Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η ιταλια εχει βουιξει οτι ο Μπαπτιστα συμφωνησε με Ολυμπιακο,

μεχρι και στο CORRIEREDELLOSPORT.IT ανεβηκε

http://www.corrieredellosport.it/calcio/mondiali_2010/girone_g/brasile/2010/06/27-118116/Roma%2C+Baptista+piace+anche+all%27Olympiakos

και μετα πανε και κλεινουνε και το φιλικο μ ετην Ρομα...

ξερουμε κατα ποσο ισχυει?

Δημοσ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στον Πειραιά πνέει ένας αέρας αισιοδοξίας που εγώ είχα να δω χρόνια. Και όλα ξεκινούν από την κεφαλή...

Δημοσ.

Οπως διαβαζω στα ξενα sites ο Γκατουζο ζηταει 1.7εκ το χρονο συν τα 2εκ που θα παρει απο τη Μιλαν ως αποζημιωση για να παραιτηθει απο το συμβολαιο του ....

Και η Μιλαν απο τη μερια της ζηταει 2εκ ευρω απο την ομαδα που θελει να τον ενταξει στο ροστερ της ....

Με λιγα λογια η Μιλαν εβαλε πωλητηριο στο Γκατουζο στα 2εκ.

Μπορουμε να τον κλεισουμε λετε ... ??? :rolleyes:

:-D

Δημοσ.

Ο Βαγγέλαρος στις πρώτες του δηλώσεις είχε πει οτι θα γίνουν κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Και τος επόμενες μέρες έρχονται Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Ριέρα.

Δηλαδή αν όντως θέλει να μας εντυπωσιάσει, τι σκοπεύει να φέρει; :P

Δημοσ.

Δεν θέλω να μειώσω την αξία του παίκτη. Φαίνεται όμως ότι όσοι έλεγαν για τον Ριερα της Λιβερπουλ κάτι ήξεραν δίκιο. Εγώ τον είχα δει σε 2-3 ματς στην αγγλία και δεν είχα πάρει θέση. Οι άγγλοι τι λένε όμως?

http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/94603-%CE%BF%CF%85%CF%86-%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1

Αν έχετε υπομονή διαβάστε το ολόκληρο, έχει ατάκες με χαβαλέ

Δημοσ.

Το Gazzetta είναι οτι να ναι. Υπάρχουν και καλά σχόλια στα forums της Λίβερπουλ όπως οτι ο παίκτης ήταν καλός αλλά δεν προσαρμόστηκε ποτέ, ότι έφυγε λόγω προπονητή και διάφορα τέτοια. Αλλά σκοπίμως αυτά τα σχόλια κόπηκαν.

Εντάξει τώρα τι να μας πούνε οι υποσακχάριοι υπάθρωποι Κωλοεγγλέζοι (αμφιβάλλω αν αυτοι στα forums ήταν πάνω απο 10 ετών). Για τον Σεβτσένκο τα ίδια και χειρότερα έλεγαν στην Τσέλσι. Σημαίνει οτι ήταν μυρωδιάς;

Δημοσ.

Εμεις τον αποθεωνουμε, οι Αγγλοι απορουν και τον απαξιωνουν.. κλασικα πραγματα.. αν παιξει οπως μπορει, δεν εχει σκαμπανεβασματα και δε βγαλει τον ασχημο χαρακτηρα που εδειξε στη Λιβερπουλ, ειναι πολυ καλος αριστερος

προσωπικα πιστευω οτι ο Ρομενταλ θα δωσει περισσοτερα αλλα ελπιζω να βγω λαθος.. Βλεπουμε..

Δημοσ.
προσωπικα πιστευω οτι ο Ρομενταλ θα δωσει περισσοτερα αλλα ελπιζω να βγω λαθος.. Βλεπουμε..

Εγω παλι πιστευω(ή για να το θεσω ορθα θελω να πιστευω) οτι η ομαδα θα απειλει και απο τα δεξια με Ρομενταλ και απο αριστερα με Ριερα και απο τον αξονα με τον Ντουντου και τον Ιμπαγασα.....(οχι οπως περυσι που τα ακρα ηταν ανυπαρκτα.......)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...