Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παρτε το χαμπαρι με νταηλικη δεν παιρνεις πρωταθλημα,αν ο αντιπαλος σου ειναι απο μεταλλο.Φωναξτε,βριστε,σπαστε,βρειτε δικαιολογιες αλλα οσο δεν κοιτατε τον ενοχο στο καθρεφτη πετυχημενα τελικα αποτελεσματα ποτε δεν θα υλοποιησετε.

Μόνο σου καταρρίπτεις τον μυθο της Ριζούπολης για τρομοκρατία και πως να παίξουν τα παλικάρια μπαλίτσα!Λίγη πολυ λίγη η ομαδούλα σου τοτε στην Ριζούπολη!Καλά τα λεω?

Δημοσ.
4φορές.Οχι μια οχι δυο αλλα 4.Γενικότερα το κάνω αυτό πόσο μάλλον τον συγκεκριμένο αγώνα

Έλα ας περιμένουμε τωρα το ειρωνικό σχόλιο απο τους γνωστούς άγνωστους

Και σε 4 φορές δεν πρόσεξες τις άσχημες επιθέσεις σου, τα κενά της άμυνας σου;

Επίσης δεν διέκρινες την άσχημη διαχείριση του αγώνα από το τεχνικό τιμ;

Και επιμένετε ακόμα ότι το μόνο που είδατε ήταν σφαγή της διαιτησίας;

Δημοσ.
Μόνο σου καταρρίπτεις τον μυθο της Ριζούπολης για τρομοκρατία και πως να παίξουν τα παλικάρια μπαλίτσα!Λίγη πολυ λίγη η ομαδούλα σου τοτε στην Ριζούπολη!Καλά τα λεω?

εγω συμφωνω οτι ο παναθηναικος στο ποδοσφαιρο δεν εχει μεταλλο.

εσυ συμφωνεις οτι ο παναθηναικος στο μπασκετ εχει μεταλλο;

Δημοσ.
Και σε 4 φορές δεν πρόσεξες τις άσχημες επιθέσεις σου, τα κενά της άμυνας σου;

Επίσης δεν διέκρινες την άσχημη διαχείριση του αγώνα από το τεχνικό τιμ;

Και επιμένετε ακόμα ότι το μόνο που είδατε ήταν σφαγή της διαιτησίας;

Στις 4 φορές που είδα τον αγωνα είδα 3κόρακες να επιτρέπουν το ξύλο που ξεπερνά τα ορια της λεγόμενης επιθετικής άμυνας,είδα μια ομάδα να μην της χρεώνονται αμυντικά φαουλ και είδα μια ομάδα που με το έτσι θέλω καποιοι της κατοχύρωναν ανύπαρκτους πόντους!

Είδα επίσης ένα κοράκι να χρεώνει επιθετικό φαουλ στον Μπουρούση για δηθεν προεκαση της μεσης ομως να μην χρεωνει κανενα επιθετικο φαουλ στην προεκταση του κωλου απο Μπατιστ και Πεκοβοτς!

Είδα επίσης εναν Γιαννάκη να μην χρησιμοποιεί τον Σχορτσιανίτη ωστε να επιβεβαιώσουμε αν αφήνουν γενικά το ξύλο ή αν ειναι επιλεκτικοί οι κόρακες!

Σε κάλυψα?

εγω συμφωνω οτι ο παναθηναικος στο ποδοσφαιρο δεν εχει μεταλλο.

εσυ συμφωνεις οτι ο παναθηναικος στο μπασκετ εχει μεταλλο;

Θες την αποψή μου σοβαρά?

Στο ποδόσφαιρο ακόμα και χάλια να έιμαστε πάντα έχω την πεποίθηση οτι ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα με κερδίσει

Στο μπασκετ όταν η ομάδα μου προηγείται πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει!Αντίστοιχα οταν ο Παναθηναϊκος δημιουργεί διαφορά ασφαλείας πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα το γυρίσει!

Θέλεις να το αποκαλέσεις αυτο που σου αναφέρω ως μέταλλο οκ,θελεις να το αναφέρεις ως καθαρά θεμα ψυχολογίας?Παλι οκ

P.s είδα πάντως μία ομάδα στο Οακα μια εβδομάδα πριν να γυρίζει εις βαρος της διαφορά και να χάνει το πλεονέκτημα οχι απο την ανωτερότητα του Παναθηναϊκου αλλα απο βοήθεια τρίτων

Δημοσ.
konnak κανεις ένα λάθος στη σκέψη σου

Οταν μια ομάδα παιζει επιθετική άμυνα(ξυλο θα το χαρακτήριζα εγω καθως ειναι αδιανόητο τοσο δυνατή άμυνα να μην χρεώνεται 5 ομαδικά φαουλ σε ολοκληρη την τέταρτη περίοδο,διορθώστε με αν κάνω λάθος) και παρο ολα αυτα δεν μπορει να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό και έρχονται καποιοι που με το ετσι θέλω σου μετράνε 7 ανύπαρκτους πόντους ε νομίζω οτι παιζει τον ρόλο του!(συνυπολόγισε σε αυτό οτι ο χρόνος κυλαει εις βαρος σου,τα χρονικά περιθώρια στενεύουν η διαφορά παραμένει υψηλή ε δεν θέλει και πολυ το +11 να γίνει +15.Γιατι στα ομαδικά αθλήματα η ψυχολογία παιζει σημαντικότατο ρόλο)

ρε παιδια επιθετική αμυνα επαιζε και η εθνική επί ημερών γιαννάκη. Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές;

επιθετική αμυνα έπαιξε φετος και η μπαρτσα; Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές;

Δημοσ.
ρε παιδια επιθετική αμυνα επαιζε και η εθνική επί ημερών γιαννάκη. Σφύριζαν σε κάθε φάση οι διαιτητές;

Υπάρχει διαφορά επιθετικής άμυνας και διαφορά τραβάω το χέρι του ψηλου για να μην μπορει να κάνει ουτε σκριν.Υπάρχει διαφορά επιθετικής άμυνας και τραβάω μπλούζα ώστε να μην μου ξεφύγει ο παίχτης!

Οι ίδιοι μπασκετάνθρωποι όμως γκρίνιαζαν για την αβάντα της Ισπανίας εναντίον της Ελλάδας!¨οταν ομως μπαινει το οπαδικό στη μέση το ξαναγυρνάμε σε επιθετική άμυνα

Δημοσ.

Επιθετική άμυνα με προέκταση κώλου και στήθους, ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί.

---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:02 ----------

Οι ίδιοι μπασκετάνθρωποι όμως γκρίνιαζαν για την αβάντα της Ισπανίας εναντίον της Ελλάδας!¨οταν ομως μπαινει το οπαδικό στη μέση το ξαναγυρνάμε σε επιθετική άμυνα

Πολλά +, πολλά όμως

Δημοσ.
Στις 4 φορές που είδα τον αγωνα είδα 3κόρακες να επιτρέπουν το ξύλο που ξεπερνά τα ορια της λεγόμενης επιθετικής άμυνας,είδα μια ομάδα να μην της χρεώνονται αμυντικά φαουλ και είδα μια ομάδα που με το έτσι θέλω καποιοι της κατοχύρωναν ανύπαρκτους πόντους!

Είδα επίσης ένα κοράκι να χρεώνει επιθετικό φαουλ στον Μπουρούση για δηθεν προεκαση της μεσης ομως να μην χρεωνει κανενα επιθετικο φαουλ στην προεκταση του κωλου απο Μπατιστ και Πεκοβοτς!

Είδα επίσης εναν Γιαννάκη να μην χρησιμοποιεί τον Σχορτσιανίτη ωστε να επιβεβαιώσουμε αν αφήνουν γενικά το ξύλο ή αν ειναι επιλεκτικοί οι κόρακες!

Σε κάλυψα?

Φυσικά όχι.

Δεν μου απαντάς σε αυτά που ρώτησα. Πες μου για την άμυνα σου, πες μου για τις αλλαγές παικτών που δεν εγιναν ορθα, πες μου για τις βεβιασμένες επιθέσεις με τις λάθος πάσες, πες μου για τα ταιμ αουτ του γιαννακη...

Σου ξαναλέω ότι η διιατησία έπαιξε ρόλο υπερ του παο αλλά για την ήττα ευθύνεστε κατά κύριο λόγο εσείς όχι οι κόρακες.

Δημοσ.

Όσο συνεχίζεις να σχολιάζεις με το υπερωπτικό υφάκι αναγνώστη του gavros' date=' που τον έχουν στουμπώσει με δεκάδες παπαριές και τις έχει πιστέψει κιόλας, αυτό θα συνεχίζεται ;)[/quote']

Quoted for mods!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Θες την αποψή μου σοβαρά?

Στο ποδόσφαιρο ακόμα και χάλια να έιμαστε πάντα έχω την πεποίθηση οτι ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα με κερδίσει

Στο μπασκετ όταν η ομάδα μου προηγείται πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει!Αντίστοιχα οταν ο Παναθηναϊκος δημιουργεί διαφορά ασφαλείας πάντα έχω στο μυαλό μου οτι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα το γυρίσει!

Θέλεις να το αποκαλέσεις αυτο που σου αναφέρω ως μέταλλο οκ,θελεις να το αναφέρεις ως καθαρά θεμα ψυχολογίας?Παλι οκ

ακριβως.και αυτο το μεταλλο του Παναθηναικου ειναι που τον κανει τοσο μεγαλη ομαδα,οχι μονο σε σχεση με τον Ολυμπιακο αλλα και σε σχεση με πολλες αλλες ευρωπαικες ομαδες.εχει την στομφα του νικητη που λεμε.

P.s είδα πάντως μία ομάδα στο Οακα μια εβδομάδα πριν να γυρίζει εις βαρος της διαφορά και να χάνει το πλεονέκτημα οχι απο την ανωτερότητα του Παναθηναϊκου αλλα απο βοήθεια τρίτων

αν αυτο ηταν γεγονος,τοτε θα επρεπε να κερδιζε ανετα ο Ολυμπιακος στη εδρα του προχτες αφου τοσο η διαιτησια οσο και η κατασταση τρομοκρατιας απο τους οπαδους ηταν υπερ του.δεν τα καταφερε ακομα και οταν οι χουλιγκανς καταφεραν να σταματησουν το παιχνιδι για μια ωρα ενω ο Παναθηναικος ειχε βρει τον ρυθμο και την ψυχολογια του και πηγαινε να συντριψει τον αντιπαλο.

γιαυτο επαναλαμβανω,κανει τοσο διασκεδαστικη την ολη προσπαθεια των καμμενων γαυρων να κανουν το ασπρο μαυρο μετα τον προχτεσινο θριαμβο του Παναθηναικου.δεν υπαρχουν επιχειρηματα,δεν υπαρχουν αποψεις,δεν υπαρχει σωστο η λαθος,το μονο που υπαρχει ειναι το αδιαμφισβητητο γεγονος της Κυριακης που αποσιωπα απολυτα την οποιαδηποτερ διαμαρτυρια και δικαιολογια απο την πλευρα σας.

κυριοι ειχατε την προσπαθεια σας.αποτυχατε με δικια σας ευθυνη αποκλειστια,μην το παραδεχεστε δεν πειραζει,το γελιο κανει καλο σε εμας.του χρονου τωρα.

Δημοσ.
αν αυτο ηταν γεγονος,τοτε θα επρεπε να κερδιζε ανετα ο Ολυμπιακος προχτες αφου τοσο η διαιτησια οσο και η κατασταση τρομοκρατιας απο τους οπαδους ηταν υπερ του.δεν τα καταφερε ακομα και οταν οι χουλιγκανς καταφεραν να σταματησουν το παιχνιδι για μια ωρα ενω ο Παναθηναικος ειχε βρει τον ρυθμο και την ψυχολογια του και πηγαινε να συντριψει τον αντιπαλο

Αν εσύ θεωρείς οτι το παιχνίδι θα ήταν το ίδιο σε περίπτωση που το σκορ ήταν 2-1 υπερ μου τοτε οκ παω πάσο!Δεν χρειάζεται να το αναλύεις περισσότερο!

Δεν θα το μάθουμε όμως ποτε καθώς κάποιοι αποφάσισαν να μην παιχτεί το ματς στα ίσια!

Δημοσ.
Αν εσύ θεωρείς οτι το παιχνίδι θα ήταν το ίδιο σε περίπτωση που το σκορ ήταν 2-1 υπερ μου τοτε οκ παω πάσο!Δεν χρειάζεται να το αναλύεις περισσότερο!

Δεν θα το μάθουμε όμως ποτε καθώς κάποιοι αποφάσισαν να μην παιχτεί το ματς στα ίσια!

χαιρομαι που αποδεικνυεις τα λογια μου.

διοτι αυτο μονο ενας οπαδος μιας ομαδας χωρις μεταλλο,χωρις οραμα και στοχους,χωρις φιλοδοξια,εγωισμο και νοοτροπια νικητη θα το ελεγε.

ενας που θελει να λεγεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ θα επρεπε να ξεσκιζοταν ακομα και το 2-0 να το εκανε 3-2 ακομα και αν τελικα δεν τα καταφερνε στο τελος.δεν ειναι ντροπη να χανεις αν εχεις αποδειξει οτι εχεις μεταλλο και κοιτας τον αντιπαλο στα ματια ακομα και αν ολο το συμπαν ειναι εναντιον σου.ισα ισα θα κερδιζες και τον σεβασμο ολων αν εκανες τον αντιπαλο σου να σταξει αιμα για να παρει την πολυποθητη νικη.

ο Ολυμπιακος ποτε ακριβως το εδειξε αυτο με τον Παναθηναικο; ποτε εδειξε το μεταλλο του; ποτε εκανε τον Παναθηναικο να φτυσει αιμα ακομα και αν επαιζε με την διαιτησια του υπερ; οταν εβγαζε τα βιντεακια και τις ανακοινωσεις για την διαιτητισα; οταν δημιουργουσε ολο αυτο το κλιμα τρομου τις προηγουμενες ημερες με την αποκορυφωση της Κυριακης; και η μπαλα; η μπαλα μαλλον πηγε περιπατο..

Δημοσ.

Για να αποκτήσεις μέταλλο πρέπει να έρθουν και οι επιτυχίες,δεν ξυπνάς μια μερα και λες έχω μέταλλο πρωταθλητή!Αυτο το μέταλλο χτίζεται σιγά σιγά!Στα ομαδικά αθλήματα αν εχεις ασχοληθεί ποτε παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία!Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ένα έναυσμα για να συνειδητοποιήσουν οι παίχτες του Ολυμπιακού οτι ο Παναθηναϊκος δεν είναι ανίκητος.Στο 3ο παιχνίδι πήγαν να ξανακάνουν το ίδιο!Οταν λοιπόν εσυ σαν ομάδα με το τεράστιο μέταλλο που έχεις χρειάζεσαι την βοήθεια τρίτων για να με κερδίσεις αυτό μάλλον σε υποτιμά.

ΑΛΛΑ μαλλον τζαμπα τα λεω καθως:

Πόσο σοβαρά μπορεις να μιλήσεις με έναν άνθρωπο όταν παραθέτει αυτό δείχνοντας να συμμερίζεται τις παρκάτω απόψεις:

Παραθετω σχολιο για το παραπανω βιντεο απο το gazzeta.gr :

DV

04 Ιουν 22:18 Από DV Σύνδεσμος σχολίου

Επος.

1) Ο Διαμαντιδης φτυνει χωρις λογο τον Τεοντοσιτς. Στα 0,19 φαινεται καθαρα η μπουνια στο στομαχι του Διαμαντιδη απο τον Τεοντοσιτς.

2) 1,51 που ακριβως κανει φαουλ ο Περπερογλου στο Τεοντοσιτς?

3) Κανενα απολυτως φαουλ Πεκοβιτς σε Σοφο.

4) 2,19 Φαουλ Νικολας στο Βουισιτς??? Η ταπα φαουλ? Χαχαχαχ

5) 2,58. Κανενα αντιαθλητικο. Ο Πεκοβιτς παει στη μπαλα. Με δυναμη αλλα στη μπαλα.

6) 3,10. Απατεωνες κλασσικοι. Εαν ξεκινουσαν 2 δευτερα νωριτερα το βιντεο θα φαινονταν τα βηματα που κανει ο Κλειζα για να δημιουργησει αποσταση απο το Φωτση πριν αρχισει τη τριπλα. Η μπαλα επρεπε να δοθει στον ΠΑναθηναικο.

7) 4,13. Φαουλ Παπαλουκα που δεν δινεται.

Τα κινητα σκριν δεν τα σχολιαζω ξεχωριστα γιατι πολυ απλα οποιος δει τον αγωνα θα δει οτι εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια σε ολο το παιχνιδι και οι ψηλοι του ΟΣΦΠ.

8) 5,23. ΚΑθαρο φαουλ του Μαυρογενιδη που δεν δινεται στο Μπατιστ. Στη συνεχεια ο Τσιλντρες διωχνει αμφιλεγομενα τη μπαλα απο το καλαθι.

6,04) Ανυπαρκτο φαουλ Τεοντοσιτς, οντως. Αλλα σε καμια περιπτωση επιθετικο, ουτε ακινητος ηταν, ουτε η επαφη δικαιολογει το πεσιμο του. Εχει αρχισει να πεφτει πριν καν ερθουν σε επαφη.

Το βιντεο αυτο ειναι μια γελοιοτητα, το μονο που αποδεικνυει ειναι οτι το ιδιο το τεχνικο επιτελειο του ΟΣΦΠ δεν εχει σαφη γνωση των κανονισμων (για αντικειμενικοτητα ενταξει τιποτα). Ειναι πανευκολο να καθισει καποιος και να βρει διπλασιες φασεις "εις βαρος" του Παναθηναικου.

Επισης λειπουν.

1) Η αναποδη κατοχη που εδωσαν στον ΟΣΦΠ σε διεκδικηση Νικολας-Μπεβερλι

2) Η τεχνικη ποινη που δεν πηρε ο Μπεβερλι για εκτος φασης χτυπημα στο Σπανουλη.

3) Ολα τα βηματα του Κλειζα

4) Τα κινητα του Μπουρουση (σκριν οχι τηλεφωνα)

5) Οι μπουνιες του Τεοντοσιτς

ΤΕλικα τι θα γινει? Ποσες φορες πρεπει να το ποσταρω για να ανεβει?

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/ite...B3%CE%AE%CF%82

Δες απλά τα BOLD για να καταλάβεις οτι ο άνθρωπος είναι σε πλήρη σύγχυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...