Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειλικρινά, τόσες μέρες σε αυτά τα θρεντ για το παιχνίδι η λογική έχει βιαστεί ποικιλοτρόπως.

Δεν παλεύεται το επιχείρημα "αν οι διαιτητές βοήθησαν τον ΠΑΟ να κερδίσει στο 3ο παιχνίδι γιατί ο ΟΣΦΠ έχασε στο 4ο ενώ τον έσπρωχναν". Ωραία, ο Γιαννάκης κοιμότανε, ο Ολυμπιακός είναι χειρότερη ομάδα, 100 παιχνίδια να παίζατε μετά θα τα κερδίζατε και τα 100, αυτό σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα μια χειρότερη ομάδα να σας κερδίσει εκτός; Και προφανώς έκανε λάθη ο Γιαννάκης - και γι' αυτό τον διώχνουν - αλλά ακόμη και με αυτή την αγωνιστική κοιλιά θα κέρδιζε αν δεν σφυριζαν έτσι οι διαιτητές. Πιο πολύ και από συγκεκριμένα ανάποδα σφυρίγματα η πρόθεση φάνηκε από το ότι άφησαν να γίνει πολύ δυνατό - έως σκληρό- το παιχνίδι στη 4η περίοδο, όταν ο ΠΑΟ καίγονταν να πιέσει, οπότε ευνόησαν το παιχνίδι του.

Από την άλλη, αυτή η κλάψα των Ολυμπιακών δεν αντέχεται. Έχουμε φτάσει τις 50 σελίδες σε αυτό το θρεντ, άλλες τόσες σε αυτο του Παο και καμιά 30αρια στη διαιτησία όπου ασχολούνται όλοι μέχρι και με το πως κοίταξε ο τριτος διαιτητής τον Πεν στο 32' 34''. Και για να μη ξεχνιόμαστε, κι εσας στο 2ο παιχνίδι στο ΣΕΦ σας έσπρωξαν (ο Μπουρούσης στα μισα σκριν που έκανε έπιανε αγκαλιά τον γκαρντ του ΠΑΟ, απλά επειδή δε πέρασε μπροστά με διαφορά ο ΠΑΟ δε φάνηκε ιδιαίτερα).

Έλεος, οι ποδοσφαιρικες σας ομάδες πάνε κατά διαόλου από σχεδιασμο (ο ενας θα δώσει Λετο να πάρει Σκόκο κι ο άλλος πάει για μεγάλη μεταγραφή μηχανήματος εκγύμνασης), ξεκινάει Μουντιάλ (άσχετο) και έχετε κολλήσει με το ποιος πετάει καλύτερα το κώλο στα σκριν.

Δημοσ.

Από κεκτημένη ταχύτητα συζητάμε ακόμα. Ουσιαστικά τέλειωσε το θέμα. Ξεκινάει μουντιάλ, θα ασχοληθούμε με τη μπάλα για τα καλά. Το επόμενο ματς μπάσκετ που θα δω θα είναι το 2ο ή 3ο ματς των τελικών της επόμενης σεζόν (άντε και το F4 αν έχουμε περάσει).

Δημοσ.
Διαβάζω αυτή τη χαζομάρα συνεχώς.

Θεωρώ τις κροτίδες ΜΕΓΙΣΤΗ ηλιθιότητα. ΑΛΛΑ!

Συνήθως, από ΟΛΕΣ τις ομάδες, τις πετάνε σε κενό χώρο για να κάνουνε τζέρτζελο. Ωραίο τζέρτζελο ε; Όχι, μια @@ριά και μισή είναι, αλλά δεν είναι το θέμα μας.

Η κοπέλα αυτή, για λόγους που δεν είναι το θέμα μας, πήγε να την πιάσει και έσκασε στο χέρι της.

Δεν είναι λοιπόν το ίδιο με αυτούς που πετούσαν σουγιάδες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης προχτές στο ΣΕΦ (και ψυγεία στο προδοσφαιρικό ΟΑΚΑ αν θες)

Kαλα ειμαστε σοβαροι? Δηλ πρεπει οι φιλαθλοι και οι υπαλληλοι του καθε γηπεδου να περνουν απο εκπαιδευση σχετικα με τα ''πολεμοφοδια'' που επιτρεπονται στα γηπεδα, ωστε να ξερουν ποια μπορουν να πιασουν και ποια οχι?

Σε ευρωπαικα γηπεδα υπαρχουν κροτιδες??

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:50 ----------

Η ομάδα ΑΠΑΤΗ που έφτασε τελικό παίζοντας με την Πρόκομ και την Παρτιζάν. Και έχασε στον τελικό με τη δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών (και οι οπαδοί της στα fora τους κάθοταν και έγραφαν- τι άλλο- για διαιτησία).

Ομαδα απατη ο ΟΣΦΠ.. ΤΟ διαβασαμε κ αυτο.. Ενω εσυ που εκανες ΟΥΑΟΥ σε καθε αμυνα του Καλαθη στο φιλικο (!) με την ΤΣΣΚΑ περυσι το καλοκαιρι, και ελεγες ''παει για φοβερα πραματα ο ΠΑΟ'', ενω δεν επαιξες μπασκετ ποτε αυτη τη χρονια και ρεζιλευτηκες μεσα-εξω απο Μπαρτσα/Ρεαλ και στην εδρα σου απο Παρτιζαν/Μαρουσι, εχεις ΟΜΑΔΑΡΑ.

Οπως ειχες δικιο για τον Κλειζα, τον Τσιλντρες και αλλα τοσα που εχεις πει.

Οταν ομως καποιοι λεγαν πως μεγαλυτερο rotation + νεοι παικτες = περισσοτερα σκαμπανεβασματα, τους λεγαμε κολλημενους, γαβρους, φανατικους και και και..

---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ----------

Fair enough. Αν δεις παλαιότερα ποστ μου πάντως ΔΕΝ το έκανα με ύφος απαξίωσης. Νομίζω συζητάγαμε γενικά για το Final 4 και είχα εκφέρει την εν λόγω άποψη, για να βγάλω το συμπέρασμα ότι είναι κακό για εσάς να μην έχετε παίξει με μια ομάδα-διεκδικήτρια της Ευρωλίγκας, όπως π.χ. η ΤΣΣΚΑ (δεν θεωρώ την Παρτίζαν και την Πρόκομ διεκδικήτριες, νομίζω ούτε και εσύ). Θεωρώ λοιπόν ότι αν είχατε πέσει με ΤΣΣΚΑ ημιτελικό δε θα φτάνατε τελικό ή αν είχατε πέσει με Ρεάλ πλέι οφ ίσως να μη φτάνατε F4. Με Πρόκομ στον αυτόματο πιλότο περάσατε, και με Παρτίζαν στον ημιτελικό κοιμήθηκε ο Θεός. Δε νομίζω δηλαδή ότι εντυπωσιάσατε στην φάση των πλέι οφ και στο F4. Δεν είναι απαξίωση, είναι η εντύπωση που σχημάτισα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακομα τσουζει το 2-0!

Δημοσ.
Μ@λακίζεσαι και το ξέρεις. :-)

Ή κάνε κουβέντα ή μη συμμετέχεις.

Φιλικά πάντα και ξέρεις ότι το εννοώ.

Να μαι και εγω. Καλησπερα σε ολους.

Ερωδιε, επειδη τωρα τελευταια εχουμε βρει διοδο επικοινωνιας, κοιτα τα ποστ που προηγηθηκαν του δικου μου και πες μου αν μπορεις να κανεις κουβεντα με καποιον που τον ρωτανε 3 ανθρωποι "πως σε λενε" και αυτος απαντα "απο Αθήνα ειμαι" ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Και επειδη ο συγκεκριμενος χρηστης δεν ειναι χαζος (καθε αλλο μαλιστα), αρα ειτε απαντα εσκεμμενα με αποπροσανατολιστικο τροπο ή βρισκεται υπο καποια επηρεια. Και εγω τις 2 πρωτες ωρες αφου ξυπνησω (ο,τι ωρα και να ναι) δεν εχω επαφη με το περιβαλλον. Δεν ειναι κακο.

Δημοσ.
Fixed

Πάμε πάλι.

Μάθημα 1: Το πιο κρίσιμο ματς σε μια σειρά 5 τελικών είναι το 3ο!!!!

To '99 σου πηρα το 5ο, το 2008 το 1ο. Το 2009 σε κερδισα 3-2 καθαρα και το 2010 το 4ο, Στην ουσια το μονο ματς τα τελευταια 15 χρονια μεταξυ ομαδων που μαχονταν(και οχι κατι Μαρουσια που τα καθαριζα 3-0 για πλακα ή εσενα με Καλαμποκη βασικο) και υποστηριζουν οι χαμενοι οτι εκρινε τιτλο ηταν το 2007 που λετε για τον Πεν. Η τελευταια νικη που εκανε ομαδα στο 3ο ματς και της εδωσε τον τιτλο ειναι το '95 απο εσας. Τοσο σημαντικο ειναι το 3ο

Και Ευρωπαικο μαθημα...οταν ηρθε η Σιενα και μας κερδισε περσυ διαβαζαμε "Αυτος Βερολινο, αυτος σπιτι του". Και λιγες μερες μετα ταπεινωση με την καλυτερη εκτος εδρας εμφανιση Ελληνικη ομαδας στην Ευρολιγκα

Γιατι οταν εχεις καρυδια βγαινεις να παιξεις

---------- Προσθήκη στις 23:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:41 ----------

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει εσύ ότι απαντάω ό,τι θέλω, όπως θέλω και όταν θέλω για τους λόγους που εγώ θέλω.

Fair enough.

Aπλα καλο ειναι που το λες για να μην μπερδευεται ο κοσμος και παει να σου πιασει κουβεντα

---------- Προσθήκη στις 23:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:42 ----------

Ο Τεν Κάτε γιατί έφυγε αφού έφταιγε η διαιτησία?

Εχεις Καραγκουνη-Κατσουρανη?

Εσύ δεν έκανες κύρηγμα εδώ μέσα, ότι και σκατά να παίζει η ομάδα σου, θέλεις και τα σπόρια από τα κοράκια?

Ε πάρε τώρα τα ίδια επιχειρήματα για να γουστάρεις.

Μα τα πηρες και τα σπορια.

Δεν χρειαζομαι επιχειρηματα για να γουσταρω, βγαζω γουστα με σας...

ΥΓ. Ειναι φανερο οτι συγκεκριμενα ατομα απο εδω μεσα πρωτα κοιτανε να βρουν δικαιολογια σε περιπτωση ηττας και μετα να κερδισουν. Το κακο για σας ειναι οτι τετοιοι υπαρχουν και στο τμημα μπασκετ σας

Δημοσ.
αρα ειτε απαντα εσκεμμενα με αποπροσανατολιστικο τροπο ή βρισκεται υπο καποια επηρεια. Και εγω τις 2 πρωτες ωρες αφου ξυπνησω (ο,τι ωρα και να ναι) δεν εχω επαφη με το περιβαλλον. Δεν ειναι κακο.

Συνεχίζεις να προκαλείς. Δεν είναι κακό. Από τέτοια μηνύματα αυτοπροσδιορίζεσαι και ταυτόχρονα προσδιορίζεται αυτό που δεν εκπροσωπείς, ατυχώς.

---------- Προσθήκη στις 00:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:49 ----------

To '99 σου πηρα το 5ο, το 2008 το 1ο. Το 2009 σε κερδισα 3-2 καθαρα και το 2010 το 4ο, Στην ουσια το μονο ματς τα τελευταια 15 χρονια μεταξυ ομαδων που μαχονταν(και οχι κατι Μαρουσια που τα καθαριζα 3-0 για πλακα ή εσενα με Καλαμποκη βασικο) και υποστηριζουν οι χαμενοι οτι εκρινε τιτλο ηταν το 2007 που λετε για τον Πεν. Η τελευταια νικη που εκανε ομαδα στο 3ο ματς και της εδωσε τον τιτλο ειναι το '95 απο εσας. Τοσο σημαντικο ειναι το 3ο

Και Ευρωπαικο μαθημα...οταν ηρθε η Σιενα και μας κερδισε περσυ διαβαζαμε "Αυτος Βερολινο, αυτος σπιτι του". Και λιγες μερες μετα ταπεινωση με την καλυτερη εκτος εδρας εμφανιση Ελληνικη ομαδας στην Ευρολιγκα

Γιατι οταν εχεις καρυδια βγαινεις να παιξεις

Μπάσκετ: Η πιο μεγάλη μέρα του "πολέμου"...

"Εξ ορισμού, λοιπόν, ο τρίτος τελικός είναι και ο πλέον κρίσιμος και καθοριστικός. Μεχρι της στιγμής τουλάχιστον, μιας και δεν πρόκειται να τελειώσει τίποτα ακομα. Όπως και να 'χει, ωστόσο, η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει σημαντικότατο προβάδισμα, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με τον κανόνα, η ομάδα που πετυχαίνει πρώτη δύο νίκες... σηκώνει και την κούπα στο τέλος!"

:X

Δημοσ.
Πω φιλε' date=' τοπε αυτο ο Χρηστος ο Φασουλας?

Και περσυ το ιδιο εγραψε?[/quote']

Το πε. Εξηγεί και το λόγο, ο πρώτος που φτάνει στις δυο νίκες είναι πιο κοντά στον τίτλο (στην Ευρώπη που τα ματς δεν είναι εναλλάξ είναι αλλιώς). Το ίδιο ισχύει και στο βόλεϊ, αυτός που κάνει το 2-1 σετ συνήθως κερδίζει. Αλλά μάλλον λέει μαλακίες και αυτός. Όλοι λένε μαλακίες. Καλό βράδυ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει εσύ ότι απαντάω ό,τι θέλω, όπως θέλω και όταν θέλω για τους λόγους που εγώ θέλω.

Οσκαρ.....

Δημοσ.

Οσκαρ.....

Δεν σε κάλεσαν ε;...

-------------------------------------

Για να δούμε τι λέει και ένας αθλητής.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=31&document_id=163730

«ο άσος του Πανελληνίου τόνισε ότι το τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι το πιο σημαντικό και πως όποιος καταφέρει να κάνει το 2-1' date=' θα έχει και προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

Αν ψάξω θα βρω και δήλωση του ομπράντοβιτς. Αλλά είπαμε, δε ξέρουν αυτοί... Ο Κάιζερ ξέρει που έπαιζε μονά στον Τυφώνα.

edit:

Νάτος ο δικός σου!

"Στην ερώτηση αν η ομάδα του πήρε προβάδισμα, σχολίασε: "[b']Ο κανόνας είναι ότι πρέπει να πάρει κανείς για να πάρει το πρωτάθλημα. [/b]Θέλουμε άλλη μία νίκη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Και φυσικά είναι σημαντικός ο τρρόπος με τον οποίο αλλάξαμε το παιχνίδι. ..."

http://sport.gr.msn.com/basketball/article.aspx?cp-documentid=153628972

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Όλοι λένε μαλακίες.

Όχι όλοι

ΥΓ. Μας πασαρεις κλισαρισμενες δηλωσεις. Σου παραθετουμε γεγονοτα οπου ο τιτλος δεν κριθηκε στο 3ο ματς.

Για να τελειωνουμε, αφου εσεις θεωρειτε πως αφου χασατε οπως χασατε το 3ο ματς, δεν ειχατε ελπιδα, γιατι δεν κατεβασατε το εφηβικο να τελειωνουμε?

---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ----------

Δ Ο Κάιζερ ξέρει που έπαιζε μονά στον Τυφώνα.

Να σου βρασω μια μπαλα μπασκετ να παρεις μυρωδια?

Δημοσ.

Για να τελειωνουμε, αφου εσεις θεωρειτε πως αφου χασατε οπως χασατε το 3ο ματς, δεν ειχατε ελπιδα, γιατι δεν κατεβασατε το εφηβικο να τελειωνουμε??

Σκεφτήκαμε να μην κατέβουμε καθόλου, αλλά δεν θα ήταν πρωτότυπο, μας πρόλαβε ο βάζελος το 93. :lol:

1992-93: Κότες και ζαρτιέρες

Η πρώτη φορά είναι πάντα... αξέχαστη. Αρκεί να θυμηθείτε ότι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου μόνος του (με κότες να μπαίνουν στο παρκέ, χορεύτριες με ζαρτιέρες να μετατρέπουν το ΣΕΦ σε καμπαρέ και τους "ερυθρόλευκους" να χωρίζονται σε δυο ομάδες σε ένα ανεπανάληπτο εσωτερικό διπλό.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρνηθεί να κατέβει στο τέταρτο ματς, διαμαρτυρόμενος για την ξαφνική αντικατάσταση του διαιτητή Παπαδημητρίου (επικαλέστηκε υπεκφυκίτιδα). Ήταν μια προσωπική επιλογή του Παύλου Γιαννακόπουλου, για την οποία κάποια χρόνια αργότερα δήλωνε μετανιωμένος.

Ο Ολυμπιακός που είχε τερματίσει 4ος στη κανονική περίοδο, πήρε το εισιτήριο, αποκλείοντας τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ που είχε φτάσει στο φάιναλ-φορ της Αθήνας, ενώ ο Παναθηναϊκός (2ος στη ρέγκιουλαρ-σίζον) έβγαλε εκτός μάχης τον Πανιώνιο.

Οι τελικοί ξεκίνησαν στην Γλυφάδα, με τον Παναθηναϊκό (που είχε το πλεονέκτημα έδρας) να επικρατεί στην Γλυφάδα, αλλά να χάνει τον Στόγιαν Βράνκοβιτς που πάτησε πάνω στο πόδι του Σταύρου Ελληνιάδη και έπαθε διάστρεμμα. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός στον δεύτερο αγώνα, χρησιμοποίησε σαν έδρα το κλειστό του Περιστερίου, γιατί είχε τιμωρηθεί το ΣΕΦ.

Ωραίες εποχές.

Δημοσ.
Σκεφτήκαμε να μην κατέβουμε καθόλου, αλλά δεν θα ήταν πρωτότυπο, μας πρόλαβε ο βάζελος το 93. :lol:

Ωραίες εποχές.

Tελειωσε ο Μεγαλος Πολεμος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...