Dropsreef Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μidi... 1:Oι πελάτες εχουν πάντα δίκιο... 2.Η παραγκα ο Γκαγκάτσης και οι αλλοι ξερεις τι μου θυμίζουν....? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Qhx3yjakvJo&feature=PlayList&p=46DE5BAF7EC9468A&playnext=1&index=25[/ame] P.s: Κουπα να'ναι και οπως να'ναι...Καλα τα λεω κυριε Τανατζή Φυσικα ομως ειναι ευπροσδεκτα και τα ξενα, οπως συνηθιζετε κι εσεις εξαλλου να κανετε, ε? Καθε χρόνο (""κηδεία"") σου κάνω οποτε τα ξενα ΕΜΕΙΣ προσωπικά δεν τα χρειαζόμαστε..... 12 φορες πρωταθλητης και 5 φορες νταμπλουχος τα τελευταια 14 χρονια με πολλα γλεντια μεταξυ μας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καραμελα ποια η παραγκα, καλοι ειστε στο κλαμα, αλλα αν δεν υπηρχαμε και εμεις να ασχοληστε δεν θα υπηρχατε. Ενταξει τωρα οσο για παρτενερ που ελεγε το παλικαρι δεν νομιζω να εχεις και καμια αμφιβολια πανω σε αυτο, τετοιο γλεντι δεν ξαναγινε. Μidi...1:Oι πελάτες εχουν πάντα δίκιο... 2.Η παραγκα ο Γκαγκάτσης και οι αλλοι ξερεις τι μου θυμίζουν....? P.s: Κουπα να'ναι και οπως να'ναι...Καλα τα λεω κυριε Τανατζή Αλλο ενα troll που αλλαζει θεμα και παλι. Στο θεμα μας, την Ευρωπη θα πειτε τιποτα? Στα υπολοιπα σας απαντησα ηδη, ΑΛΛΑ δεν ειναι της ωρας mr υπερηχητικοι πεμπτοι :lol: Εγω ηρθα και ποσταρα νομιζοντας οτι χθες ειχε Europa ρε παιδια, και παλι καραμελες για το πρωταθλημα ακουω, τι φαση παλιοημερολογιτες ειστε ολοι εκει στη θρυλαρα και πατε μονιμως απο 2 εως 14 χρονια πισω? ΑΧ αυτες οι Ευρωπαικες διοργανωσεις ΑΧ.
Dropsreef Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ε ναι...Ποιος trollαρει ακριβως που μας λεει για χαμογελακια με συναδελφους καθε Πεμτη πρωι? Για σκεψου το λίγο.....????
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ε ναι...Ποιος trollαρει ακριβως που μας λεει για χαμογελακια με συναδελφους καθε Πεμτη πρωι?Για σκεψου το λίγο.....???? Αυτο ηταν 1 προταση απο ολο το ποστ μου που ηταν ΕΝΤΟΣ θεματος. Εσυ trollareis με ασχετα πραγματα με το θεμα. Το γιατι θα μας το πειτε εσεις
Dropsreef Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ενδελεχείς παρατηρήσεις/σημειωσεις/τα παντα ολα απο τον Midi για τον χθεσινό αγώνα........ Aνεξαρτητα του ποσο τιτανοτεραστιοδιαστημικη ομαδα ειναι ο θρυλος, σημερα μας θυμισε γιατι εδω και χρονια, συνηθως μεσοβδομαδα μας δημιουργειται ενα αυθορμητο χαμογελο. Το οποιο κραταει μεχρι να συναντησουμε τους γαυρους συναδελφους την επομενη μερα και να κανουμε την συνηθισμενη μεσοβδομαδη καζουρα. Παλι καλα που νικησατε. Εγω ηρθα και ποσταρα νομιζοντας οτι χθες ειχε Europa ρε παιδια, και παλι καραμελες για το πρωταθλημα ακουω, τι φαση παλιοημερολογιτες ειστε ολοι εκει στη θρυλαρα και πατε μονιμως απο 2 εως 14 χρονια πισω? ΑΧ αυτες οι Ευρωπαικες διοργανωσεις ΑΧ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ενδελεχείς παρατηρήσεις/σημειωσεις/τα παντα ολα απο τον Midi για τον χθεσινό αγώνα........ Μιλησα και για το Νικοπολιδη που αφορουσε τον αγωνα. ΑΛΛΑ οπως και να εχει οτι και να ειπα αφορουσε τον ΑΓΩΝΑ, κατι που εσυ αποφευγεις επιμελως να κανεις εδω και 5-6 ποστ στα οποια αναφερεσαι σε περσυνα ξυνα σταφυλια, και που προφανως θα ειναι η καραμελα σου για καθε Ευρωπαικη καρπαζια μετα την καρπαζια του νταμπλ οπου ξανακουσαμε τις ιδιες και τις ιδιες καραμελες. Αντε καληνυχτα και ηρεμια, μια κακη βραδια ηταν θα περασει. Εγω προβλεπω νικη σας μεσα στο Ισραηλ για να ειμαι ειλικρινης και πανηγυρικη προκριση κατ'επεκταση.
Dropsreef Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Nα σου θυμίσω οτι ο αγωνας που παρακολούθησες έγινε τελη Ιουλιου? Να σου θυμίσω οτι οι μισοι απο αυτους που είδες θα είναι στον πάγκο για το υπόλοιπο της σεζον? Να σου θυμίσω οτι Ρομενταλ Ιμπαγασα ποροπονουνται σχεδόν μια εβδομάδα και απουσίαζε και ο Ριερα? Να σου θυμίσω οτι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται 31 Αυγουστου και οχι σημερα? Να σου θυμίσω οτι ο αγωνας έγινε σε ένα άδειο γηπεδο? Οπως ειπα όμως η ενδελεχή σου ανάλυση δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια.Με κάλυψες πλήρως...... Όσο για την άσχημη βραδιά την απάντηση δεν θα σου την δώσω εγω αλλα κάποιος που φαίνεται πως σκέφτεται λογικά Καλά η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν θέλεις μπάλα, η πρόκριση μετράει
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Αρκετοί μίλησαν στο τόπικ του Πάοκ. Δυο τρεις κάναν πρόβλεψη για 3-0, 4-0 εγώ δεν μίλησα για ακριβές σκόρ ή κάτι παρόμοιο, αλλά κυρίως για συμεριφορές. Εγώ ήμουν επίσης εκείνος που αναρωτήθηκε γιατί στο καλό έχουν τόσο ψηλά τον Άγιαξ, σαν να παίζουν με την Μπαρτσελόνα... Για αυτό μάλλον δεν είδες κανέναν να μου δίνει απάντηση, όπως αντίθετα έκαναν σε εκείνους που όντως έκαναν πρόβλεψη. Τέλος πάντων. Έχετε μία τάση να πιστεύετε ότι όλοι περιμένουμε στη γωνιά, καλοκαιριάτικα να σας την πούμε για ένα άσχημο όπως το σημερινό ευρωπαικό αποτέλεσμα. Δεν δέχεστε την παραμικρή άποψη και πιστεύετε ότι προσπαθούμε απλά να μειώσουμε την ομάδα σας. Εγώ απλώς είπα την άποψή μου. Αντίθετα με εσάς περίμενα να δω κάτι καλύτερο. Και όχι μια ομάδα που να μην έχει ούτε την παραμικρή ελπίδα να σκοράρει εωσότου αποβληθεί ένας αντίπαλος παίχτης, και σωθεί από ένα γκολ του Ζαιρί(!!!!!!!), γκόλ που δεν πρόκειτε να ξαναβάλει στη ζωή του.Για την επίθεση το είπα και παραπάνω. Ένα ρήμα μου έρχεται στο μυαλό για αυτή. Αγκομαχάω. Απλώς να σας θυμίσω ότι είστε ήδη στο 3ο επίσημο ματς, και κινδυνεύετε άμεσα να χάσετε τον έναν από τους 3 στόχους σας, πριν καλά καλά αρχίσει η χρονιά. Καλώς ή κακώς οι υποχρεώσεις άρχισαν ιδιαίτερα νωρίς φέτος για εσάς οπότε δεν μπορείτε απλά να χρησιμοποιείτε την καραμέλα του κατακαλόκαιρου, μισής ομάδας κλπ κλπ. Η ομάδα έπρεπε να είναι σε κατάλληλη ετοιμότητα να ανταπεξέλθει, εκτός αν έχει βάλει στην άκρη το εουρόπα, κάτι που δεν μπορω να γνωρίζω, οπότε τα περισσότερα από πάνω είναι άκυρα, διότι οι "σοβαρές" υποχρεώσεις αργούνε ακόμα και υπάρχει χρόνος. Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτό που είδατε εμένα μου περισσεύει. Ας μην χαλαστούμε από τώρα, ακόμα δεν άρχισε η χρονιά. Σεβαστή η άποψη σου, συμφωνώ σε πολλά, αλλά προσωπικά πριν κρίνω την ομάδα μου θα περιμένω ακόμα (αν δεν έχουμε διώξει τον προπονητή μέχρι τότε)...
ChocoBanana Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 MiDi_MiLiZ ξέρω από τώρα πως μπλέκουμε σε μια συζήτηση χωρίς καμία ελπίδα να συμφωνήσουμε, θες όμως να μου πεις τι ακριβώς έχεις να επιδείξεις εσύ στην Ευρώπη? Ο Παναθηναικός είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (έστω και λίγο σπάνια τα τελευταία 15 χρόνια που εγώ παρακολουθώ μπάλα), είσαι πρώτος μεταξύ αθλητών (ομάδων εφόσον μιλάμε για ποδόσφαιρο) στην Ευρώπη? Είμαι ο πρώτος που θεωρώ τον μπασκετικό Παναθηναικό τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ειλικρινά θα ντρεπόμουν να μιλήσω για ποδόσφαιρο..
Hackbob Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Παιδιά ο ο Ολυμπιακός θέλει επιθετικό γκολτζη οποσδηποτε γιαιτι αν μείνουμε με αυτούς τους 3 σκούρα τα πράγματα Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
johnnyestia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απ' ότι βλέπω έχει πέσει γραμμή στους αρδ να σκάψουν τον λάκκο του Λίνεν. Ακόμα Ιούλιος είναι και θα αρχίσει προπονητολογία. Παλιός καλός οσφπ.
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απ' ότι βλέπω έχει πέσει γραμμή στους αρδ να σκάψουν τον λάκκο του Λίνεν. Ακόμα Ιούλιος είναι και θα αρχίσει προπονητολογία. Παλιός καλός οσφπ. Οντως ρε γαμωτο ... Μλκια.... Χωρις ετοιμους τους νεους παιχτες στα μεσα του καλοκαιριου και περιμενουν η ομαδα να ειναι και ετοιμη .. ΥΓ. Καλα αυτο που εκανε ο Λινεν με τον Ντιογκο ηταν για γελια παντως ....
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τι έκανε με τον Diogo Alexis? Τον εβαλε εκει που προσπαθησε να τον βαλει και ο Ζικο ... Πισω απο τον επιθετικο ... Τραγικο ...
ChocoBanana Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κατ αρχήν θα έπρεπε να μας προβληματίζει το ότι τον έβαλε και όχι σε ποια θέση τον έβαλε. Απλά όπως και πέρσυ αρνούνται να δεχθούν ν αφήσουν στον πάγκο έναν παίκτη που κόστισε τόσα φράγκα. Τώρα όσον αφορά τη θέση του ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι για να παίζει δεκάρι ή φορ.. Αν είναι για να παίζει δεκάρι και εφ όσον ο Ιμπαγάσα δεν έβγαζε ολόκληρο παιχνίδι υπάρχει ο Όσκαρ ο οποίος έχει την κάθετη που χρειαζόταν χθες πολύ περισσότερο απ τον Ντιογο και επίσης μαρκάρει περισσότερο. Αν είναι για να παίζει φορ ας τον βάλει φορ αφού δεχθεί να χει στον πάγκο τον Μήτρογλου και τον Άγγλο, οι οποίοι πέρσυ κάναν και οι δυο πολύ καλύτερη χρονιά απ τον Ντιόγο.. Ακατανόητη για μένα λοιπόν η επιλογή του Λινεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.