Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έτσι έτσι, να σας βλέπω να το γυρνάτε στην μπαλίτσα πάλι...

Ψιτ, εκτίθεσαι. Εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι δεν σε απασχολεί το μπάσκετ τόσο πολύ, τώρα η μπάλα έγινε μπαλίτσα?

Μπορεί και να το γυρίσω και στο βόλλευ, αλλά κομήτης του forum δεν θα γίνε ποτέ. ;)

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ψιτ, εκτίθεσαι. Εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι δεν σε απασχολεί το μπάσκετ τόσο πολύ, τώρα η μπάλα έγινε μπαλίτσα?

Μπορεί και να το γυρίσω και στο βόλλευ, αλλά κομήτης του forum δεν θα γίνε ποτέ. ;)

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Η νύξη για την "μπαλίτσα" αφορούσε το γεγονός ότι πήγες να το γυρίσεις εκεί που ο Παναθηναϊκός φέτος έκανε νταμπλ. Δεν ξέρω εσένα, εμένα πάντως μου φαίνεται γελοίο.

Στο βόλεϋ γύρνα το άμα θες. :lol:

Δημοσ.

Καλά το βόλευ και το ποδόσφαιρο που μπορεί να αρχίσετε να λέτε κάτι. Σε λίγο όμως, θα σκάσει μύτη ο γνωστός και θα αρχίσει για την Ρεάλ.

Δημοσ.

και το πολο...

Τεσπα, σημερα ημαστε τραγικοι και χασαμε δικαια

Απλα ευχομαι να φυγει ο Γιαννακης και να παρουμε εναν καλο σουτερ επιτελους.

Δημοσ.
Σε παιχνίδι που ο πρώτος σκόρερ σας έπρεπε να έχει βγει με ντισκαλιφιέ και συνεχίζει να σπρώχνει παίχτες δεξιά και αριστερά σε όλο το παιχνίδι, ΔΕ μιλάς για διαιτησία.

Επίσης δε μιλάς για διαιτησία σε παιχνίδι που οι παίχτες σου σηκώνουν το χέρι τους ότι κάνουν φάουλ και οι διαιτητές το αφήνουν...

Α και ο Σχορτσανίτης κάνει συνεχώς βήματα στο πρώτο δεκάλεπτο ε;

Μου θέλατε και ντισκαλιφιέ πουλάκια μου???:lol::lol:

Δεν θα έπρεπε να παίζει κανένας πενταδάτος από τις 2 ομάδες με αυτή τη λογική στο Β ημίχρονο..

Τα θεϊκά triple team του ΠΑΟ με τον ένα παίχτη να έχει τα χέρια προτεταγμένα και τους άλλους δύο υψωμένα ήταν τα "μαγικά" κόλπα του Ζοτς..

Χα..

Anyway , από τότε που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι υπάρχει η μόνιμη έλλειψη 2 σοβαρών σουτέρ στην ομάδα.

Όλο το ρόστερ μας είναι παίκτες ρακέτας..

Πολύ εύκολα αντιμετωπίζεσαι όταν ο άλλος στηθεί ταμπούρι στη ρακέτα ακίνητος και εσύ βλέπεις το καλάθι σαν δαχτυλίδι...

Τα προηγούμενα δύο χρόνια τουβλάρανε ο Βασιλόπουλος με τον Μπουρούση !!!!!!!

και κάτι γινόταν..

Φέτος ο ένας είναι off όλη τη σαιζόν και ο άλλος παίζει στη θέση του..

Ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς είναι πολύ καλοί σε μπασίματα αλλά δεν τους λες και δεινούς σουτέρς.

Ο Κλέιζα επίσης , όσο και αν θέλουν να τον κάνουν shooting guard (τριαρο τεσσάρι είναι ο άνθρωπος)..

Στο Γιαννάκη δεν ρίχνω ευθύνες.. Ίσα ίσα που βλέπω ότι έχει ανέβει επίπεδα από τότε που πρωτοξεκίνησε το κοουτσάρισμα.

Μένει να ανέβει επίπεδο και η ομάδα..

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να παίζει κανένας πενταδάτος από τις 2 ομάδες με αυτή τη λογική στο Β ημίχρονο..

Τα θεϊκά triple team του ΠΑΟ με τον ένα παίχτη να έχει τα χέρια προτεταγμένα και τους άλλους δύο υψωμένα ήταν τα "μαγικά" κόλπα του Ζοτς..

Χα..

Anyway , από τότε που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι υπάρχει η μόνιμη έλλειψη 2 σοβαρών σουτέρ στην ομάδα.

Όλο το ρόστερ μας είναι παίκτες ρακέτας..

Πολύ εύκολα αντιμετωπίζεσαι όταν ο άλλος στηθεί ταμπούρι στη ρακέτα ακίνητος και εσύ βλέπεις το καλάθι σαν δαχτυλίδι...

Τα προηγούμενα δύο χρόνια τουβλάρανε ο Βασιλόπουλος με τον Μπουρούση !!!!!!!

και κάτι γινόταν..

Φέτος ο ένας είναι off όλη τη σαιζόν και ο άλλος παίζει στη θέση του..

Ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς είναι πολύ καλοί σε μπασίματα αλλά δεν τους λες και δεινούς σουτέρς.

Ο Κλέιζα επίσης , όσο και αν θέλουν να τον κάνουν shooting guard (τριαρο τεσσάρι είναι ο άνθρωπος)..

Στο Γιαννάκη δεν ρίχνω ευθύνες.. Ίσα ίσα που βλέπω ότι έχει ανέβει επίπεδα από τότε που πρωτοξεκίνησε το κοουτσάρισμα.

Γνωρίζουμε ΜΗΠΩΣ τι είναι το ντισκαλιφιέ και πότε αυτό δικαιολογείται;

ΥΓ: Μέγιστη η ανάλυσή του, ο Βουγιόσεβιτς σου την έστειλε;

Δημοσ.

ε?

Χα..

Μεχρι ποσοι παικτες επιτρεπεται να μαρκαρουν 1 και με τα χερια σε τι σταση?

Ταμπουρι στο μπασκετ λοιπον, το γνωστο ταμπουρι οπου στηνονται στη ρακετα οι αμυντικοι ε?

Δεν τον λες δεινο σουτερ τον Τεοντοσιτς λοιπον.

Ε φυσικα. Ο Γιαννακης ειναι ο αρχιτεκτονας αυτης της ομαδαρας.

ΥΓ. Ψησου να ασχοληθεις στα επομενα ποστ σου με αθληματα που κατεχεις, γιατι με το μπασκετ εισαι μαλωμενος.

Δημοσ.

Ρε συ ο Γιαννακης κανει εγκληματα σε καθε παιχνιδι.Σημερα και παλι(το εκανε στο final 4 και παλι) εβαλε τον βουισιτς και τον ξεχασε μεσα...και ταυτοχρονα ξεχασε στον παγκο τον σοφο...Δλδ μιλαμε για απιστευτα πραγματα.

Επισης τι ηταν αυτο με πεν-μπεβερλι μεσα?οκ αμυνα αλλα επιθεση ποιος θα σκοραρει?

Αστο φιλε.Δεν υπαρχει προπονητης Γιαννακης και το αποδεικνυει σε καθε ευκαιρια.Εγω ειμαι Παναθηναικος και ευχομαι να μην φυγει ο γιαννακης ποτε.

Δημοσ.
Ρε συ ο Γιαννακης κανει εγκληματα σε καθε παιχνιδι.Σημερα και παλι(το εκανε στο final 4 και παλι) εβαλε τον βουισιτς και τον ξεχασε μεσα...και ταυτοχρονα ξεχασε στον παγκο τον σοφο...Δλδ μιλαμε για απιστευτα πραγματα.

Επισης τι ηταν αυτο με πεν-μπεβερλι μεσα?οκ αμυνα αλλα επιθεση ποιος θα σκοραρει?

Αστο φιλε.Δεν υπαρχει προπονητης Γιαννακης και το αποδεικνυει σε καθε ευκαιρια.Εγω ειμαι Παναθηναικος και ευχομαι να μην φυγει ο γιαννακης ποτε.

Περα απο ολα αυτα που σημειωνεις, δεν βρηκε ο Γιαννακης ουτε 1 συστημα να του δουλεψει εστω για 1 λεπτο. Ολες, μα ολες οι επιθεσεις ηταν κακες. Το 0/20φευγα τριποντα ειναι ακρως φυσιολογικο για μια ομαδα που δεν εχει τον κλασικο σουτερ και δεν ξερει να επιτιθεται οργανωμενα με καποια υποτυπωδη συστηματα. Οταν μου παιρνει τριποντα ο Μπουρουσης και ο Τσιλντρες κατι δεν παει καλα, και φυσιολογικα θα ερθει το κακο ποσοστο, ειτε 0/23 ειναι ειτε 3/23.

Δε λεω καλη αμυνα ο ΠΑΟ, αλλα δε γινεται να εχεις Παπαλουκα Τεοντοσιτς κλπ και να αδυνατεις να φτιαξεις μια επιθεση της προκοπης. Καποιος, κανει κατι λαθος.

Να μακροημερευσει ο ανθρωπος στο παγκο σας, εγω τον στηριζω απολυτα.

Δημοσ.
Και τον Κλειζα επισης..πως τον αξιοποιει?

Με μικρες ομαδες τον αξιοποιει, αλλα με μικρες ομαδες και ο Περπερογλου και ο Τεπιτς καλοι ειναι.

Ο Κλειζα δεν ειναι παιχτης για δυσκολα ματς το εχω πει πολλες φορες. Το ματς που εκανε σημερα η στον τελικο με την Μπαρτσα ειναι η συνηθισμενη αποδοση που εχει σε τετοιας κρισιμοτητας παιχνιδια. Δειτε τα πλειοφφ που εχει κανει στο ΝΒΑ, δειτε Ευρωμπασκετ,δειτε το φ4, δειτε τα προηγουμενα παιχνιδια του με ΠΑΟ, δειτε οτι θελετε και θα καταλαβετε οτι η αξια του σε αυτα τα παιχνιδια ειναι μηδενικη. Για μενα η καλυτερη αξιοποιηση του Κλειζα στους επομενους τελικους θα ειναι να κατσει οσο παραπανω παγκο μπορει, καθως συν τοις αλλοις εχει προβλημα και με τα νευρακια του και γινεται επικινδυνος για τους συμπαικτες του. Θα μου πεις βεβαια δεν εχουνε κ αλλο να βαλουν, αλλα οκ αυτα για αυτους που λενε οτι στη ρακετα ο γαυρος υπερτερει. Ουτε καν.

Φωτσης Μπατιστ Πεκοβιτς Τσαρτσαρης (οι οποιοι ειχαν και τα 4 καλυτερα tendex στο παιχνιδι) απεδειξαν για πολλοστη φορα ποια ρακετα ειναι ισχυροτερη -οταν ειναι υγιης-. Και ελατε εσεις μετα να μου πειτε για τον Βουισιτς, τον Μπουρουσακο και τον baby shaq (ο οποιος παραδοξως ηταν ο καλυτερος σας ψηλος σημερα, αρα φανταστειτε για τι χαλι στη ρακετα μιλαμε).

Δημοσ.

O Γιαννακής φταίει δηλαδή που είχαν 0/25 τρίποντα οι παίχτες τα μισά αμαρκάριστα;

Αν είχαν την ευστοχία που θα έπρεπε σήμερα δηλαδή κοντά στο 30% να μπαίναν τα περισσότερα ελεύθερα δηλαδή ο Ολυμπιακός θα είχε +20 πόντους τουλάχιστον.Δεν νομίζω να κέρδιζε αλλά θα πήγαινε στον πόντο το παιχνίδι.Ο Γιαννάκης τι φταίει αν είναι όλοι τους παντελώς άστοχοι;

Σοβαρά σήμερα ήταν μεγάλη η νίκη του Παναθηναικού αλλά επειδή ο Ολυμπιακός ήταν τραγικά άστοχος.Δεν έπαιξε και τίποτα σπουδαίο ο Παναθηναικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...