Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι λέει; Πιάσαμε κορυφή; Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά και έτσι...

Αυριο εχει φιεστα και απονομη ρε συ, πηγαινε στο Καραισκακη και περιμενε

Με 1 βαθμο μπροστα και μονο 26 αγωνιστικες να απομενουν ειναι νομιζω τελειωμενη υποθεση

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα 3 στον Αστέρα οι 5 κατεβασιές της προκοπής ξανάφεραν την γνωστή έπαρση.

Βέβαια θα μου πεις, και πέρυσι μετά το παιγνίδι με τον Αστέρα τα ίδια λέγανε :lol:

Δημοσ.
Τα 3 στον Αστέρα οι επι 90 λεπτα σωστές κατεβασιές της προκοπής ξανάφεραν την γνωστή έπαρση.

Βέβαια θα μου πεις, και πέρυσι μετά το παιγνίδι με τον Αστέρα τα ίδια λέγανε :lol:

Θα ήθελες πολυ Johnny να είμαστε όπως περυσι αλλα μπα.....

Που το καταλάβατε καλέ πως με λένε Γιάννη?
Δημοσ.
Αυριο εχει φιεστα και απονομη ρε συ, πηγαινε στο Καραισκακη και περιμενε

Με 1 βαθμο μπροστα και μονο 26 αγωνιστικες να απομενουν ειναι νομιζω τελειωμενη υποθεση

Και 26 ακόμα πράσινες θλάσεις, 26 ακόμα ανάποδα σφυρίγματα υπέρ του γαύρου και 26 κατά του ΠΑΟ, ναι, τελειωμένη υπόθεση. Είπαμε, ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά, δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, 50-50 και πάμε γερά να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άραξε και απόλαυσε μπαλίτσα.

Δημοσ.

Εδώ ο Βασιλαράς την πρώτη αγωνιστική είχε βάλει άρθρο "Πλάτη με το καλημέρα", συνεπώς με την ίδια λογική γιατί να μην πανηγυρίζουμε και εμείς τώρα;

Δημοσ.

Xαλπεριν/Ερτσεγκ μενουν, ο Σλουκας παει στον Αρη, ο Πελεκανος αποδεσμευεται. Κινησεις που εχουν λογικη. Ειμαι σιγουρος πως ο νεος ΟΣΦΠ εχει τη φιλοσοφια του προπονητη του και το παιχνιδι του θα ειναι σχεδιασμενο play by play.

Δημοσ.

Aν ειναι σε καλη κατασταση ο Νεστο και ο Μπουρουσης, μη φοβασαι τπτ. Για το 4 εχουμε Νιλσεν/Μαυρο/Ερτσεγκ/Παπανικολαου/Μπουρουση. Στο 3 ισως να πρεπει να γινει αλλη μια μεταγραφη. Αλλα εμπιστευομαι τον Ντουντα.

Δημοσ.

Για μενα θα πρεπει να βγει τρελο λαχειο ο Νιλσεν αλλιως θα εχουμε μεγαλο προβλημα. Δε νομιζω οτι καποιος αλλος απο αυτους που αναφερεις μπορει να βοηθησει σημαντικα στο 4. Και το 5 ειναι αλλο στοιχημα γιατι οπως ειπες και συ κααατσε να ειναι σε καλη κατασταση Ρασο και Μπουρουσης.

Γενικα εκει ψηλα τα βλεπω ψιλοχαος αλλα εχω εμπιστοσυνη στο σοφο.

Δημοσ.
Xαλπεριν/Ερτσεγκ μενουν, ο Σλουκας παει στον Αρη, ο Πελεκανος αποδεσμευεται. Κινησεις που εχουν λογικη. Ειμαι σιγουρος πως ο νεος ΟΣΦΠ εχει τη φιλοσοφια του προπονητη του και το παιχνιδι του θα ειναι σχεδιασμενο play by play.

Πελεκανος αποδεσμευεται? Εχει βαρυ συμβολαιο νομιζω...Επισης για σχολιασε λιγο τις εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις των κουμαπρων..Ο ενας γεμισε γκαρντ ο αλλος ψηλους :P

Θα εχει ενδιαφερον το μπασκετακι φετος

Δημοσ.
Πελεκανος αποδεσμευεται? Εχει βαρυ συμβολαιο νομιζω...Επισης για σχολιασε λιγο τις εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις των κουμαπρων..Ο ενας γεμισε γκαρντ ο αλλος ψηλους :P

Θα εχει ενδιαφερον το μπασκετακι φετος

Mα και εμεις εχουμε γεμισει γκαρντ, εσεις ειχατε παντα. Σκεψου στο 1-2 εχουμε Παπαλουκα/Τεοντοσιτς/Σπανουλη/Λουκας/Κεσελυ/Χαλπεριν!

Ο Παο θα παιξει αμυνα του σκοτωμου φετος. Γ αυτο πηρε Σατο, γ αυτο πηρε περισσοτερα κορμια, γ αυτο δεν κρατησε Σαρας. Κ επιθετικα, απο κει π επαιζε με σχηματα με πολλους χειριστες, θα παει σε σχηματα με πολλα 2αρια. Τωρα αν του βγει δεν ξερω.

Παντως την Ευρωλιγκα φετος μπορει να την παρει μονο ομαδα που δε θα τρωει πανω απο 70 ποντους μ.ο. μπορει κ λιγοτερο.

Δημοσ.

Chris δε νομιζω οτι υπαρχει ροστερ αυτη τη στιγμη στην ευρωπη που μπορει να κοντραρει τη μπαρτσελονα μεσα στη Βαρκελωνη..Πραγματικα τους ειδα προχτες με τη Ρεαλ και επαθα πλακα.Απο αλλο πλανητη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...