Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μηπως επρεπε να κατεβασουν την παιδικη επειδη οι αλλες ομαδες ειναι μπουρδελα? ειναι unfair δηλαδη να κατεβαζεις την κανονικη ομαδα επειδη οι αντιπαλοι ειναι για μουτζες? ΤΙΜΗ τους που κατεβηκαν και επαιξαν απληρωτοι και δεν εστειλαν 14χρονα και αυτοι
Αν θυμαμαι καλα γιατι για τα του πολο δεν ξερω Χριστο, ηταν σε ενα κυπελλο?

Τι ειχε παιξει?Απεργια κτλ

ΤΙΜΗ τους δεν λεω για κανενα που παιζει κοντρα σε πιτσιρικια.Ακομα και αν ο αλλος κατεβασει εφηβικο για λογους πχ διαιτησιας δεν ξερω γω τι, αν ημουν παικτης θα ελεγα "Ακου προεδρε, να ξεφτιλιστω δεν το κανω, αν επιμενεις να κατεβουμε, θα μπουμε μεσα και ενω μπορουμε να τους ριξουμε 20-0, θα βαλουμε 2-0 στο πρωτο 3λεπτο και μετα θα αλλαζουμε πασες"

Αλλα σιγουρα ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ σε οποιον παιζει κοντρα σε 14χρονα δεν το λες.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μηπως επρεπε να κατεβασουν την παιδικη επειδη οι αλλες ομαδες ειναι μπουρδελα? ειναι unfair δηλαδη να κατεβαζεις την κανονικη ομαδα επειδη οι αντιπαλοι ειναι για μουτζες? ΤΙΜΗ τους που κατεβηκαν και επαιξαν απληρωτοι και δεν εστειλαν 14χρονα και αυτοι

δεν ηταν μπουρδελα οι αλλες ομαδες. απεργουσαν απλα ολες οι ομαδες πλην του απεργοσπαστη ολυμπιακου. f4 κυπελλου οπως ανεφερε και ο Καιζερ

Δημοσ.
δεν ηταν μπουρδελα οι αλλες ομαδες. απεργουσαν απλα ολες οι ομαδες πλην του απεργοσπαστη ολυμπιακου. f4 κυπελλου οπως ανεφερε και ο Καιζερ

Καλα το θυμομουν οτι απεργουσαν και ο γαυρος κατεβηκε κομπλε.

Νταξει μωρε, δεν τρεχει, αναμενομενα αυτα

Δημοσ.

Για τη σκοποβολη τι εχετε να πειτε ...

Νομιζω η φετινη χρονια του Ολυμπιακου ηταν πολυ καλη ...

Ελεος ρε παιδια ..

Αφου δε βλεπετε και ουτε ασχολειστε με το πολο τι καθεστε και ζυζητατε ....

Να το καταλαβω γι αυτους που ασχολουνται αλλα οι αλλοι προς τι ο τοσος ζηλος .. ??

Ναι ενταξει μπραβο νικησαμε εμεις οι Ολυμπιακοι αλλα δε δινω δεκαρα απο τη στιγμη που δεν ασχολουμαι και δε το βλεπω το αθλημα ....

Και καλα για να βγαλουμε το οπαδιλικι μας σε λιγο θα ασχολουμαστε και με το πινγκ πονγκ και δεν ξερω κι εγω με τι αλλο ...

Δημοσ.

Πως τα φέρνει η ζωή όμως... με το που βγήκε το όνομα του θείου στην υπόθεση Siemens πούλησε την ΠΑΕ εν μια νυκτί...

Δημοσ.

Ο Μαρινακης την πηρε την Παε αλλα τα παλτα μια χαρα ανακοινωθηκαν.Ελπιζω να ριξει τα λεφτα που λεει οτι θελει να ριξει:rolleyes:

Καποια προσωπα σιγουρα θα αλλαξουν, για αρχη πηρε ποδι ο Μωραλης.http://www.redplanet.gr/html/ent/455/ent.270455.asp

Δημοσ.
Ακουγεται για πακετο Ιβανοβιτς-Σπλιττερ στον ΟΣΦΠ

O Σπλίτερ είναι παιχτούρα τρελή.

Και θα πάει ΝΒΑ.

Ο Αφάνας που μου έλεγες όλη τη χρονιά πόσο καλός είναι και κολώνα/στυλοβάτης/δοκάρι, δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό για του χρόνου...

Ο Ιβάνοβιτς έχει πολλούς επικριτές BTW...

Δημοσ.
Για τη σκοποβολη τι εχετε να πειτε ...

Νομιζω η φετινη χρονια του Ολυμπιακου ηταν πολυ καλη ...

Ελεος ρε παιδια ..

Αφου δε βλεπετε και ουτε ασχολειστε με το πολο τι καθεστε και ζυζητατε ....

Να το καταλαβω γι αυτους που ασχολουνται αλλα οι αλλοι προς τι ο τοσος ζηλος .. ??

Ναι ενταξει μπραβο νικησαμε εμεις οι Ολυμπιακοι αλλα δε δινω δεκαρα απο τη στιγμη που δεν ασχολουμαι και δε το βλεπω το αθλημα ....

Και καλα για να βγαλουμε το οπαδιλικι μας σε λιγο θα ασχολουμαστε και με το πινγκ πονγκ και δεν ξερω κι εγω με τι αλλο ...

Εγω σαν ειδηση το ανεβασα αφου ειναι τοπικ του Ολυμπιακου και προφανως αφορα τον Ολυμπιακο.. Ουτε εγω ασχολουμαι με το αθλημα και μαλλον αδιαφορα μου ηταν.. Δε μπορουσα να μη σχολιασω και να μου ειναι αδιαφορο ομως το γεγονος οτι παιδια πηραν πρωταθλημα και κυπελλο ενω παραμενουν απληρωτοι τοσους μηνες.. Μπορουσαν να πουν δεν κατεβαινουμε και τελος.. Τα σχολια απο εκει και περα ειναι εντελως ακυρα με το αρχικο μου ποστ

---------- Προσθήκη στις 13:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:20 ----------

Κατι σχετικα με το ποδοσφαιρο.. Χθες εγινε η ανακοινωση για Μαρινακη και οπως διαβαζω, σημερα γραφτηκαν 19 ονοματα ποδοσφαιριστων που εχουμε (και καλα) στη λιστα! Η χαρα του ελληνα δημοσιογραφου..

Δημοσ.

Ο Τςιλντρες ειναι παιχταρας αλλα τα αδελφια σκεφτηκαν οτι με τα 7Μ που παιρνει, μπορουν να κλεισουν καλυτερα τρυπες. Και καλα κανουν. Χρειαζομαστε και σουτερ και 5αρι..

Δημοσ.
O Σπλίτερ είναι παιχτούρα τρελή.

Και θα πάει ΝΒΑ.

Ο Αφάνας που μου έλεγες όλη τη χρονιά πόσο καλός είναι και κολώνα/στυλοβάτης/δοκάρι, δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό για του χρόνου...

Ο Ιβάνοβιτς έχει πολλούς επικριτές BTW...

Το ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παιξει στο ΝΒΑ, και πως οι μανατζερς εχουν ξεσαλωσει τον τελευταιο καιρο π μας προτεινουν παικτες/προπονητη. Απλως ειναι παικτης που θα γουσταρα τρελα στην ομαδα μου. Και οσο βλεπω κατι δημοσιευματα για Μαριτς κτλ με πιανει μελαγχολια.

Για τον Τσιλι, εχεις μπλεξει τα πραγματα. Και το ξερεις. Αλλο το ποσο σημαντικος ειναι για την ομαδα, και αλλο το ποσο βαρυ ειναι το συμβολαιο του. Σε οσα ελεγα εγω για τον Τσιλς, ειχα δεδομενο πως οι Αγγελοπουλοι δεν εχουν προβλημα με το μπατζετ. Απ τη στιγμη που ειναι δικα τους λεφτα ομως, και εχουν αποφασισει τη μειωση του μπατζετ, καταλαβαινω πως αναλογικα με τα λεφτα που παιρνει ο Τσιλς δεν ειναι καλο ντιλ. Μαλλον κανενας παικτης με αναλογο συμβολαιο δεν θα ηταν καλο ντιλ, σε μια ομαδα που προσπαθει να μειωσει το μπατζετ. Επομενως, η αποφαση αυτη, δεν εχει να κανει με την αγωνιστικη παρουσια του παικτη.

Για τον Ιβανοβιτς το ξερω οτι εχει επικριτες. Θεωρω πως λυση με Ιβκοβιτς ή Πιανιτζιανι (ακομα καλυτερα) θα ηταν η ενδεδειγμενη.

Δημοσ.
ή Πιανιτζιανι (ακομα καλυτερα)

χμ...μεχρι περσυ τον θεωρουσα ισως τον πιο υποτιμημενο και ταυτοχρονα τον πιο πολλα υποσχομενο προπονητη

Φετος ομως με προβληματισε η παρουσια της Σιενα στην Ευρωπη οταν δεν τραβηξαν 1-2 εργαλεια στο σχεδιο και δεν ξερω μηπως ο Πιανιτζιανι τελικα χρειαζεται συγκεκριμενους παικτες και συγκεκριμενες συνθηκες για να δειξει εργο.

Μετα το πειραμα Γιαννακη δεν ξερω, θεωρεις οτι σας παιρνει να πατε σε εναν προπονητη που εχει δουλεψει μονο σε μια ομαδα σε αυτο το επιπεδο και μαλιστα μια ομαδα δεμενη και συγκεκριμενη?

Απο τη μια καλο ειναι που φτιαχνει και τρεχει τετοιες ομαδες, απο την αλλη νομιζω οτι αν πανε σε αυτον οι Αγγελοπουλοι καλο θα ειναι να του δωσουν την ομαδα εν λευκω γιατι αν του πουνε πχ "Α, τους Κλειζα, Μπουρουση, Τεοντοσιτς δεν τους αγγιζεις" και αυτος δεν τους θελει, δεν ξερουμε ακομα αν μπορει να προσαρμοσει τα θελω του στις αναγκες των προεδρων και των οπαδων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...