johnnyestia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Εννοεί ότι αναλογικά είστε περισσότεροι που διαβάζετε κωλοφυλλάδες, μιας και υπολείπεστε και αριθμητικά. Χμ, στην λίστα που παρέθεσα οι πωλήσεις των κόκκινων εφημερίδων είναι 5πλάσιες από αυτές των πράσινων. Αν δεχθώ αυτό που λες, τότε οι γαύροι είναι πάνω από 5 φορές περισσότεροι από τους Παναθηναϊκούς.Και θέλω να σε ρωτήσω τώρα: Τόση ώρα που μιλάμε για γαύρους εσύ εννοείς και τα ψάρια μαζί?? :lol:
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Κοντά στον Ριέρα ο Ολυμπιακός! Συμφώνησαν! http://www.sport-fm.gr/article/283277 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=a9W6DMIfHVA&feature=player_embedded[/ame]
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Επιτέλους ρε πστη μου, αριστερό χαφ με μπάλες. Είχε στοιχειώσει η θέση με την αποχώρηση του Τζόλε. Ευτυχώς που άλλαξε η διοίκηση γιατί με την προηγούμενη θα είχε χολέρα ο παίχτης και δεν θα ερχόταν. Τελικά τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί πήρε πόδι ο Βούκτσεβιτς.
vlachaquito Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλά αν είναι αλήθεια τότε τι να πώ... οντως αν ειναι αληθεια τεραστια μεταγραφη... Υ.Γ. εν μεσω οικονομικης κρισης, μια χαρα τις βλεπω τις ομαδες... govou/riera/rommendhal/diope/makinwa δεν ειναι ασχημα...
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ειναι αληθεια το λενε παντου ετοιμαστειτε αυριο για αεροδρομιο!!!!
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Το μόνο που προέχει τώρα είναι η απόλυτη στήριξη σε διοίκηση και προπονητή απο ΟΛΟΥΣ. Δεν επιτρέπεται να γκρινιάξουμε στο πρώτο στραβοπάτημα. Ο ΟΣΦΠ άλλαξε σελίδα.
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Να πω την αληθεια δε το περιμενα να συμφωνησουν, ελεγα θα γινει οπως με Νενε...
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Σουτ βρωμόστομε
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Βασικα εγω δε τον θελω παλτο ειναι! (μη το γρουσουζεψουμε )
jilia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Εγώ δεν το πιστεύω ότι θα πάρουμε τέτοιο παίχτη πάντως... Και μου κάνει εντύπωση αυτά που διαβάζω για τον Φότζια της Λάτσιο... αριστερό εξτρέμ... Τι να πώ.. μακάρι να πάρουμε έναν τέτοιο παίχτη... Ρόμμενταλ, Ντιόγκο, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μέλμπεργκ, Τόρο ... Παίρνεις και Μάρκο Σένα και πας στη superleague να πάρεις από τώρα τη κούπα...
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ...και πας στη superleague να πάρεις από τώρα τη κούπα... Να φύγει και ο Αντωνάκης με τον Πρόεδρο πρωταθλητές που το αξίζουν κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.