VAssassin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ο Γκαλετι πχ συνηλθε αμεσως Βασικός ήταν στην Ατλέτικο τη σεζόν πριν έρθει...
vlachaquito Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/283337 Κατα την γνωμη μου πολυ καλη προσθηκη, μαζι με τον nielsen γεμιζουν αρκετα καλα το 4. Οι 2 τους στα χερια του ιβκοβιτς θα κανουν να ξεχαστει ο κλειζα..
margaritagr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Για τον Ιμπαγασα εγω θα σας ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι... εγω κραταω!! μπαλα ξερει αυτο δε το συζηταμε, η ηλικια ειναι που με τρομαζει ---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ---------- http://www.sport-fm.gr/article/283337 Κατα την γνωμη μου πολυ καλη προσθηκη, μαζι με τον nielsen γεμιζουν αρκετα καλα το 4. Οι 2 τους στα χερια του ιβκοβιτς θα κανουν να ξεχαστει ο κλειζα.. ταλενταρα, ελπιζω ο Ντουντα να τον κανει βασικο καλο παιχτη!
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ο Ρομενταλ ειναι καλος παικτης. Οχι τρελος. Καλος ομωςΟ Ριερα ηταν αδυναμια στου Εσπανιολ, δεν ξερω πως συμπεριφερονται παικτες που δεν επαιζαν αρκετα στην ομαδα τους ομως. Ο Γκαλετι πχ συνηλθε αμεσως Για τον Ιμπαγασα εγω θα σας ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι... Τι εννοει ηταν αδυναμια στου Εσπανιολ .. ?? ---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:23 ---------- To mpala.gr ελεγε χτες πως εκλεισε ο Ριερα ... Και σημερα λεει πως στον Ολυμπιακο περιμενουν την απαντηση της Λιβερπουλ ... :lol: Μα ποσο παραμυθι πουλανε πια ... Ποσο παραμυθι ... Εχτες το sport-fm.gr ελεγε πως πρεπει να θεωρειται παικτης του Ολυμπιακου ο Ριερα και οτι τα βρηκαν και με την ομαδα και με τον παιχτη ... Και αργα το βραδυ γραφαν πως ακομα δεν απαντησε η Λιβερπουλ και ουτε με τον παιχτη εχει ερθει συμφωνια .... Απλα Ε-Λ-Ε-Ο-Σ με τους μακακες δημοσιογραφους ....
Linus_21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ε πως θα πουν μετά ότι το γράψαμε εμείς πρώτοι, τζογάρουν και λίγο. Και αν σου κάτσει?
Chris_85 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/283337 Κατα την γνωμη μου πολυ καλη προσθηκη, μαζι με τον nielsen γεμιζουν αρκετα καλα το 4. Οι 2 τους στα χερια του ιβκοβιτς θα κανουν να ξεχαστει ο κλειζα.. Θα παιρνει χρονο και στο 3 ο Σερβος.
Yperaspisths Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Παιδια ο Ριερα ειχε πλακωθει με τον Μπενιτεθ και γι'αυτο εκανε μετρια χρονια. Ο παιχτης ειναι παιχταρας και θα κανει πλακα εδω. Αρκει να σας πω οτι πριν 2 χρονια η Λιβερπουλ προτεινε στην Εσπανιολ 8-9 μυρια και τον Λετο και η Εσπανιολ ειχε αρνηθει και τελικα εσκασε 10 μυρια ζεστα ζεστα Τωρα πως οι Παναθηναικοι καταφεραν να δωσουν 5 μυρια για τον Λετο ενας θεος ξερει
Erwdios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Τωρα πως οι Παναθηναικοι καταφεραν να δωσουν 5 μυρια για τον Λετο ενας θεος ξερει Είδες αν έχεις πρόεδρο - πατέρα γαλαντόμο τι deal βγάζεις? Αρκεί βέβαια τα λεφτά να μην είναι δικά σου. Για την ιστορία βέβαια, ο Λέτο κόστισε στον ΠΑΟ 5 μύρια λίρες και όχι ευρώ για το 50% του παίχτη και ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης. Το deal της δεκαετίας, όχι μλκίες.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πονλαει ακόμα το κενό στα αριστερά ε? Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια... Μπουκιά δεν κατεβαίνει...
Linus_21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια... Μπουκιά δεν κατεβαίνει... Μωρέ τα βράδυα κοιμόσουν, αλλά στα 90λεπτα δεν σε χώραγε ο τόπος με το κενό από κείνη τη μεριά. Είδες αν έχεις πρόεδρο - πατέρα γαλαντόμο τι deal βγάζεις? Αρκεί βέβαια τα λεφτά να μην είναι δικά σου. Για την ιστορία βέβαια, ο Λέτο κόστισε στον ΠΑΟ 5 μύρια λίρες και όχι ευρώ για το 50% του παίχτη και ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης. Το deal της δεκαετίας, όχι μλκίες. Μα βέβαια, αν δεν τον πάρεις δανεικό που είναι και της μόδας και μετά να το παλέψεις να τον φέρεις τσάμπα, είσαι χαζός.
Erwdios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μα βέβαια, αν δεν τον πάρεις δανεικό που είναι και της μόδας και μετά να το παλέψεις να τον φέρεις τσάμπα, είσαι χαζός. Ε, καλά, καλύτερα δανεικός κι αν δεν μου κάνει, αγύριστος, παρά όσο κοστίζει ολόκληρος ο Ριέρα να αγοράζω τον μισό Λέτο, για να την πω στον απέναντι.
Linus_21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ε, καλά, καλύτερα δανεικός κι αν δεν μου κάνει, αγύριστος, παρά όσο κοστίζει ολόκληρος ο Ριέρα να αγοράζω τον μισό Λέτο, για να την πω στον απέναντι. Αν ήταν απλά για να την πούμε στους απέναντι θα συμφωνούσαμε.
Erwdios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Αν ήταν απλά για να την πούμε στους απέναντι θα συμφωνούσαμε. Ποιος είναι ο λόγος λοιπόν που έγινε ένα τόσο ασύμφορο deal κατά τη γνώμη σου? Θεωρείς ότι με την αποδοσή του ο Λέτο τα έβγαλε τα λεφτά του?
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πονλαει ακόμα το κενό στα αριστερά ε? Aπλα με 5 μυρια χτυπας βαρβατο αριστερο χαφ και οχι το Λετο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.