Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γάτα παντως ο προεδρος καθως:

Και τα διαρκείας θα συνεχίζουν να πουλάνε εκει στην Παε

Και κερδίζει χρόνο η ομάδα για μοντάρισμα καθως στην πλειοψηφία ο κοσμος του Ολυμπιακου συμπαθεί τον Ερνέστο...

Ειναι στα σκαριά παντως μια αλλαγή στα "διοικητικά"(εντος και εκτος εισαγωγικών)....Περισσότερα δεν θέλω να πω..

..

Δημοσ.
Δυστυχως ισχυει...

"...Να σημειωθεί πως το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 46άχρονος τεχνικός (σ.σ. αφορά το ένα παιδί του) εξακολουθεί να υφίσταται. Ο Βαλβέρδε θα έρθει μόνος του στην Ελλάδα και η σύζυγος με τα τρία παιδιά τους, θα παραμείνουν στην Ισπανία." http://www.redplanet.gr/html/ent/083/ent.273083.asp

Κριμα...Περαστικα στο παιδι.Ειναι ενα θεμα αυτο που μπορει να εχει αντικτυπο και στην αποδοση του παντως.

Σιδερένιο το παιδί του.

Δίκιο έχεις, ο Βαλβερδε πέρσυ είχε καταστροφική πορεία με την Βιγιαρεάλ, δεν ξέρω κατα πόσο είναι επηρεασμένος και κατα πόσο θα έχει καθαρό μυαλό για να δουλέψει.

Δημοσ.

Εγω δε τον συμπαθω αλλα το καλο ειναι οτι ξερει την ομαδα κ την ελλαδα

ο Ριερα μαζι του εκανε θαυματα, τον Ιμπαγασα τον ξερει.. Και θα χει κ πιστωση απο τον κοσμο

Μπραβο στον Μαριν που εκλεισε αμεσα το θεμα

Δημοσ.

Mεγα λαθος του Μαρινακη η προσληψη Βαλβερδε.

Και σε ποιον θα φορτωθουν τωρα τα επομενα στραβοπατηματα/ανωμαλες προσγειωσεις?

Εφερε προπονητη στον οποιο εχει εμπιστοσυνη ο κοσμος. Και τον ειχα για γατο τον Βαγγελα. Να δω ποιος θα ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος απο δω και περα, αφου ο προπονητης δε γινεται να ειναι. Σε κινδυνους βαζει τον εαυτο του ο Βαγγελας...

Δημοσ.

Πώς δε γίνεται να είναι αποδιοπομπαίος τράγος ο προπονητής; Δεν τους ξέρεις τους "φιλάθλους";

Δημοσ.

Με την (επανα)πρόσληψη Βαλβέρδε ο Μαρινάκης δείχνει τος προθέσεις του που δεν διαφέρουν από αυτές τού Κόκκαλη επί τόσα χρόνια. Δηλαδή στόχος (κόλλημα) είναι αποκλειστικά το πρωτάθλημα και άσε την Ευρώπη να περιμένει.Γιατί ποιός σοβαρός παράγοντας θα ξαναέπαιρνε ένα προπονητή που με αυτόν στο πάγκο ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την ασήμαντη Ανόρθωση? Ο Μαρινάκης δηλαδή θέτει εαυτόν σε σύγκριση με τον Κόκκαλη γιατί φανταστείτε τι θα συμβεί αν δεν πάρει το πρωτάθλημα που οσονούπω αρχίζει. Όλοι θα αναπολούν Σωκράτη και ο Μαρινάκης ως παράγοντας θα ήταν στη γωνία.

Άρα γιά ποίας Ευρώπας θα μιλάμε τώρα!

Δημοσ.

Εγω λεω πως τον παιρνει για να ξαναδει 5αρες επι της Μπενφικα και οχι αυτο που λες εσυ που δεν εχει καμια μα καμια απολυτως λογικη ...:-)

Δημοσ.
Εγω λεω πως τον παιρνει για να ξαναδει 5αρες επι της Μπενφικα και οχι αυτο που λες εσυ που δεν εχει καμια μα καμια απολυτως λογικη ...:-)

Άποψή σου φυσικά έτσι?

Διότι αυτό που λέω σαφώς και δεν στερείται λογικής.

Δημοσ.

Ας ειμαστε καλα ως το 2011-12...

Δημοσ.

Δε θυμάμαι καλά, οι 5άρες επι της Μπενφίκα ήταν την ίδια αγωνιστική περίοδο με τους αποκλεισμούς απο Ανόρθωση ΚΑΙ Σεντ-Ετιέν?

Δημοσ.
Δε θυμάμαι καλά, οι 5άρες επι της Μπενφίκα ήταν την ίδια αγωνιστική περίοδο με τους αποκλεισμούς απο Ανόρθωση ΚΑΙ Σεντ-Ετιέν?

Ναι μαζι με την 4αρα στην χερτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...