Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Calathes τι έκανε πέρυσι με την εθνική και παίζει στον ΠΑΟ?

Μια χαρα ηταν με την Εθνικη.

Με τον ΠΑΟ οχι, αλλα τι σχεση εχει αυτο με την (μη) μπασκετικη ικανοτητα του Κουφου?

Θα μου πεις βέβαια το περσινό Μαρούσι ήταν σαφώς καλύτερο από τον περσινό ΠΑΟ και όπου δεν σφύριζαν οι Τανατζήδες, το είδαμε όλοι αυτό.

Παλι καλα που παραδεχεσαι οτι εχεις πολυ χειροτερη ομαδα του Αμαρουσιου. Ισως απο τις πιο ρεαλιστικες αποψεις που διαβασα απο μπασκετικο Ολυμπιακο τελευταια.

Τωρα τα περι Τανατζη ξερεις ειναι τα κλασσικα των Ολυμπιακων: Η διαιτησια φταιει στο μπασκετ, τα παντα ολα, το να ταλλο, η διαιτησια μπλαμπλαμπλα.

Με τη γνωστή λογική λοιπόν, επειδή ο calathes έπαιζε στον ΠΑΟ, είναι καλύτερος του Κουφού.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Καλαθης ξερει τι θεση παιζει. Ο Κουφος ακομα προσπαθει να μαθει. Οταν μαθει αν ειναι 4 η 5, τοτε θα σου απαντησω οτι δε γινεται να συγκρινεις παιχτες διαφορετικων θεσεων. Σαν μπασκετικες αξιες αυτη τη στιγμη ο Καλαθης δειχνει απλα πιο εξελιξιμος απο τον αλλο που εξελισεται σε Ζεβροσενκο.

Και μάλιστα σε μία θέση που ο ΠΑΟ έχει σαν δεύτερο τον πρώην καλαθοσφαιριστή, Τσαρτσαρή που είναι για κανένα μονό με τον Μπόγδανο στα Τρίκαλα πλέον κι αν.

Σου απαντησαν τι εκανε ο σουπερ ντουπερ ουαου αστροπυρηνικος μπασκετμπολιστας Κλειζα vs τον "πρωην μπασκετμπολιστα" Τσαρτσαρη, οποτε ας μην επαναλαμβανομαι.

Καλά, όταν ο Κωστάκης θα περάσει τον Ατλαντικό, θα είναι για να πάει να φωτογραφηθεί με τη γκομενά του στο Manhattan που το έβλεπαν στο Sex & the City. Μέχρι τότε, άσε τις συγκρίσεις μεταξύ παιχτών και καρυδότσουφλων, που ευνοήθηκαν από το σύστημα του σωλήνα.

Τον Ατλαντικο τον περασε και ο Μπεβερλυ. Αρα καλυτερος ο Μπεβερλυ απο τον Ντρου Νικολας, καλυτερος και απο τον ΔΔ, καλυτερος και απο τον Παπαλουκα.

Ναι μαλ. γι' αυτή τη θέση μιλάω, όπως εσύ μιλούσες όταν εγώ είχα Τσίλντρες κι εσύ Λεμπρόν Περπέρογλου.

Στα μεταξυ μας παιχνιδια, ο Τσιλντρες εκανε τον Περπερογλου οχι Λεμπρον, αλλα Μαικλ. Ποιον, τον Περπερογλου. Τοσο παιχτουρα ο αφανας. Κριμα, μεγαλο κριμα που εφυγε.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πόσο άντρας θεωρείται ένας τύπος 2+ μέτρα, 100+ κιλά που σκάει στην ψύχρα μπουκέτο και καταφέρνει να κουνήσει το κεφάλι του άλλου 7,5 ολόκληρα εκατοστά...

Δεν παίζεσαι λέμε...

Πιο άντρας σίγουρα από έναν τυπάκο που σπρώχνει στα καρφώματα και κυνηγάει έναν πιτσιρικά 9 χρόνια μικροτερό του να τον κοπανήσει.

Δεν παίζεσαι λέμε.

---------- Προσθήκη στις 21:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ----------

Στα μεταξυ μας παιχνιδια, ο Τσιλντρες εκανε τον Περπερογλου οχι Λεμπρον, αλλα Μαικλ. Ποιον, τον Περπερογλου. Τοσο παιχτουρα ο αφανας. Κριμα, μεγαλο κριμα που εφυγε.

Fact. Βλέπεις πολλά καντάρια μπάσκετ.

Δημοσ.
Πόσο άντρας θεωρείται ένας τύπος 2+ μέτρα, 100+ κιλά που σκάει στην ψύχρα μπουκέτο και καταφέρνει να κουνήσει το κεφάλι του άλλου 7,5 ολόκληρα εκατοστά...

Δεν παίζεσαι λέμε...

Πιο άντρας σίγουρα από έναν τυπάκο που σπρώχνει στα καρφώματα και κυνηγάει έναν πιτσιρικά 9 χρόνια μικροτερό του να τον κοπανήσει.

Δεν παίζεσαι λέμε.

---------- Προσθήκη στις 21:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ----------

Fact. Βλέπεις πολλά καντάρια μπάσκετ.

Δημοσ.

Έπρεπε να έχω βγάλει φωτογραφία τον ελληνιάδη με τα παντελόνια κατεβασμένα μέσα στα αποδυτήρια του οακα, πόσες φορές το έχω μετανιώσει...

Δεν πειράζει, ας ξέρω εγώ ποιοι είστε κι εσύ ας νομίζεις..

Δημοσ.

Έπρεπε να έχω βγάλει φωτογραφία τον ελληνιάδη με τα παντελόνια κατεβασμένα μέσα στα αποδυτήρια του οακα, πόσες φορές το έχω μετανιώσει...

Δεν πειράζει, ας ξέρω εγώ ποιοι είστε κι εσύ ας νομίζεις..

Δημοσ.

Να βγάλεις και το Μάνο Παπαδόπουλο την επόμενη φορά που θα τον δεις να σουλατσάρει στα αποδυτήρια σε αγώνα της εθνικής. Α και να δεις και αν διαθέτει διαπίστευση. ;)

Δημοσ.

Να βγάλεις και το Μάνο Παπαδόπουλο την επόμενη φορά που θα τον δεις να σουλατσάρει στα αποδυτήρια σε αγώνα της εθνικής. Α και να δεις και αν διαθέτει διαπίστευση. ;)

Δημοσ.

Μωρε σου λεω να το προσεξετε λεμε, αμα δειτε τιποτα γοβες, τιποτα Σιντι μπαλαρινα στο δωματιο του να το πατε σε κανα γιατρο ή κανα παπα καλυτερα

Αν τα δούμε όλα αυτά στο δωματιό του, θα καταλάβουμε γιατί δε λέει να φύγει ο Σάρας από την Αθήνα. Εκεί πάει και κρύβεται τα βράδια και έχει αφήσει και μερικά "προσωπικά αντικείμενα". :lol:

4-0?

Δημοσ.

Μωρε σου λεω να το προσεξετε λεμε, αμα δειτε τιποτα γοβες, τιποτα Σιντι μπαλαρινα στο δωματιο του να το πατε σε κανα γιατρο ή κανα παπα καλυτερα

Αν τα δούμε όλα αυτά στο δωματιό του, θα καταλάβουμε γιατί δε λέει να φύγει ο Σάρας από την Αθήνα. Εκεί πάει και κρύβεται τα βράδια και έχει αφήσει και μερικά "προσωπικά αντικείμενα". :lol:

4-0?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...