Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάλι ο σπασίκλας κάνει περιγραφή στη ΝΕΤ.

Ποιον εννοεις?

Παντως και οι 2 ασχετοι ειναι γιατι λενε βλακειες. Μα καλα πως γινεται να περιγραφεις αγωνα ποδοσφαιρου και να μην ξερεις βασικους κανονισμους??????? Πχ εκει που εκανε χερι ο αλλος αλλά δεν πηρε κιτρινη, δεν την πηρε γιατι δεν ειχε προθεση λεει να ακουμπησει τη μπαλα.

Μα βρε τουβλο αν δεν ειχε προθεση δεν ηταν καν φαουλ!! Τουβλο!

Ασε που δεν ειδα ουτε καν χερι εγω σε εκεινη τη φαση, αλλα ασχετο αυτο.

Ο σχολιαστης ποιος ειναι?:whistle:

Δημοσ.

ετσι και ξαναδω Μπραβο στον παγκο..!!!!

Μπραβο στην ομαδα, βελτιωμενη.

Α ρε Ιμπαγασα εισαι μεγαλος!

ηρθε και το 2ο του Μαρκο.

Ελπιζω στο β οι ευκαιριες να γινουν γκολ

Δημοσ.
Ο ένας από τους σχολιαστές (όχι ο βασικός), πρέπει να είναι η φωνή του "Σαν Σήμερα".

Αα ναι αυτον μου θυμιζε. Για αυτο τον πηρα με καλο ματι στην αρχη, εως οτου τα καταστρεψει ολα οπου ειπε την βλακεια που προειπα με το χερι και εως οτου ειπε ΝΑΙ! στο γκολ του Ολυμπιακου.:-D

Δημοσ.
Ποιον εννοεις?

Τον βασικό λέω αυτόν που περιγράφει τον αγώνα .Ασχετος τελείως.Εχει και μια μουρη σαν φλώρος είναι.Τον έχουνε βάλει και στην εκπομπη του champions league στην ΝΕΤ για παρουσιαστή.

Δημοσ.
Άλλος Ντιόγκο μας βρήκε το κέρατό μου. Πέταξέ το έξω το παλτό και βάλε Μήτρο γμτ!

Edit: Α εντάξει...

2-1 μειωσε ο Αστερας.

Κριμα που ενας παικτης του Ολυμπιακου εκανε φαουλ σε συμπαικτη του και ο διαιτητης το ακυρωσε.:lol::lol:

Δημοσ.

ο αβρααμ ειναι χαζος....

ριχνει κατω τον τοροσιδη ενω εκεινος ηταν ετοιμος να διωξει...

τι να πει κανεις???

3-0 τωρα να το χεσω...

Δημοσ.
2-1 μειωσε ο Αστερας.

Κριμα που ενας παικτης του Ολυμπιακου εκανε φαουλ σε συμπαικτη του και ο διαιτητης το ακυρωσε.:lol::lol:

Αλλος ενα διαιτητης που θα φυγει για 2-3 μηνες,εκτος και αν παραιτηθει απο μονος του.:devil:

Δημοσ.

Τωρα που ειπα οτι δεν θα σχολιασω στη διαρκεια του ματς βρηκαμε να κανουμε το καλυτερο μας παιχνιδι;:mad:Θα με κανουν να νιωθω γκαντεμης:mad: :P

Πολυ καλη η ομαδα σημερα, εκανε συνεχως φασεις και επιτελους μπηκε στο γηπεδο το 2ο ημιχρονο!Ο Ντουντου μετα απο πολυ καιρο μου αρεσε, το ιδιο και ο Μιραλας που μπηκε αλλαγη.Και ναι επιτελους καταλαβα το ρολο του Φουστερ στην 11αδα.Τον παρατηρουσα σε ολο το ματς και μπορω να δω γιατι ο Βαλβερδε τον βαζει, ασχετα αν διαφωνω:P.

Δημοσ.

οτι και να λετε για τη διαιτησεια, ο ολυμπιακος επαιξε μπαλαρα σημερα και μπορουσε να καθαρισει με κανα 6-0 ανετα. Ηταν ενα παιχνιδι που οχι το 2-1. και το 2-2 να γινοτανε, δεν θα θελε ουτε ο θεος να μεινει ισοπαλια. Επισης ο παμποριδης εκανε μαλακιες δεξια και αριστερα και οχι μονο υπερ του ολυμπιακου. Ναι το γκολ επρεπε να μετρησει. Μακαρι να μετρουσε να μην ειχαμε ανουσιες μουρμουρες. Και ποιο πολλες καρτες στον αστερα μπορουσε να δωσει,ο μπαρτολινη θα μπορουσε να αποβληθει απο το ημιωρο, και το πεναλτι ητανε καραπεναλταρα! Ο αμυντικος δεν βρηκε καθολου μπαλα, εκοψε τον δρομο του αμυντικου, τον εριξε, τον μαζεψε με το πισω ποδι. Τωρα οι σπικερς ειχανε ρεσιταλ ασχετοσυνης, σε αυτη την φαση λεει επειδη τον μαζευει με το πισω το λυγισμενο ποδι, δεν εχει προθεση αρα δεν ειναι πεναλτι!!!!!!!! μεγαλυτερη μαλακια δεν εχω ακουσει απο σπικερ. Ειναι προβολη μουτζαχεντιν, δεν βρισκει μπαλα, βρισκει παιχτη και τον ριχνει, τι σημασια εχει αν ειναι με το πισω ποδι η με το πουλι το ιδιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...