KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ωστοσο το ρωταω επειδη μου λετε πως ο Σπαν δεν ειναι βασικοτατος παικτης σας. Διαφωνω σε αυτο. Ο Σπανουλης καλως ή κακως ηταν κλειδι για την αποδοση του Παο. Δεν ειναι τυχαιο πως μολις παιζει καλυτερα, παιζει ολος ο Παο σε αλλο επιπεδο. Ή πως οταν σερνεται (οπως εκανε φερος) σερνεται ολος ο Παο. Σου ειπα την διαφωνια μου. ΜΕΓΙΣΤΟ εργαλειο. Καλος Σπανουλης-Τουρμπο Παναθηναικος Αλλα ξαναλεω...περσυ, με Σπανουλη MVP χρειαστηκε ο Φωτσης να κανει τη σεζον της ζωης του και ο Πεκο να μας θυμισει τι σημαινει "βαζω καλαθι γιατι ετσι γουσταρω" Οπως φετος για να παρουμε τους τελικους ο Κωστακης εγινε παλι Τσαρτσαρης και ο Ντρου θυμηθηκε τι χερι εχει Θα μου λειψει ο Σπανουλης και δεν τον υποτιμω καθολου αλλα σε σχεση με Μητσο-Μαικ-Πεκο στον δινω any given day and twice on Sunday. Και φυσικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε σχεση με ενα καλο 4αρι δεν συγκρινεται Δηλαδη λεω πως ανεξαρτητα απο την αγωνιστικη του αξια, ο ρολος που ειχε στο παιχνιδι του Παο, κυριως το επιθετικο, ηταν σημαντικοτατος. Οντως, ηταν ο σημαντικοτερος στα λαθη Τεσπα, τωρα θα τον βιωσετε και εσεις και στα καθημερινα ματσακια και οχι μονο στα 5-6 ματς που βλεπατε Παναθηναικο τον χρονο. Τις μισες φορες θα σας παρει το ματς και τις αλλες μισες θα ξερνατε με αυτα που κανει
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 4-5αρι ειναι βασικα, και πολυ δυνατος. Φυσικα και μπορει να παιξει στο 5. Πόσο καιρό έχεις να τον δεις; 4άρι με @@. Παιχτούρα. Μου σπάει βέβαια τα δίκά μου @@ η φάτσα του και δε μπορώ να βλέπω τα κωλόχερά του με τους αγκώνες που γυρνάνε προς τα μέσα λες και είναι γκόμενα, αλλά παιχτούρα. Μπορουμε να βρουμε καπου καποιο στατιστικο για το ποση ωρα κραταει τη μπαλα στα χερια του ο καθε παικτης? My point is πως τα περισσοτερα συστηματα τρεχαν απ τον Λαρισαιο. Ακομα και το πικ&ρολ, αποντος του Σαρας, ή εστω δεδομενης της μικροτερης συμμετοχης του λογω ηλικιας, αυτος που τα ετρεχε ηταν κατα κυριο λογο ο Σπαν. Με το Σπανούλη στην οργάνωση, αυτομάτως οι επιθέσεις της ομάδας σου δεν είναι 24 δευτερολέπτων αλλά 12. Τα 12 τα έχει φάει σε ανούσιες τριπλίτσες. Τα πικ & ρολ τα έτρεχε, το πώς τα έτρεχε είναι άλλο θέμα. Οι πινακίδες του ΟΑΚΑ έχουν επίσης να λένε πολλά για τις πάσες του. Επίσης, φέτος είχε μεγάλη συμβολή στην άμυνα. Σε 70 επιθέσεις των αντιπάλων του Παναθηναϊκού, οι αντίπαλοι σκόραραν κατά μέσο όρο 10 πόντους παραπάνω με τον Σπανούλη μέσα. Σπάνια σήκωνε τα χέρια στην άμυνα, σε όλα τα πικ των αντιπάλων έμενε πίσω. Χοψωνίδης χάρισμά σας λέμε. ΚΑι δεν τα λέω τώρα, ρώτα τον Keyzer τι λέω όλη τη χρονιά. Και βασικά τι λέω από το 2008...
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας?
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Παρε τον Σπανουλη, ειναι καλυτερος. Στο λεω σαν φιλος του Ολυμπιακου
Deponakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Αυτος αμα ερθει θα κανει το σεφ texas Θα βγαζει τα κουμπουρια και θα αρχιζει
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Ρε συ παρε απο δω οτι θελεις... http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgents-10-11 http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=9031
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ρε συ παρε απο δω οτι θελεις...http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgents-10-11 http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=9031 Δε θέλω free agents ρε, agent zero θέλω! Τον συγκεκριμένο τον αλητάμπουρα με τα κουμπούρια να σηκώνεται από το κέντρο με αυτό το στυλάκι στ@ρχιδισμού και να το καρφώνει. Καλά, έτσι και γίνει κανένα τρελό, με VIP στο ΣΕΦ με κόβω, ποιος το μ@μεί το ποδόσφαιρο μετά.
foufoutios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καρεμπε ή Κοβασεβιτς για θεση τεχνικου διευθυντη.. επιτελους μια σωστη κινηση απο την καινουρια διοικηση..
vlachaquito Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δε θέλω free agents ρε, agent zero θέλω! Τον συγκεκριμένο τον αλητάμπουρα με τα κουμπούρια να σηκώνεται από το κέντρο με αυτό το στυλάκι στ@ρχιδισμού και να το καρφώνει. Καλά, έτσι και γίνει κανένα τρελό, με VIP στο ΣΕΦ με κόβω, ποιος το μ@μεί το ποδόσφαιρο μετά. καλα καλα αν ερθει αυτος, βλεπω τον καιζερ αγκαλια με τον αγγελοπουλο να τραγουδανε το "θρυλε θεε ολυμπιακε" χαχαχα
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εγω δεν μιλαω ασχημα για το σοι σου, προσεχε
vlachaquito Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 πφφ σαββατοκυριακο ερχεται, ουτε μια πλακιτσα δεν μπορουμε να κανουμε???? :=P
Deponakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 http://sport24.gr/html/ent/610/ent.370610.asp Ο ολυμπιακος παει για γκοβου Σιριαλ εχει γινει...
Linus_21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μικρός που ναι ο κόσμος τελικά..... Τόσοι παίχτες στον κόσμο...
Deponakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει ρολο ο σισσε αν καταληξει σε ελλαδα ο παιχτης... Εμενα δεν με χαλαει αλλα προτιμουσα γιοβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.