Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά 2α παρουσία ?

Έχουν σηκωθεί όλοι οι νεκροί και οι πεθα(πικρα)μένοι

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχουμε Zombiefestival από τον κάθε λογής ανύπαρκτο και τον κάθε λογής διαλυμένο.

Ο Δημητράκης (ο Παυλάρας δηλαδή) να είναι καλά που μας κάνει να ξεχνάμε τα χάλια μας και από δω παν κι άλλοι.

Θυμήθηκαν μέχρι και οι αεκτζήδες τώρα να μας κάνουν πλάκα. :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ----------

μακαρι για να τελειωσει νωρις το παραμυθι και να ναι συγκεντρωμενοι στο πρωταθλημα

Εγώ πάλι θέλω εσένα αντίπαλο στο β προκριματικό να δεις τι γέλιο θα πέσει. :devil:

Δημοσ.
Εγώ θέλω Σαν Τζούλια για αντίπαλο!! Τί γέλιο θα πέσει....

Και εγώ

Μόνο που ελπίζω η Σαν Τζούλια να είναι Σαν....τον Ιαν Σκοτ στους αγώνες και να τους τελειώσει :lol:

Δημοσ.
Θυμήθηκαν μέχρι και οι αεκτζήδες τώρα να μας κάνουν πλάκα. :lol:

Φαντάσου που καταντήσατε... Εγώ πάντως πιστεύω οτι η 5η θέση είναι επιτυχία!!!! :lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ----------

Και εγώ

Μόνο που ελπίζω η Σαν Τζούλια να είναι Σαν....τον Ιαν Σκοτ στους αγώνες και να τους τελειώσει :lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα +οο

Δημοσ.
Και εγώ

Εσύ μλκα, να κοιτάς πίσω σου γιατί παραμονεύουν draenei :lol:

Δημοσ.

Οσο και να γελανε θελουν πολλα ακομα χρονια για να φτασουν τους τιτλους μας, οποτε γιατι δε τους αφηνετε να διασκεδασουν λιγακι?:-)

Δημοσ.
Έχουμε Zombiefestival από τον κάθε λογής ανύπαρκτο και τον κάθε λογής διαλυμένο.

Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σκοινι.

Οσο και να γελανε θελουν πολλα ακομα χρονια για να φτασουν τους τιτλους μας, οποτε γιατι δε τους αφηνετε να διασκεδασουν λιγακι?:-)

Καπου εδω ξεκινανε τα flashback μπας και βρεθει γιατρεια απτο καζο και την πικρα της 5ης θεσης. Παμε λοιπον, για πειτε για πειτε...

ΥΓ. Και η Juventus ειχε πολλους "τιτλους"...

Δημοσ.

Δώστε μας την διαιτησία που είχατε τόσο καιρό και βλέπουμε που φτάνουμε και εμείς.

μια φορά ήταν 50-50 και βγήκατε 5οι, φαντάσου να πάει και κανα 60-40 υπερ του βάζελου. Θα κάνετε ντέρμπι με τον Ηρακλή!

Δημοσ.

lol...

ελληνικα

Δημοσ.
μια φορά ήταν 50-50 και βγήκατε 5οι, φαντάσου να πάει και κανα 60-40 υπερ του βάζελου. Θα κάνετε ντέρμπι με τον Ηρακλή!

ναι, η ομαδα ηταν πληρης, προπονητης, ολα κομπλε, οκ...

οσο και να μην αρεσει αυτη ειναι η αληθεια :-):-)

Δημοσ.

Χιλια συγγνώμη για τα κεφαλαία

Η ΘΥΡΑ 7 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΙΝΙΣ ΤΡΑΒΕΛ...

ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ 8 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΙΝΓΚΕΤΣΑΟΥΡ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΠΟΛ ΚΟΣΤΑΝΑΙ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΡΕΒΑΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΥΡΟ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΛΕΩΦΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΡΑΡΑΤ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΙΝΤΖΕΒΑΝ ΜΕΣΩ ΑΜΠΟΒΙΑΝΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΣΕΒΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΑΧ.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ [450 ΜΑΝΑΤ - 4 ΕΥΡΩ] ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΚΑΝΚΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΥΡΟΣ. [ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ].

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙΟΥΡ ΝΤΑΜΙΡ ΟΠΟΥ ΦΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΥΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14-7-10 05,30 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 08,30.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 10,15 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ.

Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Α. ΒΙΖΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ.

Β. ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ [ΚΑΡΑΜΠΑΧ-ΑΡΑΡΑΤ].

Γ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ 20%.

Δημοσ.
Δώστε μας την διαιτησία που είχατε τόσο καιρό και βλέπουμε που φτάνουμε και εμείς.

Κι άλλος ένθερμος υποστηριχτής του 50-50.

Αφού ήταν 50-50, γιατί μετά τον πρόσφατο αγώνα στο Καραϊσκάκη βγήκατε και σκούζατε σαν τις χήρες στο κρεβάτι?

Επειδή φοβόσασταν μην πάει 60-40?

Ζηλεύει ο Μελισσανίδης τις κωλοτούμπες με αυτά που διαβάζει εδώ μέσα.

Δημοσ.
Κι άλλος ένθερμος υποστηριχτής του 50-50.

Αφού ήταν 50-50, γιατί μετά τον πρόσφατο αγώνα στο Καραϊσκάκη βγήκατε και σκούζατε σαν τις χήρες στο κρεβάτι?

Επειδή φοβόσασταν μην πάει 60-40?

Ζηλεύει ο Μελισσανίδης τις κωλοτούμπες με αυτά που διαβάζει εδώ μέσα.

χαχαχαχα μην εισαι κακος ρε ανθρωπε :P

Δημοσ.

ναι αδικηθήκατε εσείς μωρε σε εκείνο το παιχνίδι

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ PLAY OFF!!!!

Δημοσ.
Εσύ μλκα, να κοιτάς πίσω σου γιατί παραμονεύουν draenei :lol:

Δεν μασάω έχω invisibility pots ρε :P

Είμαι σίγουρος ότι οι γαύροι παρακαλάνε να κληρωθούν με την Μπρέινταμπλικ από την Ισλανδία. Το ηφαίστειο Ejafjallajokull αναμένεται να κάνει πολλές εκρήξεις τον Ιούλη και ίσως έτσι περάσουν κανέναν γύρο δίχως αγώνα :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...