Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκολλατε ρε..

Εχω ριξει τρελο γελιο παντως με τους δημοσιογραφισκους-πρασινοφρουρους. Ακου εκει να μιλαν για διαιτησια!!

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O Dropsreef προσέθεσε το "άνετη επικράτηση" στην εκτίμηση 3-0 (3 τελικοί ως πιθανότερη εξέλιξη) που όντως είχε κάνει ο αγαπητός Midi-Miliz. Το 3-0, πάντως, στο σύνολό του το λες και "άνετη επικράτηση" ακόμα και αν κάποια από τις 3 νίκες (μια χθεσινή νίκη στο ΣΕΦ για παράδειγμα) θα ήταν οριακή. Το να πέσει κανείς έξω σε μια εκτίμηση δεν είναι μεμπτό, το να επιμένει, όμως, ότι δεν την έκανε ποτέ, ε είναι κάπως. Από την άλλη, υπάρχουν και οι εκτιμήσεις του τύπου "θα γίνουν 3 ή 4 ή 5 τελικοί"! :lol:

Δημοσ.

τελικά ρε παιδιά επειδή έχω χάσει μερικά επεισόδια, και επειδή διαβάζω τις τελευταίες μέρες μερικά σχόλια στις δημοσιεύσεις του Νικολακόπουλου, τι είπε ο Σαββας?

Η ερώτηση γίνεται στα σοβαρά, και χωρίς πρόθεση να "υπονοήσω" κάτι... υπάρχει πουθενά η συνέντευξη?

δεν έχω πάρει μυρωδιά...

Δημοσ.

Απαγορεύεται να σου πούμε γιατί αυτά που ακούσαμε είναι προϊόντα υποκλοπής. Έτσι λένε οι εισαγγελείς στο Κοκκαλιστάν.

Δημοσ.

1 φορα, 1 μονο να σφυριχτει το σκριν του Μπατιστ και τι στον κοσμο

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ----------

http://www.sport-fm.gr/article/275990

Καλη συνεχεια σ εναν ποδοσφαιριστη που προσεφερε στην ομαδα χωρις να δημιουργει προβληματα!

Δημοσ.

Καλα τι μαμακες ειναι εκει στον Ουλυμπιακο και τον αφησαν να φυγει ....

Ο Ζευλακωφ καλυπτε με αξιοπρεπεια και θεση στοπερ και δεξι μπακ ....

Τωρα φτου κι απ την αρχη να βρεις αλλον ειδικα στην κατασταση που ημαστε τωρα ...:mad:

Δημοσ.

Τι παίχθηκε? Σταμάτησε να τραγουδάει ο Βέρτης? :lol:

Κατά τα άλλα συμπαθέστατος ο Ζεβλάκοφ. Από τους ελάχιστους παίκτες που πήγαν στον οσφπ και δεν γαυροποιήθηκαν. Χαίρομαι που σας κούνησε το μαντίλι.

Δημοσ.

δυσκολο μου φαινεται τωρα που εχουμε τα πλειοφ, να σκεφτονται το ποδοσφαιρο!

Ο,τι ειναι αν γινει θα γινει μετα τους τελικους

Δημοσ.
1 φορα, 1 μονο να σφυριχτει το σκριν του Μπατιστ και τι στον κοσμο

Όταν σφυριχτούνε και τα σκριν με προτεταμένα χέρια και αρκετές φορές κράτημα :D σαν αυτό στο τρίποντο που απομακρυνθήκατε στα τελευταία ~2 λεπτά.

Δεν έχω κατεβάσει τον αγώνα για να βγάλω στιγμιότυπο.

Δημοσ.
Όταν σφυριχτούνε και τα σκριν με προτεταμένα χέρια και αρκετές φορές κράτημα :D σαν αυτό στο τρίποντο που απομακρυνθήκατε στα τελευταία ~2 λεπτά.

Δεν έχω κατεβάσει τον αγώνα για να βγάλω στιγμιότυπο.

Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία 10 χρόνια ελέγχει τη διαιτησία στο μπάσκετ...

Δημοσ.

Εμ είμαστε άπληστοι, 10 χρόνια πρωτάθλημα χάρην στην διαιτησία δεν μας φτάνουνε.

Θα σταματήσουμε όταν φτάσουμε τα κατορθώματα σας στο ποδόσφαιρο.

Οφθαλμός αντί οφθαλμού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...