Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και αναγνωριζω,οτι σε ενα βαθμο,αυτα που γραφεις κρυβουν μεγαλες αληθειες......φανταζομαι οτι θα συμφωνησεις οτι το αντι-ολυμπιακο μενος,δεν ειναι φρουτο της τελευταιας 10ετιας (γιγαντωθηκε ισως απο αυτα που περιγραφεις σιγουρα,μαζι σου εγω....)αλλα προυπηρχε!!!

Ειναι μαλλον στο dna αυτης της ομαδας το μονος-μου-και ολοι- σας χαρακτηριστικο φαινεται....

Αλλα,για εμας τους μεγαλυτερους,που δεν γιναμε γαυροι στα συνεχομενα πρωταθληματα και στα νταμπλ (και ουτε οπως λες εσυ στις βουτιες και στις διαιτησιες) αλλα γιναμε οταν η ομαδα ηταν στα πολυυυυ down της μετα την λαιλαπα Κοσκωτα,ειναι μερες που θα ειμαστε κοντα στην ομαδα...και πάλι!!

Γιατι ο γαυρος εινα πανω απο Κοκκαλη,πανω απο κυβερνησεις πανω απο ολους...γαυρος ειναι ο λαος του...και ειναι πολυς!

Στην τελικη..τι ειναι πιο παραδοξο...εμεις που χασαμε ενα νταμπλ,που μεσουσης της οικονομικης κρισης δεν εχουμε σαλιο και που θα παιξουμε καλοκαιριατικα με τους τυχαρπαστους του Καζακσταν.......ή το οτι η νταμπλουχος ομαδα (μετα απο 6 χρονια),με το πλουσιο ροστερ και την οικονομικη ανεση κοντευει να διαλυθει απο τις ανακοινωσεις που βγαζει ο ενας για τον αλλο?

Δεν τα έχω ζήσει πάντως τα πολύ παλιά, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αλλά δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω.

Η στάση οπαδών, παραγόντων, διαιτητών γιγάντωσε αυτό το μίσος, και το μόνο που θέλω, είναι να μην ζητάτε τώρα τα ρέστα για την ικανοποίηση που νιώθει ο καθένας. Είτε είναι Παναθηναικός, είτε Άεκ είτε Πάοκ είτε.... Απόλλων Καλαμαριάς.

Μην ανησυχείς πάντως και ο Παναθηναικός είναι πάνω από πρόσωπα, πάνω απο κυβερνήσεις, και είναι ο λαός του. Ο λαός που πρόσφατα έδειξε την δύναμή του.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζουν. Φετος δεν ειχαμε προπονητη και δεν εκαναν προετοιμασια. Επισης ολη τη σεζον δε παιξαμε μια φορα με τη βασικη 11αδα!

Σου ελειπαν τοσο καιρο η 2 ποιοτικοτεροι σου παιχτες.

Ε ποιος παιρνει πρωταθλημα ετσι; Απλα το καλοκαιρι πρεπει να γινει σωστη προετοιμασια

να φυγουν σαπακια τυπου Ντομι κ να ρθουν και 11αδατοι.

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.

Αλλωστε δε θελουμε μονο εμεις ενισχυση

Μαργαριτα δεν θελω να σε στεναχωρισω, αλλα εδω εισαι λιγο λαθος.

Θελεις κατα την γνωμη μου ενα πλανο το λιγοτερο 2-3 χρονων. κατι που ο κοκκαλης δεν προκειτε να κανει ποτε.

Τον κοκκαλη δεν τον εχετε καταλαβει καθολου.. Για να καταλαβετε πως θα του παει η χρονια, πρεπει να δειτε τις κινησεις που κανει καθε.. ανοιξη..

Π.Χ. οταν περυσι δεν ανανεωσε την ανοιξη τον βαλβερδε, ηταν καθαρο σημαδι οτι δεν ηθελε να δωσει λεφτα... και φανηκε μετα στις μεταγραφες..

Φετος, οταν λοιπον εκανε μονος του την αυξηση του μετοχικου, την στιγμη που εχει να δει ο ολυμπιακος ακριβο παικτη κατι χρονια τι σημαινει?? Απλα οτι δεν θα δωσει λεφτα.

Για το τεχνικο τιμ που λες π.χ. ο βαλβερδε κανει αμαν να γυρισει. Αν ηθελε να ασχοληθει θα τον ειχε παρει απο πιο νωρις, και δεν θα ειχε κρατησει τον μπαντοβιτς.. Γιατι το πιπιλαει τοσο καιρο?? Ψαχνει να βρει κατι φθηνο.

Οσο για τους εντεκαδατους, εχεις μετρησει ποσους χρειαζεσε?? οι απολυτος απαραιτητοι ειναι το λιγοτερο 3 στο κεντρο και ενας επιθετικος. Για να μην σου πω και τερματοφυλακα, και αριστερο μπακ και αλλον εναν στον κεντρο.

Το πιο ασχημο ειναι, οτι με τον ηλιθιο μπαντοβιτς, εχασε ο ολυμπιακος την ευκαιρια αυτο τον καιρο να αποκτησει τουλαχιστον παγκο!! Αν ο ανικανος εβαζε μικρους στην θεση των λιωμενων, τοτε αφ' ενος κανεις δεν θα του ελεγε τπτ (ετσι και αλλιως ηταν φευγατος) αλλα και θα εψηναν οι μικροι και θα ηταν τουλαχιστον καλοι για αναπληρωματικοι. Τωρα π.χ. θελεις αριστερο χαφ βασικο.. Και αναπληρωματικο... Το ιδιο και στα κεντρικα χαφ... μπαχαλο δλδ...

Οσο για τις αλλες ομαδες που πρεπει να κανουν μεταγραφες, ο παο μια χαρα ομαδα ειναι, θελει 2 το πολυ και ειναι ακομα πιο τουμπανο. Το ιδιο και ο παοκ (πρεπει πλεον να τον υπολογιζεις και αυτον παρα πολυ σοβαρα).

Κατα την γνωμη μου, τα δυσκολα για τον ολυμπιακο τωρα ερχονται.. Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα (ελευση μεγαλου επενδυτη κλπ) τοτε η φετινη χρονια δεν θα ειναι μια παρενθεση, αλλα μονο η αρχη....

Δημοσ.
Αφού ρε σεις η ομάδα σας δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πατάει περιοχή. Πως να κερδίσετε πέναλτι έτσι?

(όλα εδώ πληρώνονται)

:lol: :lol:

Ρε συ, να κάτσουμε όλη μέρα να δουλεύουμε το γαύρο, και γω μαζί σου, θα πω τα χειρότερα. Αλλά αυτό το "50-50" σκοτώνει, δε με αφήνει να μπινελικιάσω την κωλομάδα με το πάθος που της αξίζει γιατί με βάζει στη διαδικασία να την υπερασπιστώ και δεν της αξίζει. Μετά μπαίνουν στο παιχνίδι κάτι γραφικότητες τύπου "θεία δίκη", "όλα εδώ πληρώνονται" και ξεφτιλίζεται εντελώς το πράγμα. Προτιμώ τα "θέλω να το παίρνω στα χαρτιά και με πέναλτυ 3 μέτρα έξω από την περιοχή".

Δημοσ.
Προτιμώ τα "θέλω να το παίρνω στα χαρτιά και με πέναλτυ 3 μέτρα έξω από την περιοχή".

Βγάλτα από μέσα σου. Καλά το πας.

Δημοσ.
Γιατί; Για να του τρίψεις στα μούτρα τα φετινά στατιστικά του ΠΑΟ; (βλέπε παραπάνω)

---------- Προσθήκη στις 10:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ----------

Σύμφωνοι. Επειδή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι μικρός φέτος, αδικήθηκε σε σχέση με την πανάθα.

(και σόρυ για το οφτοπικ αλλά δεν ξεκίνησα εγώ το προκλητικό παραμύθι του 50-50)

Γιατί ο Ολυμπιακός είχε πολλά τέτοια σφυρίγματα φέτος...

Όταν θα υπάρξει ΕΝΑ τέτοιο, θα σας πάρω στα σοβαρά.

Δημοσ.

Πιο πολύ χάρηκα που βγήκατε 5οι παρά που νικήσαμε εμείς χτες!!!!

μουαχαχαχαχα

---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ----------

5657cd5b7e050727574b0fdb906edcb5_91975.jpg

η κίτρινη ήταν λίγη σε αυτό που έκανε το κολόπαιδο ο μήτρογλου!!!!

Δημοσ.
Είμαι 50-50 να το κάνω υπογραφή αν το συνεχίσεις. 0 πέναλτυ + 0 αποβολές!

Kαντο και κορνιζα. Αμα θετε να βρειτε αιτιες να κλαψετε για την φετινη ξεφτυλα (θυμιζω ουτε ο ΠΑΟ στα υπερπετρινα χρονια δεν τα κανε αυτα) θα βρειτε οσες θελετε. Το θεμα ειναι ποιος νοημων ανθρωπος δινει σημασια σε αιτιασεις περι αδικης διαιτησιας κατα του ΟΣΦΠ. Κορνιζαρε το λοιπον, αλλα ειτε μπορεις να το αντιληφθεις, ειτε (προφανως) οχι η διαιτησια σε επαιξε 50-50.

Φυσικα σας καταλαβαινω απολυτα, οτι το 50-50 το αντιλαμβανεστε ως καταφορη αδικια κατα της ομαδας σας. Οταν εχεις συνηθισει στο 70-30 για μια 10ετια+ , λογικο ειναι το 50-50 να σε βγαζει απτα ρουχα σου.

Ειπαμε. Πρωταθλημα στο αντρικο βολλευ.

Στα υπολοιπα καλη χωνεψη σας ευχομαι.

Δημοσ.
Πιο πολύ χάρηκα που βγήκατε 5οι παρά που νικήσαμε εμείς χτες!!!!

μουαχαχαχαχα

+1

Και κρίμα που δεν πήρε ο Άρης το κύπελλο τελικά για να μην έβγαιναν ούτε καν στα προκριματικά, των προκριματικών, ω προκριματικά του Europa :P

deargodplsmakeitstop.jpg

η κίτρινη ήταν λίγη σε αυτό που έκανε το κολόπαιδο ο μήτρογλου!!!!

Μην χαλιέσαι με τον ΚΑΡΑΜΗΤΡΟγλου. Του χρόνου που θα ναι πιο δυνατός ο Κωστής θα τον πιάσει από τον λαιμό όπως ο θείος του ο Στέλιος τον Νινιάδη πριν κάτι χρόνια για να του δείξει τι εστί βερίκοκο γιατί φαίνεται ακόμα δεν το έχει μάθει αφού παίζει με imaginary weapons :devil:

Δημοσ.

Ας είμαστε ρεαλιστές.Με την ομάδα που έχετε , μην εκπλαγείτε από κάνα καλοκαιρινό φιάσκο στο Καζακστάν

Δημοσ.

Χρειάζεστε βασικό τέρμα (ο Παρντο χθες δε μπορούσε να μπλοκάρει τη μαπλα), αριστερο μπακ, 2 αναπληρωματικούς αμυντικούς χαφ (αν θεωρήσουμε πως βγάζουν όλη τη χρονιά Ντουντου-Μαρέσκα), ενα δημιουργικό κεντρικό χαφ, 2 βασικούς πλάγιους χαφ και ένα επιθετικό.

Σύνολο 8 μεταγραφές. Και 100% επιτυχίας να έχετε στις μεταγραφές (που δεν έχει συμβεί ποτέ σε καμία ομάδα), για να δέσουν αυτοί οι παίχτες θα πάρει καιρό, και το βασικότερο καλό προπονητή. Δεδομένου ότι θα ξεκινήσετε προετοιμασία νωρίτερα, αν δε γίνουν κινήσεις μέσα στο επόμενο 20ήμερο του χρόνου πάλι μάχη για το ΟΥΕΦΑ θα δίνετε.

Δημοσ.
Ας είμαστε ρεαλιστές.Με την ομάδα που έχετε , μην εκπλαγείτε από κάνα καλοκαιρινό φιάσκο στο Καζακστάν

μακαρι για να τελειωσει νωρις το παραμυθι και να ναι συγκεντρωμενοι στο πρωταθλημα

Δημοσ.

Εγώ θέλω Σαν Τζούλια για αντίπαλο!! Τί γέλιο θα πέσει....

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά 2α παρουσία ?

Έχουν σηκωθεί όλοι οι νεκροί και οι πεθα(πικρα)μένοι

Δημοσ.

Έχουμε Zombiefestival από τον κάθε λογής ανύπαρκτο και τον κάθε λογής διαλυμένο.

Ο Δημητράκης (ο Παυλάρας δηλαδή) να είναι καλά που μας κάνει να ξεχνάμε τα χάλια μας και από δω παν κι άλλοι.

Θυμήθηκαν μέχρι και οι αεκτζήδες τώρα να μας κάνουν πλάκα. :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ----------

μακαρι για να τελειωσει νωρις το παραμυθι και να ναι συγκεντρωμενοι στο πρωταθλημα

Εγώ πάλι θέλω εσένα αντίπαλο στο β προκριματικό να δεις τι γέλιο θα πέσει. :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...