Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασες το παραπάνω μήνυμα μου; Στην αρχή νόμιζα οτι είπε οτι ο Πάντελίτς είναι Παναθηναικός (!). Αν δεν ξέρει να διατυπώνει σωστά προτάσεις δεν φταίω εγώ.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασες το παραπάνω μήνυμα μου; Στην αρχή νόμιζα οτι είπε οτι ο Πάντελίτς είναι Παναθηναικός (!). Αν δεν ξέρει να διατυπώνει σωστά προτάσεις δεν φταίω εγώ.

Δημοσ.
Σταματα κι εσυ! Ο Μαρινακης μας τσουζει, thats all, μη του το χαλας... :X

Γιατί να σε τσούζει ο Μαρινάκης; Ο σωφεράκος αρκεί. Α, ακούς κάτι σαν ερπύστριες; Είναι η επόμενη κόκκινη Χούντα που έρχεται. Αλλά το μπάσκετ να είναι καλά και μη σε μέλει. Αι λοβ μπάσκετ, πικ έν ρολ τονατάλλο!

Και ο άλλος δεν ήρθε να πει για την καλή μεταγραφή αλλά για τα υπόλοιπα σαπάκια!

Δημοσ.
Σταματα κι εσυ! Ο Μαρινακης μας τσουζει, thats all, μη του το χαλας... :X

Γιατί να σε τσούζει ο Μαρινάκης; Ο σωφεράκος αρκεί. Α, ακούς κάτι σαν ερπύστριες; Είναι η επόμενη κόκκινη Χούντα που έρχεται. Αλλά το μπάσκετ να είναι καλά και μη σε μέλει. Αι λοβ μπάσκετ, πικ έν ρολ τονατάλλο!

Και ο άλλος δεν ήρθε να πει για την καλή μεταγραφή αλλά για τα υπόλοιπα σαπάκια!

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εμεις κλεινουμε ροστερ με τον καλυτερο τροπο. Και πληροτητα και ποιοτητα. (αν ερθει και ο χαφ)

να φευγε κι ο Μαρεσκα θα ταν τελεια...

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εμεις κλεινουμε ροστερ με τον καλυτερο τροπο. Και πληροτητα και ποιοτητα. (αν ερθει και ο χαφ)

να φευγε κι ο Μαρεσκα θα ταν τελεια...

Δημοσ.

Ελα ρε μαν που ησουν εσυ σε χασαμε μετα το ματς με την Μακαμπι. Ολα καλα? Ενταξει τον εβγαλες τον πρωταθλητη καλοκαιριου ηδη? Συγχαρητηρια!

Δημοσ.

Ελα ρε μαν που ησουν εσυ σε χασαμε μετα το ματς με την Μακαμπι. Ολα καλα? Ενταξει τον εβγαλες τον πρωταθλητη καλοκαιριου ηδη? Συγχαρητηρια!

Δημοσ.

Διακοπάρω. Εσύ δεν πήγες γιατί τα έδωσες όλα σε διαρκείας; Πούλα το όσο ακόμα είναι καλός ο καιρός και πάνε για κάνα μπάνιο, ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς!

Δημοσ.

Διακοπάρω. Εσύ δεν πήγες γιατί τα έδωσες όλα σε διαρκείας; Πούλα το όσο ακόμα είναι καλός ο καιρός και πάνε για κάνα μπάνιο, ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς!

Δημοσ.

αμυνα, κεντρο(με ουρταδο), επιθεση σουπερ

αν μας βγει οκ ο Παρντο, εχουμε ολα τα φοντα για να παμε καλα.

το θεμα οπως προειπαμε ειναι πως θα διαχειριστει την κατασταση ο Βαλ. Θα τον βοηθησουν βεβαια οι παιχτες που ηδη ξερει.

Δημοσ.

αμυνα, κεντρο(με ουρταδο), επιθεση σουπερ

αν μας βγει οκ ο Παρντο, εχουμε ολα τα φοντα για να παμε καλα.

το θεμα οπως προειπαμε ειναι πως θα διαχειριστει την κατασταση ο Βαλ. Θα τον βοηθησουν βεβαια οι παιχτες που ηδη ξερει.

Δημοσ.
Τρέχεις να μας φτάσεις δηλαδή? :rolleyes:

Αμα τελειωσει σημερα του ουρταδο οχι απλα σε φτανω σε ξεπερναω κιολας :-)(εκρεμει η μεταγραφη του επιθετικου για εσας)

Κατα καπιο τροπο μου θυμιζει το παραμυθι με τον αγωνα του λαγου και χελωνας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...