Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλα μου τη σπαει το μα μενει ο Νεμεθ εκτος για να μπαινει ο Φουστερ. Τι τον πηραμε τοτε; Βασικα η αποκτηση Φουστερ ηταν ατοπη και τα χει κανει ρδελο στην 11αδα

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Ενώ ότι ήταν τιμωρημένος και έπρεπε να γυρίσει στην Ελλάδα έκοβε βόλτες στην Ουγγαρία δεν σου την σπάει?

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε ακριβώς αυτό που λέει ο Privateer. Εκτός και αν σας άρεσε πέρσυ που έκανε ο καθένας ότι ήθελε όπως το ήθελε, και δεν έπεσε ούτε μια ποινή.

Δημοσ.

Μα γι αυτο δε τον αφησε εκτος τη προηγουμενη αγωνιστικη;; Σε ποσα ματς ακομα;;

Τεσπα παιχτες εχουμε απλα πρεπει να μπει στο ρυθμο της ομαδας για να μην εχει θεμα στα επομενα ματς. Εμενα αυτο ειναι το θεμα μου.

Δημοσ.

Δικιο εχετε και οι 2, αλλα ποσο θα τον τιμωρησει πια;Ας τον επαιρνε στην αποστολη κι ας μην τον εβαζε να παιξει αν δεν στραβωνε το ματς.Η ομαδα ειναι πανω απ ολα.

Δημοσ.

Δεδομένου του ότι εκ των πραγμάτων ο Βαλβερδε ειναι αναγκασμένος να αφήνει εκτος 11αδας παικτες αξίας που θεωρούν οτι πρέπει να παίζουν βασικοί πρεπει απο την αρχή να δειξει οτι δεν ανέχεται το παραμικρό σε θέματα πειθαρχιας - αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Ο Νεμεθ και ο Ζαιρι ειναι ιδανικές περιπτώσεις για να κανει επίδειξη δυναμης, αφου δεν ειναι Κατσικογιαννηδες ή Παπαδοπουλοι αλλά δεν είναι και Ριερα που μπορουν να κάνουν άνω κάτω την ομάδα.

Καλα κάνει κατά την άποψη μου γιατί ειδικά σε εσάς τα τελευταία χρόνια οι παίκτες είχαν μάθει νε κάνουν οτι θέλουν.

Δημοσ.
Μα γι αυτο δε τον αφησε εκτος τη προηγουμενη αγωνιστικη;; Σε ποσα ματς ακομα;;

Τεσπα παιχτες εχουμε απλα πρεπει να μπει στο ρυθμο της ομαδας για να μην εχει θεμα στα επομενα ματς. Εμενα αυτο ειναι το θεμα μου.

Ένα μήνα...

Δημοσ.
Δικιο εχετε και οι 2, αλλα ποσο θα τον τιμωρησει πια;Ας τον επαιρνε στην αποστολη κι ας μην τον εβαζε να παιξει αν δεν στραβωνε το ματς.Η ομαδα ειναι πανω απ ολα.

Επειδή η ομάδα είναι πάνω απ όλα γι αυτό ας τον αφήσει κανα μηνά στην εξέδρα να καταλάβει που έχει έρθει

Δημοσ.
Παλι Χολεμπας, Φουστερ βασικοι ελεος!!!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δεν θελω να το πιστεψω!Περιμενω να αρχισει ο αγωνας πρωτα μπας και γινει τιποτα!Οχι εμμονες απο τωρα ρε γμτ...:-(

Δημοσ.

Δυστυχως αρχισαμε

δε μπορω να πιστεψω οτι μενουν παγκο Μπραβο κ Ρομενταλ για να παιζουν αυτοι!!!!

Και ξεκιναει βασικο Ουρταδο, να χουμε καμια υποτροπη

Δημοσ.

Πρεπει να γινει διακοπη συμβολαιου στον Φουστερ η να παει καπου δανεικος μπας και γλιτωσουμε.:-(Με το ζορι να παιζουμε με 3 10αρια στην 11αδα επειδη ο Φουστερ ειναι πουλεν του:-(:-(

Δημοσ.

Ακριβως χαλαει ολη την αναπτυξη της ομαδας αυτο

και πισω εχει τον γερμανο που δε κοβει ουτε με αιτηση. Ποιος να το λεγε οτι θα ταν παγκο ο Ραουλ για τον Χολεμπας!!!!

Μου σπασε τα νευρα παλι γαμωτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...