Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αντε, ας πούμε πως ο Ριέρα θα κάνει την διαφορά που δεν έκανε πέρυσι ο Ντάτολο (ο οποίος σαν αξία δεν ήταν κακός )

Ποιος Ντατολο ???

Τι συγκρινεις ...

Δε σου ειπα να βγαλεις τα πρασινα γυαλια ....

Ακομα τα φορας ... :rolleyes:

Περιμένεις ο,τι πχ ο Ρόμενταλ θα σου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες πέρυσι τέτοια εποχή να σου δώσει ο Γκαλέτι?

Περιμενω να δωσει Π-Ο-Λ-Λ-Α παραπανω απο τον Ζαιρι που ειχα περυσι ...

O Γκαλετι ηταν μεγαλη παιχταρα και για να βρεις αντικαταστατη πρεπει να ψαξεις αρκετα...

Περιμένεις ο,τι ο Ιμπαγάσα θα σου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες πέρυσι τέτοια εποχή να σου δώσει ο Μαρέσκα?

Ποιος Μαρεσκα ....

Βλεπεις καθολου Ολυμπιακο .. ???

Τον Οσκαρ ειχα σε αυτη τη θεση ..

Ο Ιμπαγασα ειναι πολυ ποιοτικος παιχτης ....

Τωρα θες να σου πω και αν περιμενω περισσοτερα απο τον περσινο Οσκαρ .... ???

:rolleyes:

Περιμένεις ο,τι ο Μιραλάς θα προσφέρει παραπάνω στα αριστερά από αυτά που έδιναν ο Λεονάρντο και ο Ντομί που έφυγαν?

Ο Μιραλας καταρχην αριστερα ειναι η τελευταια του θεση ....

Η καλη του θεση ειναι δεξια ...

Μπορει να παιξει ομως και πισω απο τον επιθετικο και φορ και δευτερος επιθετικος και αριστερα ....

Τωρα για αυτο που λες με το Λεοναρντο μονο να γελασω μπορω ....

Εχεις δε κανενα ματς του Ολυμπιακου παιδακι μου .. ??

Ποιος Λεοναρντο ....

Τι συγκρινεις ... ??

Ο Μιραλας ειναι πολυ πιο ποιοτικος παιχτης ....

Τωρα για το Μελμπεργκ που λες γελαμε ολοι εδω μεσα ....

Ακου δε του αρεσει ο Μελμπεργκ ...

:X

Ενταξει για το Νικοπολιδη δεν ειναι στην καλυτερη ηλικια ...

Ειναι ενα θεμα αυτο ....

Για το Ζευλακωφ πηραμε ακριβως για τον ιδιο ρολο τον Μοντεστο ...

Θα δουμε και ποιον αμ χαφ θα παρουμε και νασυμπληρωθει και το ροστερ και τα λεμε ....

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από τον Μπουμσόνγκ που απευχόμαστε ΔΕΝ είναι καλύτερος με την καμία ας πούμε σαν προσθήκη.

Την παλεύεις ρε; Για τον περιφερειακό επιθετικό Μιραλάς σου λέω, ποιός Μπούμσονγκ;

Δημοσ.
Την παλεύεις ρε; Για τον περιφερειακό επιθετικό Μιραλάς σου λέω, ποιός Μπούμσονγκ;

Eιναι η αριστη γνωση του ροστερ......εξ ου και οι προφητείες.....

@Johny αλλος παιχτης ο Μιραλας αλλος παιχτης ο Μοντεστο αλλος παιχτης ο Μελμπεργκ....

Φανταζομαι θα εννοεις οτι ο Μπουμ Σακαλακα Μπουμ ειναι καλυτερος και του Μοντεστο και του Μελμπεργκ.....

Δημοσ.

Εγώ σου λέω, κάνεις εικασίες περιμένοντας από όλους τους νέους το καλύτερο δυνατό + μια βαρβάτη μεταγραφή αμυντικού χαφ + να δέσει η ομάδα.

Και έρχομαι εγώ να κάνω την Κασσάνδρα και να σου πως πως από τις 4 καλές μεταγραφές που έκανες, πέρυσι κανείς τους δεν ήταν βασικός και είναι απίθανο να αποδώσουν και οι τέσσερις ταυτόχρονα τα αναμενόμενα σε φουλ σεζόν.

Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί? Πραγματικά τώρα.

Και μην με τρελαίνετε με τον Μιραλάς. 12 παίκτης στην 17η του Σαμπιονά Σεντ Ετιέν ήτανε. Δεν τον έχω δεί, αλλά αν με τέτοια προϋπηρεσία θεωρείται ποιοτικός, τότε ο Καντέ θα έπρεπε να θεωρείται world class.

---------- Προσθήκη στις 00:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:45 ----------

Το "σαν προσθήκη" πως το καταλαβαίνεις?

Δημοσ.
Εγώ σου λέω, κάνεις εικασίες περιμένοντας από όλους τους νέους το καλύτερο δυνατό + μια βαρβάτη μεταγραφή αμυντικού χαφ + να δέσει η ομάδα.

Και έρχομαι εγώ να κάνω την Κασσάνδρα και να σου πως πως από τις 4 καλές μεταγραφές που έκανες, πέρυσι κανείς τους δεν ήταν βασικός και είναι απίθανο να αποδώσουν και οι τέσσερις ταυτόχρονα τα αναμενόμενα σε φουλ σεζόν.

Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί? Πραγματικά τώρα.

Και μην με τρελαίνετε με τον Μιραλάς. 12 παίκτης στην 17η του Σαμπιονά Σεντ Ετιέν ήτανε. Δεν τον έχω δεί, αλλά αν με τέτοια προϋπηρεσία θεωρείται ποιοτικός, τότε ο Καντέ θα έπρεπε να θεωρείται world class.

Μ'αρεσει πολυ η σκεψη σου ....

Τωρα καταλαβα πως κρινεις τους παιχτες εσυ ....

Πες το τοσο καιρο να καταλαβω να μην ασχολουμαι αλλο .... :o

Δημοσ.

Τελικά ορισμένοι το χουν όντως πιστέψει ότι πάνε για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα. Ποιος Παναθηναικός, ποιος Τζίγγερ, ποιος Σισσέ, ποιος Γκοβού, ποιος Νίνης, ποιος Λέτο....

Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό. Προβλέπετε καυτή σαιζόν στο topic σας.... :devil:

Δημοσ.
Τελικά ορισμένοι το χουν όντως πιστέψει ότι πάνε για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα. Ποιος Παναθηναικός, ποιος Τζίγγερ, ποιος Σισσέ, ποιος Γκοβού, ποιος Νίνης, ποιος Λέτο....

Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό. Προβλέπετε καυτή σαιζόν στο topic σας.... :devil:

Δλδ εσυ το ροστερ του Ολυμπιακου οπως εχει τωρα με το Γκατουζο μεσα το βλεπεις και λες " Με αυτους δε πας πουθενα " ..

Οχι για να καταλαβω δλδ τι ειναι αυτα που λετε ... :rolleyes:

Δημοσ.
Το "σαν προσθήκη" πως το καταλαβαίνεις?

Ο Μπουμσονγκ ειναι ο παιχτης killer hammer που ψαχνεται τοσα χρονια για την αμυνα σας.

Ο Μιραλας ειναι ενας παιχτης που θα ερχεται απο τον παγκο....Επαναλαμβάνω αλλο Μιραλάς αλλο Μοντεστό....Η απόκτηση του Μιραλας προσθέτει βαθος στον παγκο ενδεχομένως και ποιότητα....Η αποκτηση του Μπουμσονγκ αποσκοπεί στο να κλείσει η περιβοητη τρυπα στο κεντρο της άμυνας.....(αλλωστε για αυτο δεν ενδιαφερόσασταν για τον Γκαλάς???)....Δεν νομίζω πως ενδιαφέρει κανένανν η εννοια προσθήκη αλλα ο ρόλος που θα αναλάβει ο καθε παιχτης μεσα στην ομάδα...Αλλο hammer killer και άλλο ποιοτική ρεζερβα....

Δημοσ.
Δλδ εσυ το ροστερ του Ολυμπιακου οπως εχει τωρα με το Γκατουζο μεσα το βλεπεις και λες " Με αυτους δε πας πουθενα " ..

Αν πάρει τον Γκατούζο και ανταποκριθούν όλοι οι καινούριοι στις προσδοκίες χωρίς να κάτσουν πολλές στραβές τότε ενδεχομένως να μπορέσεις να χτυπήσεις τον Παναθηναϊκό.

Διαφωνείς με αυτό?

Δημοσ.

Johnny ξεχνας οτι το πρωταθλημα μας ειναι 3-4 ταχυτητες κατω...

Οποιος ειναι γρηγορος η τεχνιτης μπορει ανετα να κανει την διαφορα εδω περα,ασχετα αν ειχε γεματη σεζον η οχι...

το καλυτερο με τον παναθηναικο ειναι να απολαμβανω τα video με τα πρωτοσελιδα πριν και μετα...(γεματο το utube ;))

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι δεν πάτε πουθενά.

Περι ευρωπαικών τελικών σχολιάζουμε, και για το κλίμα της απαξίωσης του βασικού αντιπάλου σας. Ο ολυμπιακός είναι που "τρέχει" να μας φτάσει και όχι εμείς εσάς.

Τα πραγματάκια που είπε παραπάνω το παλικάρι για την ομάδα και τις μετεγραφές σκεφτείτε τα λίγο παραπάνω, και μην βιάζεστε να τα απορίψετε ένα προς ένα. Ειδικά στο σημείο που αναφέρει για δέσιμο ομάδας και τα λοιπά.

Johnny ξεχνας οτι το πρωταθλημα μας ειναι 3-4 ταχυτητες κατω...

Οποιος ειναι γρηγορος η τεχνιτης μπορει ανετα να κανει την διαφορα εδω περα,ασχετα αν ειχε γεματη σεζον η οχι...

το καλυτερο με τον παναθηναικο ειναι να απολαμβανω τα video με τα πρωτοσελιδα πριν και μετα...(γεματο το utube ;))

To καλύτερο είναι τα bookmark του insomnia that were just added.

Δημοσ.
Αν πάρει τον Γκατούζο και ανταποκριθούν όλοι οι καινούριοι στις προσδοκίες χωρίς να κάτσουν πολλές στραβές τότε ενδεχομένως να μπορέσεις να χτυπήσεις τον Παναθηναϊκό.

Διαφωνείς με αυτό?

Σαν να λεμε Παναθηναικος=Μπαρτσελόνα ενα πραγμα

Δημοσ.

Διαφωνείς με αυτό?

Αν παρω Γκατουζο θα μου τον συγκρινεις με το Σιλβα ... ???

Θα μου συγκρινεις τον Ριερα με το Λετο ... ??

Θα μου συγκρινεις το Ιμπαγασα με τον Καρα και το Νινη ... ???

Η θα συγκρινεις την αμυνα μου (Τορο - Αβρααμ - Μελμπεργκ ) με την αστεια αμυνα σου ... ???

Ο Γκοβου ειναι καλυτερος απο τον Ρομενταλ αλλα και ο Ρομενταλ δεν ειναι και παρα πολυ υποδεέστερος του Γκοβου ....

Και σαφως και ειναι πολλα επιπεδα πιο πανω απο το Ζαιρι που ειχα περυσι ...

Ενταξει εχεις μεγαλο πλεονεκτημα με το Σισε ....

Εκει παω πασο ...

Αυτοι που πηραμε ειχαν φουλ σαιζον στις ομαδες τους ( εκτος απο Ριερα ) ...

Υπαρχει και η περιπτωση να μην πιασουν αλλα υπαρχει και η περιπτωση να πιασουν και να δουμε αλλα πραγματα φετος ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...