Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι σίγουρο αυτό? Νομίζω οτι το είχα διαβάσει σε καποιο site(μα τι %^&^%$& δημοσιογραφους εχουμε)

Κι εγώ το είχα διαβάσει, και το είχα γράψει κιόλας.

Μάλλον βιάστηκε ο δημοσιοκάφρος να το δημοσιεύσει καθώς το διάβασε από εκεί που το διάβασα κι εγώ.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο Τσιλντρες μαλλον παραμενει με τα μεχρι τωρα δεδομενα και το συμβολαιο του ειναι 7 εκατομμυρια δολλαρια/1.20 + το ποσο που προκυπτει*20%

Αυτο ειναι ενα θεμα για τους αγγελοπουλους διαβαζω

Δημοσ.

Την περίπτωση του να έχουν ανέβει ξαφνικά οι οικονομικές απαιτήσεις ορισμένων, μετά και την είσοδο και του Μαρινάκη την έχετε σκεφτεί?

Ε έχει λεφτά ο νέος, δεν θέλει να βγάλει και άσχημη εικόνα προς τα έξω, ας ζητήσουμε το κάτι παραπάνω....

Δημοσ.
Την περίπτωση του να έχουν ανέβει ξαφνικά οι οικονομικές απαιτήσεις ορισμένων, μετά και την είσοδο και του Μαρινάκη την έχετε σκεφτεί?

Ε έχει λεφτά ο νέος, δεν θέλει να βγάλει και άσχημη εικόνα προς τα έξω, ας ζητήσουμε το κάτι παραπάνω....

Ο ανθρωπος ηρθε Ελλαδα , περασε απο ιατρικες εξετασεις και εκανε και δηλωσεις ως παιχτης του Ολυμπιακου ( καπου το ειχα διαβασει αυτο ) και τελευται στιγμη δε τα βρισκουν στα οικονομικα ....

Στα 700.000 ειχαν συμφωνσησει οταν ηρθε ....

Ποσα περισσοτερα να ζητησε ...:rolleyes:

Δημοσ.

"Ο Σίμον Βούκτσεβιτς πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία, αλλά στις τελικές διαπραγματεύσεις παρουσιάστηκε διαφωνία, όχι στο οικονομικό αλλά στους όρους του συμβολαίου!"

Η διοικηση συνεχιζει να δινει εξαιρετικα δειγματα γραφης.Ισως φταιει το οτι δεν ηταν ελευθερος:X

Δημοσ.
Δεν ειναι το οικονομικο δλδ το θεμα ..

Τι να ειναι τοτε .. ??

Τι να αλλαξε .. ?

Αν ηταν οικονομικο θα ελεγα "θελει να αρπαξει περισσοτερα ο παικτης, ας παει να καθαρισει τον παγκο(αν ειναι στον παγκο) της σπορτινγκ".Τωρα πλεον δεν ξερω....Σιγουρα χτυπαει και αυτο παρα πολυ ασχημα....

Δημοσ.

Προφανέστατα δεν τα βρήκαν στην οψιόν αγοράς. Δεν θα χάσει ο Ολυμπιακός από αυτή τη διαφωνία σίγουρα.

Καλή φάση αυτή, κάνουμε συμφωνία σε όλα, περνάω ιατρικές εξετάσεις, πάω να υπογράψω και λέω ότι οψιόν αγοράς θα βάλουμε 4 μύρια ή ενεργοποίηση τον Γενάρη ξέρω γω κι αν σας αρέσει, παρά τα όσα συμφωνήσαμε και για τα οποία ήρθα να υπογράψω εδώ.

Για πείτε, θα λέγατε να τον πάρουμε τον παίχτη?

Δημοσ.
Προφανέστατα δεν τα βρήκαν στην οψιόν αγοράς. Δεν θα χάσει ο Ολυμπιακός από αυτή τη διαφωνία σίγουρα.

Καλή φάση αυτή, κάνουμε συμφωνία σε όλα, περνάω ιατρικές εξετάσεις, πάω να υπογράψω και λέω ότι οψιόν αγοράς θα βάλουμε 4 μύρια ή ενεργοποίηση τον Γενάρη ξέρω γω κι αν σας αρέσει, παρά τα όσα συμφωνήσαμε και για τα οποία ήρθα να υπογράψω εδώ.

Για πείτε, θα λέγατε να τον πάρουμε τον παίχτη?

Ο παιχτης τι κερδος εχει να βαλει στον εαυτο του μεγαλυτερη οψιον;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...