Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ισχύει αυτό που λες.

1. Στην Ευρώπη γιατί είστε τιμωρημένοι? Επειδή εκδηλωθήκατε που δεν κατακτήσατε το Champions League?

2. Απο την άλλη, ο Παναθηναϊκός επί χρόνια θα έπρεπε να ξεκινούσε τη σεζόν τιμωρημένος λόγω επεισοδίων επειδή έχανε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Συγγνωμη, αλλα εξαιτιας ανεγκεφαλων οπαδων σου δεν εχασε φετος μια γυναικα 3 δαχτυλα? Εγω προσωπικα δεν προσπαθω να πω οτι οι του ΟΣΦΠ δεν ειναι οι χειροτεροι ολων. Εγω λεω πως στην καφριλα δεν μπορουμε και δεν πρεπει να κανουμε διακρισεις, αν θελουμε καποια στιγμη να μην υπαρχει βια στα γηπεδα. Μονομερως δεν γινεται τπτ, θελει συλλογικη δουλεια σε ΟΛΟΥΣ τους συλλογους.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θεμα ειναι βασικα, γιατι δεν εφαγε ο Γιαννακης την ΤΠ? ειρωνευεται?

Και αυτο γαργαρα?Κανει ο καθενας τη μαλακια του και επειδη ειναι "ο Εθνικος Προπονητης" δεν τον αγγιζει κανεις?

---------- Προσθήκη στις 13:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:14 ----------

Απορω τι το συζηταμε.

Για 7 ποντους δεν διαμαρτυρεστε?

9 δεν χασατε?

Δημοσ.

Καιζερ εγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω. Γιατι ασχολειστε με τις αντιδρασεις των παικτων/προπονητων προς τι διαιτησια, και σας βγαζουν εκτος εαυτου. Ελεος δηλαδη, ο διαιτητης επηρεαζεται, και να το κανεις αυτο, ειναι μερος του παιχνιδιου.

Η ειδες ποτε απο μας να διαμαρτυρομαστε επειδη ο ΔΔ η ο Τσαρτσ η ξερω γω ποιος, θα διαμαρτυρηθει στους διαιτητες?

Και μη μου πεις για τεχνικες ποινες, γιατι αυτες δε δοθηκαν σε σημεια και τερατα, δε θα δινοταν σε ''απλες'' διαμαρτυριες.

Y.Γ. Για πειτε 12αδα Εθνικης..

Δημοσ.
Το θεμα ειναι βασικα, γιατι δεν εφαγε ο Γιαννακης την ΤΠ? ειρωνευεται?

Και αυτο γαργαρα?Κανει ο καθενας τη μαλακια του και επειδη ειναι "ο Εθνικος Προπονητης" δεν τον αγγιζει κανεις?

---------- Προσθήκη στις 13:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:14 ----------

Απορω τι το συζηταμε.

9 δεν χασατε?

Εισαι σοβαρος ρε Kaizer ... ???

Ελεος τελος παντων ..

Βγαλε τα γυαλια σου ...

Δημοσ.
ναι πηγες τελικο,τον κερδισες και προσθεσες το 6ο ευρωπαικο κυπελο στην συλλογη σου.

OH WAIT !!! :lol::lol::lol:

The "oti na'nai" journey continues.

Cooming soon to a forum near you.

Χμμμμμμμμμ

---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ----------

9 δεν χασατε?

Μάλλον με γελούν τα μάτια μου, δε μπορεί... Όποιος και αν είσαι, βγες από το σώμα του Κάιζερ!

Δημοσ.
Ναι, συγγνωμη που ενοχλω ε

Κατα 90% παμε για Αλεξανδρη.Υπαρχει παρεμβαση της 7 αλλα δε νομιζω να πτοηθει ο Σωκος

Aπο που βγαινει αυτο ....

Δεν ειδα κανα θεμα ...

Δημοσ.

Απο Δευτερα σε Τεταρτη και απο Τεταρτη σε Σ/Κ το πανε.. Κανεις δε ξερει τι θα αποφασιστει, κανεις δε ξερει ποιον θα εχουμε προπονητη (ουτε ο ιδιος ο Σωκος), κανεις δε ξερει για μεταγραφες.. Γραφεται για Αλεξανδρη απο δημοσιογραφους λογω της μεγαλης καθυστερησης και της στατικοτητας που υπαρχει.. Χειροτερα απο φετος του χρονου..

Δημοσ.
Μη λέτε Πανσερραϊκός

http://www.redplanet.gr/html/ent/506/ent.269506.asp

Μην κάνεις τον κόπο να μου παραθέτεις κάφρικα site. Εδώ δεν διαβάζω τα αντίστοιχα greenuniverseftw.gr θα διαβάσω τα δικά σας?

Εξαιρούνται βεβαίως βεβαίως υπερβολικά προκλητικά για την νοημοσύνη μας άρθρα, που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και ΠΡΕΠΕΙ να σχολιαστούν.

Να πείτε στον ανεκδιήγητο την επόμενη φορά, να την δώσει την ρημάδα την τεχνική ποινή στους γελοτοποιούς, ώστε να μην βγαίνουν και από πάνω μετά.

Δημοσ.

Τι ακριβώς να σχολιάσουμε από τα ξεσπάσματά του?

Δεν τα βρήκαν στα λεφτά? Θέλει κι άλλα? Οι περισσότεροι δεν παραδέχονται ότι το μισό πρωτάθλημα του ανήκει? Το όνομά του δεν ακούστηκε στην φιέστα?

Μία φράση μου βγαίνει για όλα αυτά. Παράτα μας κύριε Cate ;)

Δημοσ.
Aπο που βγαινει αυτο ....

Δεν ειδα κανα θεμα ...

Το ειπαν στον sport fm και λενε κι απο την 7 οτι ειναι πολυ πιθανο. Εχουν παρεμβει αλλα δε βλεπω φως

Δημοσ.
Δε λέτε να καταλάβετε ότι δε μας ενδιαφέρει το στημένο πρωτάθλημα μπάσκετ ?

Μόνο το κύπελλο μπάσκετ το πρωτάθλημα βόλεϋ το πόλο η κολύμβηση και τα προηγούμενα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και οι μεταξύ μας νίκες

ρε συ, αυτή ειναι καταπληκτική ατάκα, πως την εχασα?

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...