Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις μια μοναική ικανότητα να βλέπεις τις Εθνικές ομάδες οπαδικά... το πρόσεξα και τις προάλλες με το μπάσκετ... :whistle:

Για πες μου....γιατι τωρα γελαμε....

μηπως εννοεις για το επεισοδιο με τα 10 ευρα η με τις μπουνιες που πεσαν με την σερβια?

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για πες μου....γιατι τωρα γελαμε....

μηπως εννοεις για το επεισοδιο με τα 10 ευρα η με τις μπουνιες που πεσαν με την σερβια?

Μπορεί να ταν και ο Chris δεν θυμάμαι καλά, το έκανα edit.

Αλλά το νόημα δεν αλλάζει. Την ατάκα σου για το Mudial την πέταξες. Όλη η ομάδα ήταν μέσο όρο στο -5, με προπονητή στο -10, και εσύ μου μιλάς για το -4.6 που έπιασε για μια στιγμή ο Τόρο. :cry:

Δημοσ.
Μπορεί να ταν και ο Chris δεν θυμάμαι καλά, το έκανα edit.

Αλλά το νόημα δεν αλλάζει. Την ατάκα σου για το Mudial την πέταξες. Όλη η ομάδα ήταν μέσο όρο στο -5, με προπονητή στο -10, και εσύ μου μιλάς για το -4.6 που έπιασε για μια στιγμή ο Τόρο. :cry:

Η περσυνη χρονια δεν συμπεριλαμβανει μονο το πρωταθλημα..

Συμπεριλαμβανει σε οσα επαιξε ο παικτης συν της εθνικης...

Στον ολυμπιακο ηταν ετσι οι καταστασεις που δεν μπορουσε να παιξει σε μια θεση και το ξερουμε ολοι...

Ο παικτης αυτην την στιγμη για μενα εχει μια αξιολογη τριπλα να περασει τον αλλον και να βγαλει μια σεντρα,κατι που δεν νομιζω να εχουν πολλοι ελληνες παικτες...

Αρα τον κανει μοναδικο στο ειδος του και πολυ χρησιμο εργαλειο...

Δημοσ.
Ελπίζω να μην ακούσω κουβέντα για τον Λουκά ξανά. Και αυτόν οι καταστάσεις τον πήγαιναν απο δω κι απο κει.

Σε λίγο θα μας πεις όμως ότι έχει και μία αξιόλογη τρίπλα και μπορεί να βγάλει και σέντρες της προκοπής :lol:

Δημοσ.

Όχι εντάξει Cafu δεν είναι. Αν ήταν δεν θα έπαιζε σε εμάς.

Μην αρχίσεις σε παρακαλώ περι Ευρωπαίου Τόρο, δεν θα το αντέξω, για... πολλοστή συνεχόμενη χρονιά.

Δημοσ.

Ποιος Τορο ρε ...

Πλακα μας κανετε ....

Μεγαλο παλτο ...

Στην Ελλαδα αυτη την εποχη μονο ο Βυντρα υπαρχει σε αυτη τη θεση ..

Τοπ κλαση , κανει τα παντα ....

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Μεγαλο παλτο ...

Δεν μίλησα για παλτό, υπερβάλεις. Μην στηρίζειτε και πολλά στην προσωπικότητά του είπα, γιατί δεν τον κόβω ικανό να σας πάρει από το χεράκι. Δεν είναι ούτε Τζόλε ούτε Ριβάλντο ούτε Γκαλέτι, πως να το κάνουμε τώρα, με το ζόρι?

Ούτε ο Βύντρα είναι τόπ, αλλά και αυτός κάνει τα πάντα. Παραδόξως και για αυτόν ακούγονται φήμες από ευρωπαικές ομάδες. :lol:

Δημοσ.

Linus διαφωνω ...

Εγω θεωρω τον Λουκα τοπ κλασης παιχτη ....

Μαλον τον υποτιμας λεγοντας πως δεν ειναι τοπ...

Εδω ειχε σβησει τον Ροναλντινιο πριν λιγα χρονια ...

Τι να λεμε τωρα .....

:whistle:

Δημοσ.
Linus διαφωνω ...

Εγω θεωρω τον Λουκα τοπ κλασης παιχτη ....

Μαλον τον υποτιμας λεγοντας πως δεν ειναι τοπ...

Εδω ειχε σβησει τον Ροναλντινιο πριν λιγα χρονια ...

Τι να λεμε τωρα .....

:whistle:

καλα μη λεμε ο,τι θελουμε. Τοροσιδης δεν ειναι. Ο Τοροσιδης ειναι νουμερο 1 στη λιστα του Μουρινιο, αλλα εχει πολυ υψηλο κασέ και δεν μπορει να τον παρει η Ρεαλ.

επισης χτες εγινε θεμα διοτι το βραβειο δωθηκε στον Μαικόν ενω ολοι περιμεναν τον Βασιλη να το κερδισει... Ιταλικός δαχτυλος του Μορατι μπηκε στη μεση και στερησε το βραβειο απο τον τιτανοτεραστιο Βασιλη Τοροσίδη

τελειωσαμε τις μαλακιες;

Δημοσ.

θα τους παρει και τους 2 αλλα θα παιζει ο Μπιλαρος βασικός γιατι ο Λουκας παιζει και CB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...