Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

By the way Ερωδιε επειδη χατιρια δε χαλαω εγω και επειδη μου το ζητησες εσυ το μεσημερι κατοπιν των παρακατω ποστ

Μπα οχι εγω δεν καθομαι να κανω οσα εκανες εσυ περυσι τετοια εποχη με τον Σισσε που μας ελεγες οτι ειναι σαπακι τελειωμενος και οπως ηταν αναμενομενο ¨ΟΥΠΣ ΞΑΝΑΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕΣ" για 1000η φορα.

Περιμένω το post που λέω ότι είναι σαπάκι. Πρόσεξε, το post που τον χαρακτηρίζω σαπάκι, ξαναλέω.

10-11-2009: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3000354&postcount=4450

...

Α, επίσης να επισημάνω ότι ο Σισέ είναι σάπιος γι' αυτό και πάει στις φάσεις σαν κυρία. Μόνο με το κεφάλι μπαίνει δυνατά.

...

Μην μου την κανεις κωλοτουμπε, α λα Σπανουλης-Σατο παλι ;p

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάπου είχα πρόχειρο ένα λίνκ από φόρουμ της Liverpool με μια ψηφοφορία για το αν πρέπει να γυρίσει πίσω ο Λέτο...oh ξαναwait!

Δημοσ.
By the way Ερωδιε επειδη χατιρια δε χαλαω εγω και επειδη μου το ζητησες εσυ το μεσημερι κατοπιν των παρακατω ποστ

10-11-2009: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3000354&postcount=4450

Μην μου την κανεις κωλοτουμπε, α λα Σπανουλης-Σατο παλι ;p

Σάπιος = Παίκτης που παθαίνει συχνά μυϊκούς τραυματισμούς. Δεν είναι σάπιοι οι Λεντέσμα, Ντάρμπισιρ, Στολτίδης? Θα συμπληρώσω και λεονάρντο. Για πες μας την γνώμη σου λοιπόν.

Η δημιουργία εντυπώσεων φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο σου χόμπι.

Γνωστή η τακτική σου.

Σάπιος= αυτό που εξηγεί ο johnyestia παραπάνω

Σαπάκι= ο άμπαλος παίχτης

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου

Δημοσ.

Σάπιος= αυτό που εξηγεί ο johnyestia παραπάνω

Σαπάκι= ο άμπαλος παίχτης

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου

Το περιμενα αν και προειδοποιησα να μη μου την κανεις κωλοτουμπε αλλα δεν επιασε:lol:

Δημιουργιες εντυπωσεων και μηχανοραφιες ο κυριος midi miliz λοιπον!

ΥΓ. Επειδη παλι αρχισαμε να παιζουμε με τις λεξεις αλλα ωρες ωρες γινομαστε παραλογοι: Απο ποτε χρησιμοποιειται ο ορος σαπακι για τους αμπαλους παικτες? Και σε ποιο ονειρο ακριβως? Αν ειναι ετσι ο Βυντρα ειναι παιχτουρα, γιατι ποτε κανεις δεν τον ειπε σαπακι!

ΥΓ2. btw και αμπαλο τον εχεις πει τον Σισε.

Δημοσ.
Κανένας απέναντι δεν ονειρεύεται άνετη κατάκτηση πρωταθλήματος. Ξέρουμε τις αδυναμίες της ομάδας μας και ξέρουμε ότι ενισχυθήκατε αρκετά. Όλα τα άλλα λέγονται είναι για την απαραίτητη καζούρα..

ονειρευόμαστε όμως άνετη κατάκτηση των επόμενων 10 :P

Καλά, αν κρατήσει την ομάδα όπως είναι αυτή την στιγμή χαλαρά θα το πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα.

Kανένας πλην του johny......

Δημοσ.
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ το περιμενα.

Φυσικά και το περίμενες αφού πας να μου τη βγεις από δεξιά χωρίς φλας.

Μόνοι σας τα λέτε εξάλλου. :lol:

Δημοσ.
Ακριβώς. Και δεν είδα και κανέναν να καίγεται να του δώσει δικαίωμα συμμετοχής. ;)
Κοίτα τον Λέτο τον ξέρουμε πλέον καλά.Και πόση μπάλα παίζει και πόσο μυαλό δεν έχει.Ο Λέτο δεν είναι το καλό παιδί.Ο καλός στρατιώτης. Ή τον δέχεσαι έτσι όπως είναι ή δεν κάνετε χωριό μαζί.Άλλη λύση δεν υπάρχει.Το ότι ξέρει πολύ μπάλα αυτό είναι αναμφισβήτητο. Έπειτα δεν πιάνουν όλοι οι παίχτες σε όλες τις ομάδες.Υπάρχει περιβάλλον, κλίμα, χώρα, συνήθειες.

Ο Λέτο θα τολμούσαν να πω ότι είναι μιά περίπτωση Καστίγιο αλλά με αμτίστροφη πορεία.

Όσο γι αυτό που λες ότι δηλαδή γιατί δεν σκίστηκε κάποιος να του βγάλει χαρτιά και να τον κανει δικό της η Λίβερπουλ νομίζω ότι έχει ακουστεί ότι ο Λέτο διώκεται γιά πλαστογραφία που έκανε μαζί με άλλους Αργεντίνους παίχτες ώστε να μπορέσουν να παίξουν στην Ευρώπη.Θυμάμαι καλά ή κάνω λάθος?

Δημοσ.
Φυσικά και το περίμενες αφού πας να μου τη βγεις από δεξιά χωρίς φλας.

Μόνοι σας τα λέτε εξάλλου. :lol:

Κριμα που δεν απαντας σε οσα εκανα edit. Τυχαιο? Δε νομιζω!

Τα παιχνιδια με τις λεξεις ειναι για σενα παντως...Οποτε φλας δεξια χωρις φλας κλπ δεν κτλβαινω τι σημαινουν αλλα προσεχε τελος παντων μη γινει κανα τρακαρισμα.

Παραδειγμα:

Σου ειπα οτι αποκαλουσες σαπακι τον Σισσε, το αμφισβητησες ζητωντας να σου παραθεσω το ποστ, σου παρεθεσα το ποστ που τον λες "σαπιο" και μου απαντας οτι η λεξη "σαπιος" εχει αλλη εννοια απτη λεξη "σαπακι" :lol::lol::lol:

cebbcebfcf85ceb1cebbcebfcf85ceb1.jpg

Δημοσ.

Τα παιχνιδια με τις λεξεις ειναι για σενα παντως...Οποτε φλας δεξια χωρις φλας κλπ δεν κτλβαινω τι σημαινουν αλλα προσεχε τελος παντων μη γινει κανα τρακαρισμα.

Παραδειγμα:

Σου ειπα οτι αποκαλουσες σαπακι τον Σισσε, το αμφισβητησες ζητωντας να σου παραθεσω το ποστ, σου παρεθεσα το ποστ που τον λες "σαπιο" και μου απαντας οτι η λεξη "σαπιος" εχει αλλη εννοια απτη λεξη "σαπακι" :lol::lol::lol:

Μα δεν το λέω εγώ. Εσύ με τον Johnyestia τα λέτε. Και τα εξηγείτε και πολύ όμορφα.

Βέβαια η κορυφαία σου τακτική να παραθέτεις αποσπάσματα από ολόκληρες συζητήσεις μόνο με μία λέξη που δε λέγεται εδώ μέσα χαρακτηρίζεται.

Την επόμενη φορά φρόντισε να παραθέσεις μόνο τη λέξη για να δικαιωθείς. :lol:

Μη σκάβεις ποτέ το λάκο του άλλου, γιατί αργά ή γρήγορα θα βρεθείς μέσα.

Α, και επιμένεις για το Σπανούλη - Σάτο. Επιμένεις να λες τα δικά σου, γιατί άραγε? Όσοι διάβασαν κατάλαβαν ότι εκτέθηκες στην καλύτερη - ξεφτιλίστηκες στη χειρότερη.

Μην ψάχνεις να κάνεις ρελάνς βάζοντας λόγια στο στόμα του άλλου, όταν έχεις διατυπώσει ξεκάθαρα την έννοια της λέξης σάπιος.

Ρε γελάνε και τα ποντίκια με τις απέλπιδες προσπάθειές σου να βγεις από πάνω. Άστο να περάσει, κρίμα είναι να ξεφτιλίζεσαι καλοκαιριάτικα. :lol:

Α, και BTW δεν είμαι υποχρεωμένος να κοιτάζω στην προηγούμενη σελίδα πότε θα κάνεις edit για να απαντήσω.

Δημοσ.

Παραδειγμα:

cebbcebfcf85ceb1cebbcebfcf85ceb1.jpg

Τον λέει "σάπιο" και στην ίδια πρόταση διευκρινίζει ότι μπαίνει μόνο με το κεφάλι δυνατά (και όχι με το πόδια). Προφανώς εδώ το "σάπιος" αναφέρεται στο γνωστό τραυματισμό που είχε στο πόδι.

Δεν τον λέει "σαπάκι" (που σημαίνει άμπαλος, ατάλαντος, κλπ) όπως ισχυρίζεσαι εσύ.

Τι δεν κατάλαβες;

Δημοσ.
Μα δεν το λέω εγώ. Εσύ με τον Johnyestia τα λέτε. Και τα εξηγείτε και πολύ όμορφα.

Βέβαια η κορυφαία σου τακτική να παραθέτεις αποσπάσματα από ολόκληρες συζητήσεις μόνο με μία λέξη που δε λέγεται εδώ μέσα χαρακτηρίζεται.

Την επόμενη φορά φρόντισε να παραθέσεις μόνο τη λέξη για να δικαιωθείς. :lol:

Μη σκάβεις ποτέ το λάκο του άλλου, γιατί αργά ή γρήγορα θα βρεθείς μέσα.

1oν. Το ποστ σου το παρεθεσα ολοκληρο με link στο οποιο ουσιαστικα δεν λες κατι διαφορετικο πλην του οτι ειναι σαπιος ο Σισε, στα υπολοιπα μιλας για δικους σας παικτες, so τι να παραθεσω.

2ον. Δε μπορω να στο πω πιο απλα: Ειπα οτι ελεγες σαπακι τον Σισσε, ζητησες ποστ, και σου παρεθεσα ποστ σου που τον αποκαλεις σαπιο. Και κατοπιν τουτου μου λες οτι ξεφτυλιζομαι (αβυσος η ψυχη).

Για το νοημα των λεξεων σαπιος, σαπακι κλπ μπορει να ειμαι σιγουρος, αλλα ακομα πιο σιγουρος ειμαι για το νοημα της λεξης κωλοτουμπα πλεον :lol:

Για τον Σατο-Σπανουλη ναι man ξεφτυλιστικα εγω, ξεφτυλιστικε και ο Kaizer γενικα μας εχεις ξεφτυλισει ολους με την ικανοτητα σου στις κωλοτουμπες. Να σου πω οχι? Δε χαλαω χατηρι!

Τελος παντων για να λυθει η σουπερ παρεξηγηση και να κανεις ησυχα και ωραια την κωλοτουμπα σου. Εσυ αποκαλωντας τον Σισε σαπιο εννοουσες τον τραυματισμο του, ενω εγω οταν ειπα τη λεξη σαπακι θεωρουσες οτι δεν εννοουσα τον τραυματισμο του αλλα κατι αλλο?

@kirileman: Τωρα εσυ τι πας να κανεις το δικηγορο του διαβολου και δινεις θαρρος στο χωριατη... Λαδι στη φωτια.

Με τον ορο σαπακι εννοουμε τον αμπαλο ποδοσφαιριστη ε?

Δημοσ.
Τον λέει "σάπιο" και στην ίδια πρόταση διευκρινίζει ότι μπαίνει μόνο με το κεφάλι δυνατά (και όχι με το πόδια). Προφανώς εδώ το "σάπιος" αναφέρεται στο γνωστό τραυματισμό που είχε στο πόδι.

Δεν τον λέει "σαπάκι" (που σημαίνει άμπαλος, ατάλαντος, κλπ) όπως ισχυρίζεσαι εσύ.

Τι δεν κατάλαβες;

Πιστεύεις αλήθεια ότι καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις σάπιος και σαπάκι?

Ο άνθρωπος θα σου πει αυτά που ο ίδιος θέλει να εννοεί για να σε βγάλει κωλοτούμπα.

Ποιος, ο Midi που παραθέτει αποσπάσματα στα οποία εξηγεί αναλυτικά την έννοια του όρου σάπιος.

Δώστε του χώρο να συνεχίσει να ξεφτιλίζεται. :X

---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:22 ----------

@kirileman: Τωρα εσυ τι πας να κανεις το δικηγορο του διαβολου και του δινεις και θαρρος.Με τον ορο σαπακι εννοουμε τον αμπαλο ποδοσφαιριστη ε?

Με τον όρο σαπάκι εννοούμε τον άμπαλο, το κρέας

Τόσο δύσκολο?

Δημοσ.

Παρηχήσεις

«Χοές σαν χύνω στο χυτό σου χάος

χάνονται μες το χάσμα του χειμώνα σου»

κι η λέξη ορώ δίνει πολλά παράγωγα

κατάλληλα για παρηχήσεως σχήμα:

«όραμα ορατό σε Οράτιου στίχους

βλέπεις.»

μα κι απ' το άλλο θεμα του ρήματος

παρήχηση είναι δυνατόν να ευρεθεί:

«εικόνα οπτική μιας οπτασίας σε κάτοπτρο

θεώρησες απτή πραγματικότητα»

και να το ποίημα τέλειο

με παρηχήσεως σχήμα που

μόνο ικανοί ποιητές μπορούν να συνταιριάξουν

[όραμα ορατό σε Οράτιου στίχους

και οπτασίας σε κάτοπτρο αντικατοπτρισμούς

βλέπεις , μα αδιόρατη

και όχι απτή πραγματικότητα είναι.

Χοές σαν χύνεις στο χυτό της χάος

χάνονται μες το χάσμα ενός χειμώνα

και μόνο μ' ένα χάδι χαιρετάς

τα όσα χάδια χάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...