margaritagr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τι εγινε ρε οι «τελειωμενοι» ριχνουν 4 στη Ρομα; Και μαλιστα με τα «μικρα» μεσα; Δε ξερω ποσο θα λειξει, αλλα η εικονα μας σημερα ηταν πολυ καλυτερη απ αυτη με Μακαμπι. Κι ελπιζω φετος παιχτες οπως ο Φετφα να μην ειναι μονο εξεδρα. ΥΓ. Μαρεσκα δε σε μπορω αλλο ΥΓ2.κανονικα θα γραφα κ για Οσκαρ αλλα δεν επαιξε στη θεση του Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μεγάλη πελάτισσα η Ρόμα. Να βάζει στο 88' τον Μεξές για να μην φάει το έκτο... Κρατάω μικρό καλάθι, αν και αυτό που είδα σήμερα με ενθουσίασε.
margaritagr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ηταν φιλικο.. Αλλα επαιξες απεναντι στη Ρομα που ηρθε με Τοτι,Ντονι,Ντε Ροσι, Μπαπτιστα, Αντριανο, Ριισε... Κι εγω δε τους ειδα αδιαφορους. Το καλυτερο ειναι οτι ειδαμε παθος, ορεξη, διαθεση γι αλλαγη. Ο Ζαουαντ με την τεχνικη του, αν δεν εκανε λαλακιες θα ηταν παιχταρα. Τι να πεις για Ιμπαγασα..60 ποιοτικα λεπτα να σου βγαζει, δε θες αλλο. Ο Ριερα δε πολυφανηκε. 5-1 ρε!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
lionheart75 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ποιός Μπαπτίστα ρε παιδιά? Οι μικροί βγάλανε μάτια. Εκεί πρέπει να δώσει βάση ο Βαλβέρδε. Προβλέπω Ζαιρί βασικό απο τα άκρα Δεξιά μαζί με Ριέρα απο τα Αριστερα. Ο παπαδόπουλος άψογος για άλλη μια φορά, ο Μοντέστο πολύ θετικός. Ο Μητρογλου πρέπει να κόψει τις μ@λ@κίες και να ηρεμήσει να μην προκαλεί γιατι το γκόλ το έχει και τον χρειαζόμαστε.
margaritagr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ετσι, να μη χαθουν τα νεα παιδια, θα ειναι μεγαλο κριμα.. πχ να παιζει ο Οσκαρ κι οχι ο Φετφα? ΓΙΑΤΙ??
lionheart75 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Ριέρα και φαίνεται. Θέλει χρόνο ακόμα, πιστεύω θα στρώσει. Ο Ντιόγο πάντως έδειξε να προσπαθεί και έτρεξε αρκετά. Εκοψε και τις ξάπλες με το παραμικρό. Αντε να δούμε τι θα γίνει με δαύτον. Ο Μαρέσκα δεν μου αρεσε, πάιξιμο φλύαρο χωρίς ουσία, το ίδιο και ο Όσκαρ, ενώ ο Γκαλίτσιος πιστεύω ότι δεν κολλά στην ομάδα καθόλου.
margaritagr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ο Μαρεσκα πρεπει να καθεται παγκο κ στη θεση του να παιζει ο Γ.Παπ μεχρι ν αποκτηθει κοφτης. ο Ντιογκο..προσπαθησε αλλα αυτο το πραγμα που βολοδερνει μονιμως εκτος περιοχης μου τη δινει τρελα για τον Ζαιρι ειπαμε?? πολυ καλος σημερα
Στέλιος7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Ειδαμε μερικα καλα στοιχεια σημερα.Με 3-4 μεταγραφες υπαρχει φως στο τουνελ.Κατα τα αλλα δεν ενθουσιαζομαι, απ οτι ακουω οι Ιταλικες ομαδες ειναι αρκετα πιο ανετοιμες σε σχεση με αυτες της Γερμανιας η της Ισπανιας. Θετικοτατοι οι "μικροι"*.Αν ξαναφαει ο Μαρεσκα τη θεση του Γ.Παπ ειναι εγκλημα.Με ικανοποιησε και ο Φετφατζιδης.Περιμενω πολλα απο αυτον. *Ισως εκτος του Ποτουριδη.Νομιζω οτι αφησε πολλες φορες εκτεθειμενη την αμυνα.
SlimData Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 καλά εννοείται ότι κάθε συμπέρασμα από ένα φιλικό δεν έχει να πεί και πολλά, αλλά φάνηκε ότι η ομάδα είχε έναν στοιχειώδη τρόπο ανάπτυξης και κάθε παίκτης συγκεκριμένο ρόλο.νομίζω ότι μακράν η καλύτερη κίνηση μαρινάκη ήταν η απόλυση του μπάντοβιτς από οτιδήποτε κι αν ήταν στην ομάδα. άσχετο, απάντηση περότα στην ερώτηση ποιόν παίκτη ξεχώρισε από τον ολυμπιακό : «Τον Μαρέσκα, τον γνωρίζω καλά». Καλά ρε συ, τι περίμενες να πει...?
Στέλιος7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 τί το αγοράσατε τούτο το κριαρ; Μην ξεχνας ομως οτι στην Ιταλια δεν γνωριζουν ακομα ποσο αθλιος "ποδοσφαιριστης" ειναι πλεον.
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Λοιπόν μόλις γύρισα απο το γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν φιλικό, δεν μου λεει κάτι το 5 -1. Οκ το χάρηκα αλλα μέχρι εκεί. Δεν ξέρω πως φάνηκε απο την τηλεόραση, αλλα μέσα στο γήπεδο η Ρομα δεν έπαιζε καθόλου. Ήταν ομως κάποιοι παίκτες της πολύ εριστικοί και προκλητικοί. Απο τους παίκτες που ξεχώρισα ηταν ο Ποτουρίδης, ο Σοϊλέδης και ο Ζαϊρί. Ο Ιμπαγασα μου φάνηκε αρκετά βαρύς και αργός ακόμα. Αυτο φαινόταν περισσότερο σε κάποιες τρίπλες που δοκίμαζε. Άνοιγε την μπάλα και δεν μπορούσε να την φτάσει. Είναι νωρίς ακομα, απο τα φιλικά κανείς δεν κέρδισε ή έχασε πρωτάθλημα. Ομως εμεις στους κανονικούς αγώνες που δώσαμε στο Γιουροπα Λιγκ τον ήπιαμε... Υπομονή λοιπόν και θα δούμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ΡΕ! Τι κανατε παλι εδω περα? http://www.olympiakosdatingclub.com wtf :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.