Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλεις την γνώμη μου; Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Ειδικά για φέτος το πράγμα είναι 50-50.

Αν δεν συμμαζέψουμε την άμυνα και εγώ κάπου εκεί τα βλέπω τα ποσοστά.

ΑΛΛΑ εσυ με την πρωτη στραβη δε ξερω τι θα γινει εκει με τον κοσμο και τον Τζιγγερ ...

Μην αρχισουν οι παλιες μιζεριες παλι μονο ... B)

Δεν σου φαίνεται κάπως να ευελπιστείς να γίνει καμιά στραβή με οπαδούς, γλάστρες και μεγαλομετόχους, ώστε να επωφεληθείς?

Πρόσεξε δεν λέω ότι αν γίνει καμια στραβή δεν θα αποπροσανατολιστεί η ομάδα οπότε θα επωφεληθείτε άμεσα, αλλά να ξεκινάει ο βασικός αντίπαλος με το μυαλό στα διοιηκητικά μας βαράει άσχημα για εσάς.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν δεν συμμαζέψουμε την άμυνα και εγώ κάπου εκεί τα βλέπω τα ποσοστά.

Δεν σου φαίνεται κάπως να ευελπιστείς να γίνει καμιά στραβή με οπαδούς γλάστρες και μεγαλομετόχους, ώστε να επωφεληθείς?

Πρόσεξε δεν λέω ότι αν γίνει καμια στραβή δεν θα αποπροσανατολιστεί η ομάδα οπότε θα επωφεληθείτε άμεσα, αλλά να ξεκινάει ο βασικός αντίπαλος με το μυαλό στα διοιηκητικά μας βαράει άσχημα για εσάς.

Εγω σου λεω τα δεδομενα που υπαρχουν ...

Καμια προσδοκια μου δεν ειναι να επωφεληθω απο τα διοικητικα σας ....

Αλλα αν ερθει κατι τετοιο δε θα πω οχι ...

Δημοσ.

Ποιος από τους δύο μας πιστεύεις ότι έχει το πάνω χέρι στο φετινό πρωτάθλημα? Ο ολυμπιακός του νέου(ανεπιθύμητου) προπονητή, της νέας ομάδας, των πολλών μεταγραφών, της νέας αρχής να το πω απλά, ή ο Παναθηναικός της δουλεμένης και σεταρισμένης ομάδας που ήδη ανέβηκε ένα σκαλοπατάκι στην επίθεση από πέρυσι, και ευελπιστούμε να ανέβει και στην άμυνα?

1.Σχετικά με τον ανεπιθυμητο προπονητη θα σου θυμίσω δηλώσεις Γιαννακοπουλαιων περι Νιομπλια

2.Αυτη τη στιγμή στον Ολυμπιακό επικρατεί απόλυτη ηρεμία και ένα στραβό αποτέλεσμα ίσως να μην σημαίνει και τίποτα καθως ο κοσμος βλεπει μια νεα διοικηση που προσπαθει για το καλυτερο.Αντιθετως ο Παναθηναικος ειναι ενα καζάνι που βράζει και με την πρωτη στραβή προβλέπονται απειρες στιγμές γελιου

3.Το μεγάλο σου οπλο περυσι ηταν η φυσική σου κατάσταση και ολοι ξέρουμε που οφείλεται αυτό.Εισαι τόσο βεβαιος οτι φέτος θα παρουσιασεις την ίδια εικόνα?

4.Περυσι έπαιζα με Λεοναρντο και Γκαλιτσιο στα άκρα και φετος παιζω με Ρομενταλ και Ριερα.Περυσι κατεληξα να παιζω με Στολτιδη επιθετικό χαφ και φετος έχω Ιμπαγασα.Περυσι έπαιζα με Μαρέσκα αμυντικό χαφ φετος ενδεχομένως να παίζω με έναν ποιοτικότερο παιχτη.....

5.Η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31/8.Ο Τζιγγερ ξέρουμε ποιος είναι.Ο ΜΑρινάκης εχει ανοιξει την κάνουλα και ρεει το χρημα αφθονο.Οπότε καλο ειναι να περιμένουμε μεχρι να τελειωσει η μεταγραφική περίοδο

Ολα αυτα λοιπον δεν μου επιτρεπουν να αισιοδοξω πως φετος ο τιτλος θα καταλήξει στην ομάδα μου.....?

Το μυαλό μας δεν ειναι στο ποτε θα κάνετε τη στραβη για να επωφεληθούμε αλλα ειναι μια παράμετρος την οποια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε

Δημοσ.

Πόσος καιρός έχει περάσει από τις δηλώσεις των ψηλών? Και απ'ότι καταλαβαίνω τώρα τελευταία μάλλον κάτι έχουν ψιλιαστεί και έχουν συμμαζευτεί, γιατί θα πεφτε πολύ ντομάτα στο κλειστό.

Μακάρι να δουλέψει σωστά η ομάδα μας, να αποδώσει τα προσδοκόμενα, και ας είναι τα διοιηκητικά το μόνο πρόβλημά της.

Όσο σίγουρος είσαι εσύ, ότι οι παίχτες δεν θα σωριάζονται κάτω από τους μυικούς τραυματισμούς όπως πέρυσι.

Θα φανούν στο γήπεδο, όλοι τους.

Ακούγονται πολλά τελευταία, για αυτόν τον περίφημο Αύγουστο. Αναμένουμε.

Δημοσ.

Η φραση παντως του johny "ενδεχομένως να μπορέσεις να χτυπήσεις τον Παναθηναικο" σε απλα ελληνικά σημαινει οτι ο Παναθηναικος αυτη τη στιγμή εχει περισσότερες πιθανότητες εναντι του Ολυμπιακού.....(αφου βεβαια μας αραδιασε αν ερθει ο Γκατουζο,αν πιασουν οι μεταγραφες αν δεν γινει καμια στραβη)

Με το ίδιο σκεπτικό μπορω να και εγω να ρωτήσω απο που πηγάζει αυτη η αισιοδοξία οταν βλεπεις τον αντιπαλο( δηλαδη τον Ολυμπιακό) να ενισχύεται σημαντικά.....

Δημοσ.
Η φραση παντως του johny "ενδεχομένως να μπορέσεις να χτυπήσεις τον Παναθηναικο" σε απλα ελληνικά σημαινει οτι ο Παναθηναικος αυτη τη στιγμή εχει περισσότερες πιθανότητες εναντι του Ολυμπιακού.....(αφου βεβαια μας αραδιασε αν ερθει ο Γκατουζο,αν πιασουν οι μεταγραφες αν δεν γινει καμια στραβη)

Με το ίδιο σκεπτικό μπορω να και εγω να ρωτήσω απο που πηγάζει αυτη η αισιοδοξία οταν βλεπεις τον αντιπαλο( δηλαδη τον Ολυμπιακό) να ενισχύεται σημαντικά.....

Δεν είναι προφανές ότι εσύ πρέπει να χτυπήσεις τον Παναθηναικό? Αυτός δεν κατέκτησε τις κούπες πέρυσι? Αυτός δεν αποδείχθηκε καλύτερός σου?

Όλα τα υπόλοιπα που λέμε για τη χρονιά που θα ακολουθήσει είναι υποθέσεις, που μερικοί από μας θα πέσουν μέσα. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι θα ναι αυτοί.

Δεν έχουμε καν τις πρώτες ενδείξεις για την κατάσταση των ομάδων μας. Εγώ είμαι ακόμα στα φιλικά και εσύ αγωνίστηκες με κάποιους τραγικούς.

Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει έτσι έχει η κατάσταση, μην πέρνεις υποτιμητικά την φράση του.

Δημοσ.
Δεν είναι προφανές ότι εσύ πρέπει να χτυπήσεις τον Παναθηναικό? Αυτός δεν κατέκτησε τις κούπες πέρυσι? Αυτός δεν αποδείχθηκε καλύτερός σου?

Τι να τις κανετε τις κουπες εσεις ρε?

Εσας σας ενδιαφέρουν οι ευρωπαϊκες πορείες....

Άλλωστε με τοση περηφανια μας παρουσιασε αυτο το λατρεμένο βιντεο ο johny why panathinaikos στο οποιο απουσίαζαν οι κουπες καθως κουπες δυστυχως δεν υπάρχουν.....

Δημοσ.

Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν είχα πάρει απάντηση.

Μήπως ξέρει κάποιος αυτός ο "κύριος πρόεδρος" που αρθρογραφεί στον κόκκινο τύπο ποιος είναι??

Δημοσ.
Τι να τις κανετε τις κουπες εσεις ρε?

Εσας σας ενδιαφέρουν οι ευρωπαϊκες πορείες....

Άλλωστε με τοση περηφανια μας παρουσιασε αυτο το λατρεμένο βιντεο ο johny why panathinaikos στο οποιο απουσίαζαν οι κουπες καθως κουπες δυστυχως δεν υπάρχουν.....

Υποθέτω ότι δεν διαφωνείς με την απο πάνω πρότασή μου, απλά δεν έπαιζε φάση να συμφωνήσεις δημόσια (θα σου θειχτεί ο φορουμικός εγωισμός μάλλον) και για αυτό πέταξες αυτό το άκυρο.

Όλα καλά λοιπόν.

Δημοσ.
Υποθέτω ότι δεν διαφωνείς με την απο πάνω πρότασή μου, απλά δεν έπαιζε φάση να συμφωνήσεις δημόσια (θα σου θειχτεί ο φορουμικός εγωισμός μάλλον) και για αυτό πέταξες αυτό το άκυρο.

Όλα καλά λοιπόν.

To κακό ειναι οτι εχετε πιστέψει πως εχετε την υπερηχητική ομάδα η οποια σαρωνει τα παντα στο περασμα της....Ελα ομως που το πρωτάθλημα το πηρες εξαιτίας της ανυπαρξίας μου....

Παμε παλι για ατακες του στυλ πρωταθλητες και κηπουρους

Δημοσ.
To κακό ειναι οτι εχετε πιστέψει πως εχετε την υπερηχητική ομάδα η οποια σαρωνει τα παντα στο περασμα της....Ελα ομως που το πρωτάθλημα το πηρες εξαιτίας της ανυπαρξίας μου....

Υπερηχητική δεν την χαρακτήρισε κανείς την ομάδα μας. Το να κατακτήσεις την ελληνική κούπα, από μόνο του δεν σε κάνει υπερηχητική ομάδα.

Έστω και από την μεριά σου να το δείς, για να μην σου χαλάσω το χατίρι, και πάλι παραδέχεσαι ότι ήσουν χειρότερός μου, έστω και επειδή ήσουν ανύπαρκτος και όχι ότι εγώ ανέβκα επίπεδο μπλα μπλα μπλα.

Παραμένει το γεγονός ότι εσύ με κηνυγάς. Εσύ έχεις να αποδείξεις κάτι.

Δημοσ.

ρε men περυσι τετοια εποχη μας λεγατε οτι πατε για 14ο περιπατο, χαβαλε, ανετο νταμπλ, τα παντα ολα κλπ, τελικα τωρα το πηραμε χαρη στην ανυπαρξια σας? Τι φαση με τις κωλοτουμπες, εχω βαρεθει ναουμ.

29 γκολ Σισσε δεν σημαινει δικη σου ανυπαρξια, ουτε και αυτος ο "Τσιγκολελετο" που μας επιασε κωτσους ο Κοκαλης και μας τον εσπρωξε.

Απλα εκει που εσυ ησουν στο επιπεδο 9 εγω ημουν στο 10 γιατι αντι για μαγο-Ντιογκους και Μαρεσκες και Ραουλ Μπραβους, εκανα καλυτερες μεταγραφες. A! Kαι γιατι τους εκοψε να στειλουν τον ανεκδιηγητο Τεντεν σπιτι του. Διαφορετικα θα μας λεγατε παλι για το τι ομαδαρα εχετε, ασχετα αν θα ειχατε αποδωσει ακριβως την ιδια μπαλα καθολη τη διαρκεια της σεζον.

Δημοσ.

ΥΓ. 29 γκολ Σισσε δεν σημαινει δικη σου ανυπαρξια. Απλα...

...απλά όποιος πέρναγε από τον Πειραιά, από όπου και αν ερχόταν, Σαλονίκη, Μύκονο, Τήνο, Νάξο, έπαιρνε σουβενίρ 1 - 3 βαθμούς.

Δημοσ.
...απλά όποιος πέρναγε από τον Πειραιά, από όπου και αν ερχόταν, Σαλονίκη, Μύκονο, Τήνο, Νάξο, έπαιρνε σουβενίρ 1 - 3 βαθμούς.

...απλα περυσι τετοια εποχη μας λεγατε οτι πατε για 14ο περιπατο, χαβαλε, ανετο νταμπλ, τα παντα ολα κλπ :lol:

Δημοσ.

...απλα περυσι τετοια εποχη μας λεγατε οτι πατε για 14ο περιπατο' date=' χαβαλε, ανετο νταμπλ, τα παντα ολα κλπ :lol:[/quote']

Α... άσχετο με αυτό που λέγαμε (για το αν κερδίσατε το πρωτάθλημα λόγω Σισέ ή το χάσαμε εμείς αφού πέρασε και η κουτσή Μαρία από το Καραϊσκάκη) αλλά εντάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...