Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει μας ελειψαν οι αμυντικοι τι να κανουμε..ειναι κ καινουρια ομαδα...

Η ομαδα μπροστα ηταν καλη

Φετφα σουπερ

Απλα χασαμε απο δικες μας λαλακιες..

Τεσπα παμε παρακατω

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τουλάχιστον ας παίρναμε τον βαθμό ρε παιδιά. Όσο και άμπαλοι να ήμασταν δεν ήταν για ήττα το ματς. Σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.
Και αδερφέ, sorry, αλλά τέτοια μιζέρια και μουρμούρα από οπαδό του Ολυμπιακού, πρώτη φορά βλέπω. Για ψάξτο λίγο μπας και είσαι και λίγο αεκτζής.

---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

Εντός έδρας.

Δες τι εκανα quote και μετα δες τι απαντησες.

Δημοσ.
Και αδερφέ, sorry, αλλά τέτοια μιζέρια και μουρμούρα από οπαδό του Ολυμπιακού, πρώτη φορά βλέπω. Για ψάξτο λίγο μπας και είσαι και λίγο αεκτζής.

Χαχαχα, καλώς να μας έρθει το παιδί.

Πάντως πέρα από το προφανές, οτι χρειάζεται αρκετό καιρό για να δέσετε σαν ομάδα, δε γίνεται να βγάλετε πρωτάθλημα με αυτούς τους αμυντικούς. Δεν είναι δικαιολογία πως έλειπαν Μπραβο και Μελμπεργκ. Στη διάρκεια της σεζόν θα έχετε και τιμωρίες, θα έχετε κι άλλους τραυματισμούς, με Μιραλας και Χολεμπας δε τη παλεύετε.

Πάντως η αλλαγή του Μήτρογλου δε του βγήκε από καμία πλευρά - και χάλασε τη ψυχολογία του Μήτρογλου εκεί που πέτυχε γκόλ, ούτε ο Πάντελιτς βοήθησε, τακτικά δε ξέρω αν σε παιχνίδι 1-0 είναι καλύτερος ο Παντελιτς, αλλά ο Μήτρογλου κινείται και εκτός περιοχής. Βέβαια μπορεί να έχανε άλλα 3 γκολ από τη γραμμή αλλά οκ, το αποτέλεσμα δε νομίζω να τον δικαιώνει.

Δημοσ.

Για μένα το παιχνίδι το έχασε ο βαλβερδε.

Πήρε το ρίσκο να βγάλει το χουρταδο και να βαλει τον ιμπαγασα με σκοπο να γινει πιο επιθετικος. προς στιγμη το καταφερε με το 0-1 και τις ευκαιριες που εφτιαξε.

Μετά όμως έπρεπε να το κρατησει το σκορ. Πως; Ο Ουζουνίδης έβγαλε τον ηρα στην επιθεση και χασατε τα αυγα και τα καλαθια.

Πάντως εγώ είδα πολλά καλά στοιχεία στην ομάδα σας (που δεν τα βλεπω στη δικη μου δυστυχως) αλλα δεν εχετε διαρκεια ...

Αυτά και περαστικά :-)

Δημοσ.

Τουλάχιστον δεν πόνεσαν τα μάτια μας όπως στους απέναντι. Κατά διαστήματα είδαμε καλή μπαλίτσα και αυτό είναι ενθαρρυντικό για καινούργια ομάδα.

Κέρδος της βραδιάς, ο Φέτφα.

Το παιχνίδι ήταν για 0-3 τουλάχιστον κι εμείς τους το χαρίσαμε. Δεν πειράζει, καλύτερα τώρα παρά μετά.

Ο Ηρακλής θα φάει τουλάχιστον 4 στο Καραϊσκάκη, αστεία ομάδα.

Δημοσ.

Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο με τις ευκαιρίες που χάσαμε.

Το μόνο ενθαρρυντικό είναι οτι δεν σηκώναμε την μπάλα απο το χόρτο και παίζαμε κάθετα.

Δημοσ.
Τουλάχιστον δεν πόνεσαν τα μάτια μας όπως στους απέναντι. Κατά διαστήματα είδαμε καλή μπαλίτσα και αυτό είναι ενθαρρυντικό για καινούργια ομάδα.

Κέρδος της βραδιάς, ο Φέτφα.

Το παιχνίδι ήταν για 0-3 τουλάχιστον κι εμείς τους το χαρίσαμε. Δεν πειράζει, καλύτερα τώρα παρά μετά.

Ο Ηρακλής θα φάει τουλάχιστον 4 στο Καραϊσκάκη, αστεία ομάδα.

Το ποντακι το τσιμπησε ομως:P

Δυστυχως οντως τους το χαρισαμε.Συμφωνω με τον skimnos.Ο Βαλβερδε εβαλε τα χερακια του και εβγαλε τα ματακια του.

Δημοσ.

Ο Φετφα ξερει τρελλη μπαλα ετσι κ προσεχει θα κανει θαυματα ανετααααα!!! Εγω αυτο κραταω απο σημερα

Εκανε τις βλακειες του κι ο Βαλβερδε..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Το ποντακι το τσιμπησε ομως:P

Επαναλαμβάνω, η ισοπαλία εντός έδρας είναι μεγαλύτερη γκέλα από την ήττα εκτός έδρας από 2 ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία. :P

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω, η ισοπαλία εντός έδρας είναι μεγαλύτερη γκέλα από την ήττα εκτός έδρας από 2 ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία. :P

Για μενα η γκελα δεν εχει διαβαθμισεις:lol:

Υπαρχει παιχνιδι της εθνικης την επομενη εβδομαδα;Κατι ακουσα οτι σε 2 βδομαδες ξαναρχιζει η σουπα λιγκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...