Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ολα οχι αλλα 3-4 δεν τα αξιζε,βασικα να σε ρωτησω το περσινο πρωταθλημα το αξιζε ο ολουμπιακος????

Επειδή έχεις επιλεκτική μνήμη ψάξε και δες λίγο από πόσες ομάδες ζήτησες ο ίδιος συγγνώμη για τη διαιτησία και έβγαζες ανακοινώσεις και καλά μη με ευνοείτε άλλο

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω άποψη και κάθε δικαίωμα να την εκφράσω, άσχετα με το αν η ομάδα μου πήρε πρωτάθλημα ή όχι. Το να μη μιλάνε όσοι υποστρίζουν ομάδες που δεν παίρνουν πρωτάθλημα είναι το πιο ηλίθιο επιχείρημα που μπορεί να ακουστεί.

Ψιτ..μετάφραση για σένα γιατί κάνεις και όμορφες δηλώσεις.

"Όταν λέω να μη μιλάνε = δε τους παίρνει να μιλάνε γιατί δεν έχουν να επιδείξουν τπτ σαν ομάδες στα αθλήματα που ανέφερα".

Αυτά.

Δημοσ.
Επειδή έχεις επιλεκτική μνήμη ψάξε και δες λίγο από πόσες ομάδες ζήτησες ο ίδιος συγγνώμη για τη διαιτησία και έβγαζες ανακοινώσεις και καλά μη με ευνοείτε άλλο

δεν εχω καθολου επιλεκτικη μνημη ουτε κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου την τετραετια που να επερνα τα πρωταθληματα επαιζα μακραν την καλυτερη μπαλα αλλα ειχα και την ευνοια της διαιτησιας εποχης γιδοπουλου,αλλα τετοιο πραγμα παραγκα που εκανε ο κοκκαλης δεν ειχα.τωρα οσες φορες εχω ευνοηθει σε σχεση με τους μικροτερους μπορω να σου βρω αλλα τοσες που εχω αδικηθει αλλα δεν το κανω απλα σου λεω οτι ευνοηθηκα οπως ευνοουντε καποιες φορες οι μεγαλοι σε σχεση με τους μικρους.τι θες να μου πεις δηλαδη οτι η ανυπαρκτη οικονομικα και σε ολα διοικηση μου κινει τα νηματα του ποδοσφαιρου και και της διαιτησιας????χαχαχαχ με τι και πως???δεν μου απαντησες ομως το αξιζες το περσινο πρωταθλημα???

Δημοσ.
Στα αριστερα λιγο πιο κατω απο την μεση υπαρχει μια ωραια δηλωση.

Φιλαθλος ε?

Ας το ελεγε και ο Καραγκουνης αυτο και τι στον κοσμο...

Δημοσ.

Εσύ λες ότι το πήρα άδικα γιατί πήρα τους 3 βαθμούς στα χαρτιά (νόμιμα, ανήθικα ίσως, όπως έκανε και η ομάδα σου σε άλλο άθλημα καθώς και άλλες ομάδες σε όλο τον κόσμο)

Εγώ σου λέω ότι πήρες (όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος σου) τουλάχιστον 9 βαθμούς άδικα

Τι θα κάνουμε τώρα θα ζυγίσουμε τις αδικίες?

βέβαια όταν γίνονται λάθη υπέρ αντιολυμπιακών είναι ανθρώπινα ή ανικανότητα

Όταν γίνονται υπέρ του Ολυμπιακού είναι η παράγκα

Δημοσ.
Εσύ λες ότι το πήρα άδικα γιατί πήρα τους 3 βαθμούς στα χαρτιά (νόμιμα, ανήθικα ίσως, όπως έκανε και η ομάδα σου σε άλλο άθλημα καθώς και άλλες ομάδες σε όλο τον κόσμο)

Εγώ σου λέω ότι πήρες (όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος σου) τουλάχιστον 9 βαθμούς άδικα

Τι θα κάνουμε τώρα θα ζυγίσουμε τις αδικίες?

βέβαια όταν γίνονται λάθη υπέρ αντιολυμπιακών είναι ανθρώπινα ή ανικανότητα

Όταν γίνονται υπέρ του Ολυμπιακού είναι η παράγκα

παλι ομως δεν μου απαντας θεωρεις οτι το περσινο πρωταθλημα το δικαιουσε????απαντησε μου και θα σου πω και εγω μετα την γνωμη μου

Δημοσ.
χαχαχαχ με τι και πως???δεν μου απαντησες ομως το αξιζες το περσινο πρωταθλημα???

Πες μου πρώτα εσύ αν άξιζες να είσαι τελικό κυπέλλου φέτος και μετά θα σου πω αν το άξιζα το πρωτάθλημα πέρυσι. :whistle:

Δημοσ.

Βέβαια και το δικαιούμαι άλλωστε έκανα και αποτελεσματάρες στην Ευρώπη τότε.

Έτσι δε λέτε οι αντιολυμπιακοι ότι αν πας καλά στην Ευρώπη τότε έχεις ομαδάρα?

Δημοσ.
Πες μου πρώτα εσύ αν άξιζες να είσαι τελικό κυπέλλου φέτος και μετά θα σου πω αν το άξιζα το πρωτάθλημα πέρυσι. :whistle:

Για ποιο ματς λες φέτος και δεν έπρεπε να είναι τελικό;

Μια χαρά άξιζε ο Θρύλιτς το πρωτάθλημα πέρυσι

Δημοσ.
Για ποιο ματς λες φέτος και δεν έπρεπε να είναι τελικό;

Μια χαρά άξιζε ο Θρύλιτς το πρωτάθλημα πέρυσι

Το παιχνίδι μέσα στη Ξάνθη. :rolleyes:

Δημοσ.

Χμμμ,αλήθεια δεν το θυμαμαι καθόλου,βέβαια το σπίτι έχει 35 βαθμούς και ο εγκέφαλος υπολειτουργεί

Το ανθρωπάκι που κολλάει

Δημοσ.
Χμμμ,αλήθεια δεν το θυμαμαι καθόλου,βέβαια το σπίτι έχει 35 βαθμούς και ο εγκέφαλος υπολειτουργεί

Το ανθρωπάκι που κολλάει

Βάζω πάντα ανθρωπάκια, μην το παίρνεις προσωπικά. Είναι και περιορισμένες οι επιλογές του forum και ήθελα ένα ανθρωπάκι να σκέφτεται και το συγκεκριμένο μου κάνει. ;)

Δημοσ.
Ε οχι φυσικα..να εχουμε ως τεκμηριο ενα βιντεο 2μιση λεπτων για να ισχυριστούμε οτι στα υπολοιπα 37,5 που ηταν η συνεντευξη, ο Γκερσον ΔΕΝ ειπε οτι δεν θελει τον παικτη!! Η λογικη του παραλογου!!!!!

Το δηλωνω ξεκαθαρα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, δεν το πιστευω εγω-ο Γκερσον το ειπε, ειπε πως δεν θελει τον παικτη, οχι για αγωνιστικους λογους, αλλα επειδη δεν χωραει στο μπατζετ.

Το να μου κοτσαρει καποιος ενα βιντεακι μονταρισμενο, που απλως ο Γκερσον παραδεχεται οτι προσπαθει να τον πεισει να υπογραψει (με μισα λεφτα? καθολου λεφτα? για την ψυχη της μανας του? τον ηθελε? δεν τον ηθελε? εκανε ταμα να ρθει?) δεν αποδεικνυει οτι ο Γκερσον ηθελε σαν τρελος τον παικτη και ο Ολυμπιακος σκιστηκε για να τον παρει...Ημαρτον.

Οσο για τις συγγνωμες απο την κοινοτητα..μαλλον αυτος που βριζει τους συμφορουμιτες του, συκοφαντει και προσπαθει αγωνιωδως να τραβηξει την προσοχη , πρεπει να ζητησει. Αλλα βλεπεις, αυτα ειναι ισως ενας τροπος να κρυψει τη γυμνια των θεσεων του και να περασει την αποψη του.

Οσοι μας διαβαζουν, καταλαβαινουν.

Γύμνια των θέσεων μου;

Ρε άνθρωπε, εκτός από τον λόγο σου έχεις να παρουσιάσεις κάτι; Οτιδήποτε; ΚΑΤΙ που να συμφωνεί με αυτά που λες;

Όχι, και τόση ώρα διαμαρτύρεσαι. Αυτό είναι το θέμα.

Από την άλλη, εγώ παρουσίασα ένα βίντεο που ο Γκέρσον λέει ότι αν και δεν τον ήθελε προσπάθησε να τον φέρει στην ομάδα επειδή τον ήθελε η διοίκιση.

ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ κάποια στιγμή θα έχεις να μας παρουσιάσεις κάτι εκτός από τις φαντασιώσεις σου, να το συζητήσουμε. Μέχρι τότε, έχουμε ένα βίντεο που λέει αυτό ακριβώς που έλεγα και εγώ και μέχρι τότε ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ είναι ψέμματα.

Και έτσι θα παραμείνουν φυσικά, γιατί όσα λες ποτέ δεν τα είπε ο Γκέρσον.

Ντύσου μην κρυώσεις τώρα.

Δημοσ.
Βέβαια και το δικαιούμαι άλλωστε έκανα και αποτελεσματάρες στην Ευρώπη τότε.

Έτσι δε λέτε οι αντιολυμπιακοι ότι αν πας καλά στην Ευρώπη τότε έχεις ομαδάρα?

το οτι ολη την χρονια σερνοσουν οι νικες που εκανες ηταν με το ζορι 1-0 και 2-1 με εξαιρεση τον τελευταιο αγωνα με την ξανθη που εκει εβαλες οσα γκολ ειχες βαλει ολη την σεζον δηλ 4,το οτι ηρθες να κανεις παρτη στο οακα και σου εδειξα ποιος εχει την καλυτερη ομαδα(περιση) ριχνοντας σου 4 στο ρελαντι και εντελει το πρωταθλημα κριθηκε απο ενα αγωνα που δεν μπορουσες να νικησεις την καλαμαρια επειδη επαιξε ο πελε βαλνερ και τελικα τον πηρες στα χαρτια.αν απο ολα αυτα εσυ πιστευεις οτι αξιζες το πρωταθλημα περιση επειδη επαιξες στην ευρωπη παω πασο.μην μου αρχισετε περι νομων και κανονισμων τωρα γιατι αφου θελετε να ειστε τοσο τυπικοι με τους κανονισμους και οι 3 μεγαλοι θα επρεπε ν απαιζουν γ τοπικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...