Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η διαφορα, μου δινει αρκετες ελπιδες για μακροημερευση του Γιαννακη στον παγκο σας. Ευκολα θα αρχισουν πανηγυρισμοι για μεγαλη νικη κλπ κι αυτο θα με χαροποιησει ιδιαιτερα.

Υπερβολές.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγχαρητηρια στους παιχτες μας για τη νικη

Ειναι πολυ δυσκολο να παλευεις χωρις προπονητη, και το σημερινο ματς το πηρε ο τσαμπουκας και η θεληση.

Μη χαλαρωσουμε τωρα, παμε γερα για τη συνεχεια

Δημοσ.

btw ο Κλειζα στο 1ο ημιχρονο παλι περιοδο ειχε, εεεε νευρακια εννοουσα...Χτυπιοταν εβριζε χειρονομιες κλπ..

Δημοσ.
Μη χαλαρωσουμε τωρα, παμε γερα για τη συνεχεια

Πάμε να το χάσουμε γερά στο ΟΑΚΑ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαλουκάς 6 (2), Πεν 3 (1), Τσίλντρες 14, Βούισιτς 2, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 14, Κλέιζα 17, Μαυροκεφαλίδης 5 (1), Σχορτσιανίτης 2, Μπέβερλι, Τεοντόσιτς 16 (3)

Δημοσ.
Να πω για αρχή ότι τον πρώτο τελικό δεν τον είδα (είδα περίπου 10 λεπτά διάσπαρτα, οπότε γνώμη δεν μπορώ να έχω).

Αλλά, ειλικρινά, πιστεύεις ότι ο προπονητής Ομπράντοβιτς και οι παίκτες Διαμαντίδης, Μπατίστ, Σάρας κτλ. κτλ. υπάρχει περίπτωση να μην χτυπήσουν ένα ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό; Για τους Γιαννακόπουλος δεν έχω άποψη, γιατί δεν τους θεωρώ και πρότυπα αθλητικού πνεύματος, αλλά εγώ βρίσκω εξαιρετικά ασύμβατο με την προσωπικότητα όσων ανέφερα να μην παίξουν για τη νίκη σε τελικό πρωταθλήματος. Απορώ σε τι δεδομένα βασίζεις την εκτίμησή σου.

Για τον Ολυμπιακό, αγνοώντας τον 1ο τελικό, έχω το εξής σχόλιο. Μέχρι λίγο πριν τον τελικό Κυπέλλου πήγαινε καλά. Θυμάμαι πολύ καλά το εντός έδρας ματς με την Κάχα Λαμποράλ, η οποία κάθε άλλο παρά μέτρια ομάδα είναι και το δείχνει και στην Ισπανία, όπου κερδίζει 2-0 τη Ρεάλ. Τέλος πάντων, ασχέτως με τη δυναμικότητά της, ο Ολυμπιακός τότε είχε καλή κυκλοφορία, συστήματα που έβγαιναν και ελεύθερα σουτ μετά από "έξτρα πάσα", πράγμα για το οποίο θαυμάζω τον ΠΑΟ τόσα χρόνια. Αυτά δεν γίνονται τυχαία, σημαίνει ότι είχαν δουλευτεί. Στη συνέχεια όμως, για λόγους που δεν ξέρω (ίσως καβάλησαν το καλάμι μερικοί μετά το κύπελλο), φαίνεται να πήγε περίπατο το ομαδικό πνεύμα και όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η ομάδα, αλλά πισωγύρισε. Και προφανώς, χωρίς ομαδική λειτουργία, το ταλέντο σε πάει μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Ποιος φταίει γι' αυτό, είναι μεγάλο θέμα...

Ισως στα ''δεδομενα'' πως οταν χανει ο Παο, χανει επειδη δεν κυνηγαει το ματς. Απειρες φορες εχω επιχειρηματολογησει εδω μεσα λεγοντας πως καθε ομαδα θελει να κερδιζει καθε παιχνιδι. Απ την Β' Εσκαθ και πανω, τουλαχιστον.

Βεβαια οτι κυνηγουσαν το φαουλ μεχρι το τελος του παιχνιδιου, μαλλον δειχνει ποιος εχει δικιο σ αυτο.

Δημοσ.
Ισως στα ''δεδομενα'' πως οταν χανει ο Παο, χανει επειδη δεν κυνηγαει το ματς. Απειρες φορες εχω επιχειρηματολογησει εδω μεσα λεγοντας πως καθε ομαδα θελει να κερδιζει καθε παιχνιδι. Απ την Β' Εσκαθ και πανω, τουλαχιστον.

Βεβαια οτι κυνηγουσαν το φαουλ μεχρι το τελος του παιχνιδιου, μαλλον δειχνει ποιος εχει δικιο σ αυτο.

Ρε συ, σοβαρα τωρα ο ΠΑΟ δεν εκανε τοσο απλο και παιδικο παιχνιδι ουτε την περιοδο της κοιλιας του. Εδω μιλαμε οτι κανανε πασουλες στη ρακετα α λα προπονηση, καμια προσπαθεια για ριμπαουντ (για αμυντικα λεω, επιθετικα δε το συζηταω καν), σουταρανε απο οπου ναναι υπο πιεση, κανανε λαθη της πλακας (και πολλα).. Εχεις δει πολλες φορες τον ΠΑΟ να παιζει ετσι? Η παιξαμε ετσι επειδη μας κατατροποσε ο εκπληκτικος σημερινος ΟΣΦΠ? Μετριοτατοι ησασταν και εσεις.

Παρτε χαμπαρι οτι οι ομαδες ειναι επιχειρησεις και κανεις επιχειρηματιας δεν θα αφησει τα υπερκερδη απο εισητηρια και τηλεοπτικα δικαιωματα για το γοητρο, το οποιο ουτως η αλλως εχει εξασφαλισμενο.

Δεν λεω πουλημενη την ομαδα μου, αυτο που λεω ειναι οτι εξαρχης μπηκαμε πολυ χαλαρα στο παιχνιδι, δεν το αντιμετωπισαμε ως ματς διχως αυριο και δεν το κυνηγησαμε. Προφανως και η ομαδα ηταν αρκετα χαλαρη, αν δε το διαπιστωσες και επιμενεις οτι παιξαμε για τη νικη σημερα, τοτε λυπαμαι που δεν μπορεις να διακρινεις απλα πραγματα σε εναν αγωνα.

Δημοσ.

Μιντι, τα πραγματα που γραφεις, σ αυτο το επιπεδο, απλα δεν υπαρχουν.

Αποψη μου βεβαια.

Αυτο που πρεπει να κατανοησουμε ολοι, και εννοω το ολοι, ειναι μεν πως ο ΟΣΦΠ δεν εχει κανει ομαδα, και ειναι φανερο αυτο, αλλα και πως ο ΠΑο φετος δεν ειναι καλος. Σε μια χρονια που εχει παει ασχημα, γεματη ασταθεια και κακο μπασκετ, δε γινεται ξαφνικα να παρουσιασεις ομαδα που να ''φυσαει''. Ειναι λογικο να εχετε μεταπτωσεις, και να παρουσιαζετε διακυμανση στην αποδοση σας.

Σημερα, παλι κερδισαμε, παιζοντας ατομικο μπασκετ. Πηρε η μπαλα στους ψηλους μας, ειχαμε πολλα επιθετικα ριμπαουντς, ειχαμε τον Κλειζα που εβαλε καποια δυσκολα καλαθια, και κερδισαμε. Απο ομαδα ομως, 0.

Τεσπα, στο Σεφ κερδιζουμε και θα κερδιζουμε. Το ζητημα ειναι τι θα γινει στο ΟΑΚΑ. Και μεχρι στιγμης, εκει εχει δειξει ο Παο πως δεν μπορει να απειληθει. Οχι γιατι ειναι ξαφνικα η υπερομαδα, αλλα επειδη εμεις δεν υπαρχουμε.

Δημοσ.
που ειδες τα νευρα?:rolleyes:

Έναν αγώνα είχε σήμερα(νομίζω). Σε αυτόν. Ακόμα και ο Μαυροκάτι μόλις μπήκε μέσα, πως δεν βάρεσε τον διαιτητή. Ο ποιος???????

Μην αρχίσω για το κλάμα, το καρναβάλι που είχε στηθεί στον πάγκο και τα κοντινά που για όσους μπόρεσαν να διαβάσουν χείλη κατάλαβαν πολλά.

Δημοσ.

Τεσπα, στο Σεφ κερδιζουμε και θα κερδιζουμε.

Aυτο δεν ισχυει :D

Για τα υπολοιπα ο καθενας εχει τη γνωμη του γιατι ειναι υποκειμενικα.

Δημοσ.
Έναν αγώνα είχε σήμερα(νομίζω). Σε αυτόν. Ακόμα και ο Μαυροκάτι μόλις μπήκε μέσα, πως δεν βάρεσε τον διαιτητή. Ο ποιος???????

Μην αρχίσω για το κλάμα, το καρναβάλι που είχε στηθεί στον πάγκο και τα κοντινά που για όσους μπόρεσαν να διαβάσουν χείλη κατάλαβαν πολλά.

'Αλλος κλαίει, σε άλλους το ρίχνει.

Και μιας και το ανέφερες, χαρτομάντηλο για να σκουπίσεις δάκρυα, θες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...