολοι Τζολε-Κοβασεβιτς-Γκαλετι να καταστρεφουν την υγεια τους μεχρι τα 37 και προφανως γιαυτο η ομαδα εκανε οχι απλα κοιλια, αλλα βουτια στην αποδοση. Και φυσικα μη ξεχναμε το 50-50. Με 50-50, η 5η θεση σας μου εμοιαζε απο την αρχη της σεζον ρεαλιστικη . Και ετοιμαστειτε γιατι τα χειροτερα ερχονται. ΥΓ. Το χημικο τιμ της ομαδας δεν ειχε προβλεψει τα πλειοφφ ε?
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Και φυσικα μη ξεχναμε το 50-50. Είμαι 50-50 να το κάνω υπογραφή αν το συνεχίσεις. 0 πέναλτυ + 0 αποβολές!
Snolly Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εχω κολλητό φιλο που μένει στον απο κάτω όροφο και διαβάζει Νικολακό (στα σοβαρα) και μιλάει για τη διαιτησια οπως η Μαργαριτα και έχει καταφέρει να μην τον έχω πετύχει εδώ και ένα μήνα. ---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:44 ---------- Είμαι 50-50 να το κάνω υπογραφή αν το συνεχίσεις. 0 πέναλτυ + 0 αποβολές! Κάντο και banner στο σύνταγμα. Φέτος η διαιτησία ήταν 50-50 για όλους τους μεγάλους. Και όλους μας ευνόησαν με τους μικρούς όπως γίνεται πάντα.
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γιατί; Για να του τρίψεις στα μούτρα τα φετινά στατιστικά του ΠΑΟ; (βλέπε παραπάνω) ---------- Προσθήκη στις 10:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- Φέτος η διαιτησία ήταν 50-50 για όλους τους μεγάλους. Και όλους μας ευνόησαν με τους μικρούς όπως γίνεται πάντα. Σύμφωνοι. Επειδή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι μικρός φέτος, αδικήθηκε σε σχέση με την πανάθα. (και σόρυ για το οφτοπικ αλλά δεν ξεκίνησα εγώ το προκλητικό παραμύθι του 50-50)
johnnyestia Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αφού ρε σεις η ομάδα σας δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πατάει περιοχή. Πως να κερδίσετε πέναλτι έτσι? (όλα εδώ πληρώνονται) :lol:
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 αδικήθηκε σε σχέση με την πανάθα. Εδώ ρε συ, κάνουν το ένα χέρι μετά το άλλο οι αμυτνικοί της super league. νομίζοντας ότι δεν θα σφυρίξουν τίποτα οι διαιτητές, Αφού το κάνει ο Μέλμπεργκ μπορούμε και εμείς λένε.... αλλά.. Στα σοβαρά τώρα, συνεχίστε να λέτε τα περι διαιτησίας.... σπάτε καρέκλες
damian1977 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αφού ρε σεις η ομάδα σας δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πατάει περιοχή. Πως να κερδίσετε πέναλτι έτσι? (όλα εδώ πληρώνονται) :lol: Ενω η δικια σας ομαδα,που δεν εχει υποδειχθει εις βαρος της ουτε ενα πεναλτι,ουτε μια αποβολη βρε αδερφε.......παιζει την τελεια αμυνα ετσι?
Deponakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 εν τω μεταξυ σημερα φανηκε οτι υπαρχουν στην Ελλαδα 2 ομαδες... οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι.. Τελος παντων ετσι οπως καταντησαμε καλα να παθουμε... Επειδη δεν χρειαζεται να ειμαστε ονειροπολοι αμα φερει ο μεγαλος 5 παικτες 11δατους και εναν σωστο προπονητη θα ειμαστε μια χαρα....
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι.. Αυτό πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Όταν λέγατε όλοι ρυθμικά τα "Ο ολυμπιακός να κερδάει.... λαλαλα" Όταν φωνάζατε τα "Και τον Μάη θα ναι ωραία με την κούπα στον περαία", όταν η ομάδα σας δεν είχε πλάνο, όταν η ομάδα σας διασύρονταν κάθε φορά που περνούσε τα σύνορα, όταν ο πρόεδρας άλλαζε ξανά τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.... Οταν πανηγυρίζατε στην φιέστα της χάρτινης κούπας-της απόλυτης ντροπής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν σκάγατε χαμογελάκι στις βουτιές Αλεξανδρή-Γιαννακόπουλου-Ντιόγκο-Ντούντου και λοιπών, και πανηγυρίζατε έξαλα τα πέναλτι Και άλλα πολλά... Δεν πρέπει να περιμένετε κάτι καλύτερο. Ο σεβασμός είναι μεγάλο πράμα Λουστείτε τα τώρα.
vlachaquito Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Επειδη δεν χρειαζεται να ειμαστε ονειροπολοι αμα φερει ο μεγαλος 5 παικτες 11δατους και εναν σωστο προπονητη θα ειμαστε μια χαρα.... και αυτο σαν ονειρο μου ακουγετε.....
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ενω εσεις ας πουμε φετος οταν παιρνατε το πεναλντι με Πανιωνιο η οταν δεν εδινε στον Αρη,λεγατε α οχι ρε γαμωτο Ενταξει ναι 50-50, ο παο το πηρε δικαια,εφυγε η σαπιλα κλπ κλπ. Μπορουμε επιτελους να σταματησουμε να λεμε τα ιδια;;;
Linus_21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ενω εσεις ας πουμε φετος οταν παιρνατε το πεναλντι με Πανιωνιο η οταν δεν εδινε στον Αρη,λεγατε α οχι ρε γαμωτο Ενταξει ναι 50-50, ο παο το πηρε δικαια,εφυγε η σαπιλα κλπ κλπ. Μπορουμε επιτελους να σταματησουμε να λεμε τα ιδια;;; Ότι δεν μου δωσαν δε σου το δωσαν, ότι μυ το δωσαν σου το δωσαν. Μπορείς να πεις το ίδιο και για τις περήφανες εποχές σας? Όταν σταματήσετε να αναφέρτε την διαιτησία(έστω και για αστείο, όπως αρχίζω να υποθέτω γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς) φυσικά, να πιάσουμε άλλο θέμα.
damian1977 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτό πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Όταν λέγατε όλοι ρυθμικά τα "Ο ολυμπιακός να κερδάει.... λαλαλα" Όταν φωνάζατε τα "Και τον Μάη θα ναι ωραία με την κούπα στον περαία", όταν η ομάδα σας δεν είχε πλάνο, όταν η ομάδα σας διασύρονταν κάθε φορά που περνούσε τα σύνορα, όταν ο πρόεδρας άλλαζε ξανά τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.... Οταν πανηγυρίζατε στην φιέστα της χάρτινης κούπας-της απόλυτης ντροπής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν σκάγατε χαμογελάκι στις βουτιές Αλεξανδρή-Γιαννακόπουλου-Ντιόγκο-Ντούντου και λοιπών, και πανηγυρίζατε έξαλα τα πέναλτι Και άλλα πολλά... Δεν πρέπει να περιμένετε κάτι καλύτερο. Ο σεβασμός είναι μεγάλο πράμα Λουστείτε τα τώρα. Αν και αναγνωριζω,οτι σε ενα βαθμο,αυτα που γραφεις κρυβουν μεγαλες αληθειες......φανταζομαι οτι θα συμφωνησεις οτι το αντι-ολυμπιακο μενος,δεν ειναι φρουτο της τελευταιας 10ετιας (γιγαντωθηκε ισως απο αυτα που περιγραφεις σιγουρα,μαζι σου εγω....)αλλα προυπηρχε!!! Ειναι μαλλον στο dna αυτης της ομαδας το μονος-μου-και ολοι- σας χαρακτηριστικο φαινεται.... Αλλα,για εμας τους μεγαλυτερους,που δεν γιναμε γαυροι στα συνεχομενα πρωταθληματα και στα νταμπλ (και ουτε οπως λες εσυ στις βουτιες και στις διαιτησιες) αλλα γιναμε οταν η ομαδα ηταν στα πολυυυυ down της μετα την λαιλαπα Κοσκωτα,ειναι μερες που θα ειμαστε κοντα στην ομαδα...και πάλι!! Γιατι ο γαυρος εινα πανω απο Κοκκαλη,πανω απο κυβερνησεις πανω απο ολους...γαυρος ειναι ο λαος του...και ειναι πολυς! Στην τελικη..τι ειναι πιο παραδοξο...εμεις που χασαμε ενα νταμπλ,που μεσουσης της οικονομικης κρισης δεν εχουμε σαλιο και που θα παιξουμε καλοκαιριατικα με τους τυχαρπαστους του Καζακσταν.......ή το οτι η νταμπλουχος ομαδα (μετα απο 6 χρονια),με το πλουσιο ροστερ και την οικονομικη ανεση κοντευει να διαλυθει απο τις ανακοινωσεις που βγαζει ο ενας για τον αλλο?
antreaslam Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 εν τω μεταξυ σημερα φανηκε οτι υπαρχουν στην Ελλαδα 2 ομαδες...οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι.. Πράγματι...Και αυτό είναι μια τρομερή επιτυχία της ομάδας σας και των οπαδών σας, αλλά αντι να σας προβληματίσει, νομίζετε ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν άδικο... (ειναι το γνωστο.... δε βρεχει....Σας φτύνουν...)! Είναι ειλικρινά στενάχωρο το οτι δε μπορείτε να καταλαβετε τους πραγματικούς λόγους αυτού του φαινομένου... Αλλά, εχετε τόσους πολλούς omnilash (για τους παλιούς), ή τσουκαλάδες *(για τους πιο νέους) εδώ μεσα, και στις τάξεις σας, που τελικά, παρασύρεστε όλοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.