Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως και μιλας για το Ριερα ...

Και γω σου λεω πως δικιο μπορει να χεις στο τελος αλλα εσυ πες μου εβγαλες το συμπερασμα απο τωρα πως δε κανει που εχει παιξει 1-2 ματς .. ??

Μπορει οντως να βγει παλτο και να μη παιξει μπαλα αλλα απο τωρα δε μπορεις να βγαλεις καποιο συμπερασμα πιστευω ....

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Ριερα θα παιξει μπαλα στον ΟΣΦΠ για οσο θα καταφερει να τα παει καλα στα αποδυτηρια με τους υπολοιπους. Αν καταφερει να το κανει για ολη τη διαρκεια του συμβολαιου του, θα παιξει μπαλα για τοσο χρονικο διαστημα.

Ας μη βιαζομαστε ειναι πολυ νωρις ακομα.

Παντως οι οπαδοι της Liverpool δεν πανηγυρισαν ουτε για την αποχωρηση Μπισκαν τοσο πολυ οσο για αυτη του Ριερα.

Δημοσ.
Ο Ριερα θα παιξει μπαλα στον ΟΣΦΠ για οσο θα καταφερει να τα παει καλα στα αποδυτηρια με τους υπολοιπους. Αν καταφερει να το κανει για ολη τη διαρκεια του συμβολαιου του, θα παιξει μπαλα για τοσο χρονικο διαστημα.

Ας μη βιαζομαστε ειναι πολυ νωρις ακομα.

Παντως οι οπαδοι της Liverpool δεν πανηγυρισαν ουτε για την αποχωρηση Μπισκαν τοσο πολυ οσο για αυτη του Ριερα.

Επειδη θυμαμαι περσι τους οπαδους της Μαρσειγ οχι μονο παρτι να κανουν αλλα και να ανοιγουν σαμπανιες που βρηκαν καπου να πουλησουν τον Σισε καλο ειναι να μην κρινουμε ποδοσφαιριστες απο αυτο.Ειμαι παθων και ξερω.:P

Δημοσ.
Επειδη θυμαμαι περσι τους οπαδους της Μαρσειγ οχι μονο παρτι να κανουν αλλα και να ανοιγουν σαμπανιες που βρηκαν καπου να πουλησουν τον Σισε καλο ειναι να μην κρινουμε ποδοσφαιριστες απο αυτο.Ειμαι παθων και ξερω.:P

Δεν εκρινα τον Ριερα στο ποστ μου. Το αντιθετο...

Δημοσ.

Ωραία λογική αυτή. Και ο Γκοβού θα παίξει μπάλα, όσο του το επιτρέπει το Johny Walker που θα ρέει άφθονο στις φλέβες του φέτος...

Και Στέλιο, από τότε που ανέλαβε ο Μαρινάκης, όλα μαύρα κι άραχνα τα βλέπεις. Ετοιμάσου κι εσύ να διαψευστείς, γιατί ο Βαλβέρδε παρέλαβε καμμένη γη, όχι γη σε εμφύλιο ;)

Δημοσ.
[...] γιατί ο Βαλβέρδε παρέλαβε καμμένη γη, όχι γη σε εμφύλιο ;)

Ατς! Να και η σποντίτσα για τον αιώνιο! Μπας και χάσεις! :lol: Σκέψου τι έχει να γίνει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα! :lol:

Δημοσ.
Ατς! Να και η σποντίτσα για τον αιώνιο! Μπας και χάσεις! :lol: Σκέψου τι έχει να γίνει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα! :lol:

Δεν χάνω :P

Ξεκινάει σήμερα το βράδυ. Η Ξάνθη έχει δηλώσει ότι πάει για το διπλό. Τρέμε :P

Δημοσ.

Αν φτιάξεις μια στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα που καθαρίζει τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες είναι εύκολο να πάρεις πρωτάθλημα, αφού το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό (βλέπε Σαντος που χτύπησε πρωτάθλημα με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Το ζήτημα είναι πως επειδή ο Ολυμπιακός δε θα προλάβει να δέσει στην αρχή του πρωταθλήματος ώστε να λειτουργεί σαν σοβαρή ομάδα θα χρειαστεί να καθαρίσουν κάποια παιχνίδια οι μεγάλοι παίκτες της ομάδας (όπως παλιότερα ο Γκαλετι, Ριβάλντο, ο Τζοτρζεβιτς, ο Ζιοβάνι και άλλοι). Πέρυσι δεν είχε ηγέτη και το πλήρωσε, όπως σωστά είχαν επισημάνει αρκετοί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είχατε αναπληρώσει το κενό του Τζορτζεβιτς όχι παικτικά αλλά σε συνολική προσφορά.

Ο ΠΑΟ πέρυσι είχε τον Σισε και τον Κατσουράνη, που πάντα πετυχαίνει κρίσιμα γκολ ακόμη και όταν δε παίζει καλά - το ίδιο έκανε και στην ΑΕΚ.

Φέτος δε ξέρω ποιές από τις μεταγραφές σας μπορούν να παίξουν τέτοιο ρόλο και αυτό νομίζω είναι το βασικό ζήτημα - να βρείτε τον παίκτη που έχει τη προσωπικότητα να πάρει πάνω του το παιχνίδι. Οι μεταγραφές του Βαλβέδε δε ξέρουν τις διαφορές του ελλ. πρωταθλήματος από το Ισπανικό και δε νομίζω πως κάποιος από αυτούς είχε τέτοιο ρόλο στην ομάδα του, νομίζω πως ο Ιμπαγάσα είναι ο μόνος που έχει τέτοια χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ουρτάδο, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ

Αυτοί οι 6 έχουν προσωπικότητα αρκετά ισχυρή για να κάνουν τη διαφορά.

Δημοσ.
Ωραία λογική αυτή. Και ο Γκοβού θα παίξει μπάλα, όσο του το επιτρέπει το Johny Walker που θα ρέει άφθονο στις φλέβες του φέτος...

Εσυ βασιζεσαι σε υποθεσεις επειδη ειχες δει μια δηλωση καποιου που ειχε πει "του αρεσει να περναει καλα". Και απο αυτο συμπερανες οτι ο Γκοβου:

Α. Ηρθε για διακοπες

Β. Θα βελαξει την παραλιακη

Γ. Θα ξενυχταει, θα μπεκροπινει κλπ.

Εγω παλι οτι ειπα το ειπα με βαση γεγονοτα. Και παροτι βασιζομαι σε γεγονοτα, δεν εγραψα οτι θα γινει το ιδιο και εδω.

Δημοσ.

Που ήταν η προσωπικότητα του Τόρο πέρυσι? :lol: :lol: :lol:

Φαντάζομαι και τον Μαρέσκα για προσωπικότητα τον προορίζατε....

Δημοσ.

Εκεί που ήταν η προσωπικότητα του Καραγκούνη 10 χρόνια τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρέσκα μας βγήκε Γκαλίνοβιτς :lol:

Δημοσ.
Που ήταν η προσωπικότητα του Τόρο πέρυσι? :lol: :lol: :lol:

Φαντάζομαι και τον Μαρέσκα για προσωπικότητα τον προορίζαρτε....

Χανοταν στο να πεζει σε 10 διαφορετικες θεσεις σε καθε παιχνιδι...

Ο τοροσιδης εκανε την διαφορα με την εθνικη μας στο μουντιαλ δηλαδη ηταν ο μονος που ξεχωρισε γιατι πηγαμε γενικα χαλια....

Δημοσ.
Εκεί που ήταν η προσωπικότητα του Καραγκούνη 10 χρόνια τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρέσκα μας βγήκε Γκαλίνοβιτς :lol:

Συμφωνούμε. Οπότε ξέχνα Τόρο. Επίσης ξέχνα και τον βολευμπολίστα ;)

---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Χανοταν στο να πεζει σε 10 διαφορετικες θεσεις σε καθε παιχνιδι...

Ο τοροσιδης εκανε την διαφορα με την εθνικη μας στο μουντιαλ δηλαδη ηταν ο μονος που ξεχωρισε γιατι πηγαμε γενικα χαλια....

Έχεις μια μοναδική ικανότητα να βλέπεις τις Εθνικές ομάδες οπαδικά... το πρόσεξα και τις προάλλες με το μπάσκετ(η μπορεί και να μην ήσουν εσύ, δεν θυμάμαι καλά)... :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...