Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω συο μπασκετ ηθελα τον Χεντ

Ο τυπος ειναι πυροβολο κανονικο

Σημερα η ανακοινωση για Ουρταδο κ ο Μαριν. Θα συναντηθει με Μαρεσκα για να του πει οτι δεν υπολογιζεται.

Αντε να παει στα τσακιδια κ αυτος

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Εγω συο μπασκετ ηθελα τον Χεντ

Ο τυπος ειναι πυροβολο κανονικο

Σημερα η ανακοινωση για Ουρταδο κ ο Μαριν. Θα συναντηθει με Μαρεσκα για να του πει οτι δεν υπολογιζεται.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Τόση χαρά δε θα την αντέξω!

Δημοσ.

Τόση χαρά δε θα την αντέξω!

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι και ο Ματσβαν και ο Ναχμπαρ ρε..

Μια χαρά είναι, βόμβες δεν είναι. ;)

---------- Προσθήκη στις 18:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:40 ----------

Ο Κουφος ειναι βομβα?

Τον εχετε δει τον Κουφο τελευταια?

Που να τον δούμε, στον πάγκο της Μινεσότα? Επειδή τρώει εκεί πάγκο τι σημαίνει, ότι αν έρθει Ευρώπη θα είναι κρέας?

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι και ο Ματσβαν και ο Ναχμπαρ ρε..

Μια χαρά είναι, βόμβες δεν είναι. ;)

---------- Προσθήκη στις 18:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:40 ----------

Ο Κουφος ειναι βομβα?

Τον εχετε δει τον Κουφο τελευταια?

Που να τον δούμε, στον πάγκο της Μινεσότα? Επειδή τρώει εκεί πάγκο τι σημαίνει, ότι αν έρθει Ευρώπη θα είναι κρέας?

Δημοσ.
Αν δεν τον θελει ο ομπραντοβιτς, χαλια ειναι :-D :-D

Ε, εντάξει, συγκρίνοντας Κουφό με Τσαρτσαρή, τι να κλάσει ο κάθε Κουφός. :lol:

Δημοσ.
Αν δεν τον θελει ο ομπραντοβιτς, χαλια ειναι :-D :-D

Ε, εντάξει, συγκρίνοντας Κουφό με Τσαρτσαρή, τι να κλάσει ο κάθε Κουφός. :lol:

Δημοσ.

Στον παγκο της Μινεζοτα λιγο δυσκολο μεχρι φετος εκτος και αν εχω χασει κατι και οι Τζαζ αλλαξαν πολιτεια:lol:

ΥΓ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο Τσαρτσαρης θελει 2-3 Κουφους αυτη τη στιγμη. Και 4 τυφλους τουλαχιστον.

Δημοσ.

Στον παγκο της Μινεζοτα λιγο δυσκολο μεχρι φετος εκτος και αν εχω χασει κατι και οι Τζαζ αλλαξαν πολιτεια:lol:

ΥΓ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο Τσαρτσαρης θελει 2-3 Κουφους αυτη τη στιγμη. Και 4 τυφλους τουλαχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...