Erwdios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Θα μπορουσε να πει "η ομαδα που γλενταει οριζοντιως και καθετως στη φαπα την ομαδα του Καραγκούνη και του Κατσουράνη εδω και μια 15ετια". Fixed. Έτσι βγαίνουν και οι αριθμοί ακριβώς. Γιατί πριν μια δεκαπενταετία είχες φάει και κάτι γλέντια 38 πόντων μήκους, για να μην ξεχνιόμαστε, τότε που το ματς παιζόταν στο παρκέ και όχι στα γραφεία των Τανατζήδων και του σωλήνα. Tip: Οταν Ελληνας δημοσιογραφος σου κανει τετοια ερωτηση πρεπει να απαντησεις ναι και να το δικαιολογησεις. Ε, οντας ανιδεος απο Ευρωπη, ειπε "ΙΣΩΣ να ερχομουν στην αγνωστου ταυτοτητος ομαδα που επαιξε ο Κλειζα και ο Τσιλντρες". Τι να πει ο ανθρωπος. Α, τώρα έγινε ανίδεος από Ευρώπη. Πάλι καλά, το μάζεψες. ---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- Εδω εχετε τις συμμετοχες στα Φ4 Εσύ βάλε καμιά πορεία στα ράφια μπας και γεμίσει το μουσείο κι άσε τα λάβαρα. Μπορείς να κάνεις και κοινό μουσείο με καμιά Παπαρήγα, τώρα που πήρατε Κωνσταντόπουλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Fixed. Έτσι βγαίνουν και οι αριθμοί ακριβώς. Γιατί πριν μια δεκαπενταετία είχες φάει και κάτι γλέντια 38 πόντων μήκους, για να μην ξεχνιόμαστε, τότε που το ματς παιζόταν στο παρκέ και όχι στα γραφεία των Τανατζήδων και του σωλήνα. Καποιος πηγε να μιλησει σε Παναθηναικο για μπασκετ και τελικα πανικοβλημενος γυρναει τη συζητηση -ως συνηθως- σε αλλο αθλημα Αφου δε το χεις αστη τη ρημαδα τη σπυριαρα, και ξεκινα εξαρχης να μιλας για μπαλα. Α, τώρα έγινε ανίδεος από Ευρώπη. Πάλι καλά, το μάζεψες. Τι ακριβως μαζεψα? Δεν εγινε ανιδεος, προφανως ειναι ανιδεος, αυτονοητο. Οταν δεν ξερει καν πως λεγεται το ονομα μιας φιναλιστ Ευρωλιγκας, τι αλλο μπορει να ειναι?
wizzy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Εδώ εσάς δεν σας ξέρει καν και γελάτε με το γεγονός ότι δεν ανέφερε το ονομά μας? Είπε η ομάδα του Κλέιζα και του Τσίλντρες. Για εσάς τι να έλεγε? Η ομάδα που τερμάτισε κάτω από το Μαρούσι στον όμιλο? Ή μήπως η ομάδα του Τσαρτσαρή και του Καλάθη? "Η ομάδα που έφερε τον Human Highlight Film" να παίξει στην Ευρώπη". Αλλά ίσως όταν έπαιζε ο Ντομινίκ στον ΠΑΟ ο κύριος Γκρέιντζερ να ήταν πολύ νέος ακόμα....:lol:
Anubis13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Fixed(X2).Τότε που πέφταν οι καρέκλες..Επίσης οι διαφορες 30 δεν είναι λίγες με οποιαδηποτε budget..Θυμάμαι να τις συγκρατει ο μεγάλος αλλιώς θα είχαμε δράματα..Μέχρι και ο Σάκοτα μου έκανε πλάκα. Καλό χειμώνα είπα? Δεν είπα
Erwdios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 "Η ομάδα που έφερε τον Human Highlight Film" να παίξει στην Ευρώπη". Αλλά ίσως όταν έπαιζε ο Ντομινίκ στον ΠΑΟ ο κύριος Γκρέιντζερ να ήταν πολύ νέος ακόμα....:lol: Έχει πολύ καλή άποψη ο Ντομινίκ για τον ΠΑΟ και για τον Γιαννακόπουλο. Την ξέρει κι ο Βγενόπουλος την άποψή του. Πάλι καλά που δεν την έχει ακούσει ο Γκρέιντζερ τη συγκεκριμένη άποψη, γιατί θα μας είχε τρελάνει στο δούλεμα. @Anubis & Wizi Καλό χειμώνα παίδες. Anubis, μαζέψου όμως παιδί μου, μην κρυώσεις με αυτά που με βάζεις να λέω. Οι διαφορές στο πόλο στα μεταξύ μας έχουν φτάσει μέχρι και στα 15 γκολ περίπου. Φαντάζομαι ότι και εκεί το επιχειρημά σου είναι ότι το budget δεν μετράει ε?
Chris_85 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Εδω ειναι το μονο μερος On earth που στεκει το επιχειρημα ''ειμαι Παο, αρα ξερω απο μπασκετ'', ακομα και αν λεω συνεχως αρλουμπες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Εδω ειναι το μονο μερος On earth που στεκει το επιχειρημα ''ειμαι Παο, αρα ξερω απο μπασκετ'', ακομα και αν λεω συνεχως αρλουμπες. links και το συζηταμε. Έχει πολύ καλή άποψη ο Ντομινίκ για τον ΠΑΟ και για τον Γιαννακόπουλο. Την ξέρει κι ο Βγενόπουλος την άποψή του. Πάλι καλά που δεν την έχει ακούσει ο Γκρέιντζερ τη συγκεκριμένη άποψη, γιατί θα μας είχε τρελάνει στο δούλεμα. Ο Τσιλντρες να δεις κατι δηλωσεις μουρλια που εκανε μολις υπεγραψε στο ΝΒΑ. Παλι καλα που δεν τις ακουσε ο Γκρειντζερ :>
Anubis13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Anubis, μαζέψου όμως παιδί μου, μην κρυώσεις με αυτά που με βάζεις να λέω. Ειμαστε ηδη κρυωμενοι δυστυχως..
dimitris74 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 διαφήμιση ο τσιλντρες Ο «Τσίλι» μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασής του από τους Σανς, για τα... θλιβερά επεισόδια στον τελευταίο φετινό τελικό της Α1 στο ΣΕΦ, σχολίασε: «Μία μερίδα οπαδών μας πέταξε κάποιες φωτοβολίδες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και όλη η ομάδα τους πήγε στο κέντρο του παρκέ για να προστατευτεί. Μόλις έγινε αυτό, ο κόσμος άρχισε να τους πετά ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, μέχρι και κομμάτια από μάρμαρα. Έσπασαν τις τουαλέτες και ένας από τους φίλους μου δέχτηκε ένα μπουκάλι με ούρα και περιττώματα! Η αστυνομία χρειάστηκε να ρίξει δακρυγόνα στο γήπεδο για να αποκαταστήσει την τάξη»
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 διαφήμιση ο τσιλντρες Απτα πανω ραφια θα αγοραζει ο ΟΣΦΠ, πιασαν τοπο τα λεφτα... Και μερικα ακομα προσφατα για τους πρωην συμπαικτες του και πιο συγκεκριμενα τον Τεοντοσιτς: Βλέποντας το βίντεο, σχολίασε στο twitter: "Μόλις είδα τα επεισόδια στο Ελλάδα-Σερβία. Πολύ θλιβερό. Δεν είναι καλό για καμιά ομάδα". Ο αδερφός του, μάλιστα, σημείωσε: "Το είδα κι εγώ. Είναι τρελό, ότι αυτοί οι τύποι είναι συμπαίκτες..." Και ο Τζος απάντησε: "Ναι! Είδες που ο Μίλος άρπαξε τον Σόφο; Αστείο δεν ήταν; Διαφημιση για τον ΟΣΦΠ ο Τσιλντρες...
Erwdios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 διαφήμιση ο τσιλντρες Και που αναφέρεται η ομάδα του Ολυμπιακού ή οι ιδιοκτήτες της στη συγκεκριμένη δήλωση?
Erwdios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ειμαστε ηδη κρυωμενοι δυστυχως.. Περαστικά φίλε και σιδερένιος.
wizzy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Έχει πολύ καλή άποψη ο Ντομινίκ για τον ΠΑΟ και για τον Γιαννακόπουλο. Την ξέρει κι ο Βγενόπουλος την άποψή του. Πάλι καλά που δεν την έχει ακούσει ο Γκρέιντζερ τη συγκεκριμένη άποψη, γιατί θα μας είχε τρελάνει στο δούλεμα. Δεν έχει σημασια η απόψή του ρε! Το θέμα είναι ότι ήρθε, έπαιξε, άφησε εποχή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, και ο τυχαίος ο Γκρέιντζερ δεν το ξέρει κάν! Και βρήκε για παράδειγμα τον Τσίλντρες! O tempora, o mores! @Anubis & Wizi Καλό χειμώνα παίδες. Καλό χειμώνα και σε σένα, αν και εδώ που είμαι ο χειμώνας αργεί πάρααααααα πολύ να έρθει!
Erwdios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Καλό χειμώνα και σε σένα, αν και εδώ που είμαι ο χειμώνας αργεί πάρααααααα πολύ να έρθει! Που είσαι ρε κάθαρμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.